Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα το δοκιμάσω.

Τον rasbenjelly τον έχει δοκιμάσει κάποιος?

Εγω εχω βαλει rasbeanjelly και trinity kernel στα 1420 και 384 η gpu και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Η μπαταρια κραταει οσο και με στοκ νομιζω απο 1 ως 2 μερες αναλογα τη χρηση γυρω στις 2-3 ωρες ενεργοποιημενη οθονη και καμποσες ωρες wifi. Το κινητο παει σφαιρα δεν εχει το παραμικρο κολλημα η Bug. Βεβαια δεν εχω δοκιμασει αλλη custom rom η kernel οποτε δε μπορω να συγκρινω...

~B&N~

Proud owner of Nokia:3510,3100, 6600/ siemens Μ65/ SE K800i / Nokia 5800XM/ Samsung Galaxy Nexus/ Asus Zenfone 2 ZE551ML XIAOMI REDMI NOTE 4 (4/64 SD) !!!!!! :cool:

Όταν κάνω backup με το cwm και αλλάξω rom μπορώ να επιστρέψω σε αυτή που ήμουν απλά κάνοντας restore (θέλει πάλι wipe data,cache?)?

Phone: Nexus 5

ROM: SlimKat

Kernel: ElementalX

Recovery: TWRP

Και θέλει πάλι όλα τα wipes για να μην έχεις προβλήματα και wipe system για να είσαι σίγουρος αν και οι περισσότερες Ρομ το κάνουν μονές τους.

Και θέλει πάλι όλα τα wipes για να μην έχεις προβλήματα και wipe system για να είσαι σίγουρος αν και οι περισσότερες Ρομ το κάνουν μονές τους.

Αλλά τις ρυθμίσεις που έχω κάνει σε αυτή την rom με το backup τις κρατάω?

Ο μόνος λόγος που δεν βάζω την 15 είναι γιατί η navigation bar δεν γίνεται διάφανη όπως στην 13..

Γίνεται διαφανής 100%, μόλις τώρα το έκανα..

Θα το δοκιμάσω.

Τον rasbenjelly τον έχει δοκιμάσει κάποιος?

Κ γω έχω τη rasbean εδώ κ αρκετό καιρό κ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Όλα είναι smooth. Ουτε εγώ έχω δοκιμάσει αλλη custom rom, αλλά δε βρισκω κ το λογο. Δεν έχει πολλές παραμετροποιησεις όπως πχ η xylon, όμως αυτός ήταν κ ο λογος που την προτίμησα. Είναι αρκετά κοντά στη στοκ.

Όσο αφορά τον κερνελ, χρησιμοποιώ τον Trinity, με τον οποίο έχω πολύ καλη μπαταρία (για τα δικά μου δεδομένα). Δε ν έχω πειράξει voltages ή CPU. Παραθέτω κ ένα screenshot.

Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits...

Αλλά τις ρυθμίσεις που έχω κάνει σε αυτή την rom με το backup τις κρατάω?

Οτιδήποτε έχεις κάνει backup το κρατας δεν χανεις τίποτα..

Κ γω έχω τη rasbean εδώ κ αρκετό καιρό κ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Όλα είναι smooth. Ουτε εγώ έχω δοκιμάσει αλλη custom rom, αλλά δε βρισκω κ το λογο. Δεν έχει πολλές παραμετροποιησεις όπως πχ η xylon, όμως αυτός ήταν κ ο λογος που την προτίμησα. Είναι αρκετά κοντά στη στοκ.

Όσο αφορά τον κερνελ, χρησιμοποιώ τον Trinity, με τον οποίο έχω πολύ καλη μπαταρία (για τα δικά μου δεδομένα). Δε ν έχω πειράξει voltages ή CPU. Παραθέτω κ ένα screenshot.

Πλάκα μου κάνεις, έτσι; Με τη μεγάλη μπαταρία και 4,5 ώρες οθόνη δεν είδα ποτέ! Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ ποια έκδοση rasbean έχεις; Από κολλήματα και τέτοια έχεις; Θα αλλάξω πάλι ρομ και πάνω που έλεγα να μη το σκαλίσω άλλο γιατί το τελευταίο μήνα πρέπει να άλλαξα πάνω από δέκα ρομ και καμία δεν με ικανοποίησε σε αυτονομία και γύρισα στη στοκ.

Πλάκα μου κάνεις, έτσι; Με τη μεγάλη μπαταρία και 4,5 ώρες οθόνη δεν είδα ποτέ! Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ ποια έκδοση rasbean έχεις; Από κολλήματα και τέτοια έχεις; Θα αλλάξω πάλι ρομ και πάνω που έλεγα να μη το σκαλίσω άλλο γιατί το τελευταίο μήνα πρέπει να άλλαξα πάνω από δέκα ρομ και καμία δεν με ικανοποίησε σε αυτονομία και γύρισα στη στοκ.

Για την έκδοση το γράφει στην υπογραφή του (rasbeanjelly 4.2.1)

χωρις wifi και data απο οτι φαινεται. με data(3G κυριως) ουτε για αστειο δεν πιανει πανω απο 3 ωρες, εκτος αν ειναι συνεχομενα.

Μπαταρια εχω την στοκ. Στη συγκεκριμενη περιπτωση δε θυμαμαι ποια εκδοση ειχα, ομως ακομα κ στην τωρινη (11/1) δεν εχω κανενα παραπονο. Τα νουμερα ειναι παραπλησια. Δεν εχω κανενα παραπονο απο τη rom, ισα ισα που ειμαι υπερ-ευχαριστημενος. Κ επειδη πολλοι αναφερουν ανα διαστηματα το drain στο deep sleep, σημερα, υστερα απο 14 ωρες deep sleep, το κινητο απο 100% επεσε στο 96%. Θελω να πιστευω οτι ειναι πολυ καλα τα νουμερα.

χωρις wifi και data απο οτι φαινεται. με data(3G κυριως) ουτε για αστειο δεν πιανει πανω απο 3 ωρες, εκτος αν ειναι συνεχομενα.

3G δεν χρησιμοποιω ειναι η αληθεια, σπανιως εως καθολου. Ακομα κ το wifi δεν το ξεζουμιζω, αλλα εχω καθημερινα 0,5-1 ωρα χρηση, αναλογως. Σιγουρα δεν ειναι πολυ, αλλα οπως ειπα κ παραπανω για τα δικα μου δεδομενα, πιστευω ειναι πολυ καλα.

3G δεν χρησιμοποιω ειναι η αληθεια, σπανιως εως καθολου. Ακομα κ το wifi δεν το ξεζουμιζω, αλλα εχω καθημερινα 0,5-1 ωρα χρηση, αναλογως. Σιγουρα δεν ειναι πολυ, αλλα οπως ειπα κ παραπανω για τα δικα μου δεδομενα, πιστευω ειναι πολυ καλα.

Άψογα είναι τόση ώρα ανοιχτή οθόνη και μετά από τόσες ώρες.. Το θέμα είναι αν κάνεις άλλη χρήση τι γίνεται..

Άψογα είναι τόση ώρα ανοιχτή οθόνη και μετά από τόσες ώρες.. Το θέμα είναι αν κάνεις άλλη χρήση τι γίνεται..

Βλέπω καθημερινά ταινίες & σειρές στο κιν. Λογικά αν κάνω περισσότερη χρήση του wifi θα εξαντληθεί πιο γρήγορα η μπαταρία. Αλλά απο την αλλη δε θα δω τόσες ώρες βίντεο.

Για του λόγου του αληθές, κάθε μέρα το φορτίζω το κιν. Αν το αφήσω λίγο σε ηρεμία θα περάσω τις 24 ώρες,όπως κ έγινε στην περίπτωση που ανέφερα :p

Εγω το φορτιζω 2 φορες την ημερ πολλες φορες...αλλα ειναι αληθεια οτι ειμαι συνεχεια ιντερνετ,ειτε με ασυρματο ειτε με 3g...Ηθελα να ρωτησω αν κανει κακο στη μπαταρια το αν θα βγαλω το κιν κατα τη φορτιση πριν αυτη ολοκληρωθει...

Εγω το φορτιζω 2 φορες την ημερ πολλες φορες...αλλα ειναι αληθεια οτι ειμαι συνεχεια ιντερνετ,ειτε με ασυρματο ειτε με 3g...Ηθελα να ρωτησω αν κανει κακο στη μπαταρια το αν θα βγαλω το κιν κατα τη φορτιση πριν αυτη ολοκληρωθει...

Ίσα-ίσα, κάνει καλό.

Οι σύγχρονες μπαταρίες που βασίζονται σε παραλλαγές της τεχνολογίας ιόντων λιθίου ωφελούνται από ρηχές φορτίσεις-αποφορτίσεις. Το οποίο σημαίνει ότι καλό είναι να παίζεις τη μπαταρία σου στα όρια 20%-80%, εάν θέλεις να παρατείνεις τη διάρκεια ζωής της.

αν φλασαρω την rasbean 4.2.1 και το trinity kernel με το cwm αντι για το twrp που προτεινει στο xda θα υπαρξει καποιο προβλημα?

Κανένα απολύτως

Ρε παιδιά στις 3 τελευταίες τουλάχιστον rasbeanjelly έχω τα εξής 2 πρόβληματα συνέχεια:

1) Η οθόνη δεν ξυπνά πάντα όταν πηγαίνω να χρησιμοποιήσω το τηλέφωνο. Αν κάνω κάποιο gesture στην οθόνη (πχ. Ξεκλείδωμα) το τηλέφωνο το παίρνει, γίνεται η κλασσική σύντομη δόνηση δηλαδή αλλά η οθόνη παραμένει σε μαύρο σκοτάδι. Μόνη λύση η αφαίρεση μπαταρίας που με το συγκεκριμένο καπάκι είναι απίστευτα ενοχλητική.

2) Το bluetooth σταματά να λειτουργεί ανά διαστήματα, μένει στο Deactivating... Επανέρχεται μόνο με restart.

Τα έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος ή είναι ώρα για γενικό καθαρισμό και clean install?

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Παληκαρια εχω να κανω μερικές noob ερωτήσεις μιας και ειμαι τελειος στοκ 4.2.1 με ξεκλείδωτο bootloade.

1.Αν φλασαρω cwm χωρις ροοτ μπορώ να φλασαρω custom roms?

2.Χωρις ροοτ μπορω να πάρω nandroid backup και μετα να το μεταφερω στο laptop?

3.Πρεπει να ειμαι ροοτ για να φλασαρω cwm?

4.Πρεπει να είμαι ρουτ για να φλασαρω custo roms?

Αυτά προς το παρόν μάγκες. Ευχαριστώ.

ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER

ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS

ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO

Παληκαρια εχω να κανω μερικές noob ερωτήσεις μιας και ειμαι τελειος στοκ 4.2.1 με ξεκλείδωτο bootloade.

Βασικά γιατί να μην γίνεις root?

Αλλά αν ξεκλειδώσεις τον bootlaoder μην τον κλειδώσεις ξανά.

Edited by pagratios

Ρε παιδιά στις 3 τελευταίες τουλάχιστον rasbeanjelly έχω τα εξής 2 πρόβληματα συνέχεια:

1) Η οθόνη δεν ξυπνά πάντα όταν πηγαίνω να χρησιμοποιήσω το τηλέφωνο. Αν κάνω κάποιο gesture στην οθόνη (πχ. Ξεκλείδωμα) το τηλέφωνο το παίρνει, γίνεται η κλασσική σύντομη δόνηση δηλαδή αλλά η οθόνη παραμένει σε μαύρο σκοτάδι. Μόνη λύση η αφαίρεση μπαταρίας που με το συγκεκριμένο καπάκι είναι απίστευτα ενοχλητική.

2) Το bluetooth σταματά να λειτουργεί ανά διαστήματα, μένει στο Deactivating... Επανέρχεται μόνο με restart.

Τα έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος ή είναι ώρα για γενικό καθαρισμό και clean install?

Ποιον kernel χρησιμοποιεις; ισως αυτο φταιει για τα συχνα sod. Ειναι γνωστο το προβλημα στο xda, ψαξτο λιγάκι.

Για το bluetooth δε μπορώ να σε βοηθησω. Εμένα λειτουργεί χωρίς πρόβλημα μέχρι στιγμής για μεταφορά δεδομένων,αλλά δε χρησιμοποιώ κάποιο ακουστικό για να ξέρω αν εκεί τρώει σκαλωματα.

Έχω την εντύπωση πως χρειάζεται να είσαι root για να κανεις όλα τα παραπάνω. Εγώ το είχα κανει απ'την αρχή για να χω το κεφάλι μου ησυχο,γτ ήξερα ότι αργά ή γρήγορα θα flashαρα κάτι.

Ποιον kernel χρησιμοποιεις; ισως αυτο φταιει για τα συχνα sod. Ειναι γνωστο το προβλημα στο xda, ψαξτο λιγάκι.

Συνήθως αφήνω αυτόν που έρχεται με τη ρομ. Μία φορά δοκίμασα και τον trinity που προτείνει ο developer αλλά δεν θυμάμαι να

λύθηκε το πρόβλημα. Θα ψάξω για SOD όπως ανέφερες, ευχαριστώ!

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Συνήθως αφήνω αυτόν που έρχεται με τη ρομ. Μία φορά δοκίμασα και τον trinity που προτείνει ο developer αλλά δεν θυμάμαι να

λύθηκε το πρόβλημα. Θα ψάξω για SOD όπως ανέφερες, ευχαριστώ!

Aν δεν απατωμαι η συγκεκριμενη rom, ερχεται με τον stock kernel. Δε θυμαμαι να χω ξαναδιαβασει για το συγκεκριμενο προβλημα με stock kernel. :worry: Υπεθεσα οτι θα ειχες καποια experimental εκδοση του trinity, γιατι εκει κυριως εμφανιζονται φαινομενα sod.