Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Χαχαχα και εγώ που το πεζω έξυπνος ψαρωσα τρέλα και πήγα να την κατεβάσω χαχα θα έρθει όμως δεν νομίζω να αργισει. ..

Αφού ρε παιδιά έχουμε και το ΟΤΑ updates.

Αν βγει νέα ρομ θα το δείτε από εκεί:)

Set from my note

Πάντως είναι γεγονός πως η τελική official JB δεν ακούγεται τίποτα. Ησυχία, εδώ που πριν 10 ημέρες περίπου έλεγαν και έλεγαν τώρα τίποτα σιγή.

Πάντως είναι γεγονός πως η τελική official JB δεν ακούγεται τίποτα. Ησυχία, εδώ που πριν 10 ημέρες περίπου έλεγαν και έλεγαν τώρα τίποτα σιγή.

Και με παγωτό είχε σταματήσει ο θόρυβος για μια φάση και μετά έσκαγε το ενα update πίσω από το άλλο

Sent from my note

Ξερει κανεις πως γινονται εγκατασταση οι update εφαρμογες απο την team union Rom;Τις κατεβαζω αλλα τις κανει αυτοματα εγκατασταση η πρεπει να παω καπου να τις κανω εγω εγκατασταση;

Ξερει κανεις πως γινονται εγκατασταση οι update εφαρμογες απο την team union Rom;Τις κατεβαζω αλλα τις κανει αυτοματα εγκατασταση η πρεπει να παω καπου να τις κανω εγω εγκατασταση;

Μπένεις ρεικοβερι και τις τρεχεις απο εκει κανει εγκατασταση

Στο κάθε fix που σου δίνει λέει στις λεπτομέρειες και τον τρόπο εγκατάστασης. Ο σύνηθες είναι να κατεβάσεις στο sdcard το zip και να μπεις με recovery να το φλασάρεις και είσαι έτοιμος, δεν θέλει πολλά πολλά

παιδια καλησπέρα.

αγόρασα πρόσφατα ενα galaxy note

επειδή δεν γνωρίζω τίποτα απο φλασαρισμα νεας ROM σε ANDROID μηπως θα μπορουσατε να με καθοδηγήσετε προκειμενου να κανω τα πρωτα βηματα ασφαλώς???

προερχομαι απο windows mobile στο οποιο αλλαζα συνεχως ROM μεσω του XDA developers και μετεπειτα windows phone για την αγορα του οποιου τελικα το μετανιωσα και αποφασισα να μεταπηδησω πρωτη φορα σε ANDROID, για το οποιο υπαρχουν τοσα πολλα που η αληθεια ειναι οτι εχω μπερδευτεί λιγο.

ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Παιδια μολις περασα την rocket rom v3 final γιατι ηθελα κατι stable χωρις προβληματα και πραγματικα εχω αλλο κινητο..πεταει...αντε να μας ερθει και επισημα η 4.1.2...

Παιδια μολις περασα την rocket rom v3 final γιατι ηθελα κατι stable χωρις προβληματα και πραγματικα εχω αλλο κινητο..πεταει...αντε να μας ερθει και επισημα η 4.1.2...

που να βαλεις και της team union !! :)

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Αυτη της teamunion απο την υπογραφη του φρενταρα λεει οτι ειναι offline,κοιταζω απο χτες και δεν βλέπω να μπορώ να την κατεβάσω.

Μου διαφεύγει κάτι;

Από τα λίγα Γερμανικα που ξερω λεει οτι την έχει κατεβάσει μέχρι να διορθώσει κάποια προβλήματα.σωστα;

παιδια καλησπέρα.

επειδή δεν γνωρίζω τίποτα απο φλασαρισμα νεας ROM σε ANDROID μηπως θα μπορουσατε να με καθοδηγήσετε προκειμενου να κανω τα πρωτα βηματα ασφαλώς???

προερχομαι απο windows mobile στο οποιο αλλαζα συνεχως ROM μεσω του XDA developers και μετεπειτα windows phone για την αγορα του οποιου τελικα το μετανιωσα και αποφασισα να μεταπηδησω πρωτη φορα σε ANDROID, για το οποιο υπαρχουν τοσα πολλα που η αληθεια ειναι οτι εχω μπερδευτεί λιγο.

Το thread το ξεκιναμε απο το πρώτο post...;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα.

https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber

Την εχουν αποσύρει

μεχρι να διορθώσουν καποια προβλήματα που δημιουργήθηκαν σε ορισμένους κυρίως κατα την εγκατάσταση. Το ΠΣΚ θα την ανεβάσουν πιθανον με τη εκδοση 2. Πάντως απο στιγμή σε στιγμή ανεβαίνει και η καινούργια sweet rom η οποία είναι θα είνα πολύ καλή και αυτή.

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=34748605&postcount=189

παιδια καλησπέρα.

ούτε μια απάντηση????

ούτε μια απάντηση????

Στην πρωτη σελιδα εχει link για τη λεγομενη "Βιβλο"..Διαβασε πρωτα αυτο και μετα εδω ειμαστε..

Αναφορικα παντως, πρεπει να εχεις περασει για αρχη εναν "brick free" kernel (Plilz, hydracore..) και μετα περνας τη Rom σε .zip και τη φλασαρεις μεσω recovery..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Την εχουν αποσύρει

μεχρι να διορθώσουν καποια προβλήματα που δημιουργήθηκαν σε ορισμένους κυρίως κατα την εγκατάσταση. Το ΠΣΚ θα την ανεβάσουν πιθανον με τη εκδοση 2. Πάντως απο στιγμή σε στιγμή ανεβαίνει και η καινούργια sweet rom η οποία είναι θα είνα πολύ καλή και αυτή.

Είχε ένα προβληματάκι. Όταν επέλεγες 240DPI email, δε σου εγκαθιστούσε καθόλου email client...

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

να ρωτησω, κατι αποφασισα να βαλω την beta 4.1.2 απο το sammobiles. εχω βαλει ομως ηδη το ροοτ kerbel apo hydra μπορω μεσω odin να βαλς απευθειας την rom η θα πρεπει να περασω αρχικα αλλο κερνελ?

Την εχουν αποσύρει

Μια από τα ίδια έπαθα και εγώ, δηλαδή πήγα να την δοκιμάσω και μου έκανε πρόβλημα στην εγκατάσταση εννοείτε την έβγαλα αμεσως αν και κάτι και εγώ ψηλιαζόμουν πως για να γράψουν αυτοί offline σίγουρα κάτι παίζει.

Απόψε θα βάλω sweet v.2.5 την τελευταία

ΟΠΩΣ καταλαβαίνω θα έχουμε να βάση σύντομα

Λογικά η δικιά μας θα είναι αυτή N7000XXLSC οπότε μακάρι να την έχουμε σύντομα. Πάντως πιστεύω πως θα περάσουμε ακόμη 1-2 στάδια πριν την τελική. Θα φανεί ότι είναι.

Μια από τα ίδια έπαθα και εγώ, δηλαδή πήγα να την δοκιμάσω και μου έκανε πρόβλημα στην εγκατάσταση εννοείτε την έβγαλα αμεσως αν και κάτι και εγώ ψηλιαζόμουν πως για να γράψουν αυτοί offline σίγουρα κάτι παίζει.

Απόψε θα βάλω sweet v.2.5 την τελευταία

Εγώ πάλι την έχω εδώ και πέντε μέρες με τον τελευταίο κερνελ του philiz και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα σε αντίθεση με την ultimate που μου δημιούργησε ένα κάρο προβλήματα..

Νομίζω ότι είναι ότι πιο σταθερό και γρήγορο έχω βάλει στο κινητό μου ποτέ.

Τι να πεις..χάος το θέμα.

Αφού δουλεύει σωστά δεν το πειράζω τώραμια και για λίγες μέρες δεν θα έχω πρόσβαση σε πισι..

Sent from my note