nsourm Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Γνωρίζει κάποιος πόσο απέχουμε από την αναβάθμηση σε ICS;; Λένε για αρχές Μαρτίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antono_j Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Έγινα κ εγώ εδώ κ 3 μέρες πανευτυχής κατοχος του xe.. Απλα ήθελα να αναφέρω εδώ σε περίπτωση που ενδιαφέρονται κ άλλοι,ότι το πήρα σε λευκό μετά από ποοοοολυ ψαξιμο. Βέβαια απο ότι καταλαβα το λευκό βγαίνει μόνο για τις Ασιατικές χώρες. Το βρήκα λοιπόν στο hotgobuy.com 400€ κ το παρέλαβα σε 3 εργασιμες χωρίς έξοδα αποστολής . Νομίζω τεράστια διάφορα από οποιοδήποτε κατάστημα στην Ελλάδα. Ακόμα το σκαλιζω κ σύντομα θα επανέλθω για ερωτήσεις!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Notis88 Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Πολυ ωραιο το sensation xe αλλα γνωριζει κανεις αν το Sensation XL θα ερθει στην Ελλαδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekscouser Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Πολυ ωραιο το sensation xe αλλα γνωριζει κανεις αν το Sensation XL θα ερθει στην Ελλαδα? Μπορείς να το πάρεις απο το expansys με αντικαταβολή σπίτι σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bazile Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Τέλος Μαρτίου έρχεται η επίσημη αναβάθμιση σε ICS. http://www.facebook.com/notes/htc/update-on-android-ice-cream-sandwich-upgrades/10150762287733084 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Καλησπερα πριν τρεις μερες πειρα το sansetion ΧΕ και ηθελα να ρωτησω για την sim υποστηριζει 2 αριθμους μπορω να κανω διαλογη ποιο απο τα 2 θελω να παρω τηλ και εαν βαλω καποιο προγραμα GPS για χαρτες θα χρεονομαι ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiwa78 Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Καλημέρα, είμαι καινούριος στο android και μόλις πήρα το htc sensation xe. To πρόβλημα μου είναι ότι ενώ στα specs αναφέρεται ότι η RAM είναι 768Mb, όταν ανοίγω τον task manager του τηλ. δείχνει ότι η διαθέσιμη μνήμη είναι 536 MB !! Υπάρχει κάποιο process στο android ή στο HTC που "τρώει" συνεχώς 132 MB ?? Μήπως το HTC sense? ξέρει κάποιος? ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Το sense την τρώει. Στο EVO μου από το 1giga έχει διαθέσιμα 808ΜΒ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiwa78 Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Το sense την τρώει. Στο EVO μου από το 1giga έχει διαθέσιμα 808ΜΒ... ok thanks! αυτό σημαίνει ότι αν γίνω root και βάλω custom ROM (που φαντάζομαι δεν θα έχει sense) θα έχω όλα τα 768 MB διαθέσιμα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Και πάλι όχι γιατί τρώει και το λειτουργικό. Σίγουρα όμως με μια no sense rom θα έχεις περισσότερη available ram. Το θέμα είναι αν θες να χάσεις το sense... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiwa78 Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Και πάλι όχι γιατί τρώει και το λειτουργικό. Σίγουρα όμως με μια no sense rom θα έχεις περισσότερη available ram. Το θέμα είναι αν θες να χάσεις το sense... ευχαριστώ πολύ. όχι, δεν είμαι διατεθειμένος να χάσω το sense ακόμα. απλά να ξέρω τις επιλογές μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Μην ασχολείσαι με την available ram, όσο το κινητό "τρέχει" μια χαρά για τις δικές σου ανάγκες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Καλησπερα πριν πεντε μερες πειρα το sansetion ΧΕ και ηθελα να ρωτησω για την sim υποστηριζει 2 αριθμους μπορω να κανω διαλογη ποιο απο τα 2 θελω να παρω τηλ .Και εαν βαλω καποιο προγραμα GPS για χαρτες θα χρεονομαι ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 http://androidhellas.com/2012/02/16/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%83%CE%B5-android-4-0-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CF%80%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%B7%CE%BC/ αυτο μαλλον σας ενδιαφερει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rollman Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Γεια σας παιδια.. εχω ενα προβληματακι και θελω να σας ρωτησω πως μορω να bootαρω το sensation xe σε recovery mode.. δοκιμασα να κρατησω πατημενω το voldown+powerbutton αλλα τιποτα.. μηπως εχει καποια αλλη παραξενια για να το κανει? ευχαριστω πολυ.. Παράθεση The quieter you become, the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Γεια σας παιδια.. εχω ενα προβληματακι και θελω να σας ρωτησω πως μορω να bootαρω το sensation xe σε recovery mode.. δοκιμασα να κρατησω πατημενω το voldown+powerbutton αλλα τιποτα.. μηπως εχει καποια αλλη παραξενια για να το κανει? ευχαριστω πολυ.. Kαλησπερα , σβηστο βγαλε μπαταρια ,ξαναβαλε μπαταρια και πατα το voldown+powerbutton . Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mageor Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Καλησπερα, ρε παιδια εχω εδω και λιγες βδομαδες το ΧΕ ευχαριστημενος...ακομα στοκ...που να το ρουταρω κιολας... το προβλημα μου ειναι με τις γ#$$ζελατινες...εχω δοκιμασει και http://www.protectionfilms24.com/article/vikuiti-screen-protector-cv8-htc-sensation-xe-59375.html και μια παμφθηνη που ηρθε δωρο με ενα case.... ενω εχω εμπειρια στο περασμα τους...δεν μπορεσα καμια απο τις δυο να τις περασω χωρις προβλημα φουσκαλες μικρες, δεν κολαγε στις ακρες....εχω τωρα την φθινη προσωρινα αλλά ψηνομαι να το αφησω χωρις ζελατινα (gorilla glass)....ποια ειναι η γνωμη σας....αν μου προτεινετε να εχω ζελατινα προτεινετε καποια σιγουρη λυση...δεν υπαρχουν αλλα περιθωρια για λαθη.... ευχαριστω προκαταβολικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bazile Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Καλησπερα, ρε παιδια εχω εδω και λιγες βδομαδες το ΧΕ ευχαριστημενος...ακομα στοκ...που να το ρουταρω κιολας... το προβλημα μου ειναι με τις γ#$$ζελατινες...εχω δοκιμασει και http://www.protectionfilms24.com/article/vikuiti-screen-protector-cv8-htc-sensation-xe-59375.html και μια παμφθηνη που ηρθε δωρο με ενα case.... ενω εχω εμπειρια στο περασμα τους...δεν μπορεσα καμια απο τις δυο να τις περασω χωρις προβλημα φουσκαλες μικρες, δεν κολαγε στις ακρες....εχω τωρα την φθινη προσωρινα αλλά ψηνομαι να το αφησω χωρις ζελατινα (gorilla glass)....ποια ειναι η γνωμη σας....αν μου προτεινετε να εχω ζελατινα προτεινετε καποια σιγουρη λυση...δεν υπαρχουν αλλα περιθωρια για λαθη.... ευχαριστω προκαταβολικα... Δοκίμασα και εγώ να του βάλω ζελατίνα αλλά καμία δεν εφάρμοζε αρκετά καλά. Το χρησιμοποιώ εδώ και 3 μήνες χωρίς ζελατίνα και γρατσουνιές δεν βλέπω. Ωστόσο αντί για την κλασσική θήκη καουτσούκ, έχω μία με την οποία καλύπτεται και η οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mageor Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Δοκίμασα και εγώ να του βάλω ζελατίνα αλλά καμία δεν εφάρμοζε αρκετά καλά. Το χρησιμοποιώ εδώ και 3 μήνες χωρίς ζελατίνα και γρατσουνιές δεν βλέπω. Ωστόσο αντί για την κλασσική θήκη καουτσούκ, έχω μία με την οποία καλύπτεται και η οθόνη. θα σου ηταν ευκολο να μου εδινες ενα λινκ με το τυπου ακριβως εννοεις? Ευχαριστω για την απαντηση πριν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Καλησπερα, ρε παιδια εχω εδω και λιγες βδομαδες το ΧΕ ευχαριστημενος...ακομα στοκ...που να το ρουταρω κιολας... το προβλημα μου ειναι με τις γ#$$ζελατινες...εχω δοκιμασει και http://www.protectionfilms24.com/article/vikuiti-screen-protector-cv8-htc-sensation-xe-59375.html και μια παμφθηνη που ηρθε δωρο με ενα case.... ενω εχω εμπειρια στο περασμα τους...δεν μπορεσα καμια απο τις δυο να τις περασω χωρις προβλημα φουσκαλες μικρες, δεν κολαγε στις ακρες....εχω τωρα την φθινη προσωρινα αλλά ψηνομαι να το αφησω χωρις ζελατινα (gorilla glass)....ποια ειναι η γνωμη σας....αν μου προτεινετε να εχω ζελατινα προτεινετε καποια σιγουρη λυση...δεν υπαρχουν αλλα περιθωρια για λαθη.... ευχαριστω προκαταβολικα... To ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ πριν κάτι εβδομάδες. Τελικά αγόρασα από τη Zagg, το πακέτο Maximum Coverage από το amazon. http://www.zagg.com/invisibleshield/htc-sensation-4g-cases-screen-protectors-covers-skins-shields.php Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Η εφαρμογή στην οθόνη είναι άριστη (ούτε ξεκολλάει στις άκρες ούτε τίποτα). Θήκη όπως καταλαβαίνεις δεν του έβαλα, καθότι το πακέτο της Zagg προστατεύει και το πίσω μέρος του κινητού. Το κινητό δείχνει πολύ όμορφο με αυτό το πακέτο. Βέβαια, το χρώμα του (στην πίσω πλευρά του) έχει γίνει πιο γυαλιστερό (δεν είναι πλέον ματ). Βέβαια η εφαρμογή του δεν είναι εύκολη. Θα σε ταλαιπωρήσει λίγο (εκτός κι αν έχεις παρόμοια εμπειρία). Αν όχι, δες καλύτερα κανένα βίντεο για την τοποθέτησή του. Άμα θέλεις ανεβάζω και φωτογραφίες... (αρκεί να μου πει κάποιος τον τρόπο :p ) Παράθεση Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Καλησπερα, ρε παιδια εχω εδω και λιγες βδομαδες το ΧΕ ευχαριστημενος...ακομα στοκ...που να το ρουταρω κιολας... το προβλημα μου ειναι με τις γ#$$ζελατινες...εχω δοκιμασει και http://www.protectionfilms24.com/article/vikuiti-screen-protector-cv8-htc-sensation-xe-59375.html και μια παμφθηνη που ηρθε δωρο με ενα case.... ενω εχω εμπειρια στο περασμα τους...δεν μπορεσα καμια απο τις δυο να τις περασω χωρις προβλημα φουσκαλες μικρες, δεν κολαγε στις ακρες....εχω τωρα την φθινη προσωρινα αλλά ψηνομαι να το αφησω χωρις ζελατινα (gorilla glass)....ποια ειναι η γνωμη σας....αν μου προτεινετε να εχω ζελατινα προτεινετε καποια σιγουρη λυση...δεν υπαρχουν αλλα περιθωρια για λαθη.... ευχαριστω προκαταβολικα... Εγώ έχω βάλει αυτή. Λαβάνοντας υπ'οψιν την ιδιατερότητα στις άκρες της οθόνης του Sensation νομίζω μια χαρά έχει μπει . http://www.dropbox.com/gallery/3724021/1/Sensation%20Protectionfilms?h=5fc654 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Παιδιά εγώ (όπως και στο DHD) βάζω τις επίσημες της HTC. Άψογη εφαρμογή. Το πακέτο έχει δύο μέσα και τις βρίσκεις από e-bay γύρω στα 7-8 ευρώ, αν θυμάμαι καλά. ΟΚ σίγουρα το γυαλί είναι καλής ποιότητας αλλά για ψυχολογικούς λόγους καλά είναι να έχουμε screen protector σε τέτοιες συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 19, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Το screen protector είναι απαραίτητο σε ολες τις συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Συμφωνώ, εγώ τις original είχα βάλει και εφάρμοζαν καλά, λίγο στις άκρες δεν είχαν απόλυτη εφαρμογή αλλά δεν ξεκόλαγαν εύκολα και προστάτευαν επαρκώς την οθόνη, μαζί και με μια θήκη είσαι κομπλέ, γνώμη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 http://androidhellas.com/2012/02/16/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%83%CE%B5-android-4-0-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CF%80%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%B7%CE%BC/ αυτο μαλλον σας ενδιαφερει!! Ήρθε σε κανέναν ακόμα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts