George_Kont Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Θα ήθελα να μου πεις αν δεις διαφορά:worry::blink: Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 καποιο αλλο προγραμμα εκτος του μtorrent? Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 καποιο αλλο προγραμμα εκτος του μtorrent? Bittorent, Bitcomet , πρόχειρα στο μυαλό τώρα . Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 καποιο αλλο προγραμμα εκτος του μtorrent? http://www.tixati.com/:D Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Να θυμίσω ότι απαγορεύονται συζητήσεις για site και trackers παράνομου περιεχομένου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Ξέρουμε τι έπαθε ο greet team cc ;;;; Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Ξέρουμε τι έπαθε ο greet team cc ;;;; Κανείς δεν έχει επίσημη ενημέρωση. Η άσχημη θεωρία λέει ότι μάζεψαν χρήμα από τις τελευταίες προσφορές με τα donations και εξαφανίστηκαν. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Γιατί κάποιος να πληρώσει για πρόσβαση σε τορρεντ;να πληρώσεις για κάτι μη νόμιμο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Κανείς δεν έχει επίσημη ενημέρωση. Η άσχημη θεωρία λέει ότι μάζεψαν χρήμα από τις τελευταίες προσφορές με τα donations και εξαφανίστηκαν. Μπα δεν πιστεύω να έγινε αρπαχτή. Πολλές φορές τρέχαν προσφορές κλπ, δεν νομίζω οι τελευταίες να επέφεραν τόσα κέρδη. Μην είναι τίποτα άλλο.. Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Ξέρουμε τι έπαθε ο greet team cc ;;;; "Σας ενημερώνουμε ότι η Προσωρινή αδυναμία σύνδεσης με την σελίδα οφειλόταν σε πρόβλημα του Datacenter και πρόβλημα Hardware στο server. Το πρόβλημα εχει αποκατασταθεί και ελπίζουμε ότι θα πάνε όλα καλά.Σας ευχαριστούμε όλους για την κατανόηση που δείξατε τόσες ημέρες." up 'n' runnin' :) Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Αυτοί από παλιά θυμάμαι όλο προβλήματα είχαν .. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Υπάρχει καμια πρόσκληση για το greek-team.cc; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Υπάρχει καμια πρόσκληση για το greek-team.cc; Εγώ φίλε έχω 21 προσκλήσεις αλλά δε μπορώ να στείλω γιατί είναι μόνο για vip. Κάποιες φορές τον βγάζουν αυτον τον περιορισμό. Στείλε μου ένα ΠΜ τότε. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisv Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Μπορει να μου στειλει καποιος προσκληση για το greek team γιατι εχω να μππω πανω απο 2 μηνες και μου διαγραφηκε ο λογαριασμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Μπορει να μου στειλει καποιος προσκληση για το greek team γιατι εχω να μππω πανω απο 2 μηνες και μου διαγραφηκε ο λογαριασμος ΠΡΟΣΟΧΗ : Oι εγγραφές με προσκλήσεις είναι ανοιχτές. Δυνατότητα αποστολής πρόσκλησης έχουν μόνο οι VIP MEMBER και άνω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 επεσε και το grtorrent.net? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppetross Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 με ποιο τροπο μπορω να δω εκ των προτερων αν υπαρχουν ελληνικοι υποτιτλοι για καποιο βιντεο που σκοπευω να κατεβασω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts