mcde Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Μπορείς να αλλάζεις τον φάκελο που αποθηκεύεται κάθε κατέβασμα αρκεί να ανοίγεις το torrent με File --> Add Torrent (Choose Save Dir). Επίσης δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις τα labels για να τα οργανώσεις καλύτερα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Οταν κατεβαζω τα αρχεια αποθηκευονται χυμα....Θελω να μαθω αν γινεται ή πριν ή μετα τη ληψη των αρχειων,να τα ταξινομω σε φακελους(αναλογα με το ειδος) αλλα με καποιο τροπο να συνεχιζει το seeding και να μην χανονται απτο μtorrent.. Πρακτικά είναι πολύ δύσκολο αυτό που ζητάς. Από την άλλη όμως σκέψου ότι δεν έχει νόημα να έχεις πάνω από 20-30 torrents ενεργά να seedaroυν. Οι περισσότεροι private tracker δε σου επιτρέπουν κιόλας πάνω από έναν αριθμό. Εκτός αν έχεις vdsl αλλά και πάλι θα μπουκώνει. Οπότε ενστερνίσου τη λογική "αφήνω κάτι να ανέβει μέχρι να φτάσει σε ratio μεταξύ 1,1 και 2 και το αφήνω έως 7 με 10 μέρες ακόμη κι αν δε φτάσει τα παραπάνω". Μετά τα διαγράφεις από το μtorrent και τα ταξινομείς. Και διαγράφεις και τις φόλες. Δεν έχει νόημα δηλαδή να κρατάς αρχεία για πάντα. Έτσι τα hot αρχεία τα δίνεις στον επόμενο και φεύγεις, τα ξεχασμένα που δεν έρχεται να τα πάρει κανείς τα κρατάς ζωντανά για κάποιες μέρες ακόμη μήπως βρεθεί κανένας ξεχασμένος όπως εσύ, να το πάρει από σένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Τελικα εφαρμοσα την συμβολη σου φιλε BabylonX...Αν δεν ειχα κανει φορματ πριν 5 μηνες το πιο παλιο τορρεντ θαταν 2 χρονων ισως..:p Και ηδη αρχισα να σβηνω τη σαπιλα οπως λες και συ..Σας ευχαριστω και τους 2 σας για τις απαντησεις.. Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikescott Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Εχω το συγκεκριμενο προγραμμα χρονια και πρωτη φορα μου βγαζει αυτο το σφαλμα οταν παταω οκ για να αρχισει να κατεβαζει.. "disk removed.please re-attach" Σε ολα τα τορεντς απο ολα τα τορεντ σαιτς. Ξερει καποιος τι ειναι αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Τα αρχεία που κατεβάζεις ή ανεβάζεις, βρίσκονται σε εξωτερικό δίσκο/usb? Αν ναι δεν τα βλέπει για κάποιο λόγο. Κλείνεις και ξανανοίγεις τον δίσκο/usb και αν δεν τα βλέπει πάλι σε restart του mtorrent, κάνεις force start σε καθένα από τα αρχεία αυτά που δεν βλέπει.Φυσικά είσαι σίγουρος πριν ότι ο φάκελος που ψάχνει το mtorrent για το αρχείο είναι ο σωστός. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 (edited) οταν στο emule τελειωνει ενα αρχειο να κατεβαινει και ειναι στον φακελο incoming μπορω να το παρω απο εκει και να το μεταφερω σε αλλο σκληρο πχ που εχω σχετικα αρχεια?στον αλλο σκληρο που λεω και εκει τον εχω shared ολο το σκληρο για να δινω πισω τα αρχεια. Edited May 22, 2012 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Παιδιά αν μπορείτε στείλτε κανένα PM και invites σε private ελληνικούς tracker γιατί μόνο με τον BlueWhiteGT έχω μείνει από ελληνικούς. Και για ξένους με HD αρχεία. Μπορώ να σας στείλω screenshot με στατιστικά, seedάρουμε όσο μπορούμε τόσο χρόνια, δεν θα έχετε πρόβλημα διαγραφής. ;) To DC++ δυστυχώς έχει "πέσει" και παλιότερα θυμάμαι στο Angelos υπήρχαν τα πάντα. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 εγω θα ηθελα να με ενημερωσει καποιος για τορρενταδικα με ξενη μουσικη..οσα ειχα κλεισανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 εγω θα ηθελα να με ενημερωσει καποιος για τορρενταδικα με ξενη μουσικη..οσα ειχα κλεισανε. τι καλυτερο για ξενη μουσικη απο τον πειρατικο κολπο? :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 εγω θα ηθελα να με ενημερωσει καποιος για τορρενταδικα με ξενη μουσικη..οσα ειχα κλεισανε. Αν ψάχνεις λιγότερα εμπορικα κομμάτια, τότε θα κοιτούσα όχι σε torrents, αλλά σε Soulseek στην θέση σου ή σε Limewire που ακόμα κρατούνε αρκετά καλό database. Αλλιώς, σε pirate bay για τα υπόλοιπα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Αν ψάχνεις λιγότερα εμπορικα κομμάτια, τότε θα κοιτούσα όχι σε torrents, αλλά σε Soulseek στην θέση σου ή σε Limewire που ακόμα κρατούνε αρκετά καλό database. To limewire εχει σταματησει να λειτουργει απο το 2010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 στο demonoid μπαινετε κανονικα? 3 μερες τωρα μου βγαζει "server too busy" και μολις ειχα κανει account :( Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darredevvil Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 στο demonoid μπαινετε κανονικα? 3 μερες τωρα μου βγαζει "server too busy" και μολις ειχα κανει account :( :( κ εμένα το ίδιο μου βγάζει...τι παίχτηκε?το κλείσανε κ αυτό??:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 :( κ εμένα το ίδιο μου βγάζει...τι παίχτηκε?το κλείσανε κ αυτό??:mad: hmmmmm.. απο wikipedia: "Current status Offline (DDoS attack)" περιμενουμε λοιπον!! Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Υπαρχει καποιος τροπος ετσι ωστε να ξεζιπαρονται τα αρχεια χωρις να χρειαζεται κωδικος εκει που υπαρχει ? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 δε νομιζω, πρεπει να τον ξερεις, συνηθως (αν το κατεβασες) το γραφει σε καποιο εγγραφο η στην περιγραφη... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 επειδη το emule αν εχω καταλαβει καλα "βλεπει" αν δινεις πισω αρχεια στο συστημα και αν δινεις αρκετα εχεις μεγαλυτερες ταχυτητες στο κατεβασμα,υπαρχει καπου στις ρυθμισεις να βλεπουμε ποσο "καλοι" ειμαστε στο να δινουμε πισω αρχεια?κατι σαν το ratio στα τορρεντ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 επειδη το emule αν εχω καταλαβει καλα "βλεπει" αν δινεις πισω αρχεια στο συστημα και αν δινεις αρκετα εχεις μεγαλυτερες ταχυτητες στο κατεβασμα,υπαρχει καπου στις ρυθμισεις να βλεπουμε ποσο "καλοι" ειμαστε στο να δινουμε πισω αρχεια?κατι σαν το ratio στα τορρεντ. Όχι, δεν μπορείς να το δεις γιατί είναι κάτι που αποθηκεύεται στον υπολογιστή του κάθε άλλου χρήστη του emule. Για να πιάσεις ταχύτητες δηλαδή πρέπει να ανέβεις στην ουρά των χρηστών που έχουν τα αρχεία που θες. Για να το κάνεις αυτό πρέπει είτε να τους κάνεις upload, είτε να... περιμένεις. Το emule δουλεύει καλύτερα όταν το έχεις ανοικτό 24/7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Όχι, δεν μπορείς να το δεις γιατί είναι κάτι που αποθηκεύεται στον υπολογιστή του κάθε άλλου χρήστη του emule. Για να πιάσεις ταχύτητες δηλαδή πρέπει να ανέβεις στην ουρά των χρηστών που έχουν τα αρχεία που θες. Για να το κάνεις αυτό πρέπει είτε να τους κάνεις upload, είτε να... περιμένεις. Το emule δουλεύει καλύτερα όταν το έχεις ανοικτό 24/7. Έγινε ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 επειδη το emule αν εχω καταλαβει καλα "βλεπει" αν δινεις πισω αρχεια στο συστημα και αν δινεις αρκετα εχεις μεγαλυτερες ταχυτητες στο κατεβασμα,υπαρχει καπου στις ρυθμισεις να βλεπουμε ποσο "καλοι" ειμαστε στο να δινουμε πισω αρχεια?κατι σαν το ratio στα τορρεντ. για να κανεις δουλεια με τον γαιδαρο και να μη "μουλαρωνει" πρεπει να γινεις connectable δηλαδη να βλεπεις το κεφαλι του χωρις την μασκα κατω δεξια στην taskbar Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 για να κανεις δουλεια με τον γαιδαρο και να μη "μουλαρωνει" πρεπει να γινεις connectable δηλαδη να βλεπεις το κεφαλι του χωρις την μασκα κατω δεξια στην taskbarτωρα ας πουμε εχει την μασκα που λες αλλα συνηθως δεν την εχει.εχω 3 TB που δινω καθε μερα ολη μερα πισω!δεν φτανουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 τωρα ας πουμε εχει την μασκα που λες αλλα συνηθως δεν την εχει.εχω 3 TB που δινω καθε μερα ολη μερα πισω!δεν φτανουν? Ρύθμισε το port forward να μην έχει ποτέ τη μάσκα, συνδέσου επίσης στο Kad network, ενεργοποίησε το protocol obfuscation και... έχε υπομονή. Γι' αυτό το λένε emule (μουλάρι). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 (edited) Ρύθμισε το port forward να μην έχει ποτέ τη μάσκα, συνδέσου επίσης στο Kad network, ενεργοποίησε το protocol obfuscation και... έχε υπομονή. Γι' αυτό το λένε emule (μουλάρι).αυτα ειναι ενταξει? http://imageshack.us/a/img23/6026/incredimailscreenshot00j.jpg πορτα στο ρουτερ δεν εχω ανοιξει. στο kad ειμαι connected. αυτο το protocol obfuscation που ειναι να το ρυθμισω?νομιζω το βρηκα στις ρυθμισεις και ειναι τικαρισμενο το κουτακι. Edited September 18, 2012 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Εντάξει φαίνεται. Το protocol obfuscation θα το βρεις αν ψάξεις στις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 είναι κανείς super user mytog? ας μου στείλει πμ θέλω να ρωτήσω κάτι Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts