ratanplan Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Βάλε την Anidroid με βάση με cm9 σκρολαρι μια χαρά, και δεν έχει και κοληματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 (edited) Χθες έβαλα το in.gr για παράδειγμα. Χωρίς flash ήταν ικανοποιητικά. Με το που έβαλα flash ξεκίνησε το πανηγύρι. Μιλάμε έκανες κίνηση με το δάχτυλο και άκουγε μετά από ένα δευτερόλεπτο. Βαριά σελίδα μεν αλλά δεν καταλαβαίνει και τίποτα το κινητό. Μόνο σε cm9 τα είδε όλα. Οπότε στα καπάκια restore στην σταθεροτατη king. Για τον φίλο Kalagas η κρακ σε κάποιους από εμάς δεν έκατσε καλά. Restarts κτλ. Αν θες σταθερότητα και smoothness πας καρφί για την τελευταία kingdroid. Την έχω κάποιες μέρες full φορτωμένη και πάει σφαίρα. Ούτε restart ούτε τίποτα. Η 4.0.4 έχει μεγάλη διάφορα σε μπαταρία. Αξίζει να αλλάξεις. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση... Η Kingdroid v7 περιλαμβάνει το cf kernel ή κάποιο costum kernel??? Γιατί πάντα χρησιμοποιώ cf-root kernel, κανένα custom.... Edit: Τώρα άνοιξα λίγο κάποια apks από την KingDroid v7 και είδα ότι δεν έχει το 1% battery step σε εικονίδια... Είναι αληθές ή γράφει τα νούμερα μέσα στα εικονίδια όπως η Criskelo???? Edited August 4, 2012 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση... Η Kingdroid v7 περιλαμβάνει το cf kernel ή κάποιο costum kernel??? Γιατί πάντα χρησιμοποιώ cf-root kernel, κανένα custom.... Edit: Τώρα άνοιξα λίγο κάποια apks από την KingDroid v7 και είδα ότι δεν έχει το 1% battery step σε εικονίδια... Είναι αληθές ή γράφει τα νούμερα μέσα στα εικονίδια όπως η Criskelo???? Μπορείς να την περάσεις με Cf κανονικά:). Για το δεύτερο, αν κατάλαβα καλά, εμένα στην status bar είναι με ποσοστό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 (edited) Χθες έβαλα το in.gr για παράδειγμα. Χωρίς flash ήταν ικανοποιητικά. Με το που έβαλα flash ξεκίνησε το πανηγύρι. Μιλάμε έκανες κίνηση με το δάχτυλο και άκουγε μετά από ένα δευτερόλεπτο. Βαριά σελίδα μεν αλλά δεν καταλαβαίνει και τίποτα το κινητό. Μόνο σε cm9 τα είδε όλα. Οπότε στα καπάκια restore στην σταθεροτατη king. Για τον φίλο Kalagas η κρακ σε κάποιους από εμάς δεν έκατσε καλά. Restarts κτλ. Αν θες σταθερότητα και smoothness πας καρφί για την τελευταία kingdroid. Την έχω κάποιες μέρες full φορτωμένη και πάει σφαίρα. Ούτε restart ούτε τίποτα. Η 4.0.4 έχει μεγάλη διάφορα σε μπαταρία. Αξίζει να αλλάξεις. ετσι ακριβως οπως τα λες.ειναι... οχι απλα ζοριζεται σε βαρια sites σταματαει να ανταποκρίνεται το κινητο... Βάλε την Anidroid με βάση με cm9 σκρολαρι μια χαρά, και δεν έχει και κοληματα με αναβεις φωτιες τωρα... παω να την δοκιμασω... EDIT τα ιδια παλι το κινητο σερνεται σε βαριες σελιδες.... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1688646 αυτη την ρομ την εχει δοκιμασει κανεις? Edited August 4, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
medit Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Ετοιμάζεται η Chrack v11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Ετοιμάζεται η Chrack v11 Όχι μόνο ετοιμάζεται αλλά ήδη έχουν αρχίσει εδώ και 4 ώρες το upload θα έχει και έτοιμο στην εγκατάσταση το τελευταίο notecore 10.2 Ω ρε γλέντια πως και πως το περιμένω να το φλασάρω απόψε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Όχι μόνο ετοιμάζεται αλλά ήδη έχουν αρχίσει εδώ και 4 ώρες το upload θα έχει και έτοιμο στην εγκατάσταση το τελευταίο notecore 10.2 Ω ρε γλέντια πως και πως το περιμένω να το φλασάρω απόψε :) Εχεις ακούσει τις διαφορές απο την v10??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Όχι μόνο ετοιμάζεται αλλά ήδη έχουν αρχίσει εδώ και 4 ώρες το upload θα έχει και έτοιμο στην εγκατάσταση το τελευταίο notecore 10.2 Ω ρε γλέντια πως και πως το περιμένω να το φλασάρω απόψε :) καλησπερα θα την παρουμε δηλαδη σημερα???? αντε να φλασαρουμε κατι γιατι εχουμε 2 μερες να το κανουμε :) η kingdroid v7.1 τι λεει?? την περασε κανεις?? ευχαριστω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Εχεις ακούσει τις διαφορές απο την v10??? Όχι, μόλις ανεβάσουν θα βάλουν και τις αλλαγές σίγουρα και τότε θα σου πω ! Εεε κοίτα αν δω και εγώ μόνο 2-3 αλλαγές και όχι κάτι τρομερό εννοείτε θα μείνω στην 10 δεν υπάρχει λόγως να φλασάρω χωρίς λόγω, αν όμως έχουν κάτι καλό εννοείτε ! Θα σου πω μόλις τα δω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Παιδια πολυ καλος ο netcore 10.2 αλλα απο μπαταρια χαλια στο δικο μου κινητο με kindroid 7. lrg και ξερο ψωμι.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Παιδιά εγώ έκανα μια άλλη "πατέντα" για να σώνω πολύ από την μπαταρία μου ! Κατ' αρχήν πήγα στις ρυθμίσεις στην μπαταρία και είδα πως την περισσότερη μπαταρία μου την έτρωγε η οθόνη παρά το ίντερνετ ή άλλα προγράμματα οπότε έκανα το εξής ! Βρήκα αυτό το πρόγραμμα εδώ από το play http://goo.gl/Q1cHQ το έβαλα και κάνει το εξής: Μόλις περάσεις το χέρι σου πάνω από την οθόνη αμέσως σε 1 δευτερόλεπτο η οθόνη κλείνει χωρίς να χρειάζεται να περιμένουμε 30 δευτερόλεπτα ή ότι έχετε δώσει εσείς η οθόνη κλείνει άμεσα οπότε κάνεις πολύ μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας ! Και μάλιστα αν έχεις και cover όπως εγώ, απλά κλείνεις το καπάκι του κινητού και δεν χρειάζεται καν να περνάς το χέρι σου από πάνω ! Αν πάτε στις ρυθμίσεις μάλιστα έχει επιλογή να μην ανοίγει αυτόματα ξανά αλλά με το home button, εγώ έτσι το έκανα ! Από default μόλις πέρναγες το χέρι σου πάλι από πάνω άνοιγε αυτόματα η οθόνη, ότι θέλετε κάνετε τέλος πάντων το ρυθμίζετε όπως θέλετε εσείς ! Εγώ το έβαλα πάντως και θα σας πω μέχρι το πρωί τι μου έσωσε από μπαταρία που είμαι σίγουρος πως σίγουρα όλο και κάτι θα γλιτώσω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolyvanis Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 αγαπητε φιλε chvet θα σε πληγωσω αφανταστα!αλλα κανε οτι 8ες με την οθονη και τις ρυθησεις της καμια διαφορα δεν θα δεισ η απλα θα ειναι απειροελάχιστη!εγω καθε φορα που τελειωνω οποιαδηποτε λειτουργεια του κηνιτου απλα παταω το παοθερ βατον,δλδ το ιδιο πραγμα σβυνω την οθονη αμεσως αλλα δεν ειδα κατι τρομερο!! ΤΩΡΑ.... αγαπητοι συμφο(υ)ρητες μετα απο πολλλλλλεεεεες ρομ ειμαι ευχαριστημενος πολυ με τα απο τελεσματα του υπερκινητου μας.βρισκομαι με τα εξης 4.0.3 εκδ.βασ.φασματος xxlr1 με notecore v10.2 group B αριθμος κατασκευης alba xxlq3 final stage by eliashadow....... σε benc 8020 σε quadrant 4910(δεν ξερω πως να ανεβασω φωτο απο τον υπολογιστη για να δειτε) !!!!μεχρι εδω τρελα χαρουμενος!!!!απο ιντερνετ σε 3g απλα καλπαζειιιιιιιιι.απο σμουθ τρελο.απο ντεπ σσσσσσλλλλλλιιιιιιιιππππππππππππ.....σημερα οδηγησα 3 ωρες με ενεργο (a-)gps και εμεινα με μπαταρια μολις 26%.ΤΟ ΜΕΓΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩς ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΟΣΟ ΣΕΡΦΑΡΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Βγήκε η έκδοση notecore 10.6 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1749863 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Βγήκε η Chrack's 11 http://kikis-home.de/chrack/lrg/Chrack_XXLRK_DBT_v11.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Πωπω....έχουμε πολύ δουλειά σήμερα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Πωπω....έχουμε πολύ δουλειά σήμερα!! Τώρα που έστησα τον nova όπως θέλω και ξεμπέρδεψα με το touch wiz και το στήσιμο του από την αρχή κάθε φορά ας βγει ότι θέλει, είμαι πανέτοιμος:D. Δεν ήξερα ότι στην πληρωμένη εκδοχή o nova σε αφήνει να φτιάξεις και φακέλους, που ήταν και o λόγος που δεν τον ήθελα, οπότε έχω τρελαθεί λες και ανακάλυψα την αμερική:D. Θα την δοκιμάσω την κρακ με την πρώτη ευκαιρία. Μια ερώτηση προς χρήστες με kingDroid. Έχετε παρατηρήσει αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας λόγω ρομ; Εκτός αν είναι ιδέα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Τώρα που έστησα τον nova όπως θέλω και ξεμπέρδεψα με το touch wiz και το στήσιμο του από την αρχή κάθε φορά ας βγει ότι θέλει, είμαι πανέτοιμος:D. Δεν ήξερα ότι στην πληρωμένη εκδοχή o nova σε αφήνει να φτιάξεις και φακέλους, που ήταν και o λόγος που δεν τον ήθελα, οπότε έχω τρελαθεί λες και ανακάλυψα την αμερική:D. Θα την δοκιμάσω την κρακ με την πρώτη ευκαιρία. Μια ερώτηση προς χρήστες με kingDroid. Έχετε παρατηρήσει αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας λόγω ρομ; Εκτός αν είναι ιδέα μου. Εγω φιλε μου μεγαλη καταναλωση εχω μονο με κερνελ netcore η speedmode. Με lrg παει μια χαρα το κινητο. Δεν εχω κανα θεμα με τη ρομ και ειναι πρωτη φορα που την εχω καμμια βδομαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Εγω φιλε μου μεγαλη καταναλωση εχω μονο με κερνελ netcore η speedmode. Με lrg παει μια χαρα το κινητο. Δεν εχω κανα θεμα με τη ρομ και ειναι πρωτη φορα που την εχω καμμια βδομαδα. Ευχαριστώ για το feedback:). Θα το δοκιμάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Εγω φιλε μου μεγαλη καταναλωση εχω μονο με κερνελ netcore η speedmode. Με lrg παει μια χαρα το κινητο. Δεν εχω κανα θεμα με τη ρομ και ειναι πρωτη φορα που την εχω καμμια βδομαδα. οταν λες lrg εννοεις??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Περιμένουμε εντυπώσεις από την νέα κρακ Freddaras τι λες θα δοκιμάσει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Γιατί δεν την έχει ανεβάσει ακόμη στο XDa? Το link που δώσατε πιο πάνω, είναι final ROM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Θα φλασάρω αν δω στο changelog να υπάρχουν διαφορές. Don´t flash the Rom from the german Forum! It can lock your Phone like v10!! For XDA i make a new Version Aυτά είπε ο Chrack Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Ο chrack εγραψε στους ΧDA να μη φλασαρουμε την rom απο το γερμανικο φορουμ γιατι μπορει να γινει lock το κινητο μας!!!Ειπε να περιμενουμε μεχρι να την ανεβασει ο ιδιος στους XDA.. Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Περιμένουμε εντυπώσεις από την νέα κρακ Freddaras τι λες θα δοκιμάσει;; Είμαι με kingdroid 7.1 τώρα και είμαι πολύ ευχαριστημενος.. Και με Notecore 10.6 πάω σφαίρα. Παίδες περασα την ρομ με το mode dpi. Το κινητό έγινε περίπου σαν την paranoid. Είναι σαν ταμπλετ τα γραφικά κτλ Δεν βρίσκω όμως επιλογή πως να το αλλάξω αυτό. Πρέπει να περάσω πάλι την ρομ από την αρχή αν θέλω να το κάνω πάλι όπως πριν; γνωρίζει κανείς; Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Θα φλασάρω αν δω στο changelog να υπάρχουν διαφορές. Don´t flash the Rom from the german Forum! It can lock your Phone like v10!! For XDA i make a new Version Aυτά είπε ο Chrack Like v10??? Τι εννοει? Like v10 did from the german forum ή like v10 did that's why I released v11? :X Eπισης changelog δεν εχει ακομα ε? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts