Jump to content

The «Ultimate» File Sharing thread

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

λογικο ειναι να μην εχει χρηστες ακομα, εχτες το βραδυ το ξεκινησα, και εκανα της δοκιμες μου, παει καλα και σταθερα αποτι μου εχουν πει τα παιδια που μπηκαν, περιμενω κ'αλλους και μαζι περιμενω προτασεις για βελτιωση :)

Ποιος ο λογος να με κανει ban επειδη δεν εχω την τελευταια εκδοση του DC?Το κανει και σε αλλα hubs και δεν καταλεβαινω το λογο..

ΥΓ:Καλη αρχη! :)

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ποιος ο λογος να με κανει ban επειδη δεν εχω την τελευταια εκδοση του DC?Το κανει και σε αλλα hubs και δεν καταλεβαινω το λογο..

oops, λαμακια δικια μου ηταν αυτο - fixed now

ΥΓ:Καλη αρχη! :)

Thank You :D

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Kαλή αρχή

Μπήκα και εγώ και θα προσπαθήσω να είμαι μέσα όσον το δυνατό περισσότερο -έχω κλείσει κοντά στις 7 ώρες μέσα:)

Πολύ καλή ταχύτητα πιάνει σε εσένα με μερικά αρχεία που κατέβασα -γύρω στα 25KB-

Good work!

Φιλικά Δημήτρης

Όσοι χρησιμοποιείτε Azureus κατεβάζετε τις τελευταίες μέρες κανονικά και με τις ταχύτητες που κατεβάζατε; :confused:

παιδια ανεβασα ενα DC++ Hub δοκιμαστικα, εαν εχετε την καλοσυνη δοκιμαστε το και πειτε μου εαν δουλευει καλα

Ευχαριστω

messinis.no-ip.com:1411

Hunter giati emena de mou vgazei to hub sou sta public hubs tou DC?

Ti mporei na ftaiei?

STOP EATING JUNK FOOD :X

Hunter giati emena de mou vgazei to hub sou sta public hubs tou DC?

Ti mporei na ftaiei?

πολυ απλα δεν το εχω βαλει να δειχνει στα public hubs ;)

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Παιδια εχω ενα προβληματακι με το dc.

Στον desktop ειμαι κανονικα active με ανοιχτα ports στο router,και απενεργοποιημενο το firewall των windows.

Οταν μπαινω απο το λαπτοπ μεσω adhoc, active δεν μου βγαζει search results.

Εχω τις ιδιες ρυθμισεις οπως και στον ντεσκ, τι μπορει να φταιει?Μηπως αντι για την ip μου πρεπει να βαλω κατι αλλο?

edit: δοκιμασα να κανω και rules με την local ip που δινει στο λαπτοπ αλλα δεν εγινε τιποτα...αν εχει κανεις καμια ιδεα..

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Ki egw pws mporw na vrw to hub sou?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1051313#post1051313

Στην προηγούμενη σελίδα το λέει.

Πατάς Ctrl+Q (quick connect) και στο παραθυράκι που σου ανοίγει κάνεις paste το messinis.no-ip.com:1411 που έδωσε ο Hunter παραπάνω...

μπορει να μου πει καποιος που παω για να κανω register στη σελιδα torrentbytes.com?(ετσι πρεπει να γραφεται)

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

μπορει να μου πει καποιος που παω για να κανω register στη σελιδα torrentbytes.com?(ετσι πρεπει να γραφεται)

Ειναι torrentbytes. net και πηγαινεις εκει που λεει register 'η sign up (δεν θυμαμαι ακριβως). Καλη τυχη!! (θα την χρειαστεις! :D )

Πατάς Ctrl+Q (quick connect) και στο παραθυράκι που σου ανοίγει κάνεις paste το messinis.no-ip.com:1411 που έδωσε ο Hunter παραπάνω...

Ok to vrhka ;)

STOP EATING JUNK FOOD :X

τωρα καταλαβα τι ενοουσατε με τη λεξη τυχη....εσεις κανατε καιρο να κανετε register?επειδη δεν ξερω πολλα...το adsl με ποση ταχυτητα περιπου κανει download?ας πουμε για ενα επεισοδιο ποσες ωρες θελει?

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

τωρα καταλαβα τι ενοουσατε με τη λεξη τυχη....εσεις κανατε καιρο να κανετε register?επειδη δεν ξερω πολλα...το adsl με ποση ταχυτητα περιπου κανει download?ας πουμε για ενα επεισοδιο ποσες ωρες θελει?

2 μηνες...Οποιος θελει τον παω κοντρα :D

Αναλογως την ταχυτητα της adsl, ποσοι μοιραζουν το αρχειο, ποσοι το κατεβαζουν. Γενικως στα torrents παιζουν ρολο πολλα πραγματα.

2 μηνες...Οποιος θελει τον παω κοντρα :D

Αναλογως την ταχυτητα της adsl, ποσοι μοιραζουν το αρχειο, ποσοι το κατεβαζουν. Γενικως στα torrents παιζουν ρολο πολλα πραγματα.

2 μηνες?!καταλαβα.....θα αργησω ποοοοοοολυ καιρο να κανω register....

16mbps ειναι μεγαλη ταχυτητα?

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

θα 'θελα.....ενα internet cafe στη γειτονια μου γραφει οτι εχει τοση ταχυτητα!απ'οτι καταλαβα ειναι μεγαλη ε?

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

στο torrentbytes οι unconfirmed users ειναι αυτοι που ειναι στην αναμονη για register?δηλαδη τωρα που πατησα για register μπηκα αναμονη?

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

θα 'θελα.....ενα internet cafe στη γειτονια μου γραφει οτι εχει τοση ταχυτητα!απ'οτι καταλαβα ειναι μεγαλη ε?

16Mbps = 2MByteσ/sec = 1 cd σε περίπου 6 λεπτά (αν υποθέσουμε ότι κατεβάζει με όλη την ταχύτητα).

αυτη ειναι ταχυτητα!!!επειδη δεν εχω βαλει ακομα adsl κ εχω απλη συνδεση πιανει ταχυτητα μεχρι 41kb/sec....με αυτη κατεβαζεις τιποτα η να μη το συζηταω καλυτερα?

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]