Jump to content

Nostalgia @ myphone.gr: Panasonic GD93

Mythozz
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θυμάσαι κάτι tests στο Hitech όπου στον τομέα του πομποδέκτη είχε ανακηρυχθεί το καλύτερο πολλών άλλων; (Nokia 6210, Ericsson T28s κλπ.). Είχε τρομερά ευαίσθητο πομποδέκτη και η ποιότητα επικοινωνίας του ήταν εξαιρετική.

To θυμάμαι σαν χτες το συγκεκριμένο συγκριτικό που λες...

Ειρήνη, καταρχήν η υπογραφή σου είναι όλα τα λεφτά,

Δεύτερον, το διακοπτάκι της δόνησης το είχαν παλιότερα πανασόνικ. Αυτό....ήταν εξελιγμένο:lol:

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

• Απαντήσεις 79
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όπως τα λέει ο Μύθος, παρατεταμένα η δίεση για να ενεργοποιηθεί-απενεργοποιηθεί η δόνηση :))))

Είχαν καλή λήψη, καλή ακουστική (αν και όχι από τα πιο δυνατά ακουστικά) αλλά στο θέμα της μπαταρίας ήταν λίγο ψόφια, ειδικά η σειρά GD. Όταν έμενε μια γραμμούλα (ένδειξη μπαταρίας) μετά από καμιά ώρα το πολύ είχε σβήσει...

Εντάξει το t28s δεν ήταν από τα καλύτερα μοντέλα της ericsson. Είχε και το θέματάκι που άμα του ακουμπούσες την κεραία μηδενιζόταν το σήμα και γενικά όταν ήταν σε τσέπες κλπ ήταν πυκνά συχνά εκτός δικτύου. Από την άλλη το t39m ήταν άψογο και σε μπαταρία και σε σήμα. ΘΕΟΣ όχι απλά άψογο... ΌΠως επίσης και σε sar και σε πρόκληση του θερμικού φαινομένου από την ακτινοβολία, το θυμάμαι καλά :P

Επίσης, τις εποχές εκείνες η κάλυψη της Πάναφον ήταν για τα μπάζα... Αλλά αυτό είναι για άλλο (ολόκληρο) θέμα, έτσι Μιχάλη; ;)

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Παιδια για το g500 λεω εγω... Σιγουρα δεν ειχε διακοπτακι (στα δεξια νομιζω) δονησης;;;;;

Για του λογου το αληθες παιδια, καλα θυμαμαι...

http://real-manuals.com/cover-manual/PANASONIC/EB-G500_E.jpg

@ddr2: Γιαννη η υπογραφη μου ειναι μια μεγαλη αληθεια!! :lol: Λυθηκα στα γελια μολις το διαβασα καπου και το υιοθετησα!

Edited by eirhnh_k

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Τελικά έχεις μεγάλο δίκιο Ειρήνη... Για όποιον δεν το καταλαβαίνει στη δική σοιυ φωτό, στο service manual που βρήκα (οκ είμαι πορωμένος εντάξει; lol ) φαίνεται ακόμα πιο ξεκάθαρο... http://www.scribd.com/doc/27999197/Panasonic-G500-Service-Manual (παράγραφος 3.3)

Καλά η υπογραφή σου συμπατριώτισσα δεν παίζεται... Το μέγεθος της αλήθειάς της συναγωνίζεται στο πόσο το πληρώνουμε καθημερινά με πολλούς τρόπους! Α ρε γατάκια :P

Όπως τα λέει ο Μύθος, παρατεταμένα η δίεση για να ενεργοποιηθεί-απενεργοποιηθεί η δόνηση :))))

Είχαν καλή λήψη, καλή ακουστική (αν και όχι από τα πιο δυνατά ακουστικά) αλλά στο θέμα της μπαταρίας ήταν λίγο ψόφια, ειδικά η σειρά GD. Όταν έμενε μια γραμμούλα (ένδειξη μπαταρίας) μετά από καμιά ώρα το πολύ είχε σβήσει...

Εντάξει το t28s δεν ήταν από τα καλύτερα μοντέλα της ericsson. Είχε και το θέματάκι που άμα του ακουμπούσες την κεραία μηδενιζόταν το σήμα και γενικά όταν ήταν σε τσέπες κλπ ήταν πυκνά συχνά εκτός δικτύου. Από την άλλη το t39m ήταν άψογο και σε μπαταρία και σε σήμα. ΘΕΟΣ όχι απλά άψογο... ΌΠως επίσης και σε sar και σε πρόκληση του θερμικού φαινομένου από την ακτινοβολία, το θυμάμαι καλά :P

Επίσης, τις εποχές εκείνες η κάλυψη της Πάναφον ήταν για τα μπάζα... Αλλά αυτό είναι για άλλο (ολόκληρο) θέμα, έτσι Μιχάλη; ;)

Στο θέμα μπαταρίας έχεις δίκιο. Αλλά έχουν περάσει χρόνια Παναγιώτη και δε το θυμόμουν αυτό που λες! Αλλά πολλά panasonic είχαν μπαταρίες λιθίου και δε τους ένοιαζε τους κατόχους.

Το Τ28s είχε θέμα με την κεραία του. Αλλά μόλις του έβαζες την κεραία του T39m ξαφνικά γινόταν turbo :lol: Είχαν βγει κάτι κεραίες για Τ28s που ήταν σαν ραδιοφώνου και είχαν λήψη μέσα στο Αιγαίο...καμπάνα. Αλλά ήταν ακριβές εκείνη την εποχή και δε ξέρω που έφτανε το SAR.

Το Τ39m το ζω πλέον και είναι κορυφή σε επίπεδο σήματος.

Η Panafon Παναγιώτη εκείνη την εποχή έπιανε μόνο στο μπαλκόνι μου και στα ανοικτά του κάμπου..."καμπάνα". Πόσες φορές είχες ψεύτικο σήμα εκείνη την εποχή! Τέρμα σήμα και μόλις πήγαινες να πάρεις τηλέφωνο άρχιζε και έπεφτε το σήμα...έπεφτε...ΣΦΑΛΜΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ. Αμφιβάλλω πραγματικά αν υπήρχε κάποιος στη Θεσσαλία με Panafon. Ομολογουμένως στην πόλη της Καρδίτσας ήταν καλή αλλά και πάλι στα περίχωρα και στα βουνά ΕΨΑΧΝΕΣ να βρεις σήμα στα σπίτια. Εδώ στη Λίμνη Πλαστήρα δεν είχε σήμα. Και μετά κλαιγόταν γιατί είχαν όλοι Telestet και Cosmote.

Καλά,τώρα καμία σχέση για να λέμε την αλήθεια αλλά εκείνες τις εποχές μονόδρομος ήταν Telestet στα μέρη μας...

PS : Ειρήνη. Έλιωσα με την υπογραφή! ΑΧΑΧΑΧΑ!

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά έχεις μεγάλο δίκιο Ειρήνη... Για όποιον δεν το καταλαβαίνει στη δική σοιυ φωτό, στο service manual που βρήκα (οκ είμαι πορωμένος εντάξει; lol ) φαίνεται ακόμα πιο ξεκάθαρο... http://www.scribd.com/doc/27999197/Panasonic-G500-Service-Manual (παράγραφος 3.3)

Καλά η υπογραφή σου συμπατριώτισσα δεν παίζεται... Το μέγεθος της αλήθειάς της συναγωνίζεται στο πόσο το πληρώνουμε καθημερινά με πολλούς τρόπους! Α ρε γατάκια :P

Παναγιωτη πατριδα, ξερεις τι "φταιει"? Τοτε εγω δεν ειχα καν κινητο... Παραυτα ημουν ανεκαθεν πολυ "καμμενη" με τα ηλεκτρονικα, κι επειδη λογω μικρης ηλικιας δε μου επαιρναν, οποιο επεφτε στα χερια μου, το "ρουφαγα" προσπαθωντας να εντυπωσω στη μνημη μου ο,τι περισσοτερο μπορουσα... Κι ετσι καπως μου 'χε μεινει και για τη δονηση αυτου...:lol::lol:

Οσο για την υπογραφη, τα γατακια δεν ειναι πανεμορφα? παιχνιδιαρικα? αλλα παντα με τις ωρες τους και ενιοτε πολυ απαιτητικα! :p:p

@mixtri: Και η δικη σου δεν παει πισω! χαχαχα :lol: :lol:

Edited by eirhnh_k

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

@kotsianis,για να έπιανες σήμα με Panafon θα πρέπει να είχε ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΚΕΡΑΙΑ... :lol:

Παιδιά, συγνώμη που θα σας το χαλάσω, αλλα εκείνη την εποχή όποιος άκουγε στον νομό Μαγνησίας για Τελεστέτ έβγαζε σπυράκια, καθώς με το ζόρι έπιανε 2 γραμμούλες ακόμη και έξω στο δρόμο. Αναφέρομαι πάντα για αυτόν τον νομό. Θυμάμαι το είχα πάρει με σύνδεση Τελεστέτ (όχι στο όνομά μου φυσικά) και έβαλα Πάναφον, επειδή σήμα γιοκ στην Μαγνησία από Στετ Ελλάς τότε.

Πάντως άλλες εποχές εκείνες ρε γ@μώτο... Έβγαιναν πραγματικά ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΕΣ συσκευές. Όχι σαν και τώρα... Δεν υπάρχει πλέον εκείνη η συγκίνηση, εκείνος ο ενθουσιασμός που υπήρχε τότε όταν έβλεπες να ανακοινώνεται κάτι νέο... Ούτε leaks (και καλά) από φωτογραφίες, ούτε τίποτα...

Το μόνο κοινό σημείο σύγκρισης με το τώρα, και τότε, ήταν ποιος την έχει μεγαλύτερη(την οθόνη):p. Θυμάστε; Πόσες γραμμές κειμένου έχει κλπ,κλπ.

To θυμάμαι σαν χτες το συγκεκριμένο συγκριτικό που λες...

Κάπου έχω καταχωνιασμένο το τεύχος εκείνο τώρα που μου το λες... Μαζί με το GD93 πρώτο σε ποιότητα λήψης είχε ανακηρυχτει και ένα διάσημο για την εποχή Alcatel(το OT 301 νομίζω; ):confused:

Καλά, Ειρήνη, αυτό πρέπει να ήταν πιο βασανιστικό για σένα, να τα βλέπεις και να μην μπορείς να τα έχεις δικά σου... Για να πορωθούμε λίγο ακόμα να θυμήσω οτι το GD90 είχε επιλογή να αλλάξεις το χρώμα του φωτισμού της οθόνης; Είχε 2-3 επιλογές θυμάμαι, σιέλ, μωβίζον κι ένα άλλο...

Για την υπογραφή, ναι είναι πανέμορφα και παιχνιδιάρικα γιαυτό και μας αρέσουν και επιμένουμε να (απ)ασχολούμαστε τόσο παρότι τις απαιτήσεις και τις ...παραξενιές και την παρτακίαση που τα πιάνει πυκνά συχνά...! :P :P

Μιχάλη, τότε με Panafon, στην Αθήνα, δεν υπήρχε περίπτωση να είσαι σε εσωτερικό χώρο (μικρό σπίτι, ασανσέρ) και να μην ακούς τον εαυτό σου στη γραμμή ή το σήμα από 4/4 να πέσει στα 1/4 με πολλές διαλείψεις κλπ... Δεν το συζητώ καν να τολμούσες να μιλήσεις οδηγώντας μέσα στην πόλη. Ο χορός των dropcall γινόταν... :P

Καλά το T28s με κεραία από t39m έπιανε ελληνικό σήμα και στην Άγκυρα ρε συ... :P Θυμάμαι σε διαδρομή Πειραιά-->Κρήτη μέσα στο πέλαγος έπιανε ίσα-πως η Στετ μέσα σε καμπίνα με T39m (όταν μόνο η πάναφον είχε τους παράκτιους σταθμούς και τσίτα).. Τι να πεις δηλαδή...!

Παράκληση @ admin Mythozz:

βάλε ρε άνθρωπε καμιά ολοκληρωμένη φωτό απ'το κουκλί, μπρος-πίσω-δεξιά-αριστερά :p

Το gd90 μου άρεσε περισσοτερο,όταν άλλαζε ο χρήστης το χρώμα της οθόνης σε μπλε ήταν απλα τέλειο.

Τα Alcatel είχαν μακράν το καλύτερο σήμα τοτε

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Αυτο το μοντελο δεν ήταν τοσο τζετ οσο το επομενο, το GD 95, το πηρα με τον πρωτο μισθο το 2002, και προσφατα που ανοιξα ξανα ακομα δουλευει!! Απο ασημι εχει γινει ασημι-κρεμ πουα και οτι χρωμα λειπει ειναι απο πτωσεις!!

Ειχε οτι και το 93 αλλα και δυο νεες δυνατοτητες, ηχογραφιση ρινγκτοουν!! και παιχνιδια! Το πρωτο πανασονικ με παιχνιδια!

Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5)

Το gd90 μου άρεσε περισσοτερο,όταν άλλαζε ο χρήστης το χρώμα της οθόνης σε μπλε ήταν απλα τέλειο.

Τα Alcatel είχαν μακράν το καλύτερο σήμα τοτε

Όντως τα alcatel (εν γένει) είχαν πολύ καλό σήμα!

η πορωση με τα panasonic για εμενα ξεκινησε με το G60. Τρομερο τηλεφωνο, η καμερα ηταν αποσπομενη και εμπενε στο κατω μερος, το πηρα μια βδομαδα πριν μπω φανταρος το 2004 και με εβγαλε ενα χρονο θηριο στη χρηση και στις κακουχιες. Το ξυπνητηρι του ηταν τοσο δυνατο που ξυπναγε ολο το λοχο :lol: Στο πισω μερος στο καπακι μπορουσες να εκτυπωσεις οτι ηθελες και να το εχεις ως cover !!

http://pdfguides.com/images/uploads/Panasonic-G60-Mobile-Phone.jpg

με το που απολυθηκα πηρα το almighty X700 με λειτουργικο symbian, τρομερο design ποια apple? εκτοτε δεν εχει υπαρξει ομορφοτερο τηλεφωνο για μενα. To ξαναγοραζα ανετα !

http://www.myphone.gr/devices/phones/panasonic-x7002.jpg

δυστηχως ενω περιμενα τον αντικαταστατη του η panasonic αποχωρησε απο την αγορα. Περιμενω να επανελθει :)

Edited by trexed

Παράκληση @ admin Mythozz:

βάλε ρε άνθρωπε καμιά ολοκληρωμένη φωτό απ'το κουκλί, μπρος-πίσω-δεξιά-αριστερά :p

Κανένα πρόβλημα! Ταλαιπωρημένο φυσικά... αλλά άριστο. :p

http://content.myphone.gr/photo/full/2351/dsc02620.jpg

http://content.myphone.gr/photo/full/2353/dsc02623.jpg

http://content.myphone.gr/photo/full/2352/dsc02621.jpg

http://content.myphone.gr/photo/full/2350/dsc02622.jpg

Και με μπαταρία που βγάζει - ακόμα - μια ημέρα full χρήσης :)

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Αχχχ....:love::love: Ας το είχα και γω ακόμη, κι ας μην είχε καν την μπαταρία! Απλά να το έβλεπα!:p Κινητάρα!

Βασικά, για κινητό τόσων χρόνων είναι σε άρτια κατάσταση.

Αν θυμάμαι καλά, είχε ελαφρώς καλύτερο πληκτρολόγιο, σε αίσθηση πατήματος απ'το αδερφάκι του GD92. Πιο σταθερό πατημα. Και ενώ στο 92 τα πλήκτρα ήταν διάφανα, στο 93 ήταν επικαλυμμένα με την ασημί-περλέ μπογιά.

Edited by kotsianis7

Παιδιά, συγνώμη που θα σας το χαλάσω, αλλα εκείνη την εποχή όποιος άκουγε στον νομό Μαγνησίας για Τελεστέτ έβγαζε σπυράκια, καθώς με το ζόρι έπιανε 2 γραμμούλες ακόμη και έξω στο δρόμο. Αναφέρομαι πάντα για αυτόν τον νομό. Θυμάμαι το είχα πάρει με σύνδεση Τελεστέτ (όχι στο όνομά μου φυσικά) και έβαλα Πάναφον, επειδή σήμα γιοκ στην Μαγνησία από Στετ Ελλάς τότε.

Δε ξέρω σε ποια περιοχή αναφέρεσαι. Αλλά από το '96 που είχαμε bfree telestet στη διαδρομή Καρδίτσα->Βόλο αν την ακολουθούσες μέσω Λάρισας είχες σχεδόν παντού σήμα ενώ αν την ακολουθούσες μέσω Φαρσάλων είχες λίγες τρύπες. Μόλις έμπαινες στο Ν.Μανγησίας από το ύψος των στροφών πριν από τις Μικροθήβες μέχρι...Αργαλαστή είχες σήμα σε πάρα πολλά μέρη και συνεχόμενο. Δε ξέρω για τον Αλμυρό, πραγματικά. Αλλά στα συγκεκριμένα μέρη που σου λέω και στην Αργαλαστή ήταν η telestet η μόνη που είχε σήμα από τότε. Και το κορυφαίο ήταν ότι μιλούσες άνετα. Σε αντίθεση με Panafon που είχε ΕΝΤΕΛΩΣ εικονικό σήμα στο Πήλιο :p Αγριά, Λεχώνια κτλ δεν είχε πουθενά σήμα ενώ η telestet ήταν full. Φάρσαλα, Σοφάδες, Δομοκό, Μουζάκι σχεδόν πουθενά η Panafon δεν είχε σήμα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μιχάλη πες και για Λαμία... Όπου έλεγες τότε το όνομα panafon γελούσαν... Δεν έπιανε πουθενά μα πουθενά σε αντίθεση με Tetelestet/Cosmote που κεντούσε :Ρ

Αχχχ....:love::love: Ας το είχα και γω ακόμη, κι ας μην είχε καν την μπαταρία! Απλά να το έβλεπα!:p Κινητάρα!

Βασικά, για κινητό τόσων χρόνων είναι σε άρτια κατάσταση.

Αν θυμάμαι καλά, είχε ελαφρώς καλύτερο πληκτρολόγιο, σε αίσθηση πατήματος απ'το αδερφάκι του GD92. Πιο σταθερό πατημα. Και ενώ στο 92 τα πλήκτρα ήταν διάφανα, στο 93 ήταν επικαλυμμένα με την ασημί-περλέ μπογιά.

Ακριβώς όπως τα λες. Το πληκτρολόγιο είναι μέχρι και σήμερα, απίστευτα στιβαρό και άμεσο, ακόμα και μετά από τόσες αρκετές εκατοντάδες ίσως :p SMS... Ο χρωματισμός βέβαια δεν ήταν ομοιόμορφος σε όλα τα πλήκτρα, πράγμα που μας χάλαγε τότε... μόνο στα κεντρικά φαίνεται καλά, τα περιμετρικά πλήκτρα είναι μισά φωτισμένα... :lol:

Σε σχέση με το GD92 ναι, είναι καλύτερο ίσως επειδή είναι πλαστικά εντελώς σε υφή. Του GD92 ήταν διαφανή και πιο μαλακά, δεν έκαναν εκείνο το δυνατό «τακ» που αναφέρω και στο κείμενο. ;)

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Μιχάλη πες και για Λαμία... Όπου έλεγες τότε το όνομα panafon γελούσαν... Δεν έπιανε πουθενά μα πουθενά σε αντίθεση με Tetelestet/Cosmote που κεντούσε :Ρ

Δε χρειάζεται να πω πολλά για τη διαδρομή Καρδίτσα->Αθήνα. Μέχρι και τον αυχένα του Δομοκού η Telestet είχε σχεδόν παντού φουλ σήμα! Ήταν απίστευτο εκείνη την εποχή να είσαι στο αυτοκίνητο και να ταξιδεύεις και να έχεις επί 40 λεπτά ΦΟΥΛ ΣΗΜΑ.

Χανόταν το σήμα μετά για μισή ωρίτσα (λεπτομέρειες) :lol: και μόλις έφτανες Λαμία η Panafon έπιανε μόνο από τη μια πλευρά της πόλης! Από την πλευρά που ήταν το Νοσοκομείο δεν είχε τίποτα! Και στην άλλη πλευρά της πόλης το σήμα ήταν μάπα! Διακοπές και drop call. H Telestet δε ξέρω τι είχε κάνει με την κεραία πάνω από την πόλη αλλά ήταν σχεδόν παντού ΤΕΡΜΑ και μιλούσες πάρα πολύ καλά. Μέχρι Αθήνα είχε πολλές τρύπες βέβαια και μόνο σε κάτι Καμμένα Βούρλα και έξω από Θήβα είχες σήμα αλλά η Panafon θυμάμαι ότι δεν έπιανε για πάααρα πολλές ώρες ήταν όταν έπιανε είχε εικονικό σήμα. Πραγματικά εκείνη την εποχή δεν υπήρχε η Panafon. Ώρες ώρες απορούσα που έχει κάλυψη.

Και αυτό που λες Παναγιώτη για το σήμα στο Αιγαίο δε θα ξεχάσω δυο διαδρομές: Θεσσαλονίκη->Μυτιλήνη->Αθήνα(2000) και Αθήνα->Ηράκλειο. Με το Ericsson GH388(καλά το λέω; ) είχα σήμα σε πολλά σημεία της διαδρομής με Telestet/Panafon αλλά όταν απομακρυνόσουν πολύ από στεριά μόνο Telestet. H panafon είχε ΠΟΛΥ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΣΗΜΑ. Όπως τα λες. Ή φουλ και μιλούσες ή τίποτα. Διαλείψεις και πολύ κακή ποιότητα επικοινωνίας. Βέβαια είχε σήμα στη Μύκονο :p Θεσσαλονίκη επίσης ήταν καλύτερη η Panafon. Στα νησιά τότε,ειδικά στην Κρήτη, οι διαφορές ήταν χαοτικές. Η Telestet πραγματικά έπιανε ΠΑΝΤΟΥ και η Panafon μόνο στις πόλεις και στα διάσημα χωριά. Στο εσωτερικό της Κρήτης πολύ χειρότερη η Panafon. Όμως η Panafon ήταν καλύτερη στη Μυτιλήνη σε πολλά μέρη αλλά στην πόλη της Μυτιλήνης και στη διαδρομή προς Σίγρι είχαμε θεματάκια!

Καλά το T28s με κεραία από t39m έπιανε ελληνικό σήμα και στην Άγκυρα ρε συ... :P Θυμάμαι σε διαδρομή Πειραιά-->Κρήτη μέσα στο πέλαγος έπιανε ίσα-πως η Στετ μέσα σε καμπίνα με T39m (όταν μόνο η πάναφον είχε τους παράκτιους σταθμούς και τσίτα).. Τι να πεις δηλαδή...!

Η Panafon είχε πολύ μάπα κεραίες ρε συ τότε. Θυμάμαι που όταν ήσουν κοντά και τον έβλεπες το σταθμό σου έδινε ψεύτικο σήμα. Δεν ήταν τόσο η ένταση του σήματος. Θυμάμαι με το 3210+netmonitor ότι ανέκαθεν η Panafon είχε πολύ δυνατό σήμα κοντά στις κεραίες της. Αλλά ήταν κάλπικο.

Παναγιώτη, ελπίζω να θυμάσαι τη θρυλική διαφήμιση. http://www.youtube.com/watch?v=NZBqUT--acs

Θυμάμαι τα μάχες μεταξύ κατόχων panafon-telestet. αχαχα! Λες και ήταν ομάδες...

telestet 1999 http://egnatia.ee.auth.gr/~pchrist/telestet/cover/telestet-cover-org.jpg

panafon 1999 http://egnatia.ee.auth.gr/~pchrist/panafon/cover/detail2.gif

Δεν απεικονίζονται ακριβώς οι διαφορές αλλά πραγματικά και μόνο που δείχνει η Panafon κάλυψη στον Κέδρο έστω και λίγο είναι ντροπή. Πριν 3 χρόνια τον κάλυψε με Colocation Wind.

Edit again: έδειχνε η panafon κάλυψη στη Λίμνη Πλαστήρα το 1999; Από που; Από το διάστημα; Δεν είμαστε καλά...

Edited by mixtri

[sIGPIC][/sIGPIC]

τι μου θυμησατε..δεν το ειχα πολυ καιρο αλλα και εγω σαν ολα τα παιδακια ηθελα να ειχα οτι καινουριο κυκλοφορουσε.. δεν θα ξεχασω τις ηχογραφησεις που ηταν κατι πρωτογνωρο και ασφαλως την εξωτερικη του εμφανιση που μου ειχε ξεβαψει σχεδον εντελως και μετα το εφτιαξα εγω σε γκρι χρωμα με λιγο τριψιμο παραπανω:lol::lol:

θα ηθελα αν ειναι ευκολο και ενα nostalgia για το απιστευτο ξαδερφακι του το gd87 το οποιο πιστευω ηταν ενα επιπεδο πιο πανω απο τα υπολοιπα της εποχης του:)

Ρε, μελανχολησα!!!!!!!!!!

Το ειχα και γω καποτε.

Ακομα θυμαμαι που επαιζα με τα χρωματα της οθονης. Δεν ηξερα σε ποιο χρωμα να καταληξω , ποιο να διαλεξω ...!

Λεπτο και κινητο 100 %

Ομως οπως σε ολους μας... η οθονη στις ακρες εχανε την ..μπογια της!

ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΣΤΑ FM ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ? ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ? ΥΠΑΡΧΕΙ?-->> :lol:http://mms://1045fm.live24.gr/1045fm/" max 600 users.

Ρε, μελανχολησα!!!!!!!!!!

Το ειχα και γω καποτε.

Ακομα θυμαμαι που επαιζα με τα χρωματα της οθονης. Δεν ηξερα σε ποιο χρωμα να καταληξω , ποιο να διαλεξω ...!

Λεπτο και κινητο 100 %

Ομως οπως σε ολους μας... η οθονη στις ακρες εχανε την ..μπογια της!

Αφού σε έκανα να εμφανιστείς ξανά ρε σύ CamClone, δε θέλω τίποτα άλλο...!!!! :respect:

Εσύ δεν ήσουν που πόσταρες συνεχώς νέα SMS centers για δωρεάν SMS κλπ; Θυμάμαι καλά; :rolleyes:

Καλά αν φτιάξουμε nostalgia θέμα με τα SMS έχει να πέσει δάκρυ από τη συγκίνηση... Ο CamClone ήταν από τους πρωτοπόρους τότε... Κάθε μερικές μέρες και νέο κεντράκι... Είχαμε ψοφήσει να στέλνουμε τσαμπέ μηνύματα...

Να θυμήσω επίσης κάποτε που η καρτοκινητή της τελεστέτ είχε άλλο κέντρο μηνυμάτων και άλλο των συμβολαίων (97000 & 99000), το 1ο να μην παίζει αναφορά παράδοσης και να αργούν/χάνονται μηνύματα κάτι φορές. Να θυμήσω κοσμοκάρτα το "παρακαλώ περιμένετε να συνδεθείτε" και το 500δρχ το μήνα πάγιο στο alacarte για αναγνώριση κλήσεων;;

Να θυμήσω κοσμοκάρτα το "παρακαλώ περιμένετε να συνδεθείτε"

Όχι, να μην το θυμήσεις!! :p Αυτό το " παρακαλώ περιμένετε να συνδεθείτε " μ' είχε κάψει ούκ ολίγες φορές... Άγχος για το αν θα πραγματοποιηθεί η κλήση, αν πραγματοποιούταν πάλι άγχος για το αν μας απαντήσουν ( ειδικά αν ήταν κοπέλα :O ), νεύρα αν βιαζόσουν να πάρεις κάποιον/α τηλ.... Δε συνεχίζω, γιατί δε μπορώ να δω το keyboard από τα βουρκωμένα μάτια μου... :cry::O

Huawei Nova 5T

Καλά αν φτιάξουμε nostalgia θέμα με τα SMS έχει να πέσει δάκρυ από τη συγκίνηση... Ο CamClone ήταν από τους πρωτοπόρους τότε... Κάθε μερικές μέρες και νέο κεντράκι... Είχαμε ψοφήσει να στέλνουμε τσαμπέ μηνύματα...

Να θυμήσω επίσης κάποτε που η καρτοκινητή της τελεστέτ είχε άλλο κέντρο μηνυμάτων και άλλο των συμβολαίων (97000 & 99000), το 1ο να μην παίζει αναφορά παράδοσης και να αργούν/χάνονται μηνύματα κάτι φορές. Να θυμήσω κοσμοκάρτα το "παρακαλώ περιμένετε να συνδεθείτε" και το 500δρχ το μήνα πάγιο στο alacarte για αναγνώριση κλήσεων;;

Τιποτα απο ολα αυτα δε θυμαμαι εγω.. Κινεζικα μου φαινονται.. Που ζω; :wacko: :wacko:

www.macspot.gr