Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οταν αλλαζεις lockscreen πρεπει να πειραξεις το ftamework_res.apk και με το παραμικρο μπορει να πεσει σε bootloop

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δυστυχώς η ρομ του κρακ σε μένα έχει τα θεματάκια της. Ξεκινάει με buggarismeno keyboard οπότε όταν πρέπει να βάλεις τα στοιχεία του Gmail δεν έχεις keyboard για να το κάνεις. Φθάνοντας στην αρχική οθόνη, διαπιστώνεις ότι εφαρμογές που είχες επιλέξει στο aroma όπως beats audio, Asus live wallpaper και κάμποσες άλλες δεν έχουν καν εγκατασταθεί. Και το κορυφαίο είναι ότι ξύπνησα το πρωί με σβηστό κινητό που δεν άνοιγε. Πως τα κατάφερε και έπεσε σε bootlop ένας Θεός ξέρει. Όμορφη ρομ αλλά για μένα μακριά. Η Jon Rom είναι πολύ μπροστά.

ΥΓ. Η κρακ συμπεριφερόταν έτσι σε τρία clean install και δύο downloads της ρομ. Ο ***** μετά από κάποιες εξαιρετικές ics που βάζαμε όλοι, κάπου σαν το έχασε για μένα στο beta testing των ρομ του.

Edit: Τελικά τα bootlop που έτρωγα πρέπει να ήταν από κάποιο από τα mods που έβαζα. Πιστεύω από το Xperia z lockscreen.

Καλημέρα.

Εγώ δεν έχω συναντήσει κανένα bug από τότε που την πέρασα. Έχω επιλέξει την Small με λίγα mods συμπεριλαμβανομένου και του mod της lockscreen .

Ίσως όντως διαφωνεί το κινητό σου.

Υ.Γ.ΠΑΡΑ πολύ καλή είναι και η Prestine. Ελαφριά, γρήγορη και με καλή μπαταρία.

Υ.Γ 2

Ετοιμαστείτε! !! Team union by eybee!

Eybee:

ok, guys...

I've got a complete odexed version of UnionROM v5 now runnig on my device....performance and speed is WOW!! 

Now I've got to do some finetuning and changing updater-script (damn lots of work to add all the .odexes to the delete comands ). Hopefully the next 2-3 days it will be online

Edited by sotiris_rez

[sIGPIC][/sIGPIC]

||||||||||||||[be the change you want to see in the world]|||||||||||||||

ποια η διαφορα deodex rom* με odex rom*?

Η οdex περιεχει και αρχεια odex που ειναι κατι σαν υπογραφη της samsung. Με καποιο πρόγραμμα νομιζω οπως το apk tool αφαιρειται αυτο και γινεται deodex. Αν διαγραψεις αρχειο οdex και δεν ειναι deodex δεν παιζει η εφαρμογη. Ουσιαστικα τα αρχεια odex ειναι περιττη σαβουρα στο system

Εχω θεματακι με το Note... με την 4.1.2 (επισημη αλλα κ leaked) μου κολλαει-παγώνει συχνα κ θελει επανεκινηση. Καποτε μ το εκανε κ με την 4.0.4 αλλα μετα σταματησε.. wipe κ format εκανα.. μου εχει βγαλει την πιστη.. το εστειλα στο σερβις υποτιθεται το εκαναν αλλα τιποτα.ξερει κανεις τι μπορει να φταιει; μπορει να ειναι απο τα πολα φλασαρισματα; καμια βοηθεια;

Εχω θεματακι με το Note... με την 4.1.2 (επισημη αλλα κ leaked) μου κολλαει-παγώνει συχνα κ θελει επανεκινηση. Καποτε μ το εκανε κ με την 4.0.4 αλλα μετα σταματησε.. wipe κ format εκανα.. μου εχει βγαλει την πιστη.. το εστειλα στο σερβις υποτιθεται το εκαναν αλλα τιποτα.ξερει κανεις τι μπορει να φταιει; μπορει να ειναι απο τα πολα φλασαρισματα; καμια βοηθεια;

Γιατί δεν δοκιμάζεις μια official rom. Στους xda υπάρχουν τα πάντα.. και με τον καινούριο bootloader έχει λυθεί το θέμα των bootloops..όπως έγραψε ένα παιδί πιο πάνω βγαίνει team union odex...

Ανεβαίνει και η νέα Sweet Rom V5. Απ' όσα λέει ο not-i, αύριο θα είναι έτοιμη για download!

Καλά πάμε αυτή την εβδομάδα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γιατί δεν δοκιμάζεις μια official rom. Στους xda υπάρχουν τα πάντα.. και με τον καινούριο bootloader έχει λυθεί το θέμα των bootloops..όπως έγραψε ένα παιδί πιο πάνω βγαίνει team union odex...

Πιο official πεθαινεις. Απο την μαμα Sammy είναι η LSZ γερμανική . Απο xda που έβαλα την ultimate κ κανα δυο αλλες παλι μου το εκανε..

Πιο official πεθαινεις. Απο την μαμα Sammy είναι η LSZ γερμανική . Απο xda που έβαλα την ultimate κ κανα δυο αλλες παλι μου το εκανε..

ΔΕΝ έχεις να χάσεις κάτι και να δοκιμάσεις το εξής

βάλε μια cm κατα προτίμηση stunner α στην να δεις αν έχεις προβλήματα και μετά δοκίμασε να βάλεις πάλι οποία θες

είχα κάτι παρόμοιο στην αρχή και έβαλα cm και έτσι μου λύθηκε το θέμα.

δλδ το οτι βγαίνει team union odex είναι καλό??? δεν έχω καταλάβει...

Επειδή έγραψες leaked νόμιζα ότι φορούσες lsc τεσπα...αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να περάσεις ένα κερνελ που λύνει το πρόβλημα του bootloop..philz λέγεται υπάρχει στους xda..αν θέλεις οδηγίες ή βοήθεια εδώ είμαστε..

Επειδή έγραψες leaked νόμιζα ότι φορούσες lsc τεσπα...αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να περάσεις ένα κερνελ που λύνει το πρόβλημα του bootloop..philz λέγεται υπάρχει στους xda..αν θέλεις οδηγίες ή βοήθεια εδώ είμαστε..

το έχω εύκαιρο είναι εδώ

PhilZ-cwm6 - Safe Stock Based Kernel

θα το δοκιμασω και θα σας πω. προς στιγμη μηδενισα τον μετρητη με το triangle away.. ειπα μπας κ φταιει αυτο..

θα το δοκιμασω και θα σας πω. προς στιγμη μηδενισα τον μετρητη με το triangle away.. ειπα μπας κ φταιει αυτο..

Μπα δεν έχει σχέση αυτό.. κατέβασε τον κερνελ που είναι για τη τον σου και περνά τον από recovery..

Παιδια ειπα να δοκιμασω και τη Hellybeam(4.2.2!!!!)και ειναι πανεμορφη!!!Αλλα...δε βρισκω με τιποτα το google play ουτε το πως μπορω να προσθεσω το λογαριασμο μου Google!!!!Τι γινεται?Την εχει κανεις?

Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb

Παιδια ειπα να δοκιμασω και τη Hellybeam(4.2.2!!!!)και ειναι πανεμορφη!!!Αλλα...δε βρισκω με τιποτα το google play ουτε το πως μπορω να προσθεσω το λογαριασμο μου Google!!!!Τι γινεται?Την εχει κανεις?

Φίλε αφού φλασάρεις τη Rom πρέπει να περάσεις μετά τα gapps, δηλαδήGoogle Apps. Το λέει και στις οδηγίες όλων των AOSP . Απλά ξαναπεράσει τη μαζί με τα gapps.

;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η οdex περιεχει και αρχεια odex που ειναι κατι σαν υπογραφη της samsung. Με καποιο πρόγραμμα νομιζω οπως το apk tool αφαιρειται αυτο και γινεται deodex. Αν διαγραψεις αρχειο οdex και δεν ειναι deodex δεν παιζει η εφαρμογη. Ουσιαστικα τα αρχεια odex ειναι περιττη σαβουρα στο system

για να καταλαβω τωρα!

οσοι εχουμε την team να περασουμε την ODEXED του eybee1970 η οχι?

μπερδεύτηκα λιγο τωρα...

αν το odex ειναι περιτη σαβούρα γιατι την παινεύουν τοσο πολυ εδω?

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=39330118&postcount=98

Μια ανάλυση με απλά ελληνικά στο τι κάνουν ή έστω στο τι πρέπει να κάνουν τα odex αρχεία εδώ

Ειμαι την νεα team union και μπορω να πω πως εχει αρκετα θεματακια κολλαει το android

Phone δεν επαναφερει τα μηνυματα κολαει καποιες φορεςτο πληκτρολογιο

Και το hot reboot μενει στo logo της samsung εκανα καθαρο install εχει κανεις απο εσας παρομοια θεματακια με την συγκεκρημενη ρομ??

Edited by Segas_Dimitris

Βαλε και τον DH kernel και θα ειναι αψογη

Τη ξαναεβαλα με το τροπο που μου ειπες φιλε μου και πραγματικα πεταει το note!!!!Ισως η πιο γρηγορη ρομ...!!!Το μονο που με προβληματισε ειναι οτι,δε βλεπω βιντεοκλησεις!!!Δεν εχει?

Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb

για να καταλαβω τωρα!

οσοι εχουμε την team να περασουμε την ODEXED του eybee1970 η οχι?

μπερδεύτηκα λιγο τωρα...

αν το odex ειναι περιτη σαβούρα γιατι την παινεύουν τοσο πολυ εδω?

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=39330118&postcount=98

Αυτη την εντυπωση ειχα γι αυτο ολοι κανουν deodex τις rom( μαλλον για να ειναι παραμετροποιησιμες). Τωρα αν αυτο που λεει ισχυει μενει να τη δοκιμασουμε. Εγω παντως με την odex lsz που ειχα περασει μαλλον πιο αργη μου φανηκε ασε που ειχα +250mb στο system. Νομιζω εινσι κατι σαν ενσωματωση της dalvik cache στο system που μπορεις να κανεις με το titanium και επειδή τη διαβαζει απο τη nand flash ειναι πιο γρηγορη.

Λοιπον με το αρχείο που αναφερεται παραπάνω το odex me σε 2λεπτα γινεται odex η rom οποτε μπορουμε να διαπιστωσουμε αν ισχυει αυτο ποα αναφερεται. Ισως ανοιγουν πιο γρηγορα οι εφαρμογές(του συστηματος μονο) οχι τρελη διαφορα. Να δουμε τι γινεται και με την μπαταρια

Edited by giokspy

το έχω εύκαιρο είναι εδώ

PhilZ-cwm6 - Safe Stock Based Kernel

Μπα τίποτα τζίφος.. πάλι μου το κάνει.. είμαι ένα βήμα πριν το πετάξω στον τοίχο κ το κάνω αφίσα

:angry:

Μπα τίποτα τζίφος.. πάλι μου το κάνει.. είμαι ένα βήμα πριν το πετάξω στον τοίχο κ το κάνω αφίσα

:angry:

Ανοιγει κανονικα και καπου κολλαει η μενει στο logo της samsung?

δλδ εγω με τειμ γιουνιον αν θελω να περασω την οντεξ θα την φλασαρω απο πανω η θελει καθαρη αγκατασταση

και θα ειναι ιδια με την ντεοντεξιτ δλδ θεμετα χρωματα κτλ

δλδ εγω με τειμ γιουνιον αν θελω να περασω την οντεξ θα την φλασαρω απο πανω η θελει καθαρη αγκατασταση

και θα ειναι ιδια με την ντεοντεξιτ δλδ θεμετα χρωματα κτλ

Μπορεις με το odex me να κανεις odex αυτη που εχεις. Εγω ετσι έκανα αλλα δεν ειδα διαφορα σε ταχυτητα. Τωρα θα δοκιμασω και την odex απο το xda να δω αν ειναι διαφορετικη.