Jump to content

The «Ultimate» File Sharing thread

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πήγα και γράφτηκα κι εγώ στο Tvtorrents και πράγματι,η συλλογή είναι απίστευτη!

Απλά έχω ένα πρόβλημα.Δεν κατεβαίνει τίποτα....χρησιμοποιώ το μtorrent και ενώ κοιτάζω το port μέσω του τεστ και είναι μια χαρά,και κατεβάζω και 1 άλλο torrent κανονικότατα,αυτά απο το tvtorrents δεν κατεβαίνουν. Μου δείχνει όμως πόσους seeders&leechers έχουν.

Τί μπορεί να φταεί? ( χρησιμοποιώ Modem )...

Thanks! :D

Edit...Τελικά απλά δεν είχα credits.Βλακεία μου...μπορεί να σβηστεί το μήνυμα...

Καλημέρα & Χρονια Πολλά ,

Καινουργιος στον "κοσμο" των torrent ,κατεβάσα & εγκατέστησα το μtorrent.Mπορει να με βοηθησει κάποιος λίγο στο πως λειτουργεί ??

Ευχαριστώ εκ των προτερων

G_KOR

Παιδεύομαι πολύ καιρό για να στήσω σωστά τον ρούτερ και δεν τα χω καταφέρει.

Ακολουθώ τις οδηγίες για port forward... Το utorrent λέει στη σελίδα ότι η θύρα είναι ανοικτή και μπορεί να δεχτεί συνδέσεις. Αλλά δεν κατεβάζει ούτε kb.

Θα μπορώ να πιάνω καλύτερες ταχύτητες από ό,τι με το usb modem που έμπαινα τόσο καιρό;

ε ενταξει ειπαμε για ολα υπαρχει λογος ... ενεργοποιηστε στο profile σας την ειδοποιηση απο τους admin και θα τα λαμβανετε ειδοποιηση.

;)

Τί ακριβώς σελίδα είναι αυτή? Δεν κατάλαβα.Μπήκα αλλά δεν έβγαλα άκρη...tracker είναι η απλά ανεβάζουν αρχεία και δίνουν Links?
no sig...

I selida einai prosopiki mou gnomi apo tis kaliteres gia na katebazeis apo rapid!!Exei apisteuto iliko mesa,basika exei ta panta :)

Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes.

που ειναι το λινκ για εγγραφη ρε παιδια σε αυτο το σαιτ?

και κατι λιγο ασχετο αν μπορει κανεις με pm να με βοηθησει...κατεβαζω ενα αρχειο ταινιας σε .avi και τους ελληνικους υποτιτλους σε αρχειο .srt.επειδη το μεγεθος των υποτιτλων ειναι μικρο υπαρχει καποιος τροπος να τους μεγενθυνουμε?δοκιμασα με το vosub αλλα τους μεγενθυνει μονο αν παιξω το δισκακι στο κομπιουτερ,στο dvd player δεν τους μεγενθυνει.ευχαριστω

παρακαλω τους mod αν μεταφερουν το thread αλλου να ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ πλιζ ΠΟΥ το πανε!

Υπάρχουν ακόμα άτομα που κατεβάζουν κατά κύριο λόγο από rapidshare?

Ημαρτον. :P

απ'οτι φαινεται..:p

Για σας παιδιά...

Μπορείς να κατεβάζεις από την συγκεκριμένη ιστοσελίδα χωρίς να γίνεις μέλος στο φόρουμ; Αν ναι, πώς, γιατί δεν κατάφερα να βρω πως...:wacko:¨

Επίσης, αν δεν γίνεται πώς μπορείς να πάρεις να γίνεις μέλος... λέει ότι χριάζεται να σε "καλέσει" κάποιος...

Ευχαριστώ.

Για σας παιδιά...

Μπορείς να κατεβάζεις από την συγκεκριμένη ιστοσελίδα χωρίς να γίνεις μέλος στο φόρουμ; Αν ναι, πώς, γιατί δεν κατάφερα να βρω πως...:wacko:¨

Επίσης, αν δεν γίνεται πώς μπορείς να πάρεις να γίνεις μέλος... λέει ότι χριάζεται να σε "καλέσει" κάποιος...

Ευχαριστώ.

πρεπει να σε προσκαλεσει καποιο ατομο.

επισης αν δεν εισαι μελος δεν μπορεις να κατεβασεις.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Guest Tankwart

Χρησιμοποιω soulseek καμια φορα.Εχω το modem-router Linksys WAG354Gv.2

Aξιζει να ασχολη8ω με τη διαδικασια port porwarding και δημιουργιας μιας static ip οπως περιγραφεται στη σελιδα http://www.portforward.com?

η θα πελαγωσω?

επισης να κανω αναβαθμιση στο firmware απο το router μου,η ισχυει η φιλοσοφια οτι δε μας ενοχλει και δουλευει δεν το πειραζουμε?

Ευχαριστω

υ.γ βασικα απο οτι ειδα,επειδη ειχα ασχοληθει παλι με το θεμα της static ip προσπαθωντας παλια να ρυθμισω το dc++,o υπολογιστης εχει ηδη φτιαγμενη static ip η οποια ειναι 192.168.1.136 οποτε τα αφησα οπως ειναι και πηγα και τα εβαλα ετσι οπως ειναι στο setup του router....για να δουμε...δεν εχω καταλαβει τι διαφορετικο θα δω βεβαια αλλα...βλεπουμε...

btw το dc++ λειτουργει?

• 2 weeks later...
παιδια παρατηρισα κατι απο προχτες.. απο οταν πρωτοεβαλα adsl αφηνα ανοικτα emule και μtorrent να κατεβαζουν και ολα οκ. Απο προχτες το emule αρχισε να αποκτα ταχυτητες Low id.. 800b/s, 3kb/s..ενω αφηνα το μtorrent να seedαρει. Τωρα που εκλεισα για λιγο το μtorrent ο "γαιδαρος" ξαναπηρε τα πανω του!! Γιατι συμβαινει αυτο??
Shit Happens!!!