paschos76 Δημοσιεύτηκε November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 28, 2011 (edited) http://st2.gsmarena.com/vv/pics/motorola/motorola-xt531.jpg Press Release Specifications 200€ στο e-shop. Edited November 30, 2011 by paschos76 Παράθεση Redmi Note 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 (edited) πολυ ωραιο, πληρες (για εμενα) και φαινεται και μαζεμενο σε διαστασεις. Edited November 29, 2011 by navi55 Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommylink Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 μηπως εχει μικρη μνημη? λεω εγω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Εάν εννοείς; Sent from my MB525 using Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 πολυ ωραιο, πληρες (για εμενα) και φαινεται και μαζεμενο σε διαστασεις. Το είδα σήμερα στο MediaMarkt και μου άρεσε. Δεν είχα ποτέ motorola. Κάποιος που να το έχει ας μας πει τη γνώμη του. Από προβλήματα πως τα πάνε; Το ότι υπάρχει μόνο ένα servise point στην Ελλάδα ισχύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Το έβγαλε και το μουλτιράμα στα 189ευρο, http://www.multirama.gr/products/product?pid=0650159&catid=100800 Το πήρε κάποιος να μας πει τη γνώμη του; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
3llinas Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 Γενικα πολυ καλο κινητο....το πειρε φιλος μου του το προτεινα διοτι ειναι σε καλη τιμη και εχει μπροστινη καμερα....το παιδι ειναι κωφαλαλο και κανει πολυ χρηση βιντεο κλησης δυστυχως δεν μπορεσα να βρω εγκατεστημενη λειτουργια βιντεοκλησης παροτι στο ιντερνετ οι περισσοτεροι γραφουνε για native videocall fuction. Εχει κανενας καμια ιδεα??? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Λοιπον παω μεθαυριο για αγορα κινητου (μεσω επιδοτησης για την γυναικα) και ειμαι μεταξυ του IDEOS X3 (εγω εχω το X5) και του νεου Motorola Fire XT που μολις ειδα οτι στην Wind το κατεβασαν στα 139Ε! Βλεπω στα χαρακτηριστικα οτι το Motorola υπερτερει σε διαφορους τομεις (οπως πχ 800αρης επεξεργαστης)..αλλα επισης διαβαζω για ελλειπη υποστηριξη απο την motorola.. Τι προτεινετε? Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 3, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Λοιπον παω μεθαυριο για αγορα κινητου (μεσω επιδοτησης για την γυναικα) και ειμαι μεταξυ του IDEOS X3 (εγω εχω το X5) και του νεου Motorola Fire XT που μολις ειδα οτι στην Wind το κατεβασαν στα 139Ε! Βλεπω στα χαρακτηριστικα οτι το Motorola υπερτερει σε διαφορους τομεις (οπως πχ 800αρης επεξεργαστης)..αλλα επισης διαβαζω για ελλειπη υποστηριξη απο την motorola.. Τι προτεινετε? Τέτοιες συζητήσεις αποκλειστικά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evamin Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 (edited) Το έβγαλε και το μουλτιράμα στα 189ευρο, http://www.multirama.gr/products/product?pid=0650159&catid=100800 Το πήρε κάποιος να μας πει τη γνώμη του; Στη wind το εχουν 139ευρω.Παρολο που ο καταλογος δεκεμβριου γραφει 189. καλο για βιντεοκλησεις ειναι και το alcatel ot990 στα 139 ευρω το εχουν media markt, κοτσοβωλος. εχει ιδια χαρακτηριστικα. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited January 5, 2012 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 5, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 καλο για βιντεοκλησεις ειναι και το alcatel ot990 στα 139 ευρω το εχουν media markt, κοτσοβωλος. εχει ιδια χαρακτηριστικα. Θα επαναλάβω ότι δεν ενδείκνυται να βγαίνουμε off topic εδώ, για τέτοιες συζητήσεις υπάρχει ξεχωριστός χώρος... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Λοιπον παω μεθαυριο για αγορα κινητου (μεσω επιδοτησης για την γυναικα) και ειμαι μεταξυ του IDEOS X3 (εγω εχω το X5) και του νεου Motorola Fire XT που μολις ειδα οτι στην Wind το κατεβασαν στα 139Ε! Βλεπω στα χαρακτηριστικα οτι το Motorola υπερτερει σε διαφορους τομεις (οπως πχ 800αρης επεξεργαστης)..αλλα επισης διαβαζω για ελλειπη υποστηριξη απο την motorola.. Τι προτεινετε? Τελικα πηρα το Fire XT..το κινητο ειναι μια χαρα και πολυ καλο για τα λεφτα του, ειναι ομως πιο αργο απο το Ideos X5 που εχω (αν και εχουν τον ιδιο επεξεργαστη)..Γενικα ομως το κινητο ειναι τελειο... Εγκατεστησα διαφορες εφαρμογες μεταξυ των οποιων και το handcent sms..απενεργοποιησα τις ειδοποιησεις απο το default προγραμμα για sms που ειχε το κινητο και το θεμα ειναι το εξης...οταν δεχομαι μηνυμα με ειδοποιει μονο το handcent sms και οχι το default προγραμμα απο την γραμμη ειδοποιησεων πανω πανω στην οθονη, αλλα ακομη και αν ανοιξω και δω το μηνυμα το λαμπακι ειδοποιησεων (led) συνεχιζει να αναβει γιατι (μαλλον) του φαινεται οτι δεν εχει διαβαστει το μηνυμα απο το default προγραμμα..ετσι το λαμπακι σβηνει μονο οταν ανοιξω ξανα το sms με το default προγραμμα και καταλαβει το κινητο πλεον οτι το μηνυμα εχει διαβαστει...Ξερει καποιος πως διορθωνεται αυτο? Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 (edited) Tτωρα που ειναι στην σωστή τιμη 139€ (αντε και αλλοι να το δίνουν φτηνότερα) ισως θα αποτελούσε πιθανή αγορα για καποιον που ψάχνει ενα τηλεφωνο με android. θα ήθελα λοιππόν να μας πεί ενας κατοχός του 1. ποσο κρατάει στην πράξη η μπαταρία και με τί χρήση (wifi on, gps, 2g only?). Γενικά η μοτορολα δεν εχει καλή φημη στην αυτονομία, αν και αυτό δείχνει πρικισμένο με 1500 μπαταρία. 2. Στα SMS στέλνει 70 χαρακτηρες/σμσ (τυπικό unicode) ή 160 όπως πολλά samsung androids. 3. H καμερα ποσο αξιόλογη ειναι? Νομίζω αναμένεται κυκλοφορία και του Motorola XT532 που θα είναι ίδιο αλλά με 2 SIM. Δεν ξερω βεβαια αν θα έρθει ελλαδα, αλλά το ελπίζω.. Edited January 7, 2012 by keysmith Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asede Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Και από sar τι λέει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 8, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Και από sar τι λέει Αναφέρεται εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Tτωρα που ειναι στην σωστή τιμη 139€ (αντε και αλλοι να το δίνουν φτηνότερα) ισως θα αποτελούσε πιθανή αγορα για καποιον που ψάχνει ενα τηλεφωνο με android. θα ήθελα λοιππόν να μας πεί ενας κατοχός του 1. ποσο κρατάει στην πράξη η μπαταρία και με τί χρήση (wifi on, gps, 2g only?). Γενικά η μοτορολα δεν εχει καλή φημη στην αυτονομία, αν και αυτό δείχνει πρικισμένο με 1500 μπαταρία. 2. Στα SMS στέλνει 70 χαρακτηρες/σμσ (τυπικό unicode) ή 160 όπως πολλά samsung androids. 3. H καμερα ποσο αξιόλογη ειναι? Νομίζω αναμένεται κυκλοφορία και του Motorola XT532 που θα είναι ίδιο αλλά με 2 SIM. Δεν ξερω βεβαια αν θα έρθει ελλαδα, αλλά το ελπίζω.. 1.Αυτονομια 2 μερες σχετικα ανετα και με αρκετο παιξιμο και ψαξιμο.. Εχω παρατηρησει ωστοσο οτι αργει λιγο η φορτιση του.. 2. 160 χαρακτηρες κανονικα 3. Μια τυπικη καμερα, ας πουμε οτι κατατασεται στον μεσο ορο.. Παντως εχει και εξωτερικο button για την καμερα κατι που βρισκω πολυ πρακτικο.. Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Ποση ωρα κανει μια πληρη φορτιση το κινητο σας; Χθες εκανε σχεδον εξι ωρες το δικο μου..Ειναι νορμαλ; Να σημειωσω οτι ειναι η δευτερη φορτιση που του γινεται και η μπαταρια ηταν στο 20% Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
humanoid Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Εξαιρετική πρόταση από κάθε άποψη. Το αγόρασα με 139 ευρώ από Wind και θεωρώ πως είναι ότι καλύτερο στα χρήματα αυτά. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση η ποιότητα της συνομιλίας, ενώ σε σημεία που με άλλες συσκευές δεν είχα σήμα, με το Fire XT μιλούσα άνετα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Εξαιρετική πρόταση από κάθε άποψη. Το αγόρασα με 139 ευρώ από Wind και θεωρώ πως είναι ότι καλύτερο στα χρήματα αυτά. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση η ποιότητα της συνομιλίας, ενώ σε σημεία που με άλλες συσκευές δεν είχα σήμα, με το Fire XT μιλούσα άνετα! Δεν διαφωνώ αλλα είναι λιγο άσχημο για τα γούστα μου... Μια αλλη επιλογή σε αυτά τα χρήματα είναι το galaxy Y pro duos (δυο SIM qwerty, χειρότερη κάμερα όχι φλας, μικρότερη οθόνη, αλλα 2 SIM) Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIORGOS1970 Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Τελικά πήρα το Motorola Fire XT αλλά δεν ξέρω αν είμαι εγώ γκαντέμης ή το τηλέφωνο προβληματικό. Η πρώτη συσκευή πήγε μετά από 5 μέρες για αντικατάσταση. Το έβαλα το βράδυ για φόρτιση και το πρωί δεν άνοιγε το τηλέφωνο. Έγινε αντικατάσταση. Η δεύτερη μου κάνει κάτι κολλήματα και όταν μιλάω δεν μπορώ να βάλω ανοιχτή ακρόαση. Το έστειλα και αυτό πίσω και περιμένω απάντηση από την αντιπροσωπία. Υπάρχει κάποιος με παρόμοιες εμπειρίες;;;:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
humanoid Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Τελικά πήρα το Motorola Fire XT αλλά δεν ξέρω αν είμαι εγώ γκαντέμης ή το τηλέφωνο προβληματικό. Η πρώτη συσκευή πήγε μετά από 5 μέρες για αντικατάσταση. Το έβαλα το βράδυ για φόρτιση και το πρωί δεν άνοιγε το τηλέφωνο. Έγινε αντικατάσταση. Η δεύτερη μου κάνει κάτι κολλήματα και όταν μιλάω δεν μπορώ να βάλω ανοιχτή ακρόαση. Το έστειλα και αυτό πίσω και περιμένω απάντηση από την αντιπροσωπία. Υπάρχει κάποιος με παρόμοιες εμπειρίες;;;:( Το δικό μου δεν έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα μέχρι τώρα. Το αγόρασα από Wind (αν αυτό βοηθάει κάπου) και δουλεύει άψογα. Όπως και να έχει ελπίζω να λύσεις το πρόβλημα σου και το συγκεκριμένο να αποτελεί απλά ένα μεμονωμένο περιστατικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Soiratken Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Το πήρα πριν 2 μέρες από wind. Σήμερα άρχισε να τρώει πολλά κολλήματα. Δεν ξέρω αν φταίει ότι του έβαλα πολλές εφαρμογές, αλλά μου λέει συνέχεια "Απομένει λίγος χώρος αποθήκευσης". Ακόμα το δεν ανανέωνε τα email μου από το gmail, ούτε έμπαινε στο gtalk. Τώρα έχω εσωτερικό χώρο αποθήκευσης 4ΜΒ ελεύθερα, η SD έχει 1GB ελεύθερο. Οι εφαρμογές αποθηκεύονται στην SD. Δεν έχω βρει όμως πώς μπορώ να απελευθερώσω χώρο από την συσκευή. Καμία βοήθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 (edited) Το πήρα πριν 2 μέρες από wind. Σήμερα άρχισε να τρώει πολλά κολλήματα. Δεν ξέρω αν φταίει ότι του έβαλα πολλές εφαρμογές, αλλά μου λέει συνέχεια "Απομένει λίγος χώρος αποθήκευσης". Ακόμα το δεν ανανέωνε τα email μου από το gmail, ούτε έμπαινε στο gtalk. Τώρα έχω εσωτερικό χώρο αποθήκευσης 4ΜΒ ελεύθερα, η SD έχει 1GB ελεύθερο. Οι εφαρμογές αποθηκεύονται στην SD. Δεν έχω βρει όμως πώς μπορώ να απελευθερώσω χώρο από την συσκευή. Καμία βοήθεια; μετέφερε οσες εφαρμογές μπορείς στην SD (ξερεις πως γίνεται? από τις ρυθμίσεις καπου) και απεκατέστησε και μερικές.. Γενικά να προσέχεις τι εφαρμογές βαζεις γιατί οπως και στα pc, οτι βαζεις βαραίνει το συστημα ειδικά αμα τρέχουν στο υπόβαθρο.. Επίσεις κάτι γίνεται νομίζω και με την cash του brouser. Και αυτή τρώει χώρο. Αδειάζει ομως με το "clear cash" στο More στις ρυθμισεις (το εχω στα αγγλικά) Edited January 30, 2012 by keysmith Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Soiratken Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Λύθηκε το πρόβλημα. Είχα βάλει πολλές εφαρμογές στην λίστα αναμονής για να κατέβουν και μπλόκαρε, επειδή όταν τις κατέβαζε τις αποθήκευε σην συσκευή. Εγκατέστησα το AirDroid τώρα που σου δείχνει τι ακριβώς τρέχει και απελευθερώνει και μνήμη. Ξέρεις μήπως πώς γίνεται οι εφαρμογές που κατεβαίνουν να πηγαίνουν κατευθείαν στην κάρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pedel Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Λύθηκε το πρόβλημα. Είχα βάλει πολλές εφαρμογές στην λίστα αναμονής για να κατέβουν και μπλόκαρε, επειδή όταν τις κατέβαζε τις αποθήκευε σην συσκευή. Εγκατέστησα το AirDroid τώρα που σου δείχνει τι ακριβώς τρέχει και απελευθερώνει και μνήμη. Ξέρεις μήπως πώς γίνεται οι εφαρμογές που κατεβαίνουν να πηγαίνουν κατευθείαν στην κάρτα; καλημερα φιλαρακια ,θελω ρωτησω αν εχει κανη κανεις βιντεοκληση με skype ,ειμαι ετοιμος να το παρω αλλα με ενδιαφερη πολυ η βιντεοκληση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts