Jump to content

[Επίσημο] HTC Sensation XE


Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://content.myphone.gr/photo/full/1319/htc-sensation-xe-with-beats-audio.jpg

 

SAR: 0,358 W/kg

Το Sensation έδωσε για τα καλά την απάντηση που χρειαζόταν να δώσει η HTC για το τρέχον έτος, καθώς τοποθετήθηκε απευθείας στην κορυφή της πυραμίδας των smartphones όπου ουσιαστικά "πάλευε" μόνο με το Samsung Galaxy S 2 ώντας οι δύο κορυφαίες Android προτάσεις στην αγορά για αρκετό καιρό. Η HTC αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να φρεσκάρει ελαφρώς τη ναυαρχίδα της όχι όμως με την απόλυτη έννοια της ανανέωσης του hardware όσο της διάθεσης στην αγορά μίας ελαφρώς διαφοροποιημένης συσκευής που ακούει στο όνομα HTC Sensation XE.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στο preview που έχει ετοιμάσει για όλους εμάς ο χρήστης zerow, τον οποίον ευχαριστούμε!

 

 

Οδηγός αναβάθμισης σε ICS για s-off συσκευές.

Οδηγός s-off σε Sensation με android 4.0.3.

Edited by kollatos
Τhe end of an era...
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 420
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αν δεν κάνω λάθος οι βελτιώσεις αφορούν το software κομμάτι του ήχου και αυτό μόνο με τα ακουστικά που παρέχει. Μπορεί να μας πει κάποιος που το έχει αν έχει διαφορά στο ηχείο και γενικά ακουστική της συσκευής; Πάντως από εμφάνιση σκίζει, του πάει το κοκκινάκι.
Link to comment
Share on other sites

Το έχω κάνα μήνα περίπου και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το ηχείο. Δεν έχει τύχη να λειτουργήσω το ‘απλό’ για να κάνω σύγκριση.
Πίστευε και Μη, Ερέυνα
Link to comment
Share on other sites

επειδή το σασί είναι το ίδιο, εσένα σου ¨παίζει¨ πολύ ελαφρά το κινητό όπως είναι μέσα στο αλουμινιένο περίβλημα;
Link to comment
Share on other sites

επειδή το σασί είναι το ίδιο, εσένα σου ¨παίζει¨ πολύ ελαφρά το κινητό όπως είναι μέσα στο αλουμινιένο περίβλημα;

 

Ναι χωρίς την θήκη σιλικόνης που του έχω, ένα απειροελάχιστο ‘παίξιμο’ όπως λες το κάνει νομίζω.

Πίστευε και Μη, Ερέυνα
Link to comment
Share on other sites

επειδή το σασί είναι το ίδιο, εσένα σου ¨παίζει¨ πολύ ελαφρά το κινητό όπως είναι μέσα στο αλουμινιένο περίβλημα;

 

Μυαλό δεν έβαλαν εκεί στην HTC ε; Γλυτωνεις τα άχρηστα πλαστικά του galaxy s 2 και πεφτεις πάνω στο ψευτο-unibody της HTC.

3 απλά sensation πέρασαν απο τα χέρια μου και στα 2 κάτω δεξιά υπήρχε ανοχή μερικών χιλιοστων. Κι από διαβάζω συνεχίζει η ιστορία στο XE...

Link to comment
Share on other sites

καλημερα παιδια!

χρειαζομαι την βοηθεια σας..ελπιζω να ειναι εδω το σωστο μερος για να την ποσταρω...

αγορασα την παρασκευη το κινητο αυτο.

χωρις να κανω τιποτα αλλο(δεν το εβαλα σε λειτουργεια) παρα μονο να του βαλω την μπαταρια το εβαλα να φορτισει κλειστο.

μετα απο 2-3 ωρες που φορτισε ανοιξα την συσκευη και την χρησιμοποιουσα κανονικα σε δικτυο wifi.

αργοτερα οταν δεν υπηρχε wifi χρησιμοποιησα την συσκευη με το δικτυο κινητης τηλεφωνιας,εκει αρχησαν τα προβληματα.

χρησιμοποιοντας μονο τις εφαρμογες facebook,twitter αλλα και τον απλο πλοηγο του κινητου η συσκευη αρχισε να κανει απο μονη της restart.στην αρχη λεω ειναι ανοιχτο τοσες ωρες,ειχα ανοιγοκλεισει και ποσες εφαρμογες ισως να 'μπουκωσε'..αλλα μετα απο την επανακινηση χωρις να ανοιξω καμια αλλη εφαρμογη παρα μονο μια απο τις παραπανω εκανε παλι τα ιδια.μεσα σε κανενα 20λεπτο πρεπει να εκανε 6-7 restart χωρις να το ζωρισω το κινητο.το αφησα λιγο και αφου του εκανα εργοστασιακες ρυθμισεις και διαγραφη ολων των αρχειων,δοκιμασα να μπω απο τον browser και μου εκανε παλι τα ιδια.

τις επομενες δυο μερες δεν μου το ξαναεκανε αυτο το προβλημα αλλα το ειχα το κινητο κυριως σε wifi συνδεση.

την κυριακη παρατηρησα οτι στην οθονη υπηρχαν 2 καμμενα pixel.εκει πηρα την αποφαση να το παω την δευτερα (σημερα δηλαδη) για αντικατασταση στο καταστημα απο το οποιο εγινε η αγορα αφου δικαιουμε DOA μεσα σε 7 ημερες μετα απο τεχνικο ελεγχο απο το service τους.

οταν πηγα στο service μου ειπαν οτι για να γινει αντικατασταση λογο pixel θα πρεπει να ειναι πανω απο 5!και το μονο που μπορουσαν να κανουν ειναι να κοιταξουν το αλλο προβλημα...!(το οποιο το τεσταρουν εχοντας το κινητο στην φορτιση και με wifi!δηλαδη καμια σχεση με τις συνθηκες που τους περιεγραψα!)

γυρνοντας σπιτι μου αποφασισα να παρω την htc να την ρωτησω αν οντως ισχυει οτι τα καμμενα pixel δεν θεωρουνται ελατομα και αν τα καλυπτει η εγγυηση.αμεσως ο υπαλληλος που μιλησα μου ειπε οτι καλυπτονται και να παω στο καταστημα και να τον παρω απο εκει.

αφου πηγα στο καταστημα παλι,πηρε ο υπαλληλος του service την htc και του ειπαν τα ιδια.το service ζητησε ενα email οτι δεχεται η htc να κανει την αντικατασταση για αυτο τον λογο το καταστημα και τοτε αρχισαν να τον κανουν μπαλακι στα τηλεφωνα γιατι φυσικα κανεις δεν επερνε την ευθηνη.

για να μην σας κουραζω το θεμα εχει μεινει στην φαση που περιμενουμε τον προησταμενο να στειλει την εγκριση αντικαταστασης..

 

και θα ηθελα να σας ρωτησω,ειναι ολα τα παραπανω νορμαλ ή με δουλευουν??

μου φαινενται εντελως παραλογο να καθομαι να βλεπω οχι αν εχει απλα καμμενο pixel η οθονη μου αλλα να τα μετραω κιολας να βγουνε πανω απο 5!!!και μαλιστα μου ειπε οτι αυτο ισχυει και για ολα τα κινητα!

επισης αν το προβλημα με τα restart ειναι λογικο (δηλαδη software) και οτι με μια μελοντικη αναβαθμιση ισως λυθει επειδη η συσκευη ειναι καινουρια ή μπορει να φταιει κατι αλλο?

 

τι προτεινεται να κανω?

οποιος μπορει ας βοηθισει...

Link to comment
Share on other sites

λοιπον τελικα μετα απο παρα πολυ κοπο πραγματικα μου αλλαξαν την συσκευη..!πηγα 5 φορες στο καταστημα και 1 φορα στο σερβις της htc (και οχι μονο!το οποιο απο εξυπηρετηση ειναι αθλιο!arvato λεγεται και απ'οτι καταλαβα πρεπει να ειναι αντιπροσωπος για πολλες εταιριες κινητων..)

επαιξε πολυ μπαλακι απ'οτι καταλαβατε!παντως οι πιο σωστοι ηταν του καταστηματος,οι αλλοι ηταν απλοι τηλεφωνητες και απλα σου λενε οτι θες να ακουσεις..

και οσο για τα pixel εστειλα mail στην htc εξω και μου ειπαν οτι πραγματι πρεπει να εχει τουλαχιστον 5 καμμενα pixel!!!

θα τους απαντησω αυριο καταλληλα!

κριμα παντως να βγαζεις ενα προιον και να μην το υποστηριζεις! κακως δεν προτιμησα και παλι apple!τουλαχιστον σε σεβοντε κι ας μην εχεις την τελευταια συσκευη τους!

Link to comment
Share on other sites

κατι αλλο που παρατηρισα ειναι οτι η λειτουργια beats η οποια απ'οτι ειχα ακουσει λειτουργει μονο με ακουστικα beats, δουλευει και με ακουστικα του iphone.θα δοκιμασω και με αλλα και θα σας πω..
Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω πόσο θα σας βοηθήσω μιας και δεν έχω μετρο σύγκρισης..ημουν χρήστης iPhone 3GS για δυο χρόνια και δεν έχω ξανά χρησιμοποιήσει android.

Ταχύτητα:η ανταπόκριση σε κάθε άγγιγμα είτε της οθόνης είτε των ´κουμπιων´ είναι άμεση και οι σελίδες τόσο σε wifi όσο και σε 3G φορτώνουν όσο γρήγορα φορτώνουν και σε υπολογιστή.το scrolling είναι παντού χωρίς κολληματα και η εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών είναι άμεση.

Ήχος:ως χρήστης ακουστικων beats απο καιρό τώρα ,δεν είδα καμία διάφορα ακούγοντας μουσική απο αυτή την συσκευή,με λίγα λόγια όλη την δουλειά την κάνουν τα ακουστικά!βεβαια το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω απο τέλειο,πραγματικά ακούς μουσική εκείνη την στιγμή!ο ήχος είναι πεντακαθαρος.η επιλογή beats on/off απλά μ********ι τον ήχο χωρίς να τον χαλάει,φυσικά δεν υπάρχει λόγος να έχεις την επιλογή αυτή στο off.όσο για το εξωτερικό ηχεία,δεν είναι ικανοποιητικό για εμένα,ένα νομό ηχεία κατώτερο του Nokia n95,μάλιστα αποσο το κοίταξα δεν το έχουν αλλάξει απο την παλιότερη έκδοση.επίσης η λειτουργία beats πρέπει να παίζει σε όλα τα ακούστηκα μιας και δοκίμασα 4-5...

Κάμερα:η αλήθεια είναι ότι την περίμενα καλύτερη..θα μου πεις πριν είχες 3mega pixel..τα 3megapixel όμως ένιωθα ότι έδιναν το 100% τους,εδώ κάτι μου κάνει κάπως..

Μπαταρία:δεν μπορώ να κρίνω ακόμα μιας και το έχω όλο στα χέρια μου,πάντως παρατήρησα ότι κάθε εκατοστο της μπαταρίας σπαταλατε ανάλογα,δηλαδή όταν η μπαταρία είναι στο 10% δεν τελειώνει αμεσως..

Σήμα:το σήμα του είναι σταθερό.

Δεν μου έρχεται κάτι άλλο..ο,τι θελεται ρωτήστε...

Link to comment
Share on other sites

Αλήθεια η οθόνη τι λεει?τα χρώματα είναι σαν του sensation?προσωπικά δε μου άρεσαν όπως επισης και η φωτεινότητα,μαύρο χαλί.

 

 

Sent from my Sexy iPad-2

 

 

Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Link to comment
Share on other sites

Λοιπον απλα και τσεκαρισμενα,το εχω 5 μερεσ τωρα και απο την μεχρι τωρα εμπειρια και εχοντας αλλα 6 κινητα στην κατοχη μου (2iphone4,htc desire S,galaxys2,sonyericsson arc S...)για τα λεφτα του το βρισκω υπεροχο σε ολα του (οσο για την φωτεινοτητα και την καμερα λιγο ψαξιμο στις ρυθμισεις καλο θα εκανε)Τωρα .. να επισημανω και την τυχη ετσι? ,γιατι τελευταια η htc που μασ ειχε μαθει σε λιγοστες αστοχιες σε συσκευες αρχισε να στραβοπαταει λιγο
Link to comment
Share on other sites

Πολύ ωραία τα νέα που μας φέρνεις!! Ειδικά για κάποιους που το ζαχαρώνουμε....Αν θέλεις κάνε μας και μια εκτενέστερη παρουσίαση-αποψή σου. Στο τελευταιο θα συμφωνήσω.Εγώ είμαι με το S από τους πολύ τυχερούς και γι αυτό το σκέφτομαι να το αφήσω.

 

βασικα ειναι πολυυυυυ ποιο ομορφο απο το απλο sensation ,καλυτερη οθονη ,γρηγορο αρκετα,καλο ακουστικο μοκρωφονο ,μετριο μεγαφωνο.καμερα πολυυυ καλη (ρυθμιστε το contrast κλπ στο μενου ρυθμισεων της καμερας).κατασκευη πολυ καλη ,τελειος ηχος με το beats audio.αλλα θελει κατα την γνωμη μου αλλαγη η microsd 16g με μια καλυτερη ,γιατι εχουνε μια κλασης 4,6 κατι τετοιο νομιζω, και εβαλα μια κλασης 10 και παει σφαιραααα.δεν παιζει πουθενα το πισω καλυμα ,δεν ξερω αργοτερα αν το ταλαιπωρισουμε ανοιξε κλεισε ... (το φοβαμαι λιγο).τελειο σημα δικτυου και στο wi-fi.Τα υπολοιπα στην θεα τυχη μην πεσεται σε συσκευη προβληματικη απο την μαμα htc AAA μπαταρια με την πρωτ φορτιση κανα 8ωρο με κλειστα wi-fi bluetooth κλπ με λιγο παιξιμο και μερικες κλησεις 2 μερες με αρκετη ανοχη στο 100 % και πιο γρηγορο πεσιμο στην μεση της μπαταριας

Edited by STELIOS063
Link to comment
Share on other sites

η καλυτερη οθονη πωσ προκυπτει????αφου την ιδια εχουν....και η ποιοτητα κατσκευησ το ιδιο ειναι..
Samsung Galaxy S8 plus.....
Link to comment
Share on other sites

Σωστό, εγώ ας πούμε έπεσα σε sensation "απλό" που έπαιζε η δεξιά μεριά με το καπάκι. Εμένα με ενοχλούσε γιατί κάθε φορά που πάταγα από κει την οθόνη αφής άκουγα το τσικ τσικ. Πήγα και το έδωσα, βέβαια δεν είχε και καλό σήμα, δεν έπιανε καλά σε μέρη που άλλα ήταν καμπάνα. Λίγες μέρες μετά έμαθα από το μαγαζί πως κάποιος το είχε πάρει και έκανε σαν τρελός και ο μαγαζάτορας μου ζήταγε εναγωνίως την απόδειξη, φίλος του λέει. Το δε ηχείο του ήταν αρκετά δυνατό, σε αντίθεση με άλλα που ακούω ότι δεν είναι δυνατά ή μέτρια. Είναι σε τι κομμάτι θα πέσεις, χθές πέρασα απο ομόνοια για να δώσω την απόδειξη και είχε ένα μαγαζί πιο πάνω ένα sensation απλό πάλι που δεν είχε κανένα θέμα με το καπάκι. Πάντως η htc κάπου μας τα έχει χαλάσει τώρα τελευταία, άλλα τρίζουν άλλα παίζουν τα καπάκια, άλλα έχουν θέμα με το μεγάφωνο κτλ, εκτός αν είμαι εγώ γκαντέμης. :rolleyes:
Link to comment
Share on other sites

Μακάρι, είχα κι εγώ ένα desire s και το έδωσα στον κολλητό (οικονομικοί λόγοι). Ήταν κι αυτό βράχος, αργότερα όταν από σπόντα, ξαναπήρα, το ίδιο κινητό καινούργιο, πίσω εκεί που είναι το κάλυμα του ηχείου σαν να μην "κούμπωνε" καλά και είχε κενό. Ε το ηχείο σαν να έτριζε, το πήγα πίσω αλλά δεν είχαν άλλο να μου δώσουν και πήρα κάτι άλλο. Sorry για το off topic, στο θέμα μας, πάντως το sensation xe το κοζάρω, μου αρέσει αλλά λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν τώρα. Σε εσάς που δεν εμφανίζει πρόβλημα έχετε πάρει ελληνικό με 600 ευρώ ή παραεισαγωγής;

 

υγ γιατί το θέμα λέει προς κυκλοφορία ακόμα;

Link to comment
Share on other sites

Μακάρι, είχα κι εγώ ένα desire s και το έδωσα στον κολλητό (οικονομικοί λόγοι). Ήταν κι αυτό βράχος, αργότερα όταν από σπόντα, ξαναπήρα, το ίδιο κινητό καινούργιο, πίσω εκεί που είναι το κάλυμα του ηχείου σαν να μην "κούμπωνε" καλά και είχε κενό. Ε το ηχείο σαν να έτριζε, το πήγα πίσω αλλά δεν είχαν άλλο να μου δώσουν και πήρα κάτι άλλο. Sorry για το off topic, στο θέμα μας, πάντως το sensation xe το κοζάρω, μου αρέσει αλλά λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν τώρα. Σε εσάς που δεν εμφανίζει πρόβλημα έχετε πάρει ελληνικό με 600 ευρώ ή παραεισαγωγής;

 

υγ γιατί το θέμα λέει προς κυκλοφορία ακόμα;

 

Ελληνικο το plaisio το εχει εδω και 5-6 μερες

Link to comment
Share on other sites

Αν το κινητό το πάρω από Vodafone είναι δεδομένο ότι έχει μέσα και ακουστικά Beats?

Είναι τσεκαρισμένο?

Link to comment
Share on other sites

Αν το κινητό το πάρω από Vodafone είναι δεδομένο ότι έχει μέσα και ακουστικά Beats?

Είναι τσεκαρισμένο?

 

Γιατί να μην έχει τα ακουστικά? Υποτίθεται οτι οι περισσότεροι επιλέγουν αυτό έναντι του απλού sensation για τα ακουστικά. Είναι δυνατό η vodafone να τα αφαιρεί; Πολύ δύσκολο.

Μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει. Η μπαταρία του xe κάνει για το απλό sensation; Όποιος γνωρίζει στα σίγουρα να απαντήσει γιατί οι γνώμες διίστανται!

Nexus 5, iPad mini 2
Link to comment
Share on other sites

καλησπερα στην παρεα. Μετα απο μια διακοπη για 20 ημερες που γυρισα στο παλιο μου diamond2 (αφου εσπασα το sensation) γυριζω πισω με sensation xe (απο επιδοτηση στο γραφειο). Επιβεβαιωνω λοιπον οτι η μπαταρια του απλού κάνει και στο XE αρα υποθετω οτι και του χε θα κανει στο απλο. Επιβεβαιωνω επισης οτι απο voda που το πηρα εχει τα ακουστικα beats
Δεν υπάρχει μονοπάτι για την ευτυχία, ευτυχία είναι το μονοπάτι
Link to comment
Share on other sites

το αγόρασα από το amazon.de 474 euro. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ θετικές. Τις επόμενες ημέρες θα σχολιάσω την αυτονομία του καθώς τώρα το σκαλίζω συνεχώς και δεν βγάζω τη μέρα.
Link to comment
Share on other sites

καλησπερα στην παρεα. Μετα απο μια διακοπη για 20 ημερες που γυρισα στο παλιο μου diamond2 (αφου εσπασα το sensation) γυριζω πισω με sensation xe (απο επιδοτηση στο γραφειο). Επιβεβαιωνω λοιπον οτι η μπαταρια του απλού κάνει και στο XE αρα υποθετω οτι και του χε θα κανει στο απλο. Επιβεβαιωνω επισης οτι απο voda που το πηρα εχει τα ακουστικα beats

 

Πως σου έσπασε?ηταν φυσιολογικό ?

Link to comment
Share on other sites

Πως σου έσπασε?ηταν φυσιολογικό ?

εφυγε απο την μηχανη με 120 χλμ την ωρα. Εσπασε το digitizer αλλα το κινητο δουλευε κανονικα

Δεν υπάρχει μονοπάτι για την ευτυχία, ευτυχία είναι το μονοπάτι
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...