BestMan Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Η συσκευή έχει ένα ID υποτίθεται με το οποίο αναγνωρίζεται από το Play Store... Αν κατάλαβα καλά.... Τέσπα, δεν έκανα restore το παλιό, αλλά κράτησα το νέο.. Τώρα να δούμε.... Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Αυτή η εφαρμογή photoSphere camera 4.2 που είνα στα updates applications τι είναι ρε παιδιά? Να τη περάσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Αυτή η εφαρμογή photoSphere camera 4.2 που είνα στα updates applications τι είναι ρε παιδιά? Να τη περάσω? Applications. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Applications. Ναι αλλά τι κάνει. Προσθέτει καμιά extra λειτουργία στην κάμερα? Και κάτι άλλο! Εχει κανείς την εφαρμογή που εφτιαξε ο eybee για την διαχείριση της μνήμης και το σμουθ να μου την στείλει γιατί δεν κατεβαίνει απο το update.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Ναι αλλά τι κάνει. Προσθέτει καμιά extra λειτουργία στην κάμερα? Και κάτι άλλο! Εχει κανείς την εφαρμογή που εφτιαξε ο eybee για την διαχείριση της μνήμης και το σμουθ να μου την στείλει γιατί δεν κατεβαίνει απο το update.? Κανει εγκατασταση τη νεα καμερα και τη συλλογη απο την 4.2 JB..το photosphere ειναι κατι αντιστοιχο της πανοραμικης φωτογραφιας αλλα σε σφαιρικο περιβαλλον..Η νεα "καμερα" και "συλλογη" ειναι σε ξεχωριστο application και δεν αντικαθιστουν τα υπαρχων..Προσωπικα δε μου αρεσε κανενα..Το photosphere δε κανει παντα καλη δουλεια ενω νεα συλλογη μου φανηκε βαρετη.. Για την εφαρμογη στειλε μου το mail σου σε pm να στη στειλω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Κανει εγκατασταση τη νεα καμερα και τη συλλογη απο την 4.2 JB..το photosphere ειναι κατι αντιστοιχο της πανοραμικης φωτογραφιας αλλα σε σφαιρικο περιβαλλον..Η νεα "καμερα" και "συλλογη" ειναι σε ξεχωριστο application και δεν αντικαθιστουν τα υπαρχων..Προσωπικα δε μου αρεσε κανενα..Το photosphere δε κανει παντα καλη δουλεια ενω νεα συλλογη μου φανηκε βαρετη.. Για την εφαρμογη στειλε μου το mail σου σε pm να στη στειλω! OK! Να σε καλά! Θα την περάσω για να δω αν μου κάνει. Οσο για την εφαρμογή του eybee εντάξει την κατέβασα τελικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Παιδιά θέλω να δώσω το κινητό στο γιό μου και θέλω να του κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, ποια είναι η διαδικασία ? Είμαι με KINGDROID ICS V7 με HydraCore v5.34 . Μήπως μέσα από CWM ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων .... Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaero Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 παιδια ποια ειναι η καλυτερη τελευταια στοκ ics rom για το νοτε?θελω να περασω μια πολυ καλη γιαιτι δεν θα εχω υπολογιστη για αρκετο καιρο.....και θελω μια αριστη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 (edited) παιδια ποια ειναι η καλυτερη τελευταια στοκ ics rom για το νοτε?θελω να περασω μια πολυ καλη γιαιτι δεν θα εχω υπολογιστη για αρκετο καιρο.....και θελω μια αριστη... Αν και δεν βρίσκω λίγο να βγάλεις ice σίγουρα η καλύτερη ήταν η sweetRom LRU v5 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1879769 Λάθος μου ζήτησε στοκ για στοκ δεν ξέρω Edited November 27, 2012 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Βγήκε η Philz 3.71 για όποιον την θέλει http://goo.gl/EyVvT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Καλησπερα... Οτι πουληθηκε το κινητο... Να περνατε καλα και ευχομαι καλα φλασαρισματα σε ολους σας Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Καλησπερα... Οτι πουληθηκε το κινητο... Να περνατε καλα και ευχομαι καλα φλασαρισματα σε ολους σας Φεύγεις τώρα πάνω στο καλό; :rolleyes: Anyway καλή συνέχεια με το επόμενο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Καλησπερα... Οτι πουληθηκε το κινητο... Να περνατε καλα και ευχομαι καλα φλασαρισματα σε ολους σας Καλή συνέχεια φίλε..φαντάζομαι με το θηρίο 2.. Όντως πάνω στο καλό φεύγεις:) Παιδιά πλέον με την κρακ δεν αναγνωρίζω το κινητό..Έχω χαζέψει..Ότι καλύτερο έχω βάλει ποτέ. Sent from my note. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Καλή συνέχεια φίλε..φαντάζομαι με το θηρίο 2.. Όντως πάνω στο καλό φεύγεις:) Παιδιά πλέον με την κρακ δεν αναγνωρίζω το κινητό..Έχω χαζέψει..Ότι καλύτερο έχω βάλει ποτέ. Sent from my note. Αυτη η κρακ ειναι jb? Εχει κανενα bug? Μπορεις να μου στελεις λινκ εστω και σε πμ? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Τι εχει η ωρα βρε παιδια?? τι καλυτερο εχει βγει? :P Δεν ξερω ακομα παιδια τι θα κανω ειλικρινα Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Μήπως δοκίμασε κανείς αυτή την καινούργια ? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2015498 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 (edited) Αυτη η κρακ ειναι jb? Εχει κανενα bug? Μπορεις να μου στελεις λινκ εστω και σε πμ? Ευχαριστω Τσεκαρε την υπογραφή μου.. Παίδες είναι και τα Φιξ που δίνει η ρομ όπως και ο κερνελ του philz που τα σπάει. Ειδικά η τελευταία έκδοση είναι πολύ μπροστα..Τώρα την έβαλα και χαζεψα και πάλι.πλέον το κινητό δεν το αγγίζεις σχεδόν και ανταποκρίνεται.. Sent from my note Edited November 27, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 οκ φιλε σε ευχαριστω.. αν και απο οτι ειδα βιαστικα εχει μισες οδηγιες στα γερμανικα και μισες στα αγγλικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Τσεκαρε την υπογραφή μου.. Παίδες είναι και τα Φιξ που δίνει η ρομ όπως και ο κερνελ του philz που τα σπάει. Ειδικά η τελευταία έκδοση είναι πολύ μπροστα..Τώρα την έβαλα και χαζεψα και πάλι.πλέον το κινητό δεν το αγγίζεις σχεδόν και ανταποκρίνεται.. Sent from my note Όντως η ρομ πετάει , είναι μακράν η καλύτερη που έχει βγεί και το καλό είναι ότι κάθε μέρα γίνεται και καλύτερη με τα φιξ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaero Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 νεος κατοχος νοτε...θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση....για να φλασαρω πχ την ultimate πρεπει πρωτα να περασω μεσω odin 1.85 τον κερνελ του hydracore χωρις να πειραζει ποια στοκ ics ρομ εχω στο κινητο μου(συγκεκριμενα εγω εχω την 4.0.4 xxlrk)περναω πρωτα τον κερνελ και μετα μεσω cwm περναω και την ρομ...τα ειπα σωστα η ξεχασα κατι;πειτε μου γιανα αρχισω αυριο το πρωι να φλασαρω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 νεος κατοχος νοτε...θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση....για να φλασαρω πχ την ultimate πρεπει πρωτα να περασω μεσω odin 1.85 τον κερνελ του hydracore χωρις να πειραζει ποια στοκ ics ρομ εχω στο κινητο μου(συγκεκριμενα εγω εχω την 4.0.4 xxlrk)περναω πρωτα τον κερνελ και μετα μεσω cwm περναω και την ρομ...τα ειπα σωστα η ξεχασα κατι;πειτε μου γιανα αρχισω αυριο το πρωι να φλασαρω.... Σωστός. Ετσι ακριβώς με αυτόν τον τρόπο πέρασα και εγώ από ics σε jb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaero Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Σωστός. Ετσι ακριβώς με αυτόν τον τρόπο πέρασα και εγώ από ics σε jb. και κατι τελευταιο....απο τον κερνελ του hydracore κατεβαζω τον τελευταιο v7 και αφου τον περασω μπορω να κανω αφοβα ολα τα wipes; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 παιδια περασα το κερνελ του hydra για να περασω την ultimate. οταν λεει να βαλουμε την ρομ στην sd/ext card εννοει στην micro sd που 8α εχουμε βαλει . η στην sd κινητου τα 11 απο τα 16 gb που εχουμε ελευθερα.. ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drake19 Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Καλημερα παιδια,απο 4.0.4 εκανα μεταβαση στην 4.1.2 αλλα εχω ενα θεματακι,ειμαι με ροκετ και να πω την αληθεια ειμαι μια χςρα,απλα οτι κερνελ παω να περασω,ειτε μεσω recovery ειτε μεσω του προγραμματος cwm μετα το reboot εχει μαυρι οθονη αλλα τον ηχο το ακουω κανονικα,και ναι κανω cache and dalvik cache clear αλλα τιποτα και ετσι ξαναπερναω την ρομ απο πανω για φτιαξει,ξερει κανενας τι μπορςι να παιζει??? Παράθεση 3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Καλημερα παιδια,απο 4.0.4 εκανα μεταβαση στην 4.1.2 αλλα εχω ενα θεματακι,ειμαι με ροκετ και να πω την αληθεια ειμαι μια χςρα,απλα οτι κερνελ παω να περασω,ειτε μεσω recovery ειτε μεσω του προγραμματος cwm μετα το reboot εχει μαυρι οθονη αλλα τον ηχο το ακουω κανονικα,και ναι κανω cache and dalvik cache clear αλλα τιποτα και ετσι ξαναπερναω την ρομ απο πανω για φτιαξει,ξερει κανενας τι μπορςι να παιζει??? Υποθέτω ότι βάζεις ics kernel γιαυτό στα κάνει αυτά και είναι λογικό να είναι έτσι η κατάσταση. Για κερνελ του Philz αν και όλες αυτόν φοράνε. Απλά βάζεις ανάλογα με την βάση που φοράς. Αν δεν τίθεται θέμα ics kernel τότε θεώρησε άκυρο το post μου. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts