tsabasid Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Υπάρχει κάποιο όριο στο πόσες φορές μπορούμε να γράψουμε την μνήμη με τις ROM? Δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι σχετικό. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagratios Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Είχα κάνει backup μεσω TWRP και άλλαξα την rom. Επειδή δεν με ενθουσίασε έκανα restore σε αυτή που είχα και δεν ανταποκρίνεται όπως πρέπει. Τραγικά αργό startup και επίσης η απόκριση είναι πέρα βρέχει και πετάει ότι το system δεν ανταποκρίνεται. Τι να κάνω? Να φορτώσω ξανα τα gapps? Παράθεση Phone: Nexus 5 ROM: SlimKat Kernel: ElementalX Recovery: TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Είχα κάνει backup μεσω TWRP και άλλαξα την rom. Επειδή δεν με ενθουσίασε έκανα restore σε αυτή που είχα και δεν ανταποκρίνεται όπως πρέπει. Τραγικά αργό startup και επίσης η απόκριση είναι πέρα βρέχει και πετάει ότι το system δεν ανταποκρίνεται. Τι να κάνω? Να φορτώσω ξανα τα gapps? Τα Gapps δε ξέρω σε τι θα βοηθήσουν. Δοκίμασε να κάνεις wipe τα πάντα και ξανά restore το Nandroid. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagratios Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Τα Gapps δε ξέρω σε τι θα βοηθήσουν. Δοκίμασε να κάνεις wipe τα πάντα και ξανά restore το Nandroid. Το έχω κάνει (wipe cache/dalvik/factory reset/wipe system). edit: κατάφερα με τα χίλια ζόρια να τρέξω το lagfix και τώρα είναι οκ Παράθεση Phone: Nexus 5 ROM: SlimKat Kernel: ElementalX Recovery: TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Το έχω κάνει (wipe cache/dalvik/factory reset/wipe system). edit: κατάφερα με τα χίλια ζόρια να τρέξω το lagfix και τώρα είναι οκ Αν χρειάζεσαι κάτι τέτοιο για να είναι σωστή η λειτουργία του κινητού ίσως κάτι να έχει πάει λάθος, είτε η Rom δεν είναι καλή. Οπότε έχει το υπόψιν. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagratios Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Αν χρειάζεσαι κάτι τέτοιο για να είναι σωστή η λειτουργία του κινητού ίσως κάτι να έχει πάει λάθος, είτε η Rom δεν είναι καλή. Οπότε έχει το υπόψιν. Γενικά η χρήση αυτής της εφαρμογής ή μετα από restore? Απλά επειδή δεν κάνουμε format μήπως χρειάζονται τα chip trimming? Παράθεση Phone: Nexus 5 ROM: SlimKat Kernel: ElementalX Recovery: TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Γενικά η χρήση αυτής της εφαρμογής ή μετα από restore? Απλά επειδή δεν κάνουμε format μήπως χρειάζονται τα chip trimming? Εγώ είχα κάνει ολικό format πρόσφατα. Αναφερόμουν στο lagfix. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagratios Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Εγώ είχα κάνει ολικό format πρόσφατα. Αναφερόμουν στο lagfix. Το κατάλαβα ότι αναφέρεσαι στο lagfix. Με το ολικό format δεν έχει διαφορά απλά μετά κάνεις restore ή install Παράθεση Phone: Nexus 5 ROM: SlimKat Kernel: ElementalX Recovery: TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Από ποιο ποσοστό και κάτω φορτίζετε την μπαταρία συνήθως για καλύτερη απόδοση; Κάπου έχω ακούσει για 20% και κάτω... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Από ποιο ποσοστό και κάτω φορτίζετε την μπαταρία συνήθως για καλύτερη απόδοση; Κάπου έχω ακούσει για 20% και κάτω... εγώ δεν το αφήνω σχεδόν ποτέ να πέφτει κάτω από 25%.. έχω διαβάσει ότι ο καλύτερος κύκλος φόρτισης για τέτοιες μπαταρίες είναι απο 30% μέχρι 80% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 εγώ δεν το αφήνω σχεδόν ποτέ να πέφτει κάτω από 25%.. έχω διαβάσει ότι ο καλύτερος κύκλος φόρτισης για τέτοιες μπαταρίες είναι απο 30% μέχρι 80% 30 μέχρι 80?? Δεν το αφήνεις ποτέ να φορτίζει πλήρως; Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 30 μέχρι 80?? Δεν το αφήνεις ποτέ να φορτίζει πλήρως; όχι είπα τι έχω διαβάσει ότι είναι καλύτερο.. εγώ μέχρι τέρμα το φορτίζω.. απλά απ'ότι ξέρω αυτές οι μπαταρίες έχουν κάποιο συγκεκριμένο αριθμό φορτίσεων-αποφορτίσεων που μπορούν να κάνουν κατα την διάρκεια της ζωής τους και ουσιαστικά φορτίζοντας την μέχρι το 80 τις εκατό δεν χαλάνε τόσο γρήγορα.. τώρα αν ισχύει δεν ξέρω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagratios Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Η πλήρης φόρτιση είναι βολική λόγο της μεγαλύτερης αυτονομίας αλλά γενικά δεν είναι πολύ καλό για την μπαταρία διότι στο 100% η μπαταρία έχει μεγαλύτερη θερμοκρασία και είναι ένας από τους παράγοντες που μειώνουν την ζωή αυτού του τύπου της μπαταρίας. Ακόμα καλύτερο να γίνονται μικρές αποφορτίσεις/φορτίσεις ακόμα και 10-20%. Τα παρακάτω είναι αρκετά καλά άρθρα αν θέλει να διαβάσει μερικές πληροφορίες για τις μπαταρίες How to Prolong Lithium-based Batteries Battery Calibration Basics About Discharging Παράθεση Phone: Nexus 5 ROM: SlimKat Kernel: ElementalX Recovery: TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 (edited) Παιδιά μια βοήθεια αν ξέρει κάποιος. Εκανα factory reset σήμερα και ξαναφλασαρα την στοκ 4.2.2. Αφου ρουταρα κανονικα εκανα επαναφορά με το τιτανίουμ ολες τις εφαρμογές μου μαζι με τα δεδομένα τους. Μεχρι εδω ολα καλα. Το προβλημα το αντιμετωπίζω με το Tapatalk. Ενώ στο myphone συνδέεται κανονικά στους xda μου βγαζει να ξαναβαλω username και password και όταν τα βαζω (σωστα εννοείται) μου λεει οτι το password ειναι λαθος και να ξαναπροσπαθεισω σε 15 λεπτα. Πηγα και με τον browser στο φόρουμ αλλα και εκει το ιδιο. Πάτησα οτι ξέχασα το password κσι μου έστειλαν μαιλ με καινούργιο αλλά παλι τα ιδια. Μήπως ξερει κανεις τι παιζει ετσι στα καλα καθούμενα? edit: ενταξει παιδιά. μετά από ένα reboot όλα καλά. Edited March 14, 2013 by xxSAKISxx Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 1.Ναι έχει 3g επιλογή στα tiles 2.Νομίζω πως έχει αλλά και στις άλλες που έχουν ποτέ δεν το χρησιμοποιώ ποτέ αφού είναι ελλιπέστατο από ελληνικές λέξεις.Χρησιμοποιώ το πιο τέλειο swype πληκτρολόγιο που υπάρχει στο market με φοβερό λεξικό (να φανταστείς έχει μέχρι και <<κακές λέξεις:lol: >> αλλά και customisation θέματα κλπ και εκτός αυτού είναι και πιο ελαφρύ από το στοκ και που το βρίσκεις εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cootek.smartinputv5&hl=el 3.Είναι τα πλήκτρα της CM άρα όχι Τέλος παραθέτω τα τελευταία στατιστικά της μπαταρίας με Purity 5.0 και κέρνελ ΑΚ Cylon (τελευταία έκδοση πάντα)Απλά τα σπάει η μπαταρία στο κινητό μας πλέον... Δε βλέπω να έχει Ελληνικά όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 κατέβασε πιο παλιά έκδοση από κάπου αλλού το τελευταίο update από το μάρκετ δεν τα έχει ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Δε βλέπω να έχει Ελληνικά όμως. http://ime.service.cootek.com/international/TouchPal.apk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Παιδια την τελευταία έκδοση paranoidandroid την εχει βαλει κανεις? Ακομα δεν εχω φλασαρει καμιά custom αλλα σιγουρα αυτη θα ειναι η πρωτη. Απο ότι ειδα δεν χρειάζεται wipe system μονο wipe cache / dalvik κσι wipe data / factory reset. Αν την εχει βαλει καποιος ας πει εντυπώσεις ή προβληματα που βρήκε και με τι κερνελ. Ευχαριστώ. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Παιδια την τελευταία έκδοση paranoidandroid την εχει βαλει κανεις? Ακομα δεν εχω φλασαρει καμιά custom αλλα σιγουρα αυτη θα ειναι η πρωτη. Απο ότι ειδα δεν χρειάζεται wipe system μονο wipe cache / dalvik κσι wipe data / factory reset. Αν την εχει βαλει καποιος ας πει εντυπώσεις ή προβληματα που βρήκε και με τι κερνελ. Ευχαριστώ. Όταν περνάς νέα rom καλό είναι να κάνεις kau wipe system. Ότι αφορά την Paranoid δεν την έχω χρησιμοποιήσει πότε. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 http://ime.service.cootek.com/international/TouchPal.apk Ειλικρινά δε βλέπω ελληνικά στις γλώσσες, έχει πολλές αλλά όχι ελληνικά :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Παιδια την τελευταία έκδοση paranoidandroid την εχει βαλει κανεις? Ακομα δεν εχω φλασαρει καμιά custom αλλα σιγουρα αυτη θα ειναι η πρωτη. Απο ότι ειδα δεν χρειάζεται wipe system μονο wipe cache / dalvik κσι wipe data / factory reset. Αν την εχει βαλει καποιος ας πει εντυπώσεις ή προβληματα που βρήκε και με τι κερνελ. Ευχαριστώ. Εγώ την έχω με ΑΚ Purity (milestone) kernel. Πιο γρήγορη από stock, τα πάντα δουλεύουν, μπαταρία περίπου τα ίδια (μισή ώρα πάνω-κάτω δεν κάνει διαφορά), με πολλή παραμετροποίηση (όχι όμως σε μεγάλο βαθμό όπως άλλες ROMs). Βασικά η πιο κοντινή σε stock που να είναι καλύτερη, με σχεδόν μηδέν προβλήματα και να δουλεύουν τα πάντα. Και όταν περνάς διαφορετική ROM πάντα θέλει τα wipes + factory reset ή το format system του TWRP, αλλιώς δεν ξέρεις ποτέ τι θα πάει στραβά ή τι δεν θα δουλεύει.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Υπάρχει κάποιο όριο στο πόσες φορές μπορούμε να γράψουμε την μνήμη με τις ROM? Πρακτικά, όχι. Όλη η μνήμη του κινητού είναι τύπου flash. Ισχύει για την επανεγγραφή σε αυτήν ότι και σε δίσκους SSD ή στικάκια USB. Οι διαδοχικές εγγραφές υποβαθμίζουν την κατάστασή της, όμως με φυσιολογική χρήση θα κρατήσει περισσότερο από το κινητό σου... Να επαναλάβω κι εγώ για όσους δεν διάβασαν τα χρήσιμα άρθρα για τη μπαταρία ότι οι σύγχρονες μπαταρίες λιθίου δεν συμπαθούν τις πλήρες φορτίσεις/αποφορτίσεις, οπότε όταν έχετε την δυνατότητα κάντε τις "ρηχές" και κατά προτίμηση όχι κάτω από 15% ή πάνω από 85%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Πρακτικά, όχι. Όλη η μνήμη του κινητού είναι τύπου flash. Ισχύει για την επανεγγραφή σε αυτήν ότι και σε δίσκους SSD ή στικάκια USB. Οι διαδοχικές εγγραφές υποβαθμίζουν την κατάστασή της, όμως με φυσιολογική χρήση θα κρατήσει περισσότερο από το κινητό σου... Να επαναλάβω κι εγώ για όσους δεν διάβασαν τα χρήσιμα άρθρα για τη μπαταρία ότι οι σύγχρονες μπαταρίες λιθίου δεν συμπαθούν τις πλήρες φορτίσεις/αποφορτίσεις, οπότε όταν έχετε την δυνατότητα κάντε τις "ρηχές" και κατά προτίμηση όχι κάτω από 15% ή πάνω από 85%. Εγώ το αφήνω και φορτίζει όλη τη νύχτα. Συνήθως 20% έως 100%. Λέτε να τα παίξει γρήγορα? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Εγώ το αφήνω και φορτίζει όλη τη νύχτα. Συνήθως 20% έως 100%. Λέτε να τα παίξει γρήγορα? τα ιδια εκανα και εγω ενα χρονο με το galaxy s και 8 μηνες τωρα με το nexus.και στις 2 περιπτωσεις ιδια αποδοση ειχε η μπαταρια.ισως η φθορα να αρχιζει να φαινεται μετα τον 1.5 χρονο ομως Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Με απρόσεκτη χρήση, μια σύγχρονη μπαταρία πρέπει να έχει άνετα 500 κύκλους φόρτισης/αποφόρτισης. Με πιο προσεκτική περνάει τους 2πλάσιους, αλλά είναι μικρότεροι (άρα και ο χρόνος που παίρνεις από κάθε έναν). Πολύ απλά - δεν αξίζει να σκάμε ούτε για τη μνήμη ούτε για τη μπαταρία. Απλά όταν είναι βολικό και δεν το κάνουμε από εμμονή, ας ρίχνουμε μια γρήγορη φόρτιση, αντί για 0-100... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts