marvin Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ. (Ήταν η μόνη μου ελπίδα να δω το καινούριο 24 σήμερα το βράδυ :yahoo: ) Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakoulis Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Καποιος να μου πει παρακαλω που μπορω να βρω την προηγουμενε εκδοση revconnect επειδη η καινουργια ειναι αθλια-μου κολλαει συνεχως:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_aris Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Και διαφορετικός να είναι ο client, θα συνεχίσει το download. Εκτός αν ο client που χρησιμοποιείς προσθέτει extension στα αρχεία που κατεβάζεις. Π.χ. ο bitcomet έχει επιλογή με την οποία προσθέτει την κατάληξη .bc στα files που κατεβαίνουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wael Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Αν και ειμαι σιγουρος οτι θα εχουν απαντηθει 5454321 φορες,αν μπορει καποιος ας απαντησει αλλη μια γιατι ειναι απιστευτα δυσκολο το ψαξιμο σε 182 σελιδες. Εστω οτι κατεβαζω το emule.Αρχεια που βρισκω?Κανω search μεσω του προγραμματος οπως το limewire πχ ή διαφορετικα? Τι ειναι το μTorrent?Ειναι torrent προγραμμα και αυτο σαν το azureus πχ?Torrent αρχεια που βρισκω?Ποιος ειναι ο καλυτερος torrent για καποιον τελειως ασχετο(εχω το μοντεμ sagem 840i του ΟΤΕ).Ειχα δοκιμασει μια φορα το azureus,αλλα δεν καταφερα να κατεβασω τιποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Αν και ειμαι σιγουρος οτι θα εχουν απαντηθει 5454321 φορες,αν μπορει καποιος ας απαντησει αλλη μια γιατι ειναι απιστευτα δυσκολο το ψαξιμο σε 182 σελιδες. Εστω οτι κατεβαζω το emule.Αρχεια που βρισκω?Κανω search μεσω του προγραμματος οπως το limewire πχ ή διαφορετικα? Kάνεις search και ψάχνεις. Υπάρχει επιλογή στο emule. Τι ειναι το μTorrent?Ειναι torrent προγραμμα και αυτο σαν το azureus πχ? Ναι ακριβώς. Σαν τον αζουρέο, αλλά πολύ καλύτερο και πολύ ελαφρύτερο. Έχει ραγδαία αύξηση σε χρήστες, πλέον οι περισσότεροι αυτό χρησιμοποιούν. Torrent αρχεια που βρισκω? Στα διάφορα τορεντάδικα. Χωρίζονται σε public και private. Όπως το λέει η λέξη. Τα public είναι ανοιχτά, δεν χρειάζεται να κρατάς αναλογία up/down (ratio), αλλά δυστυχώς έχει αρκετά fake, μένεις πολλές φορές ξέμπαρκος γιατί παύει να υπάρχει ξαφνικά κλπ. Στα prive είναι πιο νοικοκυρεμένα τα πράματα, αλλά πρέπει να διατηρείς αναλογία up/down όπως είπα. Αν μόνο κατεβάζεις και δεν ανεβάζεις και ο συντελεστής σου (ratio) είναι κάτω από 0.20 συνήθως, σε μπανάρουν. Public torrent sites: http://www.bitenova.org http://www.mininova.org http://www.torrentz.com http://www.torrentspy.com/?stype=torrents Tα δυο τελευταία είναι μηχανές αναζήτησης για τόρεντς. Πριβέ είναι αρκετά. Το ελληνικό είναι το http://blue-whitegt.com . Για ξένα υπάρχουν πολλά. Με μια απλή αναζήτηση θα βρεις άπειρα. :) Ποιος ειναι ο καλυτερος torrent για καποιον τελειως ασχετο(εχω το μοντεμ sagem 840i του ΟΤΕ).Ειχα δοκιμασει μια φορα το azureus,αλλα δεν καταφερα να κατεβασω τιποτα.. Όπως είπα παραπάνω καλύτερος είναι ο μtorrent. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wael Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Well...Thanks a lot:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Τι θα λέγατε όσοι χρησιμοποιούμε το DC να βάζαμε μπροστά απο το nickname μας το [MP]; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis_21 Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Προσπαθω να χρησιμοποιησω το μtorrent αλλα εχω ορισμενες αποριες ? 1) η επιλογη ENABLE UPNP PORT MAPPING τι σημαινει? Πρεπει να ειναι τσεκαριμενη η οχι? 2) τι νουμερο να βαλω στο port? Το ιδιο πρεπει να βαλω και στο μοντεμ μου?εχω το jetspeed 520. 3) ειναι δυνατον να μην εχω ανοιξει port αλλα παρολα αυτα να μπορω να κατεβαζω? 4) κατω κατω μου βγαζει το μυνημα Download Limited τι σημαινει? Σορρυ αν κουραζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wael Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Λοιπον,κατεβασα το emule.Το εκανα εγκατασταση και ολα φαινονται ΟΚ.Οι port δουλευουν,εχω id,εχω συνδεθει σε server και θελω να κατεβασω ενα αρχειο που εχει 350+ sources.Παρολαυτα,το download δεν εχει ξεκινησει,ειμαι ακομα στο waiting.Ξερει κανεις τι συμβαινει?Στις ρυθμισεις εχω βαλει download 96 upload 10.Καλα ειναι?Να πειραξω τιποτε αλλο? Επισης,δεν εχω καταλαβει..σε ποιον φακελο ειναι τα αρχεια που κατεβαζω και σε ποιον αυτα που μοιραζομαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spetzouras Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Λοιπον,κατεβασα το emule.Το εκανα εγκατασταση και ολα φαινονται ΟΚ.Οι port δουλευουν,εχω id,εχω συνδεθει σε server και θελω να κατεβασω ενα αρχειο που εχει 350+ sources.Παρολαυτα,το download δεν εχει ξεκινησει,ειμαι ακομα στο waiting.Ξερει κανεις τι συμβαινει?Στις ρυθμισεις εχω βαλει download 96 upload 10.Καλα ειναι?Να πειραξω τιποτε αλλο? Επισης,δεν εχω καταλαβει..σε ποιον φακελο ειναι τα αρχεια που κατεβαζω και σε ποιον αυτα που μοιραζομαι.. Αυτό είναι το κακό με το μουλάρι,μέχρι να ξεκινήσει να κατεβάζει περνάνε μέρες...:O αλλά αν ξεκινήσει...δε σταματάει.:rolleyes: Πάντως εγώ δεν το χρησιμοποιώ.Το DC είναι πολύ καλύτερο πιστεύω.:cool: Τα αρχεία που κατεβάζεις τα έχει στο φάκελο που έχεις το πρόγραμμα αν θυμάμαι καλά κ από εκεί τα μοιράζεται.Σε άλλον φάκελο έχει τα incomplete αρχεία κλπ... Υπομονή θέλει αρκετή πάντως...:blink: :cry: Παράθεση Σύλλογος Λακώνων Φοιτητών http://www.slf.4t.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibaxevan Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Προσπαθω να χρησιμοποιησω το μtorrent αλλα εχω ορισμενες αποριες ? 1) η επιλογη ENABLE UPNP PORT MAPPING τι σημαινει? Πρεπει να ειναι τσεκαριμενη η οχι? 2) τι νουμερο να βαλω στο port? Το ιδιο πρεπει να βαλω και στο μοντεμ μου?εχω το jetspeed 520. 3) ειναι δυνατον να μην εχω ανοιξει port αλλα παρολα αυτα να μπορω να κατεβαζω? 4) κατω κατω μου βγαζει το μυνημα Download Limited τι σημαινει? Σορρυ αν κουραζω 1) Αυτή την επιλογή την τσεκάρεις στην περίπτωση που το modem/router υποστηρίζει το πρωτόκολλο UPNP. Αυτό θα το δεις στο βιβλιαράκι του modem σου. Αν το έχεις ενεργό (και στο μόντεμ) δεν θα χρειάζεται να ανοίξεις κάποια πόρτα απ' το web interface του μόντεμ σου. Όταν χρειάζεται, θα ανοίγει αυτόματα και όταν κλείνεις τον μtorrent θα κλείνει. 2)Αν δεν ενεργοποιήσεις το UPNP, πρέπει να κάνεις port forwarding. Διαλέγεις μια πόρτα και την ίδια βάζεις στο modem σου ώστε να μην ''κόβει'' το firewall του modem σου τις συνδέσεις που δέχεται ο μtorrent. 3)Ναι, γίνεται αν έχεις ήδη ενεργό το UPNP. 4)το download limited το βγάζει όταν έχεις ορίσει πολύ μικρό upload, πχ.5ΚΒ/s Δοκίμασε να βάλεις λίγο παραπάνω, πχ. 7 για να μην βγάζει το μήνυμα και να μπορείς να κατεβάζεις με τη μέγιστη ταχύτητα Παράθεση προγράμματα & παιχνίδια για P910i wallpapers & screensavers για P910i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Τι θα λέγατε όσοι χρησιμοποιούμε το DC να βάζαμε μπροστά απο το nickname μας το [MP]; Για ποιον λόγο; :confused: :stupid: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Να θυμίσω ότι τις περισσότερες από αυτές τις απορίες μπορείτε να τις λύσετε και στα FAQs που έχει το κάθε πρόγραμμα στο αντίστοιχο site. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
breakdancer Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 erwtisi: exw to bit-tornado thelw na katevasw ena torrento-video megethous 698MB exw download rate 4Kb/s? den einai tromera xamilo??? mia vdomada to katevazw&akomi den exei teleiwsei:( exw Dsl 384 Ps: prin oloklirwthei olo to download tou torrento-video den mporw na to dw? prepei na katevoun kai ta 698mb?swsta? Παράθεση http://memimage.cardomain.com/member_images/4/web/700000-700999/700852_28.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 λογικά μπορείς να το δεις.ψάξε να δεις που αποθηκεύονται τα αρχεία σου όσο για την ταχύτητα μπορεί οι seeders να είναι λίγοι ή/και να έχουν μικρό upload;) Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Για ποιον λόγο; :confused: :stupid: [My Phone] ;) Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis_21 Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 1) Αυτή την επιλογή την τσεκάρεις στην περίπτωση που το modem/router υποστηρίζει το πρωτόκολλο UPNP. Αυτό θα το δεις στο βιβλιαράκι του modem σου. Αν το έχεις ενεργό (και στο μόντεμ) δεν θα χρειάζεται να ανοίξεις κάποια πόρτα απ' το web interface του μόντεμ σου. Όταν χρειάζεται, θα ανοίγει αυτόματα και όταν κλείνεις τον μtorrent θα κλείνει. 2)Αν δεν ενεργοποιήσεις το UPNP, πρέπει να κάνεις port forwarding. Διαλέγεις μια πόρτα και την ίδια βάζεις στο modem σου ώστε να μην ''κόβει'' το firewall του modem σου τις συνδέσεις που δέχεται ο μtorrent. 3)Ναι, γίνεται αν έχεις ήδη ενεργό το UPNP. 4)το download limited το βγάζει όταν έχεις ορίσει πολύ μικρό upload, πχ.5ΚΒ/s Δοκίμασε να βάλεις λίγο παραπάνω, πχ. 7 για να μην βγάζει το μήνυμα και να μπορείς να κατεβάζεις με τη μέγιστη ταχύτητα efxaristo gia tin voitheia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 egw exw na pw 2 pragmata. prosftata me diegrapsan apo to blue-white gia to xamhlo ratio. Afoy de mporw na valw nea torrents,pws na anevasw to ratio?ayta poy eixa katevasei de ta katevazane pleon.tespa.3anaegina mellos me allo username ekei. Epishs,ginetai metafora arxeioy poy exei ftasei 84% mesw bitcomet k na to paw sto uTorrent to opoio einai gamAto? Efxaristw. 3erw 3erw,sas zalisa... :\ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kawir Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Όταν δουλεύω το emule μου βγάζει συνέχεια μήνυμα από το Norton Firewall για το emule ότι ενώνομαι με άλλα pc κλπ. Και όταν πατώ permit το βγάζει συνέχεια. Υπάρχει κανένας τρόπος να το αλλάξω εκτός από το να κάνω Turn off το Internet Worm protection? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 [My Phone] ;) Προφανώς ο Bayern δεν αναφέρεται στο γιατί επειδή δεν κατάλαβε τι σημαίνει, αλλά σου λέει (και θα συμφωνήσω μαζί του) για ποιο λόγο να το βάλουμε αυτό; Θέλουμε κάτι να (απο)δείξουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Με πιάνει ο minovg ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakoulis Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 paidia egw pou exw dsl512 k den exw router logo kiprou epidi i cytanet den parexei router sto dc++ tin ekatsa tin varka..... giati enw diavaza k m elegan filoi apo ellada oti katevazan 30-38 stathera me 384 akomi egw edw 12 to pio psilo k auto me 20 users allios 1-3:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wael Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Αυτό είναι το κακό με το μουλάρι,μέχρι να ξεκινήσει να κατεβάζει περνάνε μέρες...:O αλλά αν ξεκινήσει...δε σταματάει.:rolleyes: Πάντως εγώ δεν το χρησιμοποιώ.Το DC είναι πολύ καλύτερο πιστεύω.:cool: Τα αρχεία που κατεβάζεις τα έχει στο φάκελο που έχεις το πρόγραμμα αν θυμάμαι καλά κ από εκεί τα μοιράζεται.Σε άλλον φάκελο έχει τα incomplete αρχεία κλπ... Υπομονή θέλει αρκετή πάντως...:blink: :cry: Λοιπον,το εχω αφησει απο τις 3.Το εχω βαλει να κατεβασει 4 αρχεια και εχει κατεβασει συνολικα 28mb.Τωρα που γυρισα και το ειδα,ειμαι παλι waiting.Ομως το upload μου ειναι σταθερα στα 10kb(οσο και το οριο που εχω βαλει).Aπο download ομως,ειμαι σταθερα παλι στο 0.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 το blue-whitegt έκλεισε οριστικά τις εγγραφές!! Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 το blue-whitegt έκλεισε οριστικά τις εγγραφές!! Αποσύρω το μήνυμα. Πολλά πράματα δεν πρέπει να λέγονται. :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts