geovass Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Προσπαθώ να βάλω την τελευταία του Παναμά με mobile odin pro αλλά στο reboot μένει στη cmw recovery. Τι κάνω λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Προσπαθώ να βάλω την τελευταία του Παναμά με mobile odin pro αλλά στο reboot μένει στη cmw recovery. Τι κάνω λάθος; εγω την εβαλα με pc odin... φλασαρα abyss φουλ φορματ κτλ και μετα την περασα απο το pc.. προφανως κολλαει γιατι δεν εκανες φουλ φορματ(φανταζομαι τωρα..) δοκιμασε τον τροπο που σου λεω και θα μπει 1000% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Αααα τον launcher εννοείς; Εγώ νόμιζα πως είναι καινούριος kernel...:p και γω για kernel τον περασα...:lol: Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Προσπαθώ να βάλω την τελευταία του Παναμά με mobile odin pro αλλά στο reboot μένει στη cmw recovery. Τι κάνω λάθος; Φίλε μου καντο με pc odin όπως ακριβώς σου έγραψε και o freddaras. Θα έχεις 100% επιτυχία.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 παιδες τον tsf τον εχει κανενας στο κινητο του? ενω ειναι τέλειος μου φανηκε σαν να ανεβασε θερμοκρασία το κινητο μαζι του.. Τον έχω εγώ εδώ και μήνες σαν τον μόνο launcher στο κινητό μου.Απλά άπαιχτος.o Και όχι καμιά σχέση δεν ανεβάζει ποτέ θερμοκρασία. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Τον έχω εγώ εδώ και μήνες σαν τον μόνο launcher στο κινητό μου.Απλά άπαιχτος.o Και όχι καμιά σχέση δεν ανεβάζει ποτέ θερμοκρασία. οκ προφανως θα φταιει κατι αλλο..! αν και οφ τοπικ μπορεις να μου πεις ενα πιο απλο τροπο να βαζω μεσα σε ενα φακελο που δημιουργω τις εφαρμογες που θελω? (δεν θελω να τις σύρω απο τα αρχικο μενου κτλ κτλ κτλ αν μπορω να τις κανω add κατευθείαν μεσα στο φακελο).. κατα τα αλλα συνεργαζεται αψογα με το κινητο μας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 οκ προφανως θα φταιει κατι αλλο..! αν και οφ τοπικ μπορεις να μου πεις ενα πιο απλο τροπο να βαζω μεσα σε ενα φακελο που δημιουργω τις εφαρμογες που θελω? (δεν θελω να τις σύρω απο τα αρχικο μενου κτλ κτλ κτλ αν μπορω να τις κανω add κατευθείαν μεσα στο φακελο).. κατα τα αλλα συνεργαζεται αψογα με το κινητο μας.. Πανεύκολο.Τις παίρνεις με το λάσο κάτι επιλέγεις φάκελο. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 οκ προφανως θα φταιει κατι αλλο..! αν και οφ τοπικ μπορεις να μου πεις ενα πιο απλο τροπο να βαζω μεσα σε ενα φακελο που δημιουργω τις εφαρμογες που θελω? (δεν θελω να τις σύρω απο τα αρχικο μενου κτλ κτλ κτλ αν μπορω να τις κανω add κατευθείαν μεσα στο φακελο).. κατα τα αλλα συνεργαζεται αψογα με το κινητο μας.. Λοιπόν και εγώ τον έβαλα άλλα μου φαίνεται περιεργος τον έβγαλα κατευθείαν στο ερώτημα σου λοιπόν πάω στο μενού( app drawer) και τικαρω άπλα με δυο τικ τις εφαρμογές που θέλω να τις ομαδοποιησω μετά παίρνω στην τύχη μια από αυτές που έχω τικαρει και την σερνω στην οθόνη που θέλω να βάλω τον φάκελλο τώρα στην επιφάνειά έχουν τοποθετηθεί όλες οι εφαρμογές που έχω επιλέξει και τέλος πάω με το λασσο πάνω δεξιά και τις επιλέγω όλες για να τις βάλω στον φακελλο Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Λοιπόν και εγώ τον έβαλα άλλα μου φαίνεται περιεργος τον έβγαλα κατευθείαν στο ερώτημα σου λοιπόν πάω στο μενού( app drawer) και τικαρω άπλα με δυο τικ τις εφαρμογές που θέλω να τις ομαδοποιησω μετά παίρνω στην τύχη μια από αυτές που έχω τικαρει και την σερνω στην οθόνη που θέλω να βάλω τον φάκελλο τώρα στην επιφάνειά έχουν τοποθετηθεί όλες οι εφαρμογές που έχω επιλέξει και τέλος πάω με το λασσο πάνω δεξιά και τις επιλέγω όλες για να τις βάλω στον φακελλο Ολόκληρη σπαζοκεφαλιά δηλαδή...:p Off topic... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Φρεντυ όσο αναφορά τους λαντσερ εγώ νομίζω ότι ο Apex είναι μακράν ο καλύτερός χωρίς φανφάρες 3d κλπ ο απ εξ είναι ελαφρύς και πλήρως παραμετροποιησιμος με αλλαγές και επικάλυψη στα διαφορά widgets με 10*10 colums και πολλά ακόμα μέχρι και στο ντοκ μπορείς να βάλεις 1*1 widget..σε έμενα που μου αρέσουν οι μοντιες με τα wallpapers μέσω photoshop είναι ότι καλύτερο Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Φρεντυ όσο αναφορά τους λαντσερ εγώ νομίζω ότι ο Apex είναι μακράν ο καλύτερός χωρίς φανφάρες 3d κλπ ο απ εξ είναι ελαφρύς και πλήρως παραμετροποιησιμος με αλλαγές και επικάλυψη στα διαφορά widgets με 10*10 colums και πολλά ακόμα μέχρι και στο ντοκ μπορείς να βάλεις 1*1 widget..σε έμενα που μου αρέσουν οι μοντιες με τα wallpapers μέσω photoshop είναι ότι καλύτερο Παίδες ευχαριστώ για τις απαντήσεις.. Και εγώ nova έχω σαν βασικό απλά πειραματίζομαι.. Είναι δυνατός launcher o tsf απλά σε μερικά θέματα κάνει τα εύκολα δύσκολα. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Προσπαθώ να βάλω την τελευταία του Παναμά με mobile odin pro αλλά στο reboot μένει στη cmw recovery. Τι κάνω λάθος; Φιλε μου και γω με αυτον τον τροπο την περναω αλλα τικαρω το wipe data and cahe και το wipe dalvik cache και στη θεση κερνελ βαζω το τελευταιο tar του cf και γινονται ολα κομπλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 (edited) Φιλε μου και γω με αυτον τον τροπο την περναω αλλα τικαρω το wipe data and cahe και το wipe dalvik cache και στη θεση κερνελ βαζω το τελευταιο tar του cf και γινονται ολα κομπλε. Τελευταίο tar του CF? Αυτόν http://www.mediafire.com/?471dnqdaagc5h9y ; Edit. τίποτα δεν έγινε με το παραπάνω σενάριο. Μάλλον δεν το γλυτώνω το flash μέσω pc Edited August 27, 2012 by geovass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 (edited) :lol::lol::lol: xaxaxaxaxa πεταει παντως η τελευαια στοκ με cf..! δεν την πειραζω ουτε για πλακα.. Συμφωνω και επαυξανω. Τιποτα απο πειραγμα για να ηρεμισει και το κεφαλι μας λιγο. Καθε μερα backups, τιτανιουμ και δεν συμμαζευεται. Οποτε ας αραξω να ευχαριστηθω το κινητο, στο οποιο λειτουργουν τα παντα ολα χωρις προβλημα, γιατι με τα φλασαρισματα ετσι οπως το πηγαινα θα μου μενανε τα volume up/down και το home button στο χερι:). Εdit: Παντως το restore των apps μεσω titanium. με cf, παιρνει ωωωωρες :lol: Edited August 28, 2012 by Nizl84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Παίδες στην ρομ του Παναμά ανοίγει πολύ πιο γρήγορα η κάμερα η εμένα μου φαίνεται έτσι; (βασικά σφαίρα πάει) Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Παίδες στην ρομ του Παναμά ανοίγει πολύ πιο γρήγορα η κάμερα η εμένα μου φαίνεται έτσι; (βασικά σφαίρα πάει) Sent from my note Εμένα και η κάμερα και o browser ανοίγει ποιο γρήγορα αλλά νόμιζα πως είναι θέμα netcore...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Αμα κανω flash με ODIΝ, τι recovery μου βαζει? Θα εχω CWM ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Παίδες στην ρομ του Παναμά ανοίγει πολύ πιο γρήγορα η κάμερα η εμένα μου φαίνεται έτσι; (βασικά σφαίρα πάει) Sent from my note Απο την ελληνικη παντως ειναι αρκετα πιο γρηγορη. Δεν βρισκω πλεον το λογο για custom. Αμα κανω flash με ODIΝ, τι recovery μου βαζει? Θα εχω CWM ? Κανονικοτατα και με τη βουλα:) (αν μιλας για cf) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Εμένα και η κάμερα και o browser ανοίγει ποιο γρήγορα αλλά νόμιζα πως είναι θέμα netcore...:) Μπα φίλε εγώ με cf είμαι και ανοίγει σφαίρα Νομίζω ότι είναι η καλύτερη βάση μέχρι στιγμής :) Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Πέρασα και εγώ την Stock - Panama. Ολα μια χαρά και πολύ γρήγορα. Δεν έχω δει τρομερές διαφορές με 7.4 KingDroid να πω την αλήθεια απο θέμα ταχύτητας. Αυτό σημαίνει οτι η νέα Stock είναι πολύ καλά γραμμένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Πέρασα και εγώ την Stock - Panama. Ολα μια χαρά και πολύ γρήγορα. Δεν έχω δει τρομερές διαφορές με 7.4 KingDroid να πω την αλήθεια απο θέμα ταχύτητας. Αυτό σημαίνει οτι η νέα Stock είναι πολύ καλά γραμμένη. +1 και επισης ειναι αρκετα πιο γρηγορη απο την ελληνικη stock. Για να πω την αληθεια μου, πιο γρηγορη απο κρακ δεν ειναι η εστω στα ιδια επιπεδα, αλλα εκτος του οτι η διαφορα δεν ειναι μεγαλη, λειτουργουν ολα υποδειγματικα. Καταληγω στο συμπερασμα οτι αρκετες φορες φλασαρα απλα για να φλασαρω :). Για οποιον θελει notecore με την στοκ, οι ρυθμισεις του φιλου apitsakis μερικες σελιδες πιο πισω φθανουν την αυτονομια του Notecore OC στα ιδια επιπεδα με cf, μετα απο μερικες μερες που τεσταρα. Με τη διαφορα οτι στη περιπτωση του notecore εχεις τα επιπλεον "αλογα" οταν τα χρειαστεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 +1 και επισης ειναι αρκετα πιο γρηγορη απο την ελληνικη stock. Για να πω την αληθεια μου, πιο γρηγορη απο κρακ δεν ειναι η εστω στα ιδια επιπεδα, αλλα εκτος του οτι η διαφορα δεν ειναι μεγαλη, λειτουργουν ολα υποδειγματικα. Καταληγω στο συμπερασμα οτι αρκετες φορες φλασαρα απλα για να φλασαρω :). Για οποιον θελει notecore με την στοκ, οι ρυθμισεις του φιλου apitsakis μερικες σελιδες πιο πισω φθανουν την αυτονομια του Notecore OC στα ιδια επιπεδα με cf, μετα απο μερικες μερες που τεσταρα. Με τη διαφορα οτι στη περιπτωση του notecore εχεις τα επιπλεον "αλογα" οταν τα χρειαστεις. Παιδια εγω το ειχα πει μερικες σελιδες πιο πισω οτι εφοσον επιλεγεις samsung rom η καλυτερη η σχεδον καλυτερη ρομ ειναι η μαμα με ενα απλο ρουταρισμα για να εχεις το superuser και τιποτα αλλο και οπως το λεει ο φιλος απλα φλασαρα για να φλασαρω τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο χωρια οτι στην μαμα δουλευουν αψογα ολα... εγω παραμενω στο γνωστο μου γαιτανακι AOKP CM9 CM10 Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 που θα βρω το cwm,για να ρουταρω?δεν δουλευει το λινκ στη βιβλο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Από που μπορώ να κατέβασε τον cf kernel και μπορώ να τον βάλω με ρικοβερι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Παιδια εγω το ειχα πει μερικες σελιδες πιο πισω οτι εφοσον επιλεγεις samsung rom η καλυτερη η σχεδον καλυτερη ρομ ειναι η μαμα με ενα απλο ρουταρισμα για να εχεις το superuser και τιποτα αλλο και οπως το λεει ο φιλος απλα φλασαρα για να φλασαρω τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο χωρια οτι στην μαμα δουλευουν αψογα ολα... εγω παραμενω στο γνωστο μου γαιτανακι AOKP CM9 CM10 Δεν χρειάζεται νομίζω να περνάμε από το ένα άκρο στο άλλο.Αφού πρώτα θεοποιησαμε όλες τις custom ROM με τη σειρά τώρα κάνουμε το ίδιο για τις στοκ.Ψυχραιμία παιδιά. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts