Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σωστα τα λες...

Βεβαια, στον τελευταιο cf root kernel λεγεται οτι το προβλημα ΜΠΟΡΕΙ να εχει λυθει.

Βεβαια μεχρι να επιβεβαιωθει....

Ναι αλλα ο φίλος χθες είχε πρόβλημα αφού πήρε το backup.. Προσπάθησε μέσω abyss όλα καλά απλά όταν ήρθε η ώρα να περάσει τον kernel (νομίζω κάποιον τελευταίο LPF ) δεν μπορούσε να τον περασει από recovery. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ προσπαθησα να περάσω τον LPF v5.6 από recovery δεν μου το έκανε οπότε πήγα μέσω mob odin.. Εχεις καταφέρει να πάρεις nandroid backup βρε Ηλία? Με ενδιαφέρει πολύ αν μπορέσω να το κάνω καπως

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ναι αλλα ο φίλος χθες είχε πρόβλημα αφού πήρε το backup.. Προσπάθησε μέσω abyss όλα καλά απλά όταν ήρθε η ώρα να περάσει τον kernel (νομίζω κάποιον τελευταίο LPF ) δεν μπορούσε να τον περασει από recovery. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ προσπαθησα να περάσω τον LPF v5.6 από recovery δεν μου το έκανε οπότε πήγα μέσω mob odin.. Εχεις καταφέρει να πάρεις nandroid backup βρε Ηλία? Με ενδιαφέρει πολύ αν μπορέσω να το κάνω καπως

Δεν εχω δοκιμασει μιας και ο χρονος μου ειναι περιορισμενος...

Δοκιμαστε αν θελετε τον σημερινο κερνελ του franco.Ακουγονται καλα λογια...

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Ο τελευταίος cf-root μου επηρεάζει το wifi προσπαθεί να συνδεθεί και δεν.
giphy.gif

Βρήκαμε δουλειά μου φαίνεται για το τριήμερο :D

Θα την δοκίμαζα αν δεν ήμουν τόσο ευχαριστημένος με την goat ..

Θα δούμε όμως πόσο θα αντέξω ...χαχαχαχα

Παίδες με abyss από ότι διάβασα παραπάνω μπορούμε να κρατήσουμε back up έτσι δεν είναι ?

Απλά η επαναφορά θα πρέπει να γίνει και πάλι με abyss ?

Σωστός η κάνω λάθος ?

Sent from my note

Παιδιά Προσοχή!!!!!!!!!!!

Διαβάστε προσεκτικά τι θα γράψω γιατί τώρα διάβαζα τα προηγούμενα posts και έχετε δώσει λάθος πληροφορίες στο παλικάρι που προσπαθούσε να επαναφέρει το Nandroid Backup...

Διαβάστε προσεκτικά:

Όταν είμαστε σε ICS ΔΕΝ παίρνουμε Nandroid Backup με τον Abyss Recovery-kernel...

Παίρνουμε κανονικά Nandroid Backup με τον Recovery-kernel που φοράει η ICS (LPF, LP8, LP9 κλπ)...

Όταν θέλουμε να επαναφέρουμε το Nandroid Backup που πήραμε (να κάνουμε δηλαδή Nandroid Restore) ΤΟΤΕ χρησιμοποιούμε τον Abyss Recovery-kernel...

Και είναι πολύ απλό... Αν κάνεις πρώτα install τον Abyss Recovery-kernel και μετά πάρεις το Nandroid Backup, όταν θα πάς να επαναφέρεις (αν χρειαστεί) το συγκεκριμένο Nandroid Backup, τότε στο τηλέφωνο θα έχεις μια ICS ROM με τον Abyss Recovery-kernel (ένα GingerBread kernel δηλαδή)... Οπότε λογικό είναι το τηλέφωνο σου να μην ξεκινήσει ΠΟΤΕ και να κολήσει στο logo της Samsung...

Το συμπέρασμα λοιπόν:

Nandroid Backup κάνουμε MONO με τον ICS Recovery-kernel που έχουμε στην ICS ROM...

Nandroid Restore κάνουμε MONO με τον Abyss Recovery-kernel

Και όλα αυτά γιατί το γνωστό bug με τους kernel των ICS βρίσκεται όταν γίνονται διαγραφές (format) από το Recovery... Όταν όμως παίρνεις Nandroid Backup ΔΕΝ γίνεται κανένα format οπότε ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ να πάρεις Nandroid BAckup με το Recovery της ICS ώστε να σου κρατήσει στο Backup και τον ICS kernel...

'Οταν όμως πάμε να κάνουμε NAndroid Restore, τότε γίνονται διαγραφές (format) για να ξαναπαράσει το Backup που θες... Οπότε στο Nandroid Restore ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ o Abyss που είναι free από το bug κατά την διάρκεια διαγραφών στο σύστημα (formats)...

Το έγραψα και το ξαναγράφω...

ΟΛΟΙ οι Cf-root kernels παιρνiούνται MONO με Mobile ODIN ή PC ODIN....

ΔΕΝ μπορούν να φλασαριστούν από το Recovery γιατί πολύ απλά τα zip αρχεία του Chainfire ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ για φλασάρισμα... Είναι για να κάνεις extract το .tar αρχείο που υπάρχει μέσα στο zip και αυτό χρησιμοποιείς στο Mobile ODIN ή στο PC ODIN

Συγνώμη για τα Bold-Κεφαλαία γράμματα, αλλά παίζουμε με μια Πανάκριβη συσκευή και πρέπει να κατανοηθούν βασικές έννοιες πριν αρχίζουμε να την "πειράζουμε"...........

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Το έγραψα και το ξαναγράφω...

ΟΛΟΙ οι Cf-root kernels παιρνiούνται MONO με Mobile ODIN ή PC ODIN....

ΔΕΝ μπορούν να φλασαριστούν από το Recovery γιατί πολύ απλά τα zip αρχεία του Chainfire ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ για φλασάρισμα... Είναι για να κάνεις extract το .tar αρχείο που υπάρχει μέσα στο zip και αυτό χρησιμοποιείς στο Mobile ODIN ή στο PC ODIN

Συγνώμη για τα Bold-Κεφαλαία γράμματα, αλλά παίζουμε με μια Πανάκριβη συσκευή και πρέπει να κατανοηθούν βασικές έννοιες πριν αρχίζουμε να την "πειράζουμε"...........

Πολυ σωστος ο Γιαννης και νομιζω ξεκαθαριστηκαν τα πραγματα.

Μια διευκρινηση μονο.Αν περαστει ο cf root με pc Odin νομιζω οτι αυξανεται o counter μιας και απο εκει πρεπει να περναμε μονο οτιδηποτε stock ή κανω λαθος???

Follow me on XDA

Ευχαριστούμε Γιάννη να είσαι καλά έλυσες πολλές απορίες :) και τελικά είναι πιο απλά τα πράγματα από ότι τουλάχιστον εγώ νόμιζα Edited by efthimis31

Γιατι όταν περνάμε τον abyss και κάνουμε ριμπουτ μένει στην οθόνη με μπλε φόντο που γράφει (Samsung Galaxy Note - AbyssNote Loading...) και δεν μπουταρει?
giphy.gif

Γιατι όταν περνάμε τον abyss και κάνουμε ριμπουτ μένει στην οθόνη με μπλε φόντο που γράφει (Samsung Galaxy Note - AbyssNote Loading...) και δεν μπουταρει?

Γιατί δεν μπορεί να μπουτάρει ICS rom με gingerbread kernel.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

...... νεράκι στον Nova ενώ στον Tw κάνει κάτι μικρά σπασιματάκια που και που!

Αυτα τα σπασιματακια εννοω ως lag. Εχω γεματες 6 homescreens με διαφορα widgets. Αν προσπαθησεις να κανεις ενα

γρηγορο scroll εκει θα καταλαβεις τι εννοω. Καμια σχεση με τις aosp το scrolling ουτε καν με τις καλες gb.

Το να συμβαινει μονο σε μενα απο λαθος εγκατασταση οταν εχω κανει ολα τα wipes...και καμια επαναφορα απο titanium λιγο

δυσκολο μου φαινεται,αλλά ποτε δεν ξερεις.

Τελος παντων συνεχιζω και γω εδω για τον λογο που ειπα (camera) αν και δεν ξερω για ποσο. Ως συμπερασμα, για μενα παντα, μεσα στη γενικοτερη μετριοτητα των μεχρι τωρα ics stock roms η goa, αν και καλη, νομιζω οτι εχει υπερεκτιμηθει. :)

Αυτα τα σπασιματακια εννοω ως lag. Εχω γεματες 6 homescreens με διαφορα widgets. Αν προσπαθησεις να κανεις ενα

γρηγορο scroll εκει θα καταλαβεις τι εννοω. Καμια σχεση με τις aosp το scrolling ουτε καν με τις καλες gb.

Το να συμβαινει μονο σε μενα απο λαθος εγκατασταση οταν εχω κανει ολα τα wipes...και καμια επαναφορα απο titanium λιγο

Τελος παντων συνεχιζω και γω εδω για τον λογο που ειπα (camera) αν και δεν ξερω για ποσο. Ως συμπερασμα, για μενα παντα, νομιζω οτι στη γενικοτερη μετριοτητα των μεχρι τωρα ics stock roms η goa, αν και καλη, νομιζω οτι εχει υπερεκτιμηθει. :)

Με nova η Trebuchet (cm9 launcher) σου κανει τα ιδια κολληματα?

Σιγουρα καμια samsung rom δε μπορει να συγκριθει σε smoothness με καποια cm9.

Aπλα οι περισσοτεροι προτιμουν samsung rom για πολλους λογους...:)

edit: Goatrip XXLQ2 in testing By me...:p

Follow me on XDA

Τελος παντων συνεχιζω και γω εδω για τον λογο που ειπα (camera) αν και δεν ξερω για ποσο. Ως συμπερασμα, για μενα παντα, μεσα στη γενικοτερη μετριοτητα των μεχρι τωρα ics stock roms η goa, αν και καλη, νομιζω οτι εχει υπερεκτιμηθει. :)

Δεν συμβαίνει μόνο σε εσένα... Επίσημη ICS 4.0.3 έχω και το κινητό LAGAREI. Όχι αστεία.. Και την πέρασα με FULL WIPE τα πάντα. Πατάω κλήση και περνάει πάνω απο δευτερόλεπτο να ανοίξει. Ειλικρινά, το Ν8 που είχα με ένα mini kinetic mod πήγαινε σφαίρα.. Βέβαια δεν έχω μετανοιώσει, είμαι ερωτευμένος με την οθόνη του, αλλά, κακά τα ψέματα , περίμενα άλλο επίπεδο ικανοποίησης.. Θα περιμένω μέχρι και την 4.0.4 να δώ αν θα διορθωθεί και μετά θα αρχίσω να ασχολούμαι με custom ROM. Πέρα απο root που σκοπεύω να κάνω μετα την εξεταστική, θα ήθελα να κρατήσω την official ROM(εφόσον δεν λαγκάρει άλλο!)

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Πολυ σωστος ο Γιαννης και νομιζω ξεκαθαριστηκαν τα πραγματα.

Μια διευκρινηση μονο.Αν περαστει ο cf root με pc Odin νομιζω οτι αυξανεται o counter μιας και απο εκει πρεπει να περναμε μονο οτιδηποτε stock ή κανω λαθος???

Δεν ξέρω Ηλία γιατί μόλις πήγα από το DHD στο Note, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να αγοράσω το Mobile Odin... Πρώτον για να στηρίξω έναν developer που έχει δώσει τα μέγιστα στην σειρά των Galaxy και δεύτερων γιατί από το διάβασμα που έκανα το θεώρησα απαραίτητο...

Το PC Odin δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα... Φαντάσου o counter μου είναι ακόμα 0...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ο τελευταίος cf-root μου επηρεάζει το wifi προσπαθεί να συνδεθεί και δεν.

Και με franko r5 τα ιδια ,δοκίμασα και την xxlq2 και με cf-root και με franko , οσο ειναι default έχω wifi κανονικά με το που περάσω custom kernel πάει το wifi δεν συνδέεται με τίποτα , modem radio δοκίμασα να αλλάξω αλα πάλι μια απ τα ίδια:mad:

Γιατι μπορεί να συμβαίνει αυτο ρε παιδιά?

giphy.gif

Και me αν θελεις :p

Ξερω-ξερω,ειδικα για σενα...:p

Απλα ως συνηθως, θελω να να ειναι ολα τελεια οταν δωσω μια rom.Κι ακομα το δουλευω...;)

Fyi με τη XXLQ2 φαινεται οτι σιγα-σιγα το επιπεδο ανεβαινει.Ενα κλικ καλυτερα γενικα η συσκευη.Αντε να δουμε και android 4.0.4. συντομα...

Βλεπω επισης οτι το modem φαινεται καλυτερο, λιγο πιο δυνατο...Για μπαταρια κτλ δε μπορουμε να ξερουμε ακομα.

Follow me on XDA

Ξερω-ξερω,ειδικα για σενα...:p

Απλα ως συνηθως, θελω να να ειναι ολα τελεια οταν δωσω μια rom.Κι ακομα το δουλευω...;)

Fyi με τη XXLQ2 φαινεται οτι σιγα-σιγα το επιπεδο ανεβαινει.Ενα κλικ καλυτερα γενικα η συσκευη.Αντε να δουμε και android 4.0.4. συντομα...

Βλεπω επισης οτι το modem φαινεται καλυτερο, λιγο πιο δυνατο...Για μπαταρια κτλ δε μπορουμε να ξερουμε ακομα.

Με το Wifi δεν έχεις πρόβλημα???

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Με το Wifi δεν έχεις πρόβλημα???

Όχι, κανένα απολύτως.Το δούλεψα σπίτι όλο το βράδυ.

Είμαι με franco kernel.

Follow me on XDA

Όχι, κανένα απολύτως.Το δούλεψα σπίτι όλο το βράδυ.

Είμαι με franco kernel.

Την Goa LQ2 που την βρήκες?

Tώρα μπήκα στο forum της Goatrip και δεν είδα τίποτα...

Ή δεν την έχει ανεβάσει ακόμα???

Υ.Γ Ξέχασα να πω καλημέρα σε όλους...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Νομίζω αν δεν κάνεις εγγραφή δεν φαίνονται τα λινκς.Και η ρομ είναι ανεβασμένη σε άλλο νήμα ,όχι εκεί που γίνονται οι συζητήσεις.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Νομίζω αν δεν κάνεις εγγραφή δεν φαίνονται τα λινκς.Και η ρομ είναι ανεβασμένη σε άλλο νήμα ,όχι εκεί που γίνονται οι συζητήσεις.

Έχω κάνει εγγραφή....

Δεν την βλέπω πουθενά...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Καλημέρα!

Λέτε ρε παιδιά να υπήρχε νέα goatrip και να μη σας την έχω δώσει;;;:p

Port προσπαθώ να κάνω τα της goat στην νέα base..;)

Follow me on XDA

Καλημέρα!

Λέτε ρε παιδιά να υπήρχε νέα goatrip και να μη σας την έχω δώσει;;;:p

Port προσπαθώ να κάνω τα της goat στην νέα base..;)

Καλημέρα! Καλή προσπάθεια φίλε εμείς περιμένουμε.. Με τον nova είναι όντως πολύ καλύτερα τα πράγματα και γενικά είμαι αρκετά ευχαριστημενος.. Franco kernel δεν πέρασα, έχετε feedback κάποιος?

Καλημέρα! Καλή προσπάθεια φίλε εμείς περιμένουμε.. Με τον nova είναι όντως πολύ καλύτερα τα πράγματα και γενικά είμαι αρκετά ευχαριστημενος.. Franco kernel δεν πέρασα, έχετε feedback κάποιος?

Καλημέρα και από εμένα. Εγώ τον πέρασα το βράδυ και το έχω βάλει το εργαλείο στα 1,6 και δουλεύει! Μέχρι ώρας πάει σφεντόνα...