Jump to content

The «Ultimate» File Sharing thread

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μα το Sagem 800 επειδή είναι modem δεν χρειάζεται να μπλέξεις με άνοιγμα ports.

Mόνο τις ρυθμίσεις του dc και του firewall πρέπει να κάνεις.

Kαι γω το sagem800 εχω....

Ισχυει αυτο που λες?

hostolis το κοιταξα αυτο που λες αλλα δεν εχει κατι για το sagem800 που εχω...

δινει οδηγιες για αλλα,αυτο δεν το εχει συμπεριλαβει..:(

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

Α, αφού έχεις το sagem τότε δε χρειάζεσαι port forward. Αρκεί λοιπον το software firewall που έχεις να αφήνει τον αζουρέο να κάνει τη δουλειά του.
[sIGPIC][/sIGPIC]

εχω τον Kaspersky 6.0....

Πηγαινω στα Settings...βαζω το azureus σε Trusted Zone αλλα παλι κατω στο azureus μου λεει firewalled/NAT(TCP) reachability problem....

Ωχ,σας κουρασα!

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

κανα καλο ξενο private tracker (αν εχει ανοιχτες εγγραφες θα ηταν ακομα καλυτερο) που να εχει πολλους users για να μπορεσουμε να κατεβαζουμε με μεγαλες ταχυτητες ξερετε??

καλησπερα. Εχω ADSL 1 Mb και κατεβαζω ενα παιχνιδι με το μtorrent και δεν βλεπω ταχυτητες πανω απο 11 Kb! Συνηθως ειναι 6 με 7! Θελει καποια ρυθμιση? Προσπαθω να κατεβασω το V Rally 2 για pc. Ουτε στο e-mule το βρηκα εχει μονο για emulator Dreamcast και Playstation. Υπαρχει καποιο κατεβαστηρι που θα το βρω? Ευχαριστω :)
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

• 3 weeks later...

Συγγνωμη, αλλα στον greek tracker πανε καλα;

Δεν εχω ξανασυναντησει σε tracker κατασταση οπου αρχικα δεν εχεις περιοδο χαριτος για καποια Gb, ενω παραλληλα εχεις wait period ακομα και για να seedαρεις! Δηλαδη, εχω εγω καποιο αρχειο ηδη κατεβασμενο απο αλλου, θελω να seedαρω για να φτιαξω το ratio μου, και μου λενε "Περιμενε πρωτα 12-24 ωρες"; Μα μεχρι τοτε θα το εχουν κατεβασει ηδη ολοι! Τι να seedαρω μετα; :rolleyes:

Κατα δευτερον, μου χουν σπασει τα νευρα με το #%#passkeys! Ελεος πια, δεν μπορω να seedαρω δηλαδη απο δυο μηχανηματα (οχι παραλληλα) χωρις να κατεβασω ξανα το torrent; Ή δεν γνωριζουν οτι που και που αλλαζουν οι IP αυτοματα; (Ξερω, παραλογο που δεν εβαλα σταθερη IP για τον greek tracker :p ) :mad:

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Φιλε PMNEDM νομιζω οτι εισαι λιγο υπερβολικος... Καταρχας η περιοδος χαριτος, αν δε κανω λαθος στον gt ειναι 1GB, για να μην εχεις να ανυσηχεις για το ratio σου, για να εχεις κατεβασει κατι ωστε να το seedαρεις.

Το wait time υπαρχει μονο στα νεα torrent, εχεις δοκιμασει να βοηθησεις στο seeding καποιου λιγο παλαιοτερου torrent? Μια χαρα θα μπορεις να το κανεις αυτο ;)

Απο 2 ξεχωριστες ΙΡ μπορεις κανονικα να seedαρεις με το ιδιο account χωρις να υπαρχει προβλημα, αλλα πρεπει πρωτα να εχεις κανει Login στον tracker και να κατεβασεις ενα torrent ωστε να καταγραψει και την δευτερη ΙΡ σου. Νομιζω οι πιο πολλοι private trackers ετσι λειτουργουν.

Αν εχεις καποιο αλλο προβλημα, στον gt υπαρχει ενεργο forum, οπου θα σε βοηθησουν σιγουρα :)

Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω μαζι σου. Δεν νομιζω οτι σε καποιο σημειο μου ημουν υπερβολικος. Και αναλυω:

Φιλε PMNEDM νομιζω οτι εισαι λιγο υπερβολικος... Καταρχας η περιοδος χαριτος, αν δε κανω λαθος στον gt ειναι 1GB, για να μην εχεις να ανυσηχεις για το ratio σου, για να εχεις κατεβασει κατι ωστε να το seedαρεις.

H "περιοδος χαριτος" ισχυει οντως για 1GB αλλα δυστυχως εχει ενα προβλημα: Ειναι περιοδος, αλλα δεν ειναι "χαριτος". :p Γιατι μεχρι τοτε, μπορεις να ανεβασεις μεχρι και 5 torrents (γιατι; Πειραζει να κανεις seed σε περισσοτερα ωστε να ανεβει πιο νωρις το ratio σου; :confused: ) και ισχυει (αν και δεν ειμαι απολυτα βεβαιος, αλλα 99% ισχυει) το wait time. Αρα πως ακριβως ειναι περιοδος χαριτος;

Το wait time υπαρχει μονο στα νεα torrent, εχεις δοκιμασει να βοηθησεις στο seeding καποιου λιγο παλαιοτερου torrent? Μια χαρα θα μπορεις να το κανεις αυτο ;)

Προφανως υπαρχει μονο στα νεα torrents. Αυτο ελειπε! ;) :) Το προβλημα, οπως εξηγησα και παραπανω ειναι οτι δεν εχει λογικη αυτος ο περιορισμος για seeding! Σε ενα τεραστιο ποσοστο torrents (σε αυτα τουλαχιστον που δεν εχουν πολυ μεγαλο μεγεθος) μεσα σε καποιες ωρες - το πολυ μια μερα, το εχουν κατεβασει ολοι οποτε δεν εχεις σε ποιον να seedαρεις! Και κυριως, ποια η λογικη του να απαγορευεις το seeding;

Απο 2 ξεχωριστες ΙΡ μπορεις κανονικα να seedαρεις με το ιδιο account χωρις να υπαρχει προβλημα, αλλα πρεπει πρωτα να εχεις κανει Login στον tracker και να κατεβασεις ενα torrent ωστε να καταγραψει και την δευτερη ΙΡ σου. Νομιζω οι πιο πολλοι private trackers ετσι λειτουργουν.

Ναι, απλα σκεψου και μενα που σπιτι μου εχω ενα desktop και ενα laptop, το laptop το πηγαινω και στο πανεπιστημιο και στο σπιτι ης κοπελας μου, κτλ... Καθε torrent που seedαρω πρεπει να το κατεβαζω 4+ φορες, συν οσες φορες αλλαξει η (δυναμικη) IP μου, που λογω της ALTEC (που συνεχεια μου ριχνει την συνδεση) πεφτει συχνα! Υποθετω αντιλαμβανεσαι οτι και να θελω να βοηθησω στο seeding, βαριεμαι τη διαδικασια! ;) :cool: Και οχι, τουλαχιστον οσο εχω αντιληφθει εγω απο την μακροχρονη παρουσια μου στο torrentleech και στο blue-white, δεν κανουν ετσι ολοι οι private trackers.

EDIT: Συν οτι δεν εχω καταλαβει τι πειραζει να εχει καποιος ratio πανω απο1, αλλα να μην εχει κανει upload πανω απο 5GB. Γιατι να εχει wait time; Anyway, αυτο ειναι λεπτομερεια...

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Η "περιοδος χαριτος" του 1GB βρισκεται στο γεγονος οτι δε θα σε κυνηγησει κανενας για το ratio σου, οχι σε κατι αλλο. Ο περιορισμος του wait time υπαρχει σε καθε σοβαρο private tracker και ο σκοπος του ειναι να παρακινησει τους χρηστες να μην leechαρουν μονο, αλλα να κανουν και seed. Προφανως αρκετοι θα εχουν παρει το αρχειο μεχρι να περασει το wait time, αλλα πολλοι κατεβαζουν torrents πιο μετα, ειτε γιατι δε μπαινουν καθε μερα, ειτε γιατι γεμιζουν την λιστα τους και μπαινουν στην ουρα τα torrents.

Πιστευω ο κυριος λογος περιορισμου του μεγιστου αριθμου των torrent ειναι για να μην μπαινουν καποιοι με ασχετους λογαριασμους με σκοπο μονο να κατεβασουν torrent και να την κανουν μετα. Αν ο αλλος εχει δειξει οτι ξερει και θελει να κανει seed τα torrent του, μετα ανοιγουν πιο πολλες θεσεις για ενεργα torrent, αναλογα ποσο Upload εχει κανει και ποσο ratio εχει.

Οσον αφορα τις διαφορετικες ΙΡ στειλε ενα μηνυμα σε καποιον mod να δεις αν μπορει να σε βοηθησει.

Βασικά δεν χρειάζεται να κατεβάσεις το torrent, απλά να κάνεις Login στη σελίδα.

Το οποίο και πάλι είναι σπαστικό.

Ήθελα να κατεβάσω ένα torrent από το σπίτι σε pc του πανεπιστημίου και αναγκάστηκα να στήσω proxy server στον server που θα το κατέβαζα για να φανεί εκείνου η ΙP όταν κατέβασω το torrent σπίτι, και στη συνέχεια το φορτώσω remotely στο πανεπιστήμιο.

Την τακτική αυτή την έχει μονο ο greek-tracker και το μικρό τσοντοαδερφάκι του.

Το torrentleech έχει το άλλο σπαστικό πάλι. Αν αλλάξεις IP πρέπει να κάνεις ξανά login στη σελίδα τους.... Τουλάχιστον μπορείς να συνεχίσεις να κατεβάζεις το torrent ομως. :p

Το torrentleech έχει το άλλο σπαστικό πάλι. Αν αλλάξεις IP πρέπει να κάνεις ξανά login στη σελίδα τους.... Τουλάχιστον μπορείς να συνεχίσεις να κατεβάζεις το torrent ομως. :p

Και ο torrentbytes είναι έτσι :p.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Guest Tankwart

1.ποσα γιγα να κανω share sto dc++?μολις το εγκατεστησα...για να δουμε τι θα καταφερω

2.εστειλα π,μ invitation για torr.leech και the.greekz..ειναι σαν το blue-white αυτα η 8α εχω προβληματα επειδη ειμαι ψιλοασχετος?

Παιδιά κανένας καλός tracker για μουσική;

Ξένη κυρίως...

Ευχαριστώ,

Μάνος

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

ςςς.φιλεμπ3.οργ

ελπίζω να το έπιασες :p

Thanks,

Το ''έπιασα'' αλλά δεν λέει τίποτα...

τπτ άλλο;

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

σοφτμπ3.οργ

Thanks, κάτι λέει αυτό...

:)

Παιδιά, μια ερώτηση σχετικά με το μtorrent.

Προέρχομαι από format αλλά έχω κρατήσει τον παλιό σκληρό που περιέχει τα πάντα από την παλιά μου εγκατάσταση ("χτύπησαν" τα win και έφταιγε ο σκληρός, αλλά δεν έχει χαθεί τίποτα άλλο).

Ήμουν στη μέση κάποιων downloadings και θέλω να τα συνεχίσω. Τί πρέπει να κάνω;

[Έχω ήδη μεταφέρει όλα τα (ημιτελή) αρχεία με το φακελλο τους στο νέο σκληρό, εκεί που ήταν και τα προηγούμενα]

Παιδιά, μια ερώτηση σχετικά με το μtorrent.

Προέρχομαι από format αλλά έχω κρατήσει τον παλιό σκληρό που περιέχει τα πάντα από την παλιά μου εγκατάσταση ("χτύπησαν" τα win και έφταιγε ο σκληρός, αλλά δεν έχει χαθεί τίποτα άλλο).

Ήμουν στη μέση κάποιων downloadings και θέλω να τα συνεχίσω. Τί πρέπει να κάνω;

[Έχω ήδη μεταφέρει όλα τα (ημιτελή) αρχεία με το φακελλο τους στο νέο σκληρό, εκεί που ήταν και τα προηγούμενα]

Pas ston tracker apo opou exeis katevasei ta arxeia torrent k ta ksanakatevazeis...an ta exeis eidh, den pas.....Sthn synexeia ta anoigeis me mtorrent k synexizei to download apo ekei pou exei mhnei(kanei ena check sthn arxh)...

Twra pou eipes gia format oriaka eimai k egw:worry:

IBIS 5

"IBIS: just keep walking"