Superuser Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 Όχι, δεν έχει Ελληνικά. O developer της Slim έχει δηλώσει πως δε θα προσθέσει άλλες γλώσσες. H Slim θα παραμείνει με της πέντε γλώσσες που έχει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 Δεν εχει ελληνικο μενου ή ελληνικο πληκτρολογιο? ένταξη πληκτρολογιο βάζεις οποιο θες και κινεζικο δεν έχει να κάνει με την rom απλά η rom δεν πρόκειται να βγει με ελληνικό μενού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arvylas Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 Για πληκτρολόγιο ελληνικών υπάρχει από σμ9 και από black ice οποίος το θέλει μαύρο. Για ελληνικά μενού δεν έχει να κάνει με τσακωμα άλλα με την ταχύτητα. Η σλιμ είναι 68ΜΒ όλη κι όλη σε σχέση με τις υπόλοιπές ρομ που είναι 160-200ΜΒ γι αυτό είναι τόσο γρήγορη και έχει κορυφαία μπαταρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 Αν ισχύει ότι και στη Slim του Galaxy S και θέλετε Ελληνικό πληκτρολόγιο κάντε το εξής: Κατεβάστε το LatinIME.apk, βάλτε το στο /system/app με τα σωστά permissions (rw- r-- r-- ) και κάντε επανεκκίνηση. Λογικά μετά θα έχετε Ελληνικά. Κάντε ένα bakup πρώτα το αρχικό LatinIME.apk για σιγουριά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 δηλαδη για να βαλουμε ελληνικα στο μενου δεν υπαρχει τροπος ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 Όχι, δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 (edited) Παιδια καμια φορα το κινητο κανει reboot σπανια αλλα κανει που οφειλεται στον κερνελ ή στην ρομ? φοραω την gammy 1.2 Edited June 11, 2012 by manwlis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 (edited) Παιδια καμια φορα το κινητο κανει reboot σπανια αλλα κανει που οφειλεται στον κερνελ ή στην ρομ? φοραω την gammy 1.2 μπορεί να οφείλεται και στα δυο ειδικά στην rom αν έχεις πειράξει συγχρονισμό επεξεργαστή edit: πραγματικά Rascream και trinity είναι απίστευτος συνδυασμός ίσος ότι καλύτερο μέχρι στιγμής από όλα όσα έχω δοκιμάσει... βεβαια δεν έχει μπλιμπλίκια μέσα να πειράξεις αλλα πραγματικά είναι τόσο smooth που δεν με ενδιαφέρει καθόλου από σήμα καμπάνα και από μπαταρία super Edited June 12, 2012 by lousifer2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 μπορεί να οφείλεται και στα δυο ειδικά στην rom αν έχεις πειράξει συγχρονισμό επεξεργαστή edit: πραγματικά Rascream και trinity είναι απίστευτος συνδυασμός ίσος ότι καλύτερο μέχρι στιγμής από όλα όσα έχω δοκιμάσει... βεβαια δεν έχει μπλιμπλίκια μέσα να πειράξεις αλλα πραγματικά είναι τόσο smooth που δεν με ενδιαφέρει καθόλου από σήμα καμπάνα και από μπαταρία super αν χρειαστει ποτε να φυγω απ'τον συνδυασμο paranoid και franco θα ναι το 1ο που θα δοκιμασω αυτο που προτεινεις :) Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 μπορεί να οφείλεται και στα δυο ειδικά στην rom αν έχεις πειράξει συγχρονισμό επεξεργαστή edit: πραγματικά Rascream και trinity είναι απίστευτος συνδυασμός ίσος ότι καλύτερο μέχρι στιγμής από όλα όσα έχω δοκιμάσει... βεβαια δεν έχει μπλιμπλίκια μέσα να πειράξεις αλλα πραγματικά είναι τόσο smooth που δεν με ενδιαφέρει καθόλου από σήμα καμπάνα και από μπαταρία super πιο trinity απο ολους βαζεις? οποιον ναναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliasKir Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 αν χρειαστει ποτε να φυγω απ'τον συνδυασμο paranoid και franco θα ναι το 1ο που θα δοκιμασω αυτο που προτεινεις :) Εκατσα και διαβασα λιγο για την Rascream (θελει να κανεις ταμα για να βρεις καμια πληροφορια της προκοπης :p) και απ'οτι ειδα ειναι ουσιαστικα μια stock με μερικα tweaks. Νομιζω οτι αν εχεις συνηθισει τα mods και τις επιλογες μιας καλης custom ισως σου φανει "λιγη" αν και γρηγορη. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus AOKP Jelly Bean - Franco.kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 (edited) δοκιμασα την Rascream και ειδα οτι εχει σε ολα τα Backround μαυρο χρωμα μπορω να το βαλω στην aokp 38? ποιον κερνελ λετε να βαλω με την aopk? Edited June 12, 2012 by manwlis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 δοκιμασα την Rascream και ειδα οτι εχει σε ολα τα Backround μαυρο χρωμα μπορω να το βαλω στην aokp 38? ποιον κερνελ λετε να βαλω με την aopk? εγω ως fan των franco kernels θα σου προτεινω franco :cool: Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 με αυτο το ονομα? franco.Kernel-milestone4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 με αυτο το ονομα? franco.Kernel-milestone4 ναι ναι.. that's him! ειχα τους kernels του και στο nexus s και στο note και εμενα παντα ευχαριστημενος Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 δοκιμασα την Rascream και ειδα οτι εχει σε ολα τα Backround μαυρο χρωμα μπορω να το βαλω στην aokp 38? Κοίτα για θέματα στο play store ή στο xda. To Blue Infinitum πχ και μέσω theme manager το ενεργοποιείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 (edited) πιο trinity απο ολους βαζεις? οποιον ναναι? εγώ συγκεκριμένα έβαλα το kernel trinity TNP1536-512-STABLE65 επο εδώ http://www.derkernel.com/ics-tuna.php από ότι έχω καταλάβει σε ένα kernel όταν είναι να το τεστάρεις σίγουρα βάζεις πάντα το πιο τελευταίο version Edited June 12, 2012 by lousifer2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 εγώ συγκεκριμένα έβαλα το kernel trinity TNP1536-512-STABLE65 επο εδώ http://www.derkernel.com/ics-tuna.php από ότι έχω καταλάβει σε ένα kernel όταν είναι να το τεστάρεις σίγουρα βάζεις πάντα το πιο τελευταίο version τον δοκιμασα αλλα αν βαλω στα 1536 κανει επιτοπου ρεσταρτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 τον δοκιμασα αλλα αν βαλω στα 1536 κανει επιτοπου ρεσταρτ ναι πράγματι αυτό το δοκίμασα και εγώ τώρα μόλις... αν γνωρίζει κανεις ας απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliasKir Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Μηπως να ανεβαζατε λιγο τα mV για την συχνοτητα αυτη? Παράθεση Samsung Galaxy Nexus AOKP Jelly Bean - Franco.kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Οι trinity γενικά είναι από τους πιο πειραγμένους κερνελς. Στο νέξους μου έχω κι εγώ αρκετά προβλήματα. Υπάρχει ένα hype στο xda, αλλά δε συστήνονται για σταθερότητα ή αν δεν είναι κάποιος διατεθειμένος να πειραματιστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 (edited) το τελευταίο trinity που έχω δεν έχει δυνατότητα για mV. το μονο που σε αφήνει να πειράξεις είναι το CPU governor και το CPU frequency mini και maxi...:worry: edit: το ROM Manager κατά καιρούς για πιο λόγο κολλάει και δεν κάνει ClockworkMod? το κάνει γενικός αυτό? εμενα μου το κάνει λίγο πριν τελειώσει το φόρτωμα στο τέλος. Edited June 13, 2012 by lousifer2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_GS Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 edit: το ROM Manager κατά καιρούς για πιο λόγο κολλάει και δεν κάνει ClockworkMod? το κάνει γενικός αυτό? εμενα μου το κάνει λίγο πριν τελειώσει το φόρτωμα στο τέλος. Λίγο πριν το τέλος το rom manager ζηταει su permissions. Είσαι σίγουρος οτι είσαι σωστά rooted? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 (edited) ναι είμαι πριν 5 λεπτά ενεργοποίησα σε super users το adfree edit: δεν έχω καταλάβει ένα πράγμα στην πραγματικότητα το rom manager είναι για να κάνουμε buck up τις rom έτσι? backup όμως μπορούμε να κάνουμε με το μενού που υπάρχει το κινητό όταν ανοίγουμε με up volume down volume & power... λέω κάτι λάθος? οποτε δεν χρειάζεται το rom manager... Edited June 14, 2012 by lousifer2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Γεια σας παιδια, πλεον το εχω στα χερια μου. Εχουν κατεβει toolkit, aokp, cm9, slimics και franco kernel.Με τη πρωτη ευκαιρια θα ξεκινησω παιχνιδι. Εχω καποιες αποριες 1)Καθε kernel πχ franco κανει σε ολες τις ρομ(stock,cm9,aokp)?Ρωταω γιατι ερχομαι απο LG 2X και εκει ο kernel για stock δεν επαιζε σε cm και αντιστροφα. 2)Το radio(baseband) το αφηνω ως εχει ή εχετε καποιο να προτεινετε? 3)Δυστυχως δεν παρατηρησα ποια αρχικη εκδοση ειχε (4.0.1 ITL41D ή ITL41F).Αν χρειαστει να το επαναφερω σε στοκ κατασταση ποια θα χρησιμοποιησω?Μηπως η 4.0.2(ICL53F) ειναι κοινη ωστε να χρησιμοποιησω αυτη? 4)Οσο κατεβαζε τις εφαρμογες απο το play πηρε φωτια(στη 4.0.1)!!!Υποθετω φυσιολογικο?Βελτιωνεται η κατασταση στη 4.0.4? Μεχρι στιγμης ολα καλα.Πολυ γρηγορο και ομορφο.Την οθονη πρεπει να συνηθισω και θα ειμαι ΟΚ. Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts