Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά εγώ έχω εντυπωσιάστει και με την αυτονομία του notecore 12.5 (γιατί η ταχύτητα είναι απλά απαραμιλλη). Γύρισα στο σπίτι με70% μπαταρία. Έχω πραγματικά πολύ καιρό να δω κάτι τέτοιο...

70% αλλά με τι χρήση;;;

Εγώ είμαι με μέτρια έως λίγο θα έλεγα χρήση στο 83%με κρακ και cf

Αν κάποιος έχει δοκιμάσει cf και καναν άλλον κερνελ ας μας πει εγώ δοκίμασα τον νοτεκορε 12.5 και μαλον ο cf έχει καλύτερη μπαταρία τώρα σκέφτομαι το σπιντ αλλά κουραστικα με τις δοκιμές ας μου πει κανείς που του έχει δοκιμάσει πάντα σε σχέσει με την μπαταρία του cf.

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά εγώ έχω εντυπωσιάστει και με την αυτονομία του notecore 12.5 (γιατί η ταχύτητα είναι απλά απαραμιλλη). Γύρισα στο σπίτι με70% μπαταρία. Έχω πραγματικά πολύ καιρό να δω κάτι τέτοιο...

Συμφωνώ και εγώ. Εγώ γύρισα σπίτι το μεσημέρι με 65% και όλο το πρωί fm radio + τις κλήσεις! Τουλάχιστον δεν βλέπω διαφορά από τον cf στην κατανάλωση...γιατί από ταχύτητα δεν το συζητάμε!!!:)

Εμενα γιατι δεν μου ειχε στο aroma installer επιλογη για το αν θελω τα jb fonts και animations; Ισως κατι που δεν ειδα;

Γιατι στη περιπτωση των fonts μου εχουν βγει τα ματια. Εχω καποια επιλογη για να τα βγαλω εστω και εκ των υστερων;

Edit : Ακυρο, τελικα μπηκα ξανα και εβαλα το installer μονο για διαγραφη mods και ολα καλα. Επιτελους επανηλθε η οραση μου.

Ποια επιλογή έβαλες για να αλλάξεις τα fonts μήπως θυμάσαι;;; Γιατί εγώ έψαχνα χθες και δεν βρήκα επιλογή στα mods, παρά μόνο στην εγκατάσταση όλης της ρομ...και δεν θέλω να την ξαναπεράσω. Έχει κάτσει τέλεια με τον notecore!!!

Δεν έκανα το update αλλά έχω το εξής πρόβλημα. Έχει κατέβει το update στην συσκευή και δεν μου δίνει την επιλογή να το απορρίψω τελίως. Έχω την επιλογή είτε να κάνω εγκατάσταση είτε να μου το ξανά υπενθυμίσει μετά απο 3 ώρες πάλι. Μπορώ να κάνω κάτι να το σβύσω και να μην μου βγαίνει συνέχεια κάθε 3 ώρες υπενθύμιση.

Τελικά δεν υπάρχει τρόπος να σβύσω το αρχείο του update από την συσκευή; Κάθε 3 ώρες βγαίνει υπενθύμιση για εγκατάσταση, μου έχει σπάσει τα νεύρα...

Συμφωνώ και εγώ. Εγώ γύρισα σπίτι το μεσημέρι με 65% και όλο το πρωί fm radio + τις κλήσεις! Τουλάχιστον δεν βλέπω διαφορά από τον cf στην κατανάλωση...γιατί από ταχύτητα δεν το συζητάμε!!!:)

Ποια επιλογή έβαλες για να αλλάξεις τα fonts μήπως θυμάσαι;;; Γιατί εγώ έψαχνα χθες και δεν βρήκα επιλογή στα mods, παρά μόνο στην εγκατάσταση όλης της ρομ...και δεν θέλω να την ξαναπεράσω. Έχει κάτσει τέλεια με τον notecore!!!

Αφου κανεις wipe τα δυο caches, ξεκινας παλι για εγκατασταση ρομ ωστε να σου ανοιξει το aroma installer. Εκει επιλεγεις την κατηγορια Delete mods...Εκει μεσα στην πρωτη σελιδα σου εχει για τα fonts, τα επιλεγεις και τα κανεις delete.. Τα βγαζεις και ξεμπερδευεις χωρις να πειραξεις την ρομ.

Αφου κανεις wipe τα δυο caches, ξεκινας παλι για εγκατασταση ρομ ωστε να σου ανοιξει το aroma installer. Εκει επιλεγεις την κατηγορια Delete mods...Εκει μεσα στην πρωτη σελιδα σου εχει για τα fonts, τα επιλεγεις και τα κανεις delete.. Τα βγαζεις και ξεμπερδευεις χωρις να πειραξεις την ρομ.

Είσαι αρχηγός! Δεν είχα προσέξει το jb fonts...επιτέλους γιατί ήταν το μόνο πράγμα που με χάλαγε στη ρομ!

Ειμαι ακομα στην πρωτη φορτηση και με ενεργη οθονη 3:30 ωρες συνδεδεμενο μονο με wifi στο ιντερνετ(tapatalk-facebook-twiter-email youtube)και ειμαι στο 10%...

Βεβαια εχω μιληση μονο 35 λεπτα απο το τηλ

Πιστευω οτι σε δυο τρεις φορτησεις θα φτανει της επιδοσης της wanam στο s3...

Για την ιστορια φοραω chraks v11 end speadmod K3-13...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Απαντώντας και στον φιλο, Η χρήση είναι η ίδια που κάνω καθημερινά και με έστελνε με 40% νωρίς το βραδάκι. Είμαι πεπεισμένος πλέον ότι ο notecore έπιασε τα επίπεδα αυτονομίας των CF, speedmode, αλλά όντας ξεκάθαρα πιο γρήγορος. Θα επανέλθω με ρυθμίσεις governor και στατιστικά αυτονομίας.

Αυριο το πρωι θα εχει ανεβει και η v12 chraks...

Αντε παλι φλασαρισματα...

Αυριο το πρωι θα εχει ανεβει και η v12 chraks...

Αντε παλι φλασαρισματα...

Απο οτι είδα την έχει με τον «άπαιχτο» notecore 12.5:)

Παιδιά κακά τα ψέματα, αλλά πιστεύω αυτός o κερνελ είναι o,τι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή για το Note!:)

2,5 ώρες παιχνίδι συνεχόμενο (tip off) και η μπαταρία είναι στο 40%...

Edited by pandrits

Παιδιά κακά τα ψέματα, αλλά πιστεύω αυτός o κερνελ είναι o,τι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή για το Note!:)

Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τη παραπανω θα τις δωσει...

Μιλαμε οτι η v11 Aπλα ειναι οτι καλυτερο εχω δει...

Αντε να δουμε

Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τη παραπανω θα τις δωσει...

Μιλαμε οτι η v11 Aπλα ειναι οτι καλυτερο εχω δει...

Αντε να δουμε

Δεν έχει διαφορές από την 11. Έχει βγάλει τα jb animations για τα fc και βάζει OTA ενημέρωση για τις επόμενες version του Chrack. Οπότε αυτοί που έχουν τη ρομ του θα παίρνουν αυτόματα τις ενημερώσεις! Επίσης γράφει όποιοι βάλουν την 12 μην κάνουν την ενημέρωση που θα τους έρθει τις επόμενες δύο ημέρες (θα είναι δοκιμαστική.)

Edited by pandrits

Παιδια οντως ο notecore ειναι ταχυτατος με καλη αυτονομια, αλλα σε smoothness ο speedmod ειναι υποδειγματικος. Σε ταχυτητα δεν βλεπω να υπολειπεται ιδιαιτερα. Σιγουρα οχι κατι που καταλαβαινεις σε νορμαλ χρηση.

Η κρακς τωρα που ξεμπερδεψα με τα fonts και τα animation και δεν εχω fc ειναι πραγματι οτι καλυτερο. Δεν νομιζω οτι το ταβανι ειναι μακρια για τη συσκευη μας, αν δεν το εχουμε πιασει ηδη.

Φιλε μου εχω το galaxy note με 4.0.4 official rom...

Μήπως μπορεις να μου πεις την διαδικασια για το πως θα περασω αυτη την ROM που λες. Θα με διευκολυνες να μου εξηγούσες αναλυτικά αλλα και με links για το που βρίσκονται τα αρχεία. :)

Αντιμετώπισα ένα πρόβλημα χθες. Χωρίς να έχω πειράξει κάτι (εκτός από τις συχνές αλλαγές kernel), και ενώ ήμουν με την Chrack rom v10, (την είχα περίπου για μια εβδομάδα), το κινητό μου δεν έβλεπε τις φωτογραφίες και την μουσική που είχα αποθηκεύσει στην εσωτερική κάρτα μνήμης. Άνοιγα τα προγράμματα (συλλογή+mp3) και οι φάκελοι ήταν κενοί εντελώς. Είπα ότι ήταν καλή ευκαιρία να περάσω την v11. Την πέρασα, στα 2 πρώτα Boot ήταν μια χαρά, και μετά πάλι τα ίδια. Αποφάσισα να περάσω μια stock ics. Πέρασα την Ελληνική μια χαρά από PC-ODIN, αλλά κολλούσε στο λογότυπο της Samsung μετά. Φλάσαρα ξανά και ξανά και το ίδιο πάλι. Έκανα hard reset, και μετά δούλεψε κανονικά, και τώρα είμαι με stock rom και με netcore kernel και το πρόβλημα πλέον δεν υπάρχει, ενώ έχω κάνει και 10 reboot.

Έχει συμβεί σε εσάς το ίδιο πρόβλημα ;. Να μην βλέπει το κινητό τις φωτογραφίες-video-mp3 στην εσωτερική κάρτα ;.

Βγήκε η v12 Chrack.

Δεν έχει διαφορές από την 11. Έχει βγάλει τα jb animations για τα fc και βάζει OTA ενημέρωση για τις επόμενες version του Chrack. Οπότε αυτοί που έχουν τη ρομ του θα παίρνουν αυτόματα τις ενημερώσεις! Επίσης γράφει όποιοι βάλουν την 12 μην κάνουν την ενημέρωση που θα τους έρθει τις επόμενες δύο ημέρες (θα είναι δοκιμαστική.)

Πες μου κάτι, αυτή την έκδοση την 12 δηλαδή θα την κάνουμε κανονικά όπως πάντα flash δηλαδή με recovery / full wipe κλπ κλπ και από εκεί και ύστερα οι επόμενες εκδόσεις θα μπαίνουν on the air ?

Πες μου κάτι, αυτή την έκδοση την 12 δηλαδή θα την κάνουμε κανονικά όπως πάντα flash δηλαδή με recovery / full wipe κλπ κλπ και από εκεί και ύστερα οι επόμενες εκδόσεις θα μπαίνουν on the air ?

Ακριβώς...

Ακριβώς...

Μόλις μου απάντησε ο Chrack όχι δεν χρειάζεται από 11 στο 12 Full wipe, μόνο dalvin/ cache και μόνο όταν αντιμετωπίσω προβλήματα στην Rom θα κάνω full

Και από εκεί και μετά μπορώ να κάνω αναβαθμίσεις αυτόματα

Αντιμετώπισα ένα πρόβλημα χθες. Χωρίς να έχω πειράξει κάτι (εκτός από τις συχνές αλλαγές kernel), και ενώ ήμουν με την Chrack rom v10, (την είχα περίπου για μια εβδομάδα), το κινητό μου δεν έβλεπε τις φωτογραφίες και την μουσική που είχα αποθηκεύσει στην εσωτερική κάρτα μνήμης. Άνοιγα τα προγράμματα (συλλογή+mp3) και οι φάκελοι ήταν κενοί εντελώς. Είπα ότι ήταν καλή ευκαιρία να περάσω την v11. Την πέρασα, στα 2 πρώτα Boot ήταν μια χαρά, και μετά πάλι τα ίδια. Αποφάσισα να περάσω μια stock ics. Πέρασα την Ελληνική μια χαρά από PC-ODIN, αλλά κολλούσε στο λογότυπο της Samsung μετά. Φλάσαρα ξανά και ξανά και το ίδιο πάλι. Έκανα hard reset, και μετά δούλεψε κανονικά, και τώρα είμαι με stock rom και με netcore kernel και το πρόβλημα πλέον δεν υπάρχει, ενώ έχω κάνει και 10 reboot.

Έχει συμβεί σε εσάς το ίδιο πρόβλημα ;. Να μην βλέπει το κινητό τις φωτογραφίες-video-mp3 στην εσωτερική κάρτα ;.

Βγήκε η v12 Chrack.

Ναι μου συνέβει με Chrack 10.Απλά άλλαξα Rom για να φτιαχτεί :happy:

Μόλις μου απάντησε ο Chrack όχι δεν χρειάζεται από 11 στο 12 Full wipe, μόνο dalvin/ cache και μόνο όταν αντιμετωπίσω προβλήματα στην Rom θα κάνω full

Και από εκεί και μετά μπορώ να κάνω αναβαθμίσεις αυτόματα

Ξέρεις εάν ισχύει το ίδιο απο την 8 στην 12;

Βγήκε η v12 Chrack.

Εμένα μου έκανε το ίδιο αλλά δεν έβλεπε τους φακέλους στην εξωτερική κάρτα και Μόνο από την συλλογή φωτογραφιών. Με File explorer τα έβλεπε κανονικά. Ήμουν με Chrack 10 και υπέθεσα πως κάτι είχε μπλοκάρει τη συλλογή γιατί είχα περάσει και την Gallery του Xperia. Έβαλα μετά την Kingdroid full wipe για να στρώσει.

Τρεις μέρες με Chrack 11 δεν μου το έχει ξανακάνει. Δεν έχω περάσει κανένα mod και app άλλου τηλεφώνου και φαντάζομαι ούτε στην 12 που έχω περάσει τώρα θα το ξανακάνει...:)

http://imageshack.us/photo/photo/12/screenshot2012081212580.png/

Chrack 12 /Netcore 12.5oc:D

Edited by pandrits

Και τωρα μπορουμε να πουμε πως εχουμε μια απο τις καλυτερες υλοποιησεις που ειχε ποτε το note...

Chraks v12 ent notecore v12.5

Πλεον πιο γρηγορο και σμουθ απο ποτε...

Ελπιζω να συνεχισει ετσι...

Και τωρα μπορουμε να πουμε πως εχουμε μια απο τις καλυτερες υλοποιησεις που ειχε ποτε το note...

Ελπίζω μόνο να δουλέψει το OTA update για να μην χρειάζεται να κοιτάμε συνέχεια για αναβαθμίσεις...:)

απο μπαταρια τι λεει ομως?

ο speed παντως μια χαρα τα παει στο θεμα της αυτονομίας...

απο μπαταρια τι λεει ομως?

ο speed παντως μια χαρα τα παει στο θεμα της αυτονομίας...

Έχε την δεύτερη φορτισμένη στο τσαντάκι (όπως κάνω και εγώ) και απόλαυσε την ταχύτητα...πρόσεξε μην ζαλιστεις μόνο στις στροφές...:p