minast Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Λεω να αρχισω να το «πειραζω» το κινητο... για αρχη θελω να το κανω takju μεσω toolkit. Ποια επιλογη διαλεγω; Πρωτα πρεπει να ξεκλειδωσω bootloader ή τα κανει μονο του ολα; ΝΑ υποθεσω οτι σβηνονται ολα ε; Επαφες τις εχω στην google, αλλά τις εφαρμογές για να μην τις περναω μια μια μετα τι γινεται; Και τελος, εαν θελω να περασω μια custom rom, μεσω Cmw την περναω; πρεπει να περασω και kernel; απο ποσα κομματια αποτελουνται οι custom roms? Δεν προλαβαίνω να σου απαντήσω τώρα σε όλα, αλλά για τα γρήγορα: Τα δεδομένα σου σβήνονται αν κάνεις unlock bootloader (και σε κάποιες άλλες περιπτώσεις όπως αν φλασάρεις userdata). Έχουν αναφερθεί και πρόσφατες περιπτώσεις που ξεκλείδωμα δεν έσβησε δεδομένα, αλλά ούτως ή άλλως πριν γίνει σε προειδοποιεί. Για να μη χάσεις τις εφαρμογές, μπορείς να πάρεις backup και από το toolkit και μετά να τις επαναφέρεις. Μην ξεχάσεις να κρατήσεις και τα μηνύματα, εάν τα θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Εγινε ευχαριστώ. Για να κανω οποιαδηποτε αλλαγη (να το κανω takju ή να βαλω custom rom) σε κάθε περίπτωση πρέπει να ξεκλειδωσω τον bootloader ετσι; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Εγινε ευχαριστώ. Για να κανω οποιαδηποτε αλλαγη (να το κανω takju ή να βαλω custom rom) σε κάθε περίπτωση πρέπει να ξεκλειδωσω τον bootloader ετσι; Οτιδήποτε έχει να κάνει με το λειτουργικό απαιτεί "ειδικό" bootloader, και άρα ξεκλείδωμα. Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 ποιο radio μπορω να φλασαρω απο 4.2 τωρα που εχω ακομη 4.1.2?θα δω βελτιωση πουθενα οπως στο wifi range? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Θέλω να γυρίσω σε stock rom και να βγαλω το recovery. Flasharw την rom την στοκ και κλειδωνω τον bootloader και με αυτο τον τροπο φευγει και το recovery? Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Για όσους θέλετε να αντικαταστήσετε την στοκ ή την cwm recovery σε ΤWRP recovery χωρίς να μπλέξετε με ADB εντολές κατεβάστε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.s0up.goomanager&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zMHVwLmdvb21hbmFnZXIiXQ.. Δείτε στο βίντεο πόσο απλό είναι και εδώ θα δείτε πως να να τις περάσετε θέματα http://www.youtube.com/watch?v=ppRGSw3txyA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 (edited) Παιδια ο συνδυασμος αυτος εγκρινεται? Κερνελ: TNP1344-384-JB-4.1.2-STABLE67 ρομ: rascarlo_maguro_ota_2012-11-06 , btw ειναι 4.1.2 αυτη η ρομ? τελικα την εβαλα, αλλα πολυ μπλε ρε παιδι μου...και ειδικα αν το αφησω στο αυτοματο θελει φακο για να βλεπω. Υπαρχει κανα μοντ? ακυρο βρηκα Edited November 22, 2012 by ea6gka Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Ξερει κανεις στα yakjuxw Nexus πια ειναι η τελευταια ΟΤΑ πoυ εχει ερθει? H 4.1.2 η καπoια αλλη? Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icefixer Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Για το yakjuxw Nexus είναι η 4.1.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Για το yakjuxw Nexus είναι η 4.1.1 Ευχαριστω πoλυ για την πληρoφoρια φιλε μoυ.Απλα ρωταω για να μαθω τη εκδoση android θα εχω τoν Δεκεμβριo πoυ μαλλoν θα τo αγoρασω. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titusfish Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Εχω θεμα με την εγκατασταση ενημερωσεων-εφαρμογων . Δεν με αφηνει να εγκαταστησω διαφορα καινουρια προγραμματα αλλα και ενημερωσεις για εγκατεστημενες εφαρμογες και βγαζει το μυνημα δεν υπαρχει αρκετος χωρος ...κτλ Εχει βρεθει κατι γι'αυτο το ζητημα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Εχω θεμα με την εγκατασταση ενημερωσεων-εφαρμογων . Δεν με αφηνει να εγκαταστησω διαφορα καινουρια προγραμματα αλλα και ενημερωσεις για εγκατεστημενες εφαρμογες και βγαζει το μυνημα δεν υπαρχει αρκετος χωρος ...κτλ Εχει βρεθει κατι γι'αυτο το ζητημα?? Πρέπει να έχεις πάνω 500μβ χώρο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 η επισημη ΑΟΚΡ ειναι η milestone1? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLASK Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Χαιρετώ την παρέα ... Από χθές ( τοτε το πρόσεξα) δεν μπορώ να κανω ουτε ενημέρωση στις εφαρμογές μου ουτε να εγκαταστήσω εφαρμογές απο το play . Μου βγάζει το εξής μνμ : σφάλμα ανάκτησης πληροφοριών απο τον διακομιστή RPC:S-5 κλπ .. τι πρέπει να κάνω ? προχθές έκανα αναβάθμιση σε 4.2 ΟΤΑ ... Και το gps αργει πάρα πολύ να λοκάρει ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Χαιρετώ την παρέα ... Από χθές ( τοτε το πρόσεξα) δεν μπορώ να κανω ουτε ενημέρωση στις εφαρμογές μου ουτε να εγκαταστήσω εφαρμογές απο το play . Μου βγάζει το εξής μνμ : σφάλμα ανάκτησης πληροφοριών απο τον διακομιστή RPC:S-5 κλπ .. τι πρέπει να κάνω ? προχθές έκανα αναβάθμιση σε 4.2 ΟΤΑ ... Και το gps αργει πάρα πολύ να λοκάρει ..... Σβήσε το Google account σου από την συσκευή και ξαναπέρνα το Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 εχει βγει AOKP με 4.2(λογικα) αλλα δεν ξερω ποια features εχει, δεν την εχω δοκιμασει. http://goo.im/devs/roman/aokp_maguro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 "Αν κάποιος ενδιαφέρεται να ενεργοποιήσει το rotate στον launcher γινετε σχετικά εύκολα αρκεί να είσαι root... Το μόνο που χρειάζεται είναι ένας root explorer όπως π.χ. ο ES File Exporer με τον οποίο πηγαίνοντας στο φάκελό System ανοίγεις το αρχείο build.prop με έναν text editor και προσθέτεις στην τελευταία γραμμή αυτό : Κώδικας launcher.force_enable_rotation=true " αυτό το είχε ποστάρει συμφορουμίτης. Το έκανα στην 4.1.2 και δούλεψε άψογα. Στην 4.2 που το δοκίμασα το ίδιο δεν λειτουργεί. Γνωρίζει κανείς πως το ενεργοποιώ πάλι? Εύκολη η διαδικασία για root με το νέο toolkit. Συμβουλή : όσοι είχατε κάνει αποτυχημένα root με άλλη έκδοση toolkit και με την 4.2 δεν σας δουλεύει, να κάνετε πρώτα unroot και μετά root για να καθαρίσει το προηγούμενο. Αν κάνετε απλά root δεν θα σας δουλέψει. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 (edited) μετα απο οσα διαβασα για τη baked blackbean ειπα να τη δοκιμασω...σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος...απλα εχθες προσπαθουσα να στειλω ενα αρχειο μεσω wifi direct και δεν μουν εβγαζε την επιλογη αυτη παραμονο με bluetooth κτλ...δοκιμασα να στειλω και μια εικονα παλι τα ιδια...σε εσας δουλευει κανονικα το wifi direct? Edit: Η AOKP που βγηκε ειναι unofficial. Αντε να δουμε ποτε θα βγαλουν official και ποτε θα στρωσει και το site τους Edited November 25, 2012 by AlexVag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 μετα απο οσα διαβασα για τη baked blackbean ειπα να τη δοκιμασω...σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος...απλα εχθες προσπαθουσα να στειλω ενα αρχειο μεσω wifi direct και δεν μουν εβγαζε την επιλογη αυτη παραμονο με bluetooth κτλ...δοκιμασα να στειλω και μια εικονα παλι τα ιδια...σε εσας δουλευει κανονικα το wifi direct? Edit: Η AOKP που βγηκε ειναι unofficial. Αντε να δουμε ποτε θα βγαλουν official και ποτε θα στρωσει και το site τους το wifi direct ειναι αχρηστο..δε δουλευει σε τιποτα..με μια εφαρμογη στο μαρκετ καταφερα να στειλω απλα μια φωτο..αυτο ειναι ολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Εχει κανεις προβλημα με την ενεργοποιηση του bluetooth μετα το update σε 4.2;Δεν ενεργοποιειται και ακομα και μετα απο factory reset το προβλημα παραμενει... Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Εχει κανεις προβλημα με την ενεργοποιηση του bluetooth μετα το update σε 4.2;Δεν ενεργοποιειται και ακομα και μετα απο factory reset το προβλημα παραμενει... Πολλοί έχουν αυτό το πρόβλημα με το Bluetooth μετά την αναβάθμιση σε 4.2 . Δεν ανοίγει καθόλου. Εγώ είμαι ακόμη σε αναμονή για την αναβάθμιση(yakju μετατροπή από yakjuxw stock σε όλα). Μάλιστα πολλοί λένε ότι η αναβάθμιση ΟΤΑ δημιουργεί αρκετά bugs γι’ αυτό και καταφεύγουν στην χειροκίνητη εγκατάσταση μέσω του toolkit. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Προς όλους τους Franco fanatics και στον πρόεδρο σας τον djkostas: Απογοητευμένος με την στοκ 4.2 αποφάσισα να βάλω την τελευταία nightly του Franco μπας και δω διάφορα στην ταχύτητα και την αυτονομία. Την έβαλα και αγόρασα και την εφαρμογή του από το play. Στην ταχύτητα δεν είδα φως, μια από τα ίδια. Η 4.2 δεν διορθώνεται... Για την αυτονομία βλέπουμε... Η ερώτηση μου είναι η εξής: Υπάρχει κάτι που προτείνετε να ρύθμισω για αρχή; Ή να τα αφήσω όλα ώς έχουν και βλέπουμε; Το set cpu on boot? Και κάτι άλλο, γιατί η εφαρμογή λέει ότι δεν υπάρχει ακόμα συμβατή έκδοση για την 4.2; Δεν ψάχνει για nightlies; Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Προς όλους τους Franco fanatics και στον πρόεδρο σας τον djkostas: Απογοητευμένος με την στοκ 4.2 αποφάσισα να βάλω την τελευταία nightly του Franco μπας και δω διάφορα στην ταχύτητα και την αυτονομία. Την έβαλα και αγόρασα και την εφαρμογή του από το play. Στην ταχύτητα δεν είδα φως, μια από τα ίδια. Η 4.2 δεν διορθώνεται... Για την αυτονομία βλέπουμε... Η ερώτηση μου είναι η εξής: Υπάρχει κάτι που προτείνετε να ρύθμισω για αρχή; Ή να τα αφήσω όλα ώς έχουν και βλέπουμε; Το set cpu on boot? Και κάτι άλλο, γιατί η εφαρμογή λέει ότι δεν υπάρχει ακόμα συμβατή έκδοση για την 4.2; Δεν ψάχνει για nightlies; Σήμερα έβγαλε nightlies για την 4.2, ο κέρνελ που φοράς είναι μη συμβατός http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1367341 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Σήμερα έβγαλε nightlies για την 4.2, ο κέρνελ που φοράς είναι μη συμβατός http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1367341 Όχι βρε! Φλάσαρα χτες την 325 που ήταν για 4.2... τώρα είδα ότι έβαλε την 328.... Το app του το πέρασα μετά που φλάσαρα τον kernel... Δλδ τσεκάρει για nightlies η εφαρμογή; Για τα άλλα που ρώτησα έχεις να προτείνεις κάτι; Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 το wifi direct ειναι αχρηστο..δε δουλευει σε τιποτα..με μια εφαρμογη στο μαρκετ καταφερα να στειλω απλα μια φωτο..αυτο ειναι ολο. και ομως οσο ημουν με stock ρομ δουλευε κανονικα και εστελνε τα παντα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts