mcde Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Αν δεν θέλεις μπελάδες μην ασχοληθείς με το Kazaa. Υπάρχουν τόσο p2p file sharing δίκτυα για να βρεις οτιδήποτε θέλεις (DC++ , emule, torrent). Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Σχετικα με το azareus, εχει δοκιμασει κανεις να του βαλει plugins( http://azureus.sourceforge.net/plugin_list.php )? Aν ναι, ας πει τη γνωμη του..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Ρε παδιά εδώ και λίγες μέρες στο dc++ δε μου συνδέεται!Δηλαδή αρχικά προσπαθεί να κάνει σύνδεση αλλά λέει ότι λόγω της μεγάλης αναμονής η σύνδεση ακυρώθηκε!Διάβασα όλους τους οδηγούς στο angelos0.com που παραπέμπει και ήταν όλα όπως έπρεπε!Έκανα και ενημέρωση του προγράμματος αλλά κια πάλι τίποτα!:(Τι μπορεί να συμβαίνει!?Τι αλλαγές θα πρέπει να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Ρε παιδιά, όταν κατεβάζω από το blue-whitegt, γιατί είναι τόσο χαμηλό το ratio μου; Ενώ κατεβάζω με 30kb/s, ανεβάζω με (το ανώτερο) 4 kb/s!!! Φταίει το overseeding που κάνουν μερικοί; (Αν δεν ανέβει το ratio με βλέπω να φεύγω από την πίσω πόρτα :p) Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 γιατι κατεβαζεις τοτε; οσο κατεβαζεις, ακριβως επειδη η ταχυτητα download σε σχεση με την upload ειναι μεγαλυτερη, θα μειωνεται και το ratiο. αστο για μερες να ανεβαζει...οσο παει... ρυθμισε και το προγραμμα, 30 και 4 ειναι λιγα θα ελεγα για το bwgt. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Ρε παδιά εδώ και λίγες μέρες στο dc++ δε μου συνδέεται!Δηλαδή αρχικά προσπαθεί να κάνει σύνδεση αλλά λέει ότι λόγω της μεγάλης αναμονής η σύνδεση ακυρώθηκε!Διάβασα όλους τους οδηγούς στο angelos0.com που παραπέμπει και ήταν όλα όπως έπρεπε!Έκανα και ενημέρωση του προγράμματος αλλά κια πάλι τίποτα!:(Τι μπορεί να συμβαίνει!?Τι αλλαγές θα πρέπει να κάνω? Kανείς?:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Σε κανένα hub δεν μπορείς να συνδεθείς δλδ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Kανείς?:( Μπας και έφαγες κανένα ban επειδή κάποιος πήγε να κατεβάσει από εσένα αλλά τον "έκλεισες"; Γιατί υπάρχουν και οι ρουφ που κατευθείαν ενημερώνουν τους Bot για κάτι τέτοια και σε στέλνουν από κει που'ρθες... (Btw το ratio μου ανεβαίνει, κατεβάζω με 70 kb/s και ανεβάζω με 6-7 :D ) Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Σε κανένα hub δεν μπορείς να συνδεθείς δλδ; Μόνο σε αυτό το hub συνδεόμαι και δεν γνωρίζω για κάποιο άλλο!? Μπας και έφαγες κανένα ban επειδή κάποιος πήγε να κατεβάσει από εσένα αλλά τον "έκλεισες"; Γιατί υπάρχουν και οι ρουφ που κατευθείαν ενημερώνουν τους Bot για κάτι τέτοια και σε στέλνουν από κει που'ρθες... (Btw το ratio μου ανεβαίνει, κατεβάζω με 70 kb/s και ανεβάζω με 6-7 :D ) Δεν ξέρω έχω σταματήσει πολλούς την ώρα που κατεβάζουν!Αν έχω φάει ban πως θα το διαπιστώσω?Τι με συμβουλεύετε να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Κάνε ένα copy-paste εδω το μήνυμα που σου βγαζει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Κάνε ένα copy-paste εδω το μήνυμα που σου βγαζει. *** Connecting to angelos0dc.no-ip.info:1411... *** Connected <-O_Arxhgos-> YnHub version: 1.033 produced by Yoshi and Nev. <-CORE-> Current user count: 2105 after 1:19:18:56 uptime <-CORE-> Current sharesize is: 93.39 TiB If you cannot join visit our website and read it: http://www.angelos0.com <-O_Arxhgos-> You've been disconnected because the negotiation between your client and the hub took too long *** Connection closed Αυτό είναι το μήνυμα!Τι έχετε να πείτε!?:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Δεν ξέρω έχω σταματήσει πολλούς την ώρα που κατεβάζουν! Μπράβο ωραία συμπεριφορά :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 (Btw το ratio μου ανεβαίνει, κατεβάζω με 70 kb/s και ανεβάζω με 6-7 :D ) παλι κατεβαζεις; πως θα ανεβασεις το ρατιο; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Μπράβο ωραία συμπεριφορά :mad: Δε τους έκλεινα επείτηδες!Απλά ή έκλεινα το pc ή έπαιρναν ένα τραγούδι δικό μου που δεν το είχα αλλάξει φάκελο απο τα shared!Και ότι έγινε έγινε;):worry:! Τώρα τι κάνω?Μη φανταστείς κιόλας ότι τους έκλεινα όλους κανα 5 φορές να έχω κλείσει άτομο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Παιδια λιγη βοηθεια.Χρησιμοποιω το emule εδω και χρονια παντα με highid.Χθες ξαφνικα μου εβγαλε lowid στο ed2k.Το kad παραμενει με highid.Εκανα τις εξης κινησεις.Αλλαξα θυρες.Στο test port τις βλεπει ανοιχτες αλλα το lowid παραμενει.Επεγκατεστησα και ξαναεγκατεστησε το προγραμμα, απενεργοποιησα firewall αλλα αποτελεσμα μηδεν.Επαναλαμβανω οτι to kad συνδεεται με highid.Καμμια ιδεα τι αλλο μπορω να κανω; Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Ν'αλλάξεις sever που συνδέεσαι δοκίμασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 παλι κατεβαζεις; πως θα ανεβασεις το ρατιο; :p Σταμάααατα :p Έχω να κατεβάσω από τότε που πόσταρα το μήνυμα ;) Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Ν'αλλάξεις sever που συνδέεσαι δοκίμασες; Oxi.Θα το δοκιμασω Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Oxi.Θα το δοκιμασω Λοιπον το προβλημα ειναι οτι η ip μου τελειωνει σε 0.Οσο και να γαινεται περιεργο αυτο ειναι το προβλημα.Ξερεις κανεις πως μπορω να αλλαξω την ip μου; Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoni Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Λοιπον το προβλημα ειναι οτι η ip μου τελειωνει σε 0.Οσο και να γαινεται περιεργο αυτο ειναι το προβλημα.Ξερεις κανεις πως μπορω να αλλαξω την ip μου; Τα γνωστά..κλείνεις το router για λίγο και ξανασυνδέεσαι για να πάρει νέα ip. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Τα γνωστά..κλείνεις το router για λίγο και ξανασυνδέεσαι για να πάρει νέα ip. Αμμ δυστυχως το εκανα αλλα τιποτα Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Λοιπον το προβλημα ειναι οτι η ip μου τελειωνει σε 0.Οσο και να γαινεται περιεργο αυτο ειναι το προβλημα.Ξερεις κανεις πως μπορω να αλλαξω την ip μου; Καθόλου περίεργο. Even if you are direct connected to the internet without any firewall, you will always get a low id if your IP number ends in zero and that is because of how the id is calculated. Take a look at the following examples. The ClientID is calculated this way: IP-address = A.B.C.D A*16^0 + B*16^2 + C*16^4 + D*16^6 A+256*B+65536*C+16777216*D IP address 86.130.89.0 86+256*130+65536*89+16777216*0=5866070 IP address 86.130.89.1 86+256*130+65536*89+16777216*1=22643286 The calculated numbers must be higher than 16777215 to be considered a High ID Client. You saw the impact of the calculation when the IP number ends in zero. Δεν πειράζει πάντως να είσαι low-id για λίγο. Σε μερικές μέρες θα σου αλλάξει IP ο ISP σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Εχθές εγκατέστησα το bitcomet 0.79 το πέρασα πάνω από το 0.70 και από εκείνη τη στιγμή δεν μπορώ να κατεβάσω από κανένα tracker, που και που πιάνει κάτι πολύ χαμηλές ταχύτητες και μετά πάλι σταματάει, πριν την εγκατάσταση δεν είχα κανένα πρόβλημα. Καμιά ιδέα τη μπορεί να φταίει; Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 Φαντάζομαι θα έχει γραφτεί παλαιότερα, αλλά δεν ξέρω καν πως να ψάξω να το βρώ και να διαβάσω τόσες σελίδες απλά δεν γίνεται... Ποιό είναι εκείνο το site που έχει την λίστα με τα τελευταία releases και μπορείς να διαβάσεις τα nfo τους; Συγνώμη για τυχόν επανάληψη... :O Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
quan207 Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 re paidia gt sto dc++ 0,674 argw na mpw sta hub?prin to format kanonika empena...twra mou grafei unknown undress kai opote thimithei meta apo polla recconect mpenei!Ti simvenei? :( Kai kati allo,iparxei kapoia selida pou mporeis na kaneis search gia arxeia sto rapidshare? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts