xxSAKISxx Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Από τους πιο overhyped ο AK κατά τη γνώμη μου. Γεμάτος bug στα nightlies. Εγώ μετά από δοκιμή αρκετών κατέληξα σε Leankernel και Trinity. Κατά την γνώμη μου παίζει ρόλο και τι ρομ τρεχει ο καθένας. Προσωπική εμπειρία με στοκ ρομ παντα ξεκίνησα με την Stable purity v30 του ΑΚ και τωρα ειμαι με την τελευταία SKL v225 ειλικρινά χωρίς κανένα πρόβλημα. Αλλα λεω κσι παλι με στοκ ρομ. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 (edited) δεν νομιζω, με του φρανκ σε 512 παιζει μια χαρα...:lol: μαλλον εχει να κανει με τα βολτ του καθενος, κερνελ εννοω Το δικό μου πάλι με 512 gpu κόλλαγε το σύμπαν. Από την ημέρα που το πήρα από το service με άλλη πλακέτα με 512 παίζει τέλεια, τι έχεις να πεις τώρα; Ξαναλέω ότι τα κινητά μας όμοια αλλά όχι ίδια. Franco λέγεται ο κέρνελ από το όνομα αυτού που τον φτιάχνει. Franc ήταν ο Zappa :lol: Κατά την γνώμη μου παίζει ρόλο και τι ρομ τρεχει ο καθένας. Προσωπική εμπειρία με στοκ ρομ παντα ξεκίνησα με την Stable purity v30 του ΑΚ και τωρα ειμαι με την τελευταία SKL v225 ειλικρινά χωρίς κανένα πρόβλημα. Αλλα λεω κσι παλι με στοκ ρομ. Στις περισσότερες των περιπτώσεων η στοκ ρομ είναι πιο γρήγορη από τις περισσότερες custom απλά είναι άσχημη :) Edited April 26, 2013 by leftis69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 εχει κανεις λινκ με rasbeanjelly 4.1.2 ? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Έχει δει κανείς με Pitchblack περίεργη συμπεριφορά σε παιχνίδια ? Τα Eternity Warriors 2 και Dungeon Hunter 4 κολλάνε στο φόρτωμα και δεν ανοίγουν ποτέ, ενώ άλλα (π.χ. RR3 και NFSMW) φορτώνουν σχετικά αργά και κάνουν κάτι περίεργα κολλήματα εντός παιχνιδιού...ή μήπως φταίει ο kernel (AK) ? Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Έχει δει κανείς με Pitchblack περίεργη συμπεριφορά σε παιχνίδια ? Τα Eternity Warriors 2 και Dungeon Hunter 4 κολλάνε στο φόρτωμα και δεν ανοίγουν ποτέ, ενώ άλλα (π.χ. RR3 και NFSMW) φορτώνουν σχετικά αργά και κάνουν κάτι περίεργα κολλήματα εντός παιχνιδιού...ή μήπως φταίει ο kernel (AK) ? Tην 1.9 έχω κι εγώ με ΑΚ αλλά δεν έχω πρόβλημα, δοκίμασε με κάποιον άλλον κέρνελ και ενημέρωσε αν θες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Tην 1.9 έχω κι εγώ με ΑΚ αλλά δεν έχω πρόβλημα, δοκίμασε με κάποιον άλλον κέρνελ και ενημέρωσε αν θες :) Εγώ είμαι στη 2.0, και μόλις πέρασα τον Purity 0.30 και έχω την ίδια συμπεριφορά...κάποια βλαμμένη ρύθμιση της ROM είναι, δεν υπάρχει άλλη πιθανότητα... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Εγώ είμαι στη 2.0, και μόλις πέρασα τον Purity 0.30 και έχω την ίδια συμπεριφορά...κάποια βλαμμένη ρύθμιση της ROM είναι, δεν υπάρχει άλλη πιθανότητα... Παιδιά όσοι έχετε προβλήματα με την pitchblack γιατί δεν περνάτε την beanstalk 1.200 που στο κάτω κάτω σε αυτήν βασίζεται η pitch.Εγώ πλέον με την beanstalk έχω βρει την υγειά μου.Ξέχασα τι θα πει φλασάρισμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Εγώ είμαι στη 2.0, και μόλις πέρασα τον Purity 0.30 και έχω την ίδια συμπεριφορά...κάποια βλαμμένη ρύθμιση της ROM είναι, δεν υπάρχει άλλη πιθανότητα... Πέρασα την 1.9 και το NFSMW, το RR3 και το E.W.2 ξεκόλλησαν...το DΗ4 δεν ξεκόλλαγε με τίποτα, τελικά έκανα πλήρη απεγκατάσταση (και καθάρισμα δεδομένων), ξανακατέβασμα και ξεκίνησε...άρα στο DH4 κάτι του έφταιξε κάποια στιγμή και κόλλησε γενικώς... Πάντως αυτό το να μην έχει Exit/Quit το DH4 είναι τραγικό, μπορείς να κρασάρει και να μην κάνει save, οπότε τα έχασες όλα...βάλε και το ότι θέλει λεφτά για να κάνεις το οτιδήποτε, σου σπάει λίγο τα νεύρα (το ίδιο και το RR3...) Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Το δικό μου πάλι με 512 gpu κόλλαγε το σύμπαν. Από την ημέρα που το πήρα από το service με άλλη πλακέτα με 512 παίζει τέλεια, τι έχεις να πεις τώρα; Ξαναλέω ότι τα κινητά μας όμοια αλλά όχι ίδια. Franco λέγεται ο κέρνελ από το όνομα αυτού που τον φτιάχνει. Franc ήταν ο Zappa :lol: ειπα εγω στο ποστ μου οτι ολα ειναι ολοιδια? στο δικο μου αναφερομαι και σου λεω οτι με τον εναν παιζει με τον αλλον οχι :confused: Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagratios Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Την τελευταία εβδομάδα όταν φορτίζω το κινητό φορτίζει με 13%/h εκεί που φόρτιζε με 35-45%/h το έχει πάθει κανείς? Παράθεση Phone: Nexus 5 ROM: SlimKat Kernel: ElementalX Recovery: TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Την τελευταία εβδομάδα όταν φορτίζω το κινητό φορτίζει με 13%/h εκεί που φόρτιζε με 35-45%/h το έχει πάθει κανείς? Είσαι stock; Μήπως άλλαξες kernel; ορισμένοι custom kernels μου το έχουν κάνει κι εμένα αυτό στο παρελθόν. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagratios Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Είσαι stock; Μήπως άλλαξες kernel; ορισμένοι custom kernels μου το έχουν κάνει κι εμένα αυτό στο παρελθόν. Είμαι με Xylon 2.7 και AK SKL 225 Παράθεση Phone: Nexus 5 ROM: SlimKat Kernel: ElementalX Recovery: TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Είμαι με Xylon 2.7 και AK SKL 225 Θα σου έλεγα να δοκιμάσεις κάτι άλλο, και αν στο κάνει ακόμη και τότε, ψάξτο παραπάνω για hardware πρόβλημα. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 ειπα εγω στο ποστ μου οτι ολα ειναι ολοιδια? στο δικο μου αναφερομαι και σου λεω οτι με τον εναν παιζει με τον αλλον οχι :confused: Το ''δεν νομίζω'' (post#3125 για να μην ψάχνεις) άλλο μου δίνει να καταλάβω :confused: απλά επειδή συζητάμε να καταλαβαίνουμε και τι λέμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagratios Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Θα σου έλεγα να δοκιμάσεις κάτι άλλο, και αν στο κάνει ακόμη και τότε, ψάξτο παραπάνω για hardware πρόβλημα. Κάτι άλλο σε kernel? Βασικά έχω AK πολύ καιρό και δεν μου το έκανε. Από hardware τι θα μπορούσε να φταίει? Παράθεση Phone: Nexus 5 ROM: SlimKat Kernel: ElementalX Recovery: TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Κάτι άλλο σε kernel? Βασικά έχω AK πολύ καιρό και δεν μου το έκανε. Από hardware τι θα μπορούσε να φταίει? Ναι, δοκίμασε άλλον kernel, για μια μέρα. Σε hardware λογικά είτε η μπαταρία αυτή καθ αυτή είτε κάτι στην πλακέτα. Αν έχεις διαθέσιμο και κάποιο άλλο mini usb φορτιστή δοκίμασε και με εκείνον, απλά για να είσαι καλυμμένος full και μην καταλήξεις να το πας για κανένα service τσάμπα. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayumura Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Κάτι άλλο σε kernel? Βασικά έχω AK πολύ καιρό και δεν μου το έκανε. Από hardware τι θα μπορούσε να φταίει? Μηπως εχεις πειραξει τπτ ρυθμισεις στον kernel? Παράθεση Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagratios Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Ναι, δοκίμασε άλλον kernel, για μια μέρα. Σε hardware λογικά είτε η μπαταρία αυτή καθ αυτή είτε κάτι στην πλακέτα. Αν έχεις διαθέσιμο και κάποιο άλλο mini usb φορτιστή δοκίμασε και με εκείνον, απλά για να είσαι καλυμμένος full και μην καταλήξεις να το πας για κανένα service τσάμπα. Τώρα καθαρίζω λίγο απο κάτω και το καλώδιο και θα δοκιμάσω και ένα άλλο να δω και αν δεν αλλάξει κάτι θα δω τον κερνελ Μηπως εχεις πειραξει τπτ ρυθμισεις στον kernel? Δεν έχω πειράξει κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση. Παράθεση Phone: Nexus 5 ROM: SlimKat Kernel: ElementalX Recovery: TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Παιδιά έχει βρει κανείς σας θέμα για την TWRP 2.5.0.0 σε ICS look; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Την τελευταία εβδομάδα όταν φορτίζω το κινητό φορτίζει με 13%/h εκεί που φόρτιζε με 35-45%/h το έχει πάθει κανείς? Έχει by default απενεργοποιημένο το Fast Charge, ενεργοποίησέ το και θα δεις πάλι το ίδιο επίπεδο φόρτισης. Είναι στο Specific του Trickster :cool: Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Έχει by default απενεργοποιημένο το Fast Charge, ενεργοποίησέ το και θα δεις πάλι το ίδιο επίπεδο φόρτισης. Είναι στο Specific του Trickster :cool: Με το Fast Charge ενεργοποιημένο φορτίζεις το κινητό μέσω usb με ταχύτητα κανονικού φορτιστή (χωρίς να βλέπει το κινητό σαν δίσκο το PC). Το πρόβλημα που έχει ο φίλος είναι όταν φορτίζει το κινητό με τον φορτιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagratios Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 (edited) Το fast charger το έχω ενεργοποιημένο. Άλλαξα καλώδιο και μου φάνηκε ότι πήγε καλύτερα αλλά περιμένω να πέσει στα 40-50 να το δοκιμάσω πάλι Edit: Άλλαξα καλώδιο και η φόρτιση επανήλθε. Πρόσεξα ότι σε αυτό που είχα στην άκρη από 5 είχε 4 pin και το ένα είχε στραβώσει Edited April 29, 2013 by pagratios Παράθεση Phone: Nexus 5 ROM: SlimKat Kernel: ElementalX Recovery: TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Να βοηθήσω και εγώ λίγο την κοινότητα.. λοιπόν ψάχνοντας στους xda είδα να αναφέρεται αυτό το λινκ όπου με λίγα λόγια μιλάει για ένα bug στον κώδικα(δεν το κατάλαβα και πολύ καλά) που πάνω κάτω είναι για την διαθέσιμη ram που έχουμε.. κατέβασα αυτή την εφαρμογή και άλλαξα τις τιμές που λέει στο δεύτερο comment έκανα reboot και νομίζω (αν δεν είναι placebo) ότι το κινητό ρολλάρει ακόμα καλύτερα από πριν.. και τώρα πια έχω γύρω στα 300mb ελεύθερα απο εκεί που είχα γύρω στα 200 με 150.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 (edited) Να βοηθήσω και εγώ λίγο την κοινότητα.. λοιπόν ψάχνοντας στους xda είδα να αναφέρεται αυτό το λινκ όπου με λίγα λόγια μιλάει για ένα bug στον κώδικα(δεν το κατάλαβα και πολύ καλά) που πάνω κάτω είναι για την διαθέσιμη ram που έχουμε.. κατέβασα αυτή την εφαρμογή και άλλαξα τις τιμές που λέει στο δεύτερο comment έκανα reboot και νομίζω (αν δεν είναι placebo) ότι το κινητό ρολλάρει ακόμα καλύτερα από πριν.. και τώρα πια έχω γύρω στα 300mb ελεύθερα απο εκεί που είχα γύρω στα 200 με 150.. Επιβεβαιώνω κι εγώ τα παραπάνω... Edited April 30, 2013 by Vlasismiriagos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Διαβάζοντας το thread του AK kernel στο xda ψάρεψα το παρακάτω, με λίγα λόγια ο επεξεργαστής του nexus είναι φτιαγμένος για να τρέχει από 1.2-1.5Ghz και η GPU από 307-384Mhz. Χρήσιμο να το γνωρίζουμε :) δηλαδή το overcloking στην τελική δεν ήταν overclocking :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts