Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια να ρωτησω γινεται σε μια καστομ ρομ που ειναι σε rar να την φλασαρουμε με odin?

Επισης βγηκε team union v7 beta με βαση XXLT4

http://www.android-hilfe.de/custom-roms-fuer-samsung-galaxy-note/326995-rom-team-union-rom-lt4-v7-beta-auf-seite-558-08-06-13-a-558.html

Όχι, πρεπει να είναι σε μορφή tar. Για αυτό κάποια flashable mods τα δίνουν και σε tar και σε rar (έχω δει κάνα δυο)

Kαλημερα δεν ξερω και πολυ καλα τι σημαινουν ολα τα παραπανω format system κλπ το κακο ειναι οτι οκ περασα την γερμανικη και ανοιγει το κινητο αλλα ενα προβλημα που ειχε και νομιζα οφειλεται στη ρομ συνεχιζει δηλαδη εκει που ειναι ολα καλα στο κινητο αρχιζει τρεμοπαιζει η οθονη και το κινητο σβηνει αφου το ξανανοιξω σχεδον παντα μου βγαζει την μπαταρια αδεια ενω δεν ηταν πριν κανει αυτα τα περιεργα στην οθονη ξερει καποιος που μπορει να οφειλεται? ευχομαι να χρειαζεται αλλαγη μονο η μπαταρια.... σας ευχαριστω.

Για αρχή κάνε αυτά που είπα. Να καθαρίσει τελείως απο προηγούμενη ROM. Κάνε format preload & system απο cwm.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

φιλε αραδιτσα πιστευεις πως υπαρχει καλος λογος να αλλαξω ενερτζυ και να βαλω sweet?

εν τω μεταξυ επειδη μπηκα να την κατεβασω μηπως τη δοκιμασω ειναι 919mb σωστα η κατεβαζω τπτ αλλο???

NAI αξίζει ειναι για μένα μην φανταστείς τρέλες διαφορές αλλά ειναι πιο γρήγορη και πολύ σταθερή μπαταριά μια από τα ίδια

ναι ειναι 919mb

οταν φλασαρετε τις ρομ σας λειτουργει το Hot Reboot?Εμενα με τον κερνελ που εχει η καθε ρομ δεν λειουργει και συγκεκριμενα με του philz οταν φλασαρω αλλον κερνελ λειτουργει μια χαρα εχετε καμια ιδεα?

Πάει η Asylum από Xda ...αυτό που μερικοί τα περιμένουν όλα έτοιμα στο πιάτο και δεν διαβάζουν το πρώτο ή 2-3 πόστ παραπάνω :shifty: ...

Θα ανεβάζει τις νέες εκδόσεις στο goo.im

Edited by ibanezman192

Βγήκε η επίσημη 4.1.2 για Ελλάδα!

http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=15479

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Πάει η Asylum από Xda ...αυτό που μερικοί τα περιμένουν όλα έτοιμα στο πιάτο και δεν διαβάζουν το πρώτο ή 2-3 πόστ παραπάνω :shifty: ...

Θα ανεβάζει τις νέες εκδόσεις στο goo.im

Τι;;; Οχι ρε γμτ!! Και ερωτησεις, πληροφοριες και λοιπα που θα βρισκουμε;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα σε όλους,

Ψάχνοντας για αναβάθμιση σε 4.1.2 διαπίστωσα ότι το δικό μου note I είναι από Τσεχία. (το έχω πάρει δεύτερο χέρι). Από που μπορώ να κατεβάσω την νέα έκδοση

Φιλικά

Δημήτρης

Καλημέρα σε όλους,

Ψάχνοντας για αναβάθμιση σε 4.1.2 διαπίστωσα ότι το δικό μου note I είναι από Τσεχία. (το έχω πάρει δεύτερο χέρι). Από που μπορώ να κατεβάσω την νέα έκδοση

Φιλικά

Δημήτρης

http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-N7000&pcode=0#firmware

στο search πατα N7000 και την βάζεις με Odin.

νομίζω ότι πρέπει να γραφτείς στην σελίδα.

Edited by araditsas

Καλησπέρα,

Θέλω την γνώμη σας για το ποια rom να βάλω στο note για να έχω όσο το δυνατόν απροβληματιστη λειτουργία για επαγγελματικη χρήση με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας?

Φιλικά

Δημήτρης

Με stunner και nx kernel εβγαζα πολλές φορες και 4 ώρες οθονη με κανά 12 σε σύνολο.

Γενικά το θεωρείς κατάλληλο για κάποιον που θέλει να 'ξεμπερδεψει' με βάλε βγάλε σε rom? Το τηλέφωνο σου δούλευε άνετα ή κόλλαγε?

Φιλικά

Δημήτρης

Άνετα δούλευε. Ήμουν με 200-1200 MHz και smartassv2 governor. Βέβαια τα snote κτλ τα ξεχνάς. Edited by overpower

καλησπέρα!!! θέλω να σας κάνω μια ερώτηση...στο samsung g note 1 μπορω με κάποιον τρόπο οταν βγάζω φωτογραφίες να μην ακουγεται ο ήχος της κάμερας????????!!!!!:D:D:D

Εδώ και 3 μέρες έχω βάλει alliancerom και ενώ γενικά έχει καλή συμπεριφορά έχω 2 σοβαρά προβλήματα. Το πρώτο είναι ότι λήψη δεδομένων έχω μόνο όταν είμαι με wifi (σοβαρότατο θέμα) το δεύτερο είναι ότι αυτή η κάθετη μπαρα που υπάρχει αριστερά στην αρχική οθόνη, και βάζουμε οποίες εφαρμογές θέλουμε και ανοίγει προς τα δεξιά σαν κουρτίνα... εμφανίζεται και χάνεται οπότε θέλει!!!!

Παρακαλώ την βοήθεια σας!!!

Φιλικά

Δημήτρης.

ΥΓ. ( αυτός είναι ο λόγος που ψάχνω και για άλλη rom και ρωτάω σε πιο πάνω αναρτήσεις μου)

Εδώ και 3 μέρες έχω βάλει alliancerom και ενώ γενικά έχει καλή συμπεριφορά έχω 2 σοβαρά προβλήματα. Το πρώτο είναι ότι λήψη δεδομένων έχω μόνο όταν είμαι με wifi (σοβαρότατο θέμα) το δεύτερο είναι ότι αυτή η κάθετη μπαρα που υπάρχει αριστερά στην αρχική οθόνη, και βάζουμε οποίες εφαρμογές θέλουμε και ανοίγει προς τα δεξιά σαν κουρτίνα... εμφανίζεται και χάνεται οπότε θέλει!!!!

Παρακαλώ την βοήθεια σας!!!

Φιλικά

Δημήτρης.

ΥΓ. ( αυτός είναι ο λόγος που ψάχνω και για άλλη rom και ρωτάω σε πιο πάνω αναρτήσεις μου)

Το θέμα της λήψης δεδομένων το έλυσα ευτυχώς αλλά θα ήθελα βοήθεια για το πρόβλημα με το πλαϊνό menu

Ευχαριστώ και πάλι.

Το θέμα της λήψης δεδομένων το έλυσα ευτυχώς αλλά θα ήθελα βοήθεια για το πρόβλημα με το πλαϊνό menu

Ευχαριστώ και πάλι.

Εμφανιζεται και χανεται οποτε πατας παρατεταμενα το πλητρο back για τσεκαρετο

Edited by Segas_Dimitris

Εμφανιζεται και χανεται οποτε πατας παρατεταμενα το πλητρο back για τσεκαρετο

Σωστός δεν το είχα παρατηρήσει.

Σε ευχαριστώ πολύ.

Φιλικά

Δημήτρης

Σωστός δεν το είχα παρατηρήσει.

Σε ευχαριστώ πολύ.

Φιλικά

Δημήτρης

Μπορεις να το απενεργοποιησεις παντως αμα θες απο τις ρυθμισεις της οθονης..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Αν εχεις κανει 3-4 backup ειναι φυσιολογικο. Απο το cwm recovery 6+ σωζει αρκετα δεδομενα σε αυτο το φακελο. Μπορεις να διαγραψεις καποιο backup