ea6gka Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 1.350 λενε οτι ειναι 100% ασφαλες στο φορουμ, απο εκει και πανω δεν εγγυαται κανεις τιποτα Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosj3 Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 1.350 λενε οτι ειναι 100% ασφαλες στο φορουμ, απο εκει και πανω δεν εγγυαται κανεις τιποτα με τι ρυθμισεις εχεις δει τα καλυτερα και πιο σταθερα αποτελεσματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 με τι ρυθμισεις εχεις δει τα καλυτερα και πιο σταθερα αποτελεσματα? Ο καθένας ανάλογα με τη χρήση που κάνει έχει και διαφορετικές ανάγκες. Είχα διαβάσει ότι η CPU του GNexus είναι για να τρέχει στα 1,5 αλλά για λόγους αυτονομίας το έχουν χρονισμενο στο 1,2. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosj3 Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 μετα απο 10 μηνες που ειμαι κατοχος αυτο που πιστευω ειναι πως η ελλειψη ραμ ειναι αυτη που κανει ωρες ωρες το κινητο να μν συμπεριφερεται απροβληματιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 μετα απο 10 μηνες που ειμαι κατοχος αυτο που πιστευω ειναι πως η ελλειψη ραμ ειναι αυτη που κανει ωρες ωρες το κινητο να μν συμπεριφερεται απροβληματιστα. Άλλο έλλειψη, άλλο κακή διαχειριση από τις εφαρμογές. 1GB δεν είναι αμελητέα ποσότητα μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Άλλο έλλειψη, άλλο κακή διαχειριση από τις εφαρμογές. 1GB δεν είναι αμελητέα ποσότητα μνήμης. 693mb θέλεις να πεις, εκ των οποίων τα 400 σχεδόν είναι κατειλημμένα σχεδόν μετά από κάθε restart:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 693mb θέλεις να πεις, εκ των οποίων τα 400 σχεδόν είναι κατειλημμένα σχεδόν μετά από κάθε restart:( ποτέ δεν κατάλαβα γιατί ενώ έχουμε 1gb ραμ μας αφήνει διαθέσιμη μόνο 698 ενώ πχ το nexus 7 έχει 980κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 ποτέ δεν κατάλαβα γιατί ενώ έχουμε 1gb ραμ μας αφήνει διαθέσιμη μόνο 698 ενώ πχ το nexus 7 έχει 980κάτι... Και στο Galaxy Note μου είναι στα 862. Ίσως τα υπόλοιπα να ναι system reserved, οπότε δεν πάνε χαμένα. Κάτι σαν cached Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Και στο s2 αλλά και στο s3 είναι 680 mb περίπου η διαθέσιμη μνήμη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Και στο s2 αλλά και στο s3 είναι 680 mb περίπου η διαθέσιμη μνήμη... άρα είναι κάποια μ@# της samsung αυτό.. γιατί τουλάχιστον το gnexus που είναι καθαρό android θα έπρεπε να έχει τα ίδια mb όπως και το nexus7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosj3 Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 ας ελπισουμε οι νεοτερες εκδοσεις android να χουν καλυτερη διαχείριση μνημης ωστε να μην χρειαζονται 2 gb για ομαλη λειτουργια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 (edited) Για όσους ψάχνουν τον ιδανικό συνδυασμό μεταξύ κορυφαίων επιδόσεων, κορυφαίου smoothness, ατελείωτης μπαταρίας, φοβερού customisation και κυρίως χωρίς bugs και λοιπά προβλήματα η λύση είναι μια: rom beanstalk 1.205 και kernel AK 242 SKL.το τηλέφωνο το τρέχω στα 1350mhz και όπως θα δείτε και στα παρακάτω screenshots η μπαταρία είναι στα καλύτερα της.πραγματικά τον παραπάνω συνδυασμό τον προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους... Edit: Μόλις βγήκε ο 243 SKL:D ΥΓ Η περισσότερη χρήση ήταν σε browsing, κάνα μισάωρο παιχνίδι (CSR Racing συγκεκριμένα) και πολύ ομιλία όπως θα δείτε παρακάτω. Edited May 6, 2013 by Vlasismiriagos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Ωραία νούμερα, αλλά δε μπορώ να μη γελάσω λίγο διαβάζοντας "Η ώρα είναι ενεργοποιημένη" :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Ωραία νούμερα, αλλά δε μπορώ να μη γελάσω λίγο διαβάζοντας "Η ώρα είναι ενεργοποιημένη" :P Για αυτό ποτέ ελληνικό μενού σε gadgets. :p Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 παιδια μου λετε την διαφορα takju - yakju. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Και τα δύο είναι official google. To takju είναι για Βόρεια Αμερική έχει μικροδιαφορές όπως google wallet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Ωραία νούμερα, αλλά δε μπορώ να μη γελάσω λίγο διαβάζοντας "Η ώρα είναι ενεργοποιημένη" :P Αν μου βρείτε τρόπο να έχω Αγγλικά στην υπόλοιπη συσκευή και ταυτόχρονα να έχω ελληνικές ειδήσεις στο widget Ειδήσεις και καιρός, τότε θα αλλάξω κι εγώ σε Αγγλικά...Είναι ο μόνος λόγος που δεν αλλάζω...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 εμεις στην Ελλαδα τι ειναι προτιμοτερο, yakju η takju; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Και τα δύο είναι official google. To takju είναι για Βόρεια Αμερική έχει μικροδιαφορές όπως google wallet. εμεις στην Ελλαδα τι ειναι προτιμοτερο, yakju η takju; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 εμεις στην Ελλαδα τι ειναι προτιμοτερο, yakju η takju; Οι διαφορές είναι αμελητέες. Ο περισσότερος κόσμος εκτός Αμερικής προτιμάει yakju. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 εμενα επεσε σε bootloop με BB8 οταν αλλαξα τις τιμες της ram :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Οι διαφορές είναι αμελητέες. Ο περισσότερος κόσμος εκτός Αμερικής προτιμάει yakju. Πρακτικά δεν υπάρχει διαφορά εκτος από το Google wallet, απλά η takju παίρνει πρώτη τις ΟΤΑ ό πως έχει αποδειχτεί.Από τη στιγμή όμως που περνιούνται και χειροκίνητα τα zip των ΟΤΑ, δεν σε πολυενδιαφέρει πρακτικά τι θα είναι... Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemesis1 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Έχω ενα galaxy nexus και εντελώς ξαφνικά η δόνηση ενω δουλεύει κάνει μεγάλο θόρυβο - κροτάλισμα (rattling). Αν σφίξω το κντ στο χέρι μου σταματάει... Διάβασα γενικά στο net ότι έχει γίνει σε πολλούς και διορθώνεται. Η ερώτηση είναι η εξής: Επειδή το κντ είναι root (original rom) αν το πάω έτσι στην smartec παίζει να με "βγάλουν" εκτός εγγύησης? Δεδομένου ότι το κντ μάλλον έχει hardware πρόβλημα λέτε να πατήσουν πάνω στο root? Έχει κανείς εμπειρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Σχεδόν σίγουρα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Αν ανησυχείς όμως, γιατί δεν βγάζεις απλά το root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagratios Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Προσπάθησα στην TWRP 2.5.0.0 να κάνω backup σε usb μέσω usb-otg αλλά δεν το αναγνώριζε. Πρέπει να κάνω κάποιο βήμα? Παράθεση Phone: Nexus 5 ROM: SlimKat Kernel: ElementalX Recovery: TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts