Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια απο τα ίδια.Οσο τρέχεις 1 το πολύ 2 προγράμματα την φορά και δεν τρέχεις στο παρασκήνιο προγράμματα όπως whatsapp,viber κτλ ειναι οκ.Προσωπικά ετοιμάζομαι να την δώσω τη συσκευή μιας και το κινέζικο w7 ναι μεν δεν ειναι συνολικά καλύτερα από το note αλλά για τη δική μου χρήση,πάει καλύτερα.

Για το root που λες δεν έβαλα άλλο κερνελ στην superbean.Στην ultimate τώρα έβαλα τον c.o.h. και δεν έχασε το root

ενας ενας την κανουμε σιγα σιγα..:lol::lol:

thanks για την απαντηση..

η superbean εχει θεμα!

εκτος απο τον δικο της κερνελ αλλο με ροοτ δεν μπορω να βαλω!

μπαινει ο κερνελ και χανω το ροοτ μου..

αυτο βλεπω τωρα...

οποτε απο αυριο τρώει ποδι...

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Φίλε το note, μου απέδειξε ότι από τη στιγμή που μια συσκευή χωράει σε τσέπη ή κουβαλιέται σε θήκη ζώνης μπορει να φαίνεται μεγάλη αλλά δεν είναι τόσο μεγάλη ώστε να μην ειναι φορητή.Και ειναι απλά απόλαυση να χρησιμοποιείς την οθονάρα του.Πλέον περιμένω την κυκλοφορία και στη συνέχεια σταθεροποίηση της τιμής του note 3.Στο οποίο ελπίζω να μην κάνουν τις βλακείες που έκαναν στο s4 στο οποίο μέχρι και κλειδωμένο bootloader παίζει να έβαλαν...

Φίλε το note, μου απέδειξε ότι από τη στιγμή που μια συσκευή χωράει σε τσέπη ή κουβαλιέται σε θήκη ζώνης μπορει να φαίνεται μεγάλη αλλά δεν είναι τόσο μεγάλη ώστε να μην ειναι φορητή.Και ειναι απλά απόλαυση να χρησιμοποιείς την οθονάρα του.Πλέον περιμένω την κυκλοφορία και στη συνέχεια σταθεροποίηση της τιμής του note 3.Στο οποίο ελπίζω να μην κάνουν τις βλακείες που έκαναν στο s4 στο οποίο μέχρι και κλειδωμένο bootloader παίζει να έβαλαν...

Παρέα βλέπω να πηγαίνουμε, αν όντως όπως λες δεν κάνουν καμία βλακεία πάλι.

Γεια χαρά,

έχω ένα πρόβλημα. Δεν έχω ΚΑΘΟΛΟΥ σήμα GPS. Προσπάθησα με booster, aids και τέτοια αλλά τίποτα. Τεσταρισμένο και με GPS test. Δε βλέπει ούτε ένα δορυφόρο. Κάποια βοήθεια please? Το τηλέφωνο είναι μόνο root χωρίς τίποτε παραπάνω

Ένα bump, για πείτε ρε παιδιά

Αν δε κλειδωνει με τίποτε,επικοινώνησε με το service.το gps του note υπό κανονικές συνθήκες είναι απλά φοβερό

Αν δε κλειδωνει με τίποτε,επικοινώνησε με το service.το gps του note υπό κανονικές συνθήκες είναι απλά φοβερό

Όχι μόνο δεν κλειδώνει αλλά ούτε βλέπει καν κανένα δορυφόρο. Παίζει να είναι κάτι άλλο;

Με την επισημη ρομ δοκιμασες αν κλειδωνει;

Δεν έχω αλλάξει κάτι στο τηλέφωνο. Μόνο ρουτ. Οπότε την επίσημη δεν έχει; Πως γίνεται αυτό;

Δεν έχω αλλάξει κάτι στο τηλέφωνο. Μόνο ρουτ. Οπότε την επίσημη δεν έχει; Πως γίνεται αυτό;

Tελευταια σου ελπιδα ειναι,να του περασεις παλι την αρχικη του εκδοση λειτουργικου,μετα απο πληρες φορματ να δεις τι παιζει....Αν δε φτιαξει,τοτε πας για σερβις:( Σ.Σ.Απο τη στιγμη που το εχεις ροοτ,ειναι σα να μην εχεις την επισημη και φυσικα δεν εχεις και εγγυηση!!!

Apple iPhone 14 Pro Max

Τελικά αξίζει η νέα βάση; Και αν ναι Πια να δοκιμάσω γιατί με στουνερ και θόρ αλλά Και με νχ κέρκελ έχω θερμοκρασίες μπας και φτιάξεις με καμία άλλη ρομ και αν όχι θα βάλω την σημερινή στουνερ.

Εγώ είμαι με ultimate και τον νέο c.o.h. kernel.Φέρσου στο κινητό σαν να έχει λιγο παραπάνω απο 512mb ram,τρέχε όσα λιγότερα πράγματα μαζί γίνεται και θα εισαι οκ.Επισης ο νέος kernel φαίνεται να έχει όντως λιγότερο lag στα παιχνίδια Edited by bbbb

Εγώ είμαι με ultimate και τον νέο c.o.h. kernel.Φέρσου στο κινητό σαν να έχει παραπάνω απο 512mb ram,τρέχε όσα λιγότερα πράγματα μαζί γίνεται και θα εισαι οκ.Επισης ο νέος kernel φαίνεται να έχει όντως λιγότερο lag στα παιχνίδια

Σε σχέση με cm πως την βλέπεις; αξίζει;

Θερμοκρασίες έχω σε ένα συγκεκριμένο πΑιχνίδι ονλαιν έφτασα τους 60 βαθμούς το απόγευμαοταν το ειδα τρόμαξα μην καεί αν και θα έπρεπε να σβήσει ΑΠΟ μόνο του τιποτα

Σε σχέση με cm πως την βλέπεις; αξίζει;

Θερμοκρασίες έχω σε ένα συγκεκριμένο πΑιχνίδι ονλαιν έφτασα τους 60 βαθμούς το απόγευμαοταν το ειδα τρόμαξα μην καεί αν και θα έπρεπε να σβήσει ΑΠΟ μόνο του τιποτα

Εστω και για δοκιμή αξίζει.Εγραψα και πριν λίγες μέρες,γιατι προτιμώ tw και όχι cm.Οπότε προτείνω να πάρεις ένα nandroid backup της cm,δοκίμασε και γράψε αποτελέσματα.

@araditsas

Βάλε stunner. Στην αρχή λογικο να είναι ζεστό. Απο πίσω τρέχει το media scan. Άλλαξε governor και βάλε smartassv2 στα 1.1.

Παιδια εβαλα αυτη: [ROM][LSZ]►Xperia-Z-ized™NOTE v1.0 απο:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2251444 και επαθα ζημια!!!!!!!Οχι,μην ανησυχειτε,ενταξει ειναι το Νοτε και παει σφαιρα!!!!:lol:;)

Apple iPhone 14 Pro Max

Μια απο τα ιδια παντως η νεα βαση...οι μερες του Note τελειωνουν για μενα :confused:

Το λαγκ και η μπαταρια παραμενουν προβλημα...

Καλημέρα παιδιά

Να ρωτήσω κάτι?

Ένας γνωστός μου θέλει να μου αγοράσει το note, είναι 1 1/2 χρονων

Πόσο περίπου πάει τώρα? Μη τον κοροιδεψω αλλά μη με πιάσει και κότσο :-)

Ευχαριστώ

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

απο χθες το βράδι έχω με την ασυλουμ NX-Kernel1.3 να δοκιμασω.

δεν βλέπω καμια ορα με του Θορ τι να πω είναι καλός δεν έχω ουτε ενα κολιμα και η μπαταρία στα ίδια επίπεδα.

Ερώτηση στην ασυλουπ κανει κάθε μέρα αναβάθμιση γράφει κάπου τι αλλάζει?

έχω την 10 τοτ μήνα και δεν ξέρω για ποιών λογο να βάλω την σημερινή

250 - 280€ αναλόγως την κατάσταση.

Ευχαριστώ πολύ

Τωρα δεύτερη μπαταρία, φορτιστής, καλώδιο σύνδεσης με τηλεόραση, με usb, θήκη κλπ δεν πιάνουν ε?

Αστα να πανε

Θα το δώσω με όλα μαζί 280

Και παλι ευχαριστώ

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Κατεβάζω και θα βάλω την Sweet ROM V7 , ποιων κερνελ να βάλω .έχει δοκιμάσει κανένας τον νέο c.o.h.'s HelloWorld ?

Nαι δοκίμασέ τον.Οι προτεινόμενες ρυθμίσεις απο τον dev του ειναι pegasusq governor και noop sheduler

Κατεβάζω και θα βάλω την Sweet ROM V7 , ποιων κερνελ να βάλω .έχει δοκιμάσει κανένας τον νέο c.o.h.'s HelloWorld ?

Η πρώτη εικόνα και συμπεριφορά της ρομ μαζί με τον κερνελ (αυτος ειναι φοβερός μακάρι να έχει και καλή μπαταρία) είναι πολύ καλή. Βέβαια τελικά συμπεράσματα σε 2 μέρες για να είμαι σίγουρος.

Η πρώτη εικόνα και συμπεριφορά της ρομ μαζί με τον κερνελ (αυτος ειναι φοβερός μακάρι να έχει και καλή μπαταρία) είναι πολύ καλή. Βέβαια τελικά συμπεράσματα σε 2 μέρες για να είμαι σίγουρος.

Εγω παντως,οπως λεω και πιο πανω,εβαλα την Xperia-Z-ized™NOTE v1 και εχω παθει πλακα!!!!Και γρηγορη,χωρις κολληματα και πανεμορφη!!!!Νομιζω οτι εχω το Xperia Z πλεων :lol:

Apple iPhone 14 Pro Max