Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χρησιμοποιώ την slim bean beta 3 μαζί με τον fancy r40ext και έχω το εξής πρόβλημα, ενώ παίζω κάποιο παιχνίδι ξαφνικά κάνει pause και μπορεί να το κάνει παραπάνω από μία φορά δεν ξέρω όμως γιατί. Έχω βάλει στο long press του back το kill app και το χρησιμοποίησα ενώ έπαιζα ένα παιχνίδι και έγραψε app killed αλλά το παιχνίδι έπαιζε κανονικά δηλαδή λες και έτρεχε μια αόρατη εφαρμογή από επάνω μάλλον ο λόγος που κάνουν pause.

Έχει κάποιος συναντήσει κάτι παρόμοιο?

Phone: Nexus 5

ROM: SlimKat

Kernel: ElementalX

Recovery: TWRP

Slim Bean beta 4 + Farncy r40ext

http://s22.postimg.org/51crplxv5/Screenshot_2013_09_01_21_21_12.png

Phone: Nexus 5

ROM: SlimKat

Kernel: ElementalX

Recovery: TWRP

Παίδες χρειάζομαι την βοήθεια σας. Σήμερα προσπάθησα να κατεβάσω ένα έξτρα λεξικό για το επίσημο πληκτρολόγιο του κινητού μας αλλά δεν βρίσκει κανένα. Παλιότερα με άλλη rom το είχα ξανασυναντήσει το ίδιο πρόβλημα... Μήπως έχει βγει λύση κανείς σ'αυτό το bug της Google; Ευχαριστώ πολύ!

εχω βαλει την 4.3 .. ηρθε απο μονη της.. δεν μπορω ομως να συνδεθω με 3g δεν βρισκω τον τροπο.. μεχρι τωρα χρησιμοποιουσα μονο το wifi ..αλλα οταν βρεθηκα σε σημειο που ηθελα g3 δεν συνδεοταν (cosmote) δεν εχω ενεργοποιησει το 2g.. βωηθεια..

εχω βαλει την 4.3 .. ηρθε απο μονη της.. δεν μπορω ομως να συνδεθω με 3g δεν βρισκω τον τροπο.. μεχρι τωρα χρησιμοποιουσα μονο το wifi ..αλλα οταν βρεθηκα σε σημειο που ηθελα g3 δεν συνδεοταν (cosmote) δεν εχω ενεργοποιησει το 2g.. βωηθεια..

Τα apn της Cosmote τα έχει μέσα;

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Από χθες χρησιμοποιώ την BeanStalk 4.3.07 με Fancy Kernel r40 !!!

Μέχρι τώρα μου φαίνεται το ίδιο καλή με την αντίστοιχη 4.2.2 !!! Σταθερή, γρήγορη και παραμετροποιήσιμη!!! :)

Βάση αυτοκινήτου είναι κάποια συγκεκριμένη για το κινητό μας ή κάνει και απο s3?

*Άν υπάρχει ξεχωριστό topic για αυτό να το γράψω εκεί.

Βάση αυτοκινήτου είναι κάποια συγκεκριμένη για το κινητό μας ή κάνει και απο s3?

*Άν υπάρχει ξεχωριστό topic για αυτό να το γράψω εκεί.

Υπάρχουν δύο "εργοστασιακές" για το GNex, οι οποίες είναι πολύ καλύτερες από τις generic που κυκλοφορούν, αλλά και προφανώς πολύ ακριβότερες....κάπου εδώ μέσα υπάρχουν τα links και για τις δύο (την πιο απλή από τις δύο την έχω αγοράσει και εγώ)...

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Βλάσση ποιά ROM έχεις περάσει στο τηλέφωνο;

Καμία...στοκ 4.3 είμαι, κατά τη γνώμη μου επειδή τους έχω δοκιμάσει όλες, καμία δεν συγκρίνεται με την στοκ σε θέματα ταχύτητας και απλότητας...

Στο greenify donate, λαμβάνετε ειδοποιήσεις από WhatsApp και hangouts αν τα κάνετε greenify;

ότι υποστηρίζεται από το πρωτόκολλο gcm (ένα συννεφάκι πάνω δεξιά από την εκάστοτε εφαρμογή στη λίστα του greenify) λαμβάνει κανονικά ειδοποιήσεις κι ας είναι πρασινοποιημένο...

Fancy r40 ext bigmem edition

Overclock 1344 mhz

Κατά τ'αλλά στοκ ρυθμίσεις όπως και στοκ ρομ...όλη την ώρα browsing και tapa talk και αρκετό Skype και facebook...

Νομίζω τα πρώτα δείγματα με το greenify donation είναι πάρα πολύ θετικά...

Edited by Vlasismiriagos

Ωραίος Βλάση. Με fancy r40 ειμαι και εγω αλλα οχι bigmem. Και μιας και εισαι στοκ οπως και εγω για δωσε λινκ για τις μοντες που εχεις για το ποσοστό της μπαταρίας και για το ρολοι στο κεντρο.

ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER

ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS

ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO

Ωραίος Βλάση. Με fancy r40 ειμαι και εγω αλλα οχι bigmem. Και μιας και εισαι στοκ οπως και εγω για δωσε λινκ για τις μοντες που εχεις για το ποσοστό της μπαταρίας και για το ρολοι στο κεντρο.

Καθόλου μόντες Σάκη, σε πληροφορώ ό,τι βλέπεις είναι apk και όχι μόντα. Κατέβασε το xposed framework, μπες στην εφαρμογή και πήγαινε downloads.Εκεί θα βρεις μια εφαρμογή που λέγεται gravity box.Την κατεβάζεις και αυτό ήταν όλο. Μόλις εγκατέστησες μια custom Rom γεμάτη μόντες, που όποτε θες σβήνεις την εφαρμογή και ξαναγίνεται στοκ.από διαφανή μπάρα ειδοποιήσεων μαζί με navigation bar, μέχρι όλα τα toggles στην notification bar και όχι μόνο τα κλασικά της στοκ. Ούτε να μπλέκεις με custom Rom και τα bugs που κουβαλάει η καθεμιά ούτε τίποτα. Σου επισυνάπτω μερικά screenshots για να δεις περί τίνος πρόκειται...

Edited by Vlasismiriagos

Fancy r40 ext bigmem edition

Overclock 1344 mhz

Κατά τ'αλλά στοκ ρυθμίσεις όπως και στοκ ρομ...όλη την ώρα browsing και tapa talk και αρκετό Skype και facebook...

Νομίζω τα πρώτα δείγματα με το greenify donation είναι πάρα πολύ θετικά...

αν εχω καταλαβει καλα,η εκδοση donation του greenify ευθυνεται για την μεγαλυτερη διαθεσιμη ραμ;η χρειαζομαι το Xposed framework;ψιλομπερδευτηκα...:confused:

αν εχω καταλαβει καλα,η εκδοση donation του greenify ευθυνεται για την μεγαλυτερη διαθεσιμη ραμ;η χρειαζομαι το Xposed framework;ψιλομπερδευτηκα...:confused:

Για την μεγαλύτερη ραμ ευθύνεται αρχικά ο fancy bigmem,ο οποίος έχει απενεργοποιημένη την ανάλυση full hd όταν τραβάς video και έτσι κερδίζεις 70 mb επιπλέον διαθέσιμης ραμ. Χωρίς το xposed framework δεν δουλεύει το greenify donation.

Edited by Vlasismiriagos

Καθόλου μόντες Σάκη, σε πληροφορώ ό,τι βλέπεις είναι apk και όχι μόντα. Κατέβασε το xposed framework, μπες στην εφαρμογή και πήγαινε downloads.Εκεί θα βρεις μια εφαρμογή που λέγεται gravity box.Την κατεβάζεις και αυτό ήταν όλο. Μόλις εγκατέστησες μια custom Rom γεμάτη μόντες, που όποτε θες σβήνεις την εφαρμογή και ξαναγίνεται στοκ.από διαφανή μπάρα ειδοποιήσεων μαζί με navigation bar, μέχρι όλα τα toggles στην notification bar και όχι μόνο τα κλασικά της στοκ. Ούτε να μπλέκεις με custom Rom και τα bugs που κουβαλάει η καθεμιά ούτε τίποτα. Σου επισυνάπτω μερικά screenshots για να δεις περί τίνος πρόκειται...

Ρωτούσα στο nexus 4 αν έχει δοκιμάσει κανείς το xposed framework κι αν έχει παρουσιάσει προβλήματα. Έχει όλες τις μοντες χωρίς να συμβιβάζεις τη σταθερότητα της στοκ ρομ και κερνελ. Έτσι είναι; Έχεις παρατηρήσει κάτι περίεργο; μ' ενδιαφέρει πιο πολύ να βάλω το xposed window για να έχω κάτι σαν halo με το floating notifications.

Έτσι ακριβώς είναι.Ναι έχω παρατηρήσει κάτι η αλήθεια είναι...οι μόντες του xposed framework είναι πιο καλογραμμένες και σωστές από τις μόντες που προσφέρουν οι περισσότερες custom Rom...το προτείνω σε όλους λοιπόν...βάλτε το και θα καταλάβετε πως τσάμπα παιδευόμασταν τόσο καιρό με τις roms...

Έτσι ακριβώς είναι.Ναι έχω παρατηρήσει κάτι η αλήθεια είναι...οι μόντες του xposed framework είναι πιο καλογραμμένες και σωστές από τις μόντες που προσφέρουν οι περισσότερες custom Rom...το προτείνω σε όλους λοιπόν...βάλτε το και θα καταλάβετε πως τσάμπα παιδευόμασταν τόσο καιρό με τις roms...

Πολύ ωραία. Θα το δοκιμάσω όποτε βρω χρόνο. Έχεις βάλεις custom recovery για nandroid backup σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά; ή δεν υπάρχει τέτοιος κίνδυνος; Κάτι διάβαζα τις προάλλες αλλά δε θυμάμαι αν ήταν πάνω σ' αυτό το θέμα.

Πολύ ωραία. Θα το δοκιμάσω όποτε βρω χρόνο. Έχεις βάλεις custom recovery για nandroid backup σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά; ή δεν υπάρχει τέτοιος κίνδυνος; Κάτι διάβαζα τις προάλλες αλλά δε θυμάμαι αν ήταν πάνω σ' αυτό το θέμα.

Ναι έχω custom recovery, αλλά πάντα είχα έτσι κι αλλιώς...Όχι δεν πήρα backup γιατί όπως σου είπα είναι εφαρμογή το xposed framework.Δεν επηρεάζει αρχεία συστήματος με κίνδυνο να brickαρει η συσκευή...