Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αμα κάνουμε root με cf kernel, μετά βάλουμε από το recovery κάποιον safe kernel για wipe και έπειτα φλασάρουμε μια ρομ π.χ. cm10 ο safe kernel παραμένει με κάποιο τρόπο στη συσκευή ή αντικαθίσταται από τον kernel της ρομ που βάλαμε;

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αμα κάνουμε root με cf kernel, μετά βάλουμε από το recovery κάποιον safe kernel για wipe και έπειτα φλασάρουμε μια ρομ π.χ. cm10 ο safe kernel παραμένει με κάποιο τρόπο στη συσκευή ή αντικαθίσταται από τον kernel της ρομ που βάλαμε;

Γινεται αντικατασταση απο τον κερνελ της νεας ρομ.

Εγώ για kernel άφησα αυτή που μου έχει την εγκατάσταση και μετά από 11 ώρες περίπου υπερβολικής χρήσης (τηλεφωνήματα, μηνύματα, ανοικτό συνέχεια το wifi και και και και είμαι με 67% αυτό δεν το είχα συναντήσει ούτε στις ICS όπου υποτίθεται είχαν μια υποτυπώδες διάρκεια.

Μιας και κάνεις τις δοκιμές σου, βάλει κει την απλά hydra και πες μας εντυπώσεις σε παρακαλώ.

Ευχαριστώ

Ο standard hydra ειναι πιο γρηγορος απο τον κερνελ του chasmodo που φορουσε η ρομ. Με το μαμησιο ειχα απλα καλη μπαταρια και δυστυχως οχι τα νουμερα που εχεις αλλα καλυτερα απο samsung tw jelly.Απο μπαταρια για τον standard θα ενημερωσω μετα απο κανα δυο κυκλους. Παντως αν φτιαξει το θεμα του oc πραγματικα παει σε αλλο επιπεδο σε θεμα ταχυτητας.

Πολυ καλη αν ειχε και ραδιο θα ηταν super:)

εγω βλεπω οτι δεν εχει εφαρμογη για email ??? εσασ εχει? τι μπορω να κανω?

Δεν εχεις gmail μεσω των gapps? Εκτος αν εννοεις την στοκ εφαρμογη, την οποια οντως δεν εχει.

Δοκιμασε και το aqua mail παντως απο το μαρκετ. Εχει χαρακτηριστικα του gmail οπως full screen, zoom in zoom out και βαζεις και πολλαπλα account. Ισως σε καλυψει.

Edited by Nizl84

Δεν εχεις gmail μεσω των gapps? Εκτος αν εννοεις την στοκ εφαρμογη, την οποια οντως δεν εχει.

Δοκιμασε και το aqua mail παντως απο το μαρκετ. Εχει χαρακτηριστικα του gmail οπως full screen, zoom in zoom out και βαζεις και πολλαπλα account. Ισως σε καλυψει.

Εννοώ την εφαρμογή που είχε τα μειλ και Yahoo Hotmail και τα είχες μαζεμένα. Τώρα δεν μπορώ να τα βάλω.;;

Την εφαρμογη mail με εικονιδιο φακελο σε κιτρινο χρωμα; Αν ειναι αυτη ειναι η στοκ και δεν την εχει. Αν μπαινει και απο που δεν το εχω κοιταξει δυστυχως. Η aquamail παντως κανει αυτα που θες. Πολλαπλα αccount και μαζεμενα. Για τη αλλη θα το κοιταξω.

Edit: Πηγαινε στα settings->OTA->Add ons και κατεβασε τα στοκ.

Edited by Nizl84

Να κάνω την ερώτηση μου και εγώ.Είμαι με την τελευταία PA εδώ και 2 μέρες,μου αρέσει πολύ,είναι γρήγορη αλλά παρατηρώ μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας.Αξίζει να γυρίσω σε Slimbean μέχρι να βγει κανονικά η Jelly?Ψήθηκα με αυτά που γράφετε!Πρέπει κάπως να βγάλω τις 14ώρες Σάμος-Πειραιάς με καράβι!

παιδια για να καταλαβω κατι...

για να βαλεις την slim πρεπει πρωτα να φλασαρεις την ρομ!

μετα να βαλεις τα gaps(που ακριβως ειναι αυτα???? εδω το χανω λιγο...)

και μετα το gaps update???:confused:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4437012#post4437012

Τα slim gapps:

http://www.slimroms.net/index.php/downloads/all/viewcategory/91-addons-full-packages

Upgrade για τα slim gapps:

http://www.slimroms.net/index.php/downloads/all/viewcategory/92-addons-upgrades

Σε αυτο το site εχει και τα αλλα mods οπως call rec και τα σχετικα. Αλλα τα κατεβαζεις και κατευθειαν απο το τηλεφωνο

μεσω της ρομ στην πορεια και κλασσικα zip με install απο recovery.

Κανοντας τα κλασσικα wipe περνας την ρομ και μετα κατευθειαν τα gapps. Oταν

τελειωσει η διαδικασια, κανεις reboot to recovery, install το zip με το upgrade και

εισαι ετοιμος να bootαρεις την ρομ. Οτι αλλο θες εδω ειμαστε.

οκ thanks στο slim και στο gaps λιγο το εχασα...:lol::lol::lol:

τα εβλεπα απο την δουλειά και χαζεψα λιγο!

νομιζα οτι ηταν ξεχωριστά αρχεια...thanks!:)

Τα slim gapps:

http://www.slimroms.net/index.php/downloads/all/viewcategory/91-addons-full-packages

Σε αυτο το site εχει και τα αλλα mods οπως call rec και τα σχετικα. Αλλα τα κατεβαζεις και κατευθειαν απο το τηλεφωνο

τελειωσει η διαδικασια, κανεις reboot to recovery, install το zip με το upgrade και

thanks thanks thanks!

Βάλε spirit για radio και για s-note βάλε το Note Everything από το play (για να μην σου πω πως πιο πολύ μου αρέσει αυτό το note everything παρά το s-note) :lol:

ρε εσυ και εμενα μου αρεσε πιο πολυ ! γραφεις πιο ανετα..χωρις πλακα τωρα!

Edited by freddaras

Την εφαρμογη mail με εικονιδιο φακελο σε κιτρινο χρωμα; Αν ειναι αυτη ειναι η στοκ και δεν την εχει. Αν μπαινει και απο που δεν το εχω κοιταξει δυστυχως. Η aquamail παντως κανει αυτα που θες. Πολλαπλα αccount και μαζεμενα. Για τη αλλη θα το κοιταξω.

Edit: Πηγαινε στα settings->OTA->Add ons και κατεβασε τα στοκ.

Αυτό είναι τώρα όλα οκ

Edited by araditsas

Έβαλα και εγώ την slim.Ειναι γρήγορη.Στην κάμερα έχει ρύθμιση να επιλέγεις μεταξύ εσωτερικής μνήμης,κάρτας μνήμης και usb otg.Επισης στις ρυθμίσεις--->interface έχει την επιλογή enable dual panel view για να βλέπεις τις ρυθμίσεις με διπλό παράθυρο αλλά και την επιλογή tablet ui.Σε αυτό το κομμάτι με το dpi και το tablet ui,πιστεύω ότι η paranoid δεν έχει αντίπαλο.

Τα slim gapps:

Έβαλα αυτό από τα απντειτ αλλά δεν βλέπω να δουλεύει και πως έχει καλλ ρεκορντερ

SREC_VoiceDialer_Addon_GoogleNow.zipς

Έβαλα και εγώ την slim.Ειναι γρήγορη.Στην κάμερα έχει ρύθμιση να επιλέγεις μεταξύ εσωτερικής μνήμης,κάρτας μνήμης και usb otg.Επισης στις ρυθμίσεις--->interface έχει την επιλογή enable dual panel view για να βλέπεις τις ρυθμίσεις με διπλό παράθυρο αλλά και την επιλογή tablet ui.Σε αυτό το κομμάτι με το dpi και το tablet ui,πιστεύω ότι η paranoid δεν έχει αντίπαλο.

Usb on the go και η ρυθμιση στην καμερα ειναι τρομερο+ παντως...:blink:

τωρα την σεταρω θα δοκιμασω σε λιγο και το call rec...(νομιζω οτι και αυτο ειναι πρωτοφανές για cm rom..)

Edited by freddaras

Επανερχομαι σχετικα με τον Maxfu Hydracore 7.6 kernel. Οπως και η oc εκδοχη του, πολυ battery drain. Σε flight mode με κλειστα τα παντα για να τεσταρω, εχασε 9% σε 6ωρες. Οποτε οσοι ειναι με slim ειναι καλυτερο να μεινουν με τον κερνελ του chasmodo που εχει η ρομ εξαρχης.

Κύριοι καλημέρα. Τελικά η slim έχει call recording; Δουλεύει το ρημάδι; Για πείτε για να προχωρήσω στην ανάλογη αναβάθμιση.

Παιδια καλημερα

αυτη ειναι η περιβοητη ρομ που μιλατε Slim-GT-N7000-3.1.0-OFFICIAL

ειναι 30-11-2012??

καλη ειναι ε??? περνιεται με το συνηθεις τροπο??

ευχαριστω

ειναι μονο 85Mb??

Edited by GTHOM
Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Επανερχομαι σχετικα με τον Maxfu Hydracore 7.6 kernel. Οπως και η oc εκδοχη του, πολυ battery drain. Σε flight mode με κλειστα τα παντα για να τεσταρω, εχασε 9% σε 6ωρες. Οποτε οσοι ειναι με slim ειναι καλυτερο να μεινουν με τον κερνελ του chasmodo που εχει η ρομ εξαρχης.

Ένα πράγμα θα σου πω για να δεις πόσο καλή μπαταρία έχει η default kernel που μας έχουν μέσα.

Χτες βράδυ πριν κοιμηθώ κατά της 1 κοιτάζω την μπαταρία ήταν 64% το μόνο που έκλεισα ήταν το WiFi. Ξυπνάω το πρωί 8 και βλέπω πως η μπαταρία ήταν ακόμη 64% Μιλάμε έχει απίστευτο deep sleep. Τώρα το μόνο που ψάχνω είναι το call Record και αυτό που είπε το άλλο παιδί για τις ρυθμίσεις που σώνουμε τις φώτο και τα βίντεο

Έβαλα αυτό από τα απντειτ αλλά δεν βλέπω να δουλεύει και πως έχει καλλ ρεκορντερ

SREC_VoiceDialer_Addon_GoogleNow.zipς

Πριν την φλασάρεις έκανες Wipe Cache/Dalvin ?

Όχι πως λέω ότι αυτό είναι το πρόβλημα που δεν στο εγκατέστησε, απλά το αναφέρω. Δεν έχω ιδέα, εγώ ούτε καν δοκίμασα αλλά ναι θα το κατεβάσω να το δοκιμάσω απόψε.

Usb on the go και η ρυθμιση στην καμερα ειναι τρομερο+ παντως...:blink:

τωρα την σεταρω θα δοκιμασω σε λιγο και το call rec...(νομιζω οτι και αυτο ειναι πρωτοφανές για cm rom..)

Που πάμε για να ρυθμίσουμε που θα σώνει η κάμερα τις φώτο και τα βιντεο. Δεν μπορώ να το βρω.

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή την Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Πριν την φλασάρεις έκανες Wipe Cache/Dalvin ?

Όχι πως λέω ότι αυτό είναι το πρόβλημα που δεν στο εγκατέστησε, απλά το αναφέρω. Δεν έχω ιδέα, εγώ ούτε καν δοκίμασα αλλά ναι θα το κατεβάσω να το δοκιμάσω απόψε.

Βασικα να πω οτι η ρομ ειναι φανταστικη πολυ παραμετροποιησιμη αν και δεν εχω καταλαβει ολα τι κανουν.

το καλ ρεκορντερ το περασα οπως λες το εχει βγαλει σαν ξεχωριστη εφαρμογη αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως δουλευει...αν καποιως ξερει .....

Βασικα να πω οτι η ρομ ειναι φανταστικη πολυ παραμετροποιησιμη αν και δεν εχω καταλαβει ολα τι κανουν.

το καλ ρεκορντερ το περασα οπως λες το εχει βγαλει σαν ξεχωριστη εφαρμογη αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως δουλευει...αν καποιως ξερει .....

Αν βρεις και κάτι για το που σώνουμε τις φώτο ! Ευχαριστώ.

Παρεμπιπτόντως να σας πω πως ήδη έχω συμπληρώσει 30 ώρες χρήσης αυτή την στιγμή και η μπαταρία μου την δείχνει 34%. Και μιλάμε για απίστευτη χρήση. Τηλεφωνήματα, αμέτρητα μηνύματα και συνεχώς ανοικτό το WiFi τις υπόλοιπες ώρες εκτός από χτες μόλις έπεσα για ύπνο που το έκλεισα το WiFi.

Που να βάλω δηλαδή και την άλλη μπαταρία που έχω με τα 5000 θα το ξεχνάω να το φορτίζω :)

παιδια πως περνιεται??

abyss κερνελ και μετα τα wipe??

γιατι ειναι τοσο μικρη?? 85 mb

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Αν βρεις και κάτι για το που σώνουμε τις φώτο ! Ευχαριστώ.

Έχει κανονικά φίλε μου ρύθμιση ενώ η paranoid δεν είχε.

Ανοίγεις την κάμερα πας δεξιά κάτω θα σου βγάλει ένα σχέδιο με γραμμουλες.πατάς εκεί και ανοίγει η ρύθμιση για το που να αποθηκεύσεις τις photos κτλ..

Δες το και αν δεν το βρεις σου ανεβάζω βίντεο που ακριβώς είναι.

Sent from my note

παιδια πως περνιεται??

abyss κερνελ και μετα τα wipe??

γιατι ειναι τοσο μικρη?? 85 mb

τι ρομ εχεις τωρα? και τι κερνελ?

Έχει κανονικά φίλε μου ρύθμιση ενώ η paranoid δεν είχε.

Ανοίγεις την κάμερα πας δεξιά κάτω θα σου βγάλει ένα σχέδιο με γραμμουλες.πατάς εκεί και ανοίγει η ρύθμιση για το που να αποθηκεύσεις τις photos κτλ..

Δες το και αν δεν το βρεις σου ανεβάζω βίντεο που ακριβώς είναι.

Sent from my note

βρηκες λύση για το καλλ ρεκορντερ?

παιδια ο nova δουλευει στην slim??