depmode Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Αδέλφια καλημέρα. Να ρωτήσω κάτι (γιατί στους xda θα με κράξουνε). Αν περάσω Cm9, μπορώ να επαναφέρω το backup από Gb αν χρειαστεί; Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Καλημέρα! Πρώτα πρέπει να περάσεις τον abyss 4.2 ,μετά full wipe και μετά κάνεις restore το backup από GB Αυτη ειναι η διαδικασια για τους leaked kernels. Σιγουρα απαιτειται και για cm9 ή το απλο CWM recovery μπορει να επαναφερει ενα GB backup; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 4, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 ακόμη και αν τα κάνεις όλα σωστά υπάρχει περίπτωση το κινητό σου να μπρικαρει ; Μπαίνοντας σε αυτές τις διαδικασίες πρέπει να γίνει κατανοητό ότι όλα είναι πιθανά, έστω και με μικρά ποσοστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 (edited) επιβεβαιωνω οτι αυτος ο τροπος http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1614443 λειτουργει μια χαρα για να περασεις ics . περασα την alba AlBa ZCLP6 Full ICS Repack v3 εντυπωσεις απο αυριο ;) Ξέχασα να πω ότι αυτή η ρομ ξεκινάει απο ρωσικά., οπότε αν κάποιος δεν έχει εμπειρία από ics μπορεί να μπερδευτεί μέχρι να φτάσει να αλλάξει γλώσσα. για πες μας και συ τις εντυπώσεις σου απο αλβα?:) εισαι ευχαριστημένος? ειχες προβληματα? ειμαι περιεργος να ακουσω... Μπαίνοντας σε αυτές τις διαδικασίες πρέπει να γίνει κατανοητό ότι όλα είναι πιθανά, έστω και με μικρά ποσοστά. συμφωνω! παντως το samsung galaxy 1(το σχολείο μου δηλαδη:lol::lol:) το ειχα μπρικαρει πανω απο 2 με 3 φορες αλλα παντα καταφερνα και το "εφερνα" πισω στην ζωη.. εδω για πρωτη φορα ακουω οτι μπορει το κινητο σου να πεθανει μια και καλη για αυτο ειμαι πιο διστακτικός... τεσπα εχω κατεβασει ολα τα σωστα αρχεια εχω διαβασει τα παντα και ειμαι ετοιμος να δοκιμάσω την νεα αλβα για το weekend... αν κατι δεν παει καλα ειμαι επισης ετοιμος για επαναφορά σε chrack...:) Edited May 5, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Προφανως και ειναι κακο να συμβαινει brick.Στο xda καποιοι εχουν τη νοοτροπια "καλα να παθεις αφου εισαι τεμπελης και δεν διαβαζεις" με την οποια βεβαια δεν συμφωνω.Η αληθεια ειναι οτι ειδικα στην cm9 ο developer εχει βαλει τις οδηγιες και τα πραγματα που πρεπει να προσεξει καποιος αρκετες φορες.Αν δεν ερθουν τα επισημα sources μην περιμενετε πολλα εκτος ισως απο cm9 που εχουν την εμπειρια να το παλεψουν ps μολις εγινε αλλο ενα hard brick επειδη ο χρηστης δεν διαβασε τις οδηγιες Εγώ πάλι συμφωνώ απόλυτα με το "καλά να πάθεις" αφού δεν διαβάζεις... Είναι ανάλογο με αυτό που μπαίνει o καθένας και ρωτάει ότι του κατέβει ΧΩΡΙΣ να κάνει ένα search πρώτα και γεμίζουν τα threads με ανούσια ποστ... Αφού λοιπόν νομίζεις πως είσαι μάγκας και βαριέσαι να διαβάζεις και τα θες όλα στο πιάτο, χωρίς να σέβεσαι καθόλου τους κανόνες και αυτούς που μπήκαν στην διαδικασία να απαντήσουν σε ερωτήματα που κάνανε άλλοι πριν από σένα, τότε μάθε να σέβεσαι και να διαβάζεις "with the hard way" που λένε και οι "φίλοι" μας οι Αμερικανοί... Πάρε το τηλέφωνο στο χέρι για να μάθεις να ακολουθείς κανόνες και να σέβεσαι το κόπο άλλων χρηστών που μοιράζονται τις γνώσεις τους αφιλοκερδώς στα φόρουμ... Έτσι είναι κατά την γνώμη μου... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Εγώ πάλι συμφωνώ απόλυτα με το "καλά να πάθεις" αφού δεν διαβάζεις... Είναι ανάλογο με αυτό που μπαίνει o καθένας και ρωτάει ότι του κατέβει ΧΩΡΙΣ να κάνει ένα search πρώτα και γεμίζουν τα threads με ανούσια ποστ... Αφού λοιπόν νομίζεις πως είσαι μάγκας και βαριέσαι να διαβάζεις και τα θες όλα στο πιάτο, χωρίς να σέβεσαι καθόλου τους κανόνες και αυτούς που μπήκαν στην διαδικασία να απαντήσουν σε ερωτήματα που κάνανε άλλοι πριν από σένα, τότε μάθε να σέβεσαι και να διαβάζεις "with the hard way" που λένε και οι "φίλοι" μας οι Αμερικανοί... Πάρε το τηλέφωνο στο χέρι για να μάθεις να ακολουθείς κανόνες και να σέβεσαι το κόπο άλλων χρηστών που μοιράζονται τις γνώσεις τους αφιλοκερδώς στα φόρουμ... Έτσι είναι κατά την γνώμη μου... κοιτα εχει μια βαση αυτο που λες... ειδικα για τις ρομ που λεμε(αλβα πχ) παντα υπαρχουν αναλυτικές οδηγιες στην πρωτη σελιδα του θεματος που σου λενε ακριβως τι να κανεις..δηλαδη και ασχετος να εισαι αν διαβασεις σωστα τι λεει δυσκολα να μην τα καταφερεις.. ασε που παντα υπαρχουν παιδια για να βοηθησουν κτλ κτλ κτλ... πχ εγω τωρα ειμαι ετοιμος και να "περασω" την νεα αλβα και να "επανέφερω" την GB rom αν κατι δεν παει καλα.. βοηθανε ομως πολυ και τα παιδια με τα posts στο φορουμ... απλα εμενα το ερωτημα μου ηταν αν τα κανεις ολα σωστα αν υπαρχει περιπτωση και παλι να μπρικαρει το κινητο σου στα "καλα καθούμενα"..με τους κερνελ του παγωτου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Εγώ πάλι συμφωνώ απόλυτα με το "καλά να πάθεις" αφού δεν διαβάζεις... Είναι ανάλογο με αυτό που μπαίνει o καθένας και ρωτάει ότι του κατέβει ΧΩΡΙΣ να κάνει ένα search πρώτα και γεμίζουν τα threads με ανούσια ποστ... Αφού λοιπόν νομίζεις πως είσαι μάγκας και βαριέσαι να διαβάζεις και τα θες όλα στο πιάτο, χωρίς να σέβεσαι καθόλου τους κανόνες και αυτούς που μπήκαν στην διαδικασία να απαντήσουν σε ερωτήματα που κάνανε άλλοι πριν από σένα, τότε μάθε να σέβεσαι και να διαβάζεις "with the hard way" που λένε και οι "φίλοι" μας οι Αμερικανοί... Πάρε το τηλέφωνο στο χέρι για να μάθεις να ακολουθείς κανόνες και να σέβεσαι το κόπο άλλων χρηστών που μοιράζονται τις γνώσεις τους αφιλοκερδώς στα φόρουμ... Έτσι είναι κατά την γνώμη μου... Ολες οι γνωμες ειναι σεβαστες:) Η διαφωνια μου ειναι στον τροπο που λες κατι.Μπορεις να γραψεις στον αλλο,οτι το τουβλιασες και δεν διαβασες τις οδηγιες.Τιποτα παραπανω.Σχολια του τυπου "καλα να παθεις" τα αντιπαθω.Εξαλλου μπορει ολοι μας να βρεθουμε σε αυτη τη θεση;) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Παιδια εχω διαβασει απο την αρχη το thread...κανενας δεν λεει κατι αρνητικο..πρεπει να ειναι η μοναδικη συσκευη που βγηκε χωρις προβληματα.Ειδα το s3 και μου θυμιζει huawei σαν κατασκευη οποτε μαλλον παω για note,εχει και πολυ καλη μπαταρα διαβαζω.Νομιζω θα με καλυψει απολυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 (edited) Παιδια εχω διαβασει απο την αρχη το thread...κανενας δεν λεει κατι αρνητικο..πρεπει να ειναι η μοναδικη συσκευη που βγηκε χωρις προβληματα.Ειδα το s3 και μου θυμιζει huawei σαν κατασκευη οποτε μαλλον παω για note,εχει και πολυ καλη μπαταρα διαβαζω.Νομιζω θα με καλυψει απολυτα. πηγα σημερα στο public και κοιταξα μερικα κινητα , μου φαινόντουσαν μικρα :p δοκιμαζω την rocket απο εχτες και ειμαι πολυ ευχαριστημενος , με την ics ηταν ελαφρια οπως λετε και γρηγορη αλλα ελλειπης για μενα .... Edited May 5, 2012 by ratanplan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Ολες οι γνωμες ειναι σεβαστες:) Η διαφωνια μου ειναι στον τροπο που λες κατι.Μπορεις να γραψεις στον αλλο,οτι το τουβλιασες και δεν διαβασες τις οδηγιες.Τιποτα παραπανω.Σχολια του τυπου "καλα να παθεις" τα αντιπαθω.Εξαλλου μπορει ολοι μας να βρεθουμε σε αυτη τη θεση;) Α δεν κατάλαβα ότι εννοούσες τον τρόπο που το λες... Εκεί συμφωνούμε... Είναι άσχημος τρόπος να λες του άλλου "καλά να πάθεις"... Πάντως στην ουσία εγώ εμμένω... Και αν παρατηρήσεις τέτοιες περιπτώσεις που παθαίνουν bricks κλπ, είναι τύποι που δεν διαβάζουν ποτέ τους... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 (edited) παιδες δοκιμαζω τωρα την τελευταια αλβα....με τις ιδιες ακριβως εφαρμογες και τα ιδια widgets που εχω σε chrack...18.. χμμμ πολλα προβληματακια....σημαντικα ομως για μενα... καταρχήν το κινητο εχει βαρύνει απιστευτα...! η ραμ πριν ηταν με 230 εως 280... τωρα πεφτω(οπως το περιμενα αλλωστε) κατω απο 80 με 70...:blink::blink: με ακριβως τα ιδια προγράμματα...τις ιδιες συντομεύσεις...κτλ κτλ κτλ... το αποτελεσμα??? το κινητο "λαγκαρει" με τα ιδια πραγματα που πριν πετουσε... πχ εχω το viber απο πισω και πολλα παρομοια προγράμματα να "τρεχουν" στο παρασκήνιο... ακουω μουσικη και μπαινω στην εφαρμογη του facebook και ανοιγω να δω ενα βιντεο στο youtube με τον οπερα!!! το κινητο ΣΕΡΝΕΤΑΙ.....:blink::blink: (σας ανεβαζω και βιντεο αν θελετε να δειτε....).. πριν με τις ιδιες κινησεις ακριβως...το κινητο "πετουσε".... οι notifications του facebook σταματησαν να δουλευουν ενω με το τελευταιο update σε GB δουλευαν ρολοι... εχω την εντυπωση οτι το viber σταματησε να δουλευει και αυτο οπως και πολλα αλλα που θα τα δω σιγουρα στο 100% στην συνέχεια.. γενικα υπαρχουν παρα πολλα προβληματα με παρα πολλες εφαρμογες(και οχι μονο) και νομιζω(το εχω ξαναπει αυτο και παλια) για αυτο αργει να ερθει το παγωτο σε μας... τελος παντων προτιμω να αργησει και αλλο παρα να εχουμε τετοια θεματα...ειδικα οταν με GB πιάσαμε κορυφη.... θα την τεσταρω και αυριο και θα σας ενημερωσω αν και με βλεπω να γυρναω σε chrack πολυ πιο γρηγορα απο οτι περιμενα...!!!!! Edited May 5, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Αχ βρε φίλε μου Freddaras σε έτρωγε δεν μπορούσες.. :D Αφού σου είχα πει κάτσε στα αυγά σου εσύ εκεί!! Ναι θα πρέπει να περιμένουμε για τις επίσημες.. Εγω έχω μείνει με cyanofree και είμαι πολύ καλά πραγματικά χωρίς τέτοια θέματα.. Αποφεύγω και τα πολλά μπρος-πίσω και πηγαινε-έλα ώστε να μην έχω καμιά δυσαρεστη έκπληξη με τους leaked kernels.. Πάντως γενικά και πολλές εφαρμογές να έχω ανοιχτές σαν αυτές που προανέφερα μια χαρά τρέχει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Αχ βρε φίλε μου Freddaras σε έτρωγε δεν μπορούσες.. :D Αφού σου είχα πει κάτσε στα αυγά σου εσύ εκεί!! Ναι θα πρέπει να περιμένουμε για τις επίσημες.. Εγω έχω μείνει με cyanofree και είμαι πολύ καλά πραγματικά χωρίς τέτοια θέματα.. Αποφεύγω και τα πολλά μπρος-πίσω και πηγαινε-έλα ώστε να μην έχω καμιά δυσαρεστη έκπληξη με τους leaked kernels.. Πάντως γενικά και πολλές εφαρμογές να έχω ανοιχτές σαν αυτές που προανέφερα μια χαρά τρέχει.. Μακραν η καλυτερη ρομ που εχω δει στο note - απολυτα ευχαριστημενος μετα απο μερες που την εγκατεστησα. Και παιρνω και την καλυτερη αυτονομια - ακομα και απο μια καλοστημενη GB. Παραμενω σε αυτη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Αχ βρε φίλε μου Freddaras σε έτρωγε δεν μπορούσες.. :D Αφού σου είχα πει κάτσε στα αυγά σου εσύ εκεί!! Ναι θα πρέπει να περιμένουμε για τις επίσημες.. Εγω έχω μείνει με cyanofree και είμαι πολύ καλά πραγματικά χωρίς τέτοια θέματα.. Αποφεύγω και τα πολλά μπρος-πίσω και πηγαινε-έλα ώστε να μην έχω καμιά δυσαρεστη έκπληξη με τους leaked kernels.. Πάντως γενικά και πολλές εφαρμογές να έχω ανοιχτές σαν αυτές που προανέφερα μια χαρά τρέχει.. :lol::lol::lol: αστα φιλε δεν αντεξα....χαχαχαχα ηθελα να τα δοκιμασω ολα...ξανα... τεσπα το θεμα ειναι οτι το παγωτο ειναι "πανεμορφο" ρε μαμοτι μου... και με τον apex γινεται λατρεία...! απλα χμμμμ να εχουμε θεματακια ακομη! τεσπα belive it or not ενω πριν(μετα απο απειρες δοκιμες) το FB NOTIFICATIONS δεν δουλευε με τιποτα τωρα ξαφνικα πηρε "μπρος"....:p τεσπα θα το "τεσταρω" στο 100% του μεχρι αυριο το απογευμα και μετα αν δω οτι οντως viber κτλ δεν δουλευουν σωστα ξαναγυρναω σε κρακ...θα δειξει.... κατι αλλο που μου εκανε εντύπωση οταν το κινητο πεφτει κατω απο 100 ραμ κανει κατι σαν "restart" στον apex(τα ξαναφορτωνει ολα απο την αρχη σαν να ανοιξα το κινητο τωρα..) ενω σε GB με go launcher που θεωρείται και βαρύς κτλ τετοια δεν ειχα με τιποτα.... τελος παντων αυτη την φορα ειμαι ετοιμος για την "επαναφορά"...αφου εριξα τρελο διαβασμα...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Μακραν η καλυτερη ρομ που εχω δει στο note - απολυτα ευχαριστημενος μετα απο μερες που την εγκατεστησα. Και παιρνω και την καλυτερη αυτονομια - ακομα και απο μια καλοστημενη GB. Παραμενω σε αυτη... Δεν είναι απίστευτα καλή?? Εγώ ξεπέρασα κάποια θέματα με launcher και κάποια widgets που απλά αρνούνταν να παίξουν και τώρα είμαι στημένος για καθημερινή χρήση και όλα τρέχουν τόσο μα τόσο καλά που δεν το πιστεύω... Αυτονομία απίστευτη χθες έβγαλα 4,5 ώρες on screen time και όλη την ημέρα χαλαρά.. Τέλεια!! Α, και Βαγγέλης πέρασα και ένα πολύ ωραίο θεματακι mixer v427 θα το βρεις στο νημα της rom κάτι σελίδες πίσω.. Πολύ καλό πραγματικά!! :lol::lol::lol: αστα φιλε δεν αντεξα....χαχαχαχα ηθελα να τα δοκιμασω ολα...ξανα... τεσπα το θεμα ειναι οτι το παγωτο ειναι "πανεμορφο" ρε μαμοτι μου... και με τον apex γινεται λατρεία...! απλα χμμμμ να εχουμε θεματακια ακομη! τεσπα belive it or not ενω πριν(μετα απο απειρες δοκιμες) το FB NOTIFICATIONS δεν δουλευε με τιποτα τωρα ξαφνικα πηρε "μπρος"....:p τεσπα θα το "τεσταρω" στο 100% του μεχρι αυριο το απογευμα και μετα αν δω οτι οντως viber κτλ δεν δουλευουν σωστα ξαναγυρναω σε κρακ...θα δειξει.... κατι αλλο που μου εκανε εντύπωση οταν το κινητο πεφτει κατω απο 100 ραμ κανει κατι σαν "restart" στον apex(τα ξαναφορτωνει ολα απο την αρχη σαν να ανοιξα το κινητο τωρα..) ενω σε GB με go launcher που θεωρείται και βαρύς κτλ τετοια δεν ειχα με τιποτα.... τελος παντων αυτη την φορα ειμαι ετοιμος για την "επαναφορά"...αφου εριξα τρελο διαβασμα...:p Ρε συ αδερφέ περνάς την Cyanofree αν θες και θα είσαι πολύ καλύτερα.. Είναι απλό ξαναπερνας ics repack και μετά cyanofree.. Πιστεύω θα σου αρέσει πολύ περισσότερο!! Αφού είσαι τώρα σε στάδιο να στήνεις κτλ για δες το.. Ή κάνε το αύριο για να μην βαριέσαι :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Δεν είναι απίστευτα καλή?? Εγώ ξεπέρασα κάποια θέματα με launcher και κάποια widgets που απλά αρνούνταν να παίξουν και τώρα είμαι στημένος για καθημερινή χρήση και όλα τρέχουν τόσο μα τόσο καλά που δεν το πιστεύω... Αυτονομία απίστευτη χθες έβγαλα 4,5 ώρες on screen time και όλη την ημέρα χαλαρά.. Τέλεια!! Α, και Βαγγέλης πέρασα και ένα πολύ ωραίο θεματακι mixer v427 θα το βρεις στο νημα της rom κάτι σελίδες πίσω.. Πολύ καλό πραγματικά!! Ρε συ αδερφέ περνάς την Cyanofree αν θες και θα είσαι πολύ καλύτερα.. Είναι απλό ξαναπερνας ics repack και μετά cyanofree.. Πιστεύω θα σου αρέσει πολύ περισσότερο!! Αφού είσαι τώρα σε στάδιο να στήνεις κτλ για δες το.. Ή κάνε το αύριο για να μην βαριέσαι :D μην με αναβεις φωτιες....:lol::p:lol: απλα εγω θελω και το ραδιακι μου....και ολα τα καλουδια..... τεσπα θα το δω αυριο το πρωι....:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 για πες μας και συ τις εντυπώσεις σου απο αλβα?:) εισαι ευχαριστημένος? ειχες προβληματα? ειμαι περιεργος να ακουσω... οχι γυρισα σε gb δεν εμεινα ικανοποιημένος . η gb ειναι ολοκληρωμενες ρομ , σημερα εχω βαλει την rocket που παει σφαιρα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 μην με αναβεις φωτιες....:lol::p:lol: απλα εγω θελω και το ραδιακι μου....και ολα τα καλουδια..... τεσπα θα το δω αυριο το πρωι....:lol::lol::lol: Ραδιόφωνο δεν παίζει εδώ αν και κάποια εφαρμογή πρότειναν τα παιδιά πιο πίσω αλλά εμένα δεν με απασχολεί... Αντε καλή τύχη αύριο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 (edited) οχι γυρισα σε gb δεν εμεινα ικανοποιημένος . η gb ειναι ολοκληρωμενες ρομ , σημερα εχω βαλει την rocket που παει σφαιρα !!! αστο φιλε σε καταλαβαίνω :p Ραδιόφωνο δεν παίζει εδώ αν και κάποια εφαρμογή πρότειναν τα παιδιά πιο πίσω αλλά εμένα δεν με απασχολεί... Αντε καλή τύχη αύριο!! Φιλε δεν το κουνάω πλέον... ξαναγύρισα σε Chrack 18 σε λιγότερο από τέσσερις ώρες.. Αστο ρεκόρ :p θέλει πολύ δρόμο το παγωτό ακόμη για μένα.. σε παρα πολλά θέματα.. μετα από αυτά που είδαν τα ματάκια μου καλά κάνουν και το αργούν.. Sent from my note Edited May 5, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 με την rocket ρομ παει σφαιρα !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Ναι είναι εξαιρετική, σε σημείο να μην το πιστεύω. Το ίδιο γραμμικη συμπεριφορά μετά απο ημέρες χρήσεις, γρηγορη, ελαφριά, κορυφαία αυτονομία. Με τέτοιες AOSP δε μου λείπει καθόλου η αναβάθμιση της σαμμυ...Δεν είναι απίστευτα καλή?? Εγώ ξεπέρασα κάποια θέματα με launcher και κάποια widgets που απλά αρνούνταν να παίξουν και τώρα είμαι στημένος για καθημερινή χρήση και όλα τρέχουν τόσο μα τόσο καλά που δεν το πιστεύω... Αυτονομία απίστευτη χθες έβγαλα 4,5 ώρες on screen time και όλη την ημέρα χαλαρά.. Τέλεια!! Α, και Βαγγέλης πέρασα και ένα πολύ ωραίο θεματακι mixer v427 θα το βρεις στο νημα της rom κάτι σελίδες πίσω.. Πολύ καλό πραγματικά!! Ρε συ αδερφέ περνάς την Cyanofree αν θες και θα είσαι πολύ καλύτερα.. Είναι απλό ξαναπερνας ics repack και μετά cyanofree.. Πιστεύω θα σου αρέσει πολύ περισσότερο!! Αφού είσαι τώρα σε στάδιο να στήνεις κτλ για δες το.. Ή κάνε το αύριο για να μην βαριέσαι :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 (edited) τωρα ειμαι τύφλα αλλα θα δοκιμασω :blink: οχ σε αλλον το εγραφες ... αλλα θα δοκιμασω,,,, την περασα την cyanofree αλλα δεν μου αρεσε και ξαναγυρισα στην ροκετ . Edited May 6, 2012 by ratanplan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 θα το πάρω απο βδομάδα αλλά απο όσα διαβάζω εδώ μου φαίνεται πως με την official rom δεν πιάνει το 100% .... Ισχύει? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 θα το πάρω απο βδομάδα αλλά απο όσα διαβάζω εδώ μου φαίνεται πως με την official rom δεν πιάνει το 100% .... Ισχύει? Το 100% θα το πιασει, οπως και ολα τα 2πυρηνα, οταν με το καλο ερθει η ics αναβαθμιση. Δε σημαινει ομως οτι και με τις τελευταιες GB εκδοσεις η συσκευη δε πεταει. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 efthimis31 λεω να ριξω ενα βλεφαρο στην Cyanofree σημερα(αφου πηρα και παλι back up την κρακ μου κτλ...)..:p υπαρχει κατι σαν πρωτη φορα που θα πρεπει να προσεξω?? νομιζω κατι ελεγες πιο πριν οτι δεν σου διαβαζε το back up σου απο το τιτανιουμ....ετσι ειναι η κανω λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 efthimis31 λεω να ριξω ενα βλεφαρο στην Cyanofree σημερα(αφου πηρα και παλι back up την κρακ μου κτλ...)..:p υπαρχει κατι σαν πρωτη φορα που θα πρεπει να προσεξω?? νομιζω κατι ελεγες πιο πριν οτι δεν σου διαβαζε το back up σου απο το τιτανιουμ....ετσι ειναι η κανω λαθος? Ναι διαβάζει την εσωτερική κάρτα στην θέση mnt/mmc οπότε θα πρέπει αφού την περάσεις να μεταφέρεις σε άλλη θέση το backup από το τιτανιουμ.. Το ίδιο συνέβη και με μια άλλη εφαρμογή που δεν "εβρισκε" τα αρχεία της στην εσωτερική μου κάρτα και επίσης μετέφερα το backup στην εξωτερική sd και απλά έθεσα άλλο path μέσα από την εφαρμογή.. Προσεχε μην σου αρέσει και κολλήσεις!! Α, αν το tron like theme του ics δεν σε τρελαίνει δες το θέμα που ελεγα και πιο πίσω.. Αντε καλό flashing!! :thumbup: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts