Jump to content

Nostalgia @ myphone.gr: Nokia 6510

bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

φοβερη ιδεα το αφιερωμα αυτο, πραγματικα το nokia 8210 και 6510 μετανιωνω αφανταστα που καπου τα πουλησα, καπου τα εχασα, δε θυμαμαι ακριβως. Πλεον κραταω σε λειτουργικη κατασταση μονο το siemens s55 από παλια κλασσικα αγαπημενα κινητα...

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

• Απαντήσεις 99
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λατρεμένο κινητό το 6510 ...Το ειχα αγορασει με την εκρου πρόσοψη και μετά πήρα και την γκριζα που πραγματικά έκανε την διαφορά...Δυστυχως δεν το έχω στην κατοχή μου.Το ειχα πουλησει λογω ανάγκης .
Υπογραφή....

Θυμαται κανεις μια διαφημηση? Νομιζω ηταν της vodafone. Ηταν ενας τυπος, νομιζω με κουστουμι, μεσα στην βροχη (σιγουρο) και κρατουσε ενα σαμπανι 6510. Αν θυμαμαι καλα ηταν και πανω σε ποδηλατο? Μου ειχε κανει εντυπωση γιατι αναρωτιωμουν πως δεν χαλαει το κινητο του μεσα στην βροχη....:p Απο τοτε το ζαχαρωνα.

(10 χρονια μετα απεκτησα και γω ενα :D )

[sIGPIC][/sIGPIC]

τι να λέμε τωρα;;; συγκινηθηκα παίδες, δε σας κάνω πλάκα! ένα δάκρυ κύλησε

το 6510 ΠΑΝΤΑ το ήθελα και ΠΟΤΕ δε το είχα :D έχει περάσει από ξαδέρφια, φίλους, γνωστούς, συγγενείς αλλά σε μένα δεν έπεσε ποτέ :(

είναι απο τα λίγα τηλέφωνα που θα το κυκλοφορούσα ΑΝΕΤΑ και σήμερα!

περιμένω nostalgia topic για 8210 :D

Να απαντήσω σε όσους ζητουν και άλλα τέτοια αφιερώματα, πως έτοιμάζονται και άλλα. Μη μου αγχώνεστε :lol:

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά, εστιάζουμε στο 6510 αυτή τη στιγμή. Μην ποστάρετε άλλες συσκευές, θα έχουμε ΚΑΘΕ βδομάδα από ένα τέτοιο thread στην κεντρική.

Έχουμε πολλές συσκευές έτοιμες για να βγουν, αλλά αν θέλετε να κάνετε προτάσεις κάντε τες με PM στον bomber21[/member]. Μην γεμίζουμε το θέμα με άσχετα μοντέλα αυτή τη στιγμή. :)

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

περνανε τα χρονια εμεις μεγαλωνουμε και αυτα θα μενουνε παντα χαραγμενα μεσα στην ψυχη μας.μας κραταγανε συντροφια στο στρατο στην δουλεια και γενικα αρκετα χρονια στην ζωη μας.:)

Φοβερό flashback Βαγγέλη...μου θύμισες πολλά πράγματα ,από την τότε εποχή !

Φοβερό κινητάκι και αν θυμάμαι καλά το έχεις σε άριστη κατάσταση !!;););)

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

I love my Iphone

για φουλ specs: http://www.gsmarena.com/nokia_6510-287.php

το ειχα για λιγο καιρο (δε θυμαμαι γιατι), Πολυ μικρο, φοβερη μπαταρια κ χρωμα οθονης και ομορφος σχεδιασμος. Ενα πολυ πολυ βολικο κινητο ΤΗΛΕΦΩΝΟ...

Αχ, καταπληκτικη ιδεα η νοσταλγια!

http://img829.imageshack.us/img829/8060/dsc06030v.jpg

Enema, "χρειάζομαι" αυτό το 8310.... :p απίστευτο κινητό.... το είχα με τη μπλέ πρόσοψη και το πούλησα.... :(

Huawei Nova 5T

Γιατί δεν ανεβάζετε όσοι έχετε, φωτογραφίες από τα δικά σας Nokia 6510? Από όσο θυμάμαι, μια περίοδο ειδικά είχε ΓΕΜΙΣΕΙ ο τόπος από το συγκεκριμένο μοντέλο.

Ειδικά αυτός ο φωτισμός οθόνης, απίστευτος πραγματικά... Θυμάμαι μία... παλιά μου σχέση btw :p τότε, που είχε έρωτα πραγματικό με τη συσκευή :p

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Enema, "χρειάζομαι" αυτό το 8310.... :p απίστευτο κινητό.... το είχα με τη μπλέ πρόσοψη και το πούλησα.... :(

Eχει κανενα χρονο? που το αγορασα απο αγγλια πολυ φτηνα... και ηρθε με ζελατινουλες στην προσοψη, μια χαρα...:) Ebay φιλε ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πολύ καλό αφιέρωμα! Ως παλιοκαραβάνα το άρθρο μου ξύπνησε μνήμες!

Και αυτό το απίστευρο κινητάκι έχει περάσει από τα χέρια μου και ήταν πράγματι πολύ καλό!

myphone.gr Legal Advisor

Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB

Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G

Πολύ καλή η ιδέα για το flashback. Μπράβο παιδιά! Με γυρίσατε πολλά χρόνια πίσω. Το 6510 ήταν το μοναδικό τηλέφωνο που το πήρα με σύνδεση. Έρωτας με την πρώτη ματιά. Λίγο το μέγεθος, λίγο αυτό το υπέροχο γαλάζιο της οθόνης και των πλήκτρων, δεν μπόρεσα να αντισταθώ:p

Θα περιμένω και αφιέρωμα στο philips diga. (Αλήθεια το θυμάται κανείς?) Ήταν το πρώτο μου κινητό και το μόνο που το έχω ακόμα. Καρτοκινητό της panafon κάπου στο 1997 αν θυμάμαι καλά!

Eχει κανενα χρονο? που το αγορασα απο αγγλια πολυ φτηνα... και ηρθε με ζελατινουλες στην προσοψη, μια χαρα...:) Ebay φιλε ;)

thanks, φίλε.. :) will do ;)

Huawei Nova 5T

Πω πω το μου θυμίσατε τώρα. Το κινητάκι το είχα στο στρατό. Το μικρό του μέγεθος το καθιστούσε ιδανικό για να το κρύβεις στην τσέπη ώστε να μη σου τη λέει κανένας. Είχα και δεύτερη μπαταρία και δεν έμενα ποτέ. Απίστευτη συσκευή. ;)
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Έγινε τροποποίηση στο άρθρο για να προστεθεί η παρατήρηση του Mythozz.

Παρακαλώ μην μπερδεύουμε στο παρόν thread άλλα κινητά. Θα ακολουθήσουν πολλά ακόμα αφιερώματα!

Το ειχα παρει το 2004 στη κοπελα που ειχα τοτε .Καπου 300 ευρω αν θυμαμαι παντως ηταν ηδη στη δυση της καριερας του.

Το τι εχει γινει δεν το ξερω γιατι εχουμε χωρισει εδω και χρονια :D

Το τι εχει γινει δεν το ξερω γιατι εχουμε χωρισει εδω και χρονια :D

Μια απο τα ίδια και εδώ. Το είχε μια παλιά μου σχέση, αλλα... Το είχε ερωτευτεί ίσως πιο πολυ απο εμένα απο ότι φαίνεται :lol: :p

Τρομερή συσκευη, εντυπωσιακά μικρή για την εποχή της...

Μια απο τα ίδια και εδώ. Το είχε μια παλιά μου σχέση, αλλα... Το είχε ερωτευτεί ίσως πιο πολυ απο εμένα απο ότι φαίνεται :lol: :p

Τρομερή συσκευη, εντυπωσιακά μικρή για την εποχή της...

Το λαθος μου ειναι οτι της το πηρα εγω...:lol:

Δε βαριεσαι καλα να μαστε.Λες μετα απο 3 χρονια με αφορμη το συγκεκριμενο thread να την παρω τηλ να τη ρωτησω αν το χει?:confused:

Μαλλον οχι γιατι αν το μαθει η συζηγος θα με σκοτωσει :lol:

FYI, την χρησιμοποιώ εδώ και ένα χρόνο ως δεύτερη συσκευή. Είναι λες και δεν κουβαλάω δεύτερο κινητό. Σε σχέση με το E52 μου δεν έχει ούτε τη μεγάλη οθόνη, ούτε το GPRS, ούτε φυσικά τις εφαρμογές του. Είναι όμως τάχιστο (σε 5" από τη στιγμή που θα του βάλω τη μπαταρία μπορώ να πάρω τηλέφωνο). Δεν κολλάει ΠΟΤΕ. Είναι εύχρηστο. Αλλάζει προσόψεις πανεύκολα. Παίζει ράδιο. Είναι όμορφο. Στέκεται όρθιο. Έχει φιδάκι :cool:

Τι να πω, απλά από τα καλύτερα κινητά που είχα ποτέ...

FYI, την χρησιμοποιώ εδώ και ένα χρόνο ως δεύτερη συσκευή. Είναι λες και δεν κουβαλάω δεύτερο κινητό. Σε σχέση με το E52 μου δεν έχει ούτε τη μεγάλη οθόνη, ούτε το GPRS, ούτε φυσικά τις εφαρμογές του. Είναι όμως τάχιστο (σε 5" από τη στιγμή που θα του βάλω τη μπαταρία μπορώ να πάρω τηλέφωνο). Δεν κολλάει ΠΟΤΕ. Είναι εύχρηστο. Αλλάζει προσόψεις πανεύκολα. Παίζει ράδιο. Είναι όμορφο. Στέκεται όρθιο. Έχει φιδάκι :cool:

Τι να πω, απλά από τα καλύτερα κινητά που είχα ποτέ...

ξύνεις πληγές εσύ... :lol:

Huawei Nova 5T

Το εχω ακομα μαζι με καποια αλλα, εχει χαλασει μονο η μπαταρια,

αν δεν κανω λαθος ηχογραφουσες με την δικη σου φωνη το ονομα της επαφης και εκανες φωνητικη κληση.

Το λαθος μου ειναι οτι της το πηρα εγω...:lol:

Δε βαριεσαι καλα να μαστε.Λες μετα απο 3 χρονια με αφορμη το συγκεκριμενο thread να την παρω τηλ να τη ρωτησω αν το χει?:confused:

Μαλλον οχι γιατι αν το μαθει η συζηγος θα με σκοτωσει :lol:

Είδες πως μια συσκευή (ένα κινητό στην περίπτωσή μας) είναι αρκετό για να μας γυρίσει χρόνια πίσω, να θυμηθούμε πρόσωπα και καταστάσεις, τα οποία πλέον... φαίνονται τόσο μακρινά και διαφορετικά; :lol: