BASSstarlet Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 Το firewall δεν σε κόβει από το να <<συνδεθείς με το dc++>>(εννοείς με hub?εννοείς δεν κατεβαίνουν oi hub lists?για τίποτα από αυτά δεν ευθύνεται το firewall,πάντως) Γίνει πιο συγκεκριμένη να σε βοηθήσουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athanasios Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 δεν ξερω εαν εχει ξαναγραφτει απλα βρηκα ακομη ενα torrent site h**P://www.gamato.info αλλα δεν εχει και πολυ πραγμα.... Παράθεση ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 Ναι είναι σχετικά καινούργιο απ'ότι ξέρω γι'αυτό μάλλον... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_e_v Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 Καλημέρα σε όλους. Στο DC++ ενώ σε άλλα hubs μπαίνω κανονικά, σε αυτά τα 2 (και σε άλλα ενδεχομένως που δεν τα έχω ελέγξει) μου βγάζει *** Connecting to angelos0dc.no-ip.info:1411... *** Επιχειρήθηκε η εκτέλεση μιας λειτουργίας υποδοχής σε ένα κεντρικό υπολογιστή, ο οποίος δεν είναι προσπελάσιμος. Τι μπορεί να συμβαίνει και πώς μπορώ να το διορθώσω; Ευχαριστώ. mou vgazei to idio minima otan paw na synde8w ston angelo. ti symvainei? Παράθεση "..είναι οι άνθρωποι, μου έλεγες πουλιά..σαν χειμωνιάσει πάντα μακρυά πετάνε..κ έρχονται ίσως να σε δουν κάποια βραδιά..αν έχουν σπάσει τα φτερά τους..ή αν πεινάνε.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 δεν ξερω εαν εχει ξαναγραφτει απλα βρηκα ακομη ενα torrent site h**P://www.gamato.info αλλα δεν εχει και πολυ πραγμα.... Μην κάνετε τον κόπο να γραφτείτε. 1 seeder σε κάθε torrent και πολλά δεν έχουν κανένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Ξέρεται αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το μtorrent? Χωρίς να έχω πειράξει τίποτα από τις ρυθμίσεις έχει "κλειδώσει" στα 29-31Kbyte/sec download... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Ξέρεται αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το μtorrent? Χωρίς να έχω πειράξει τίποτα από τις ρυθμίσεις έχει "κλειδώσει" στα 29-31Kbyte/sec download... οχι, δεν υπαρχει προβλημα. port forward εχεις κανει κανονικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athanasios Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Μην κάνετε τον κόπο να γραφτείτε. 1 seeder σε κάθε torrent και πολλά δεν έχουν κανένα. εχεις απολυτο δικο φιλε μου εξαλου το ειπα οτι δεν... αλλα για οσους εχουν βαλει dsl τωρα και θελουν να κατεβαζουν απο καπου καλο ειναι και αυτο απο το να ψαχνουν invite για site.. εξαλλου δεν εχω καμια σχεση με την εν λογω σελιδα και να σου πω την αληθεια δεν μου αρεσει ετσι πως την εχουν ονομασει.. ισως και αυτη καποια στιγμη αρχισει και εχι λαο... παντως σε μερικα απο ταχυτητες καλα πανε.. αυτα και συγνωμη εαν κουρασα... Παράθεση ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 οχι, δεν υπαρχει προβλημα. port forward εχεις κανει κανονικα; modem Crypto F200.....:whistle: Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoman28 Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 καλησπερα αντιμετωπιζω προβλημα,εχω γραφτει στο greekbits και στο hitlist ομωσ δεν εχω λαβει confirmation mail εδω και αρκετες μερες. Μηπως ξερετε αν συμβαινει κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Αν έχεις hotmail, κοίτα στα junk. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faethon242 Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 Στείλε τους email και πες τους το πρόβλημά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Στο torrentleech μου βγάζει ip banned εδώ και 2 χρόνια σχεδόν. Δεν ήξερα παλιά απο ratio κλπ. γιαυτό με πέταξαν. Μπορώ κάπως να ανατρέψω αυτή την κατάσταση; Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Στο torrentleech μου βγάζει ip banned εδώ και 2 χρόνια σχεδόν. Δεν ήξερα παλιά απο ratio κλπ. γιαυτό με πέταξαν. Μπορώ κάπως να ανατρέψω αυτή την κατάσταση; Static IP έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 Σήμερα έβαλα Forthnet 2.0 mbit. Τι ταχύτητες να περιμένω (DL/UL) και ποιες ρυθμίσεις θα πρέπει να κάνω στο μtorrent? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 Το πρακτικό maximum που να περιμένεις είναι 210-220kB/sec DL και 20-25kB/sec upload. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 Static IP έχεις; Δεν θυμάμαι, πως το βλέπω; Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Παρατηρησα χθες το συγκεκριμενο εικονιδιο στο μTorrent.Δεν καταλαβαινω ομως αν εχω διαφορα στην ταχυτητα.Τι μπορω να κανω και πως,για να φυγει αυτο?Εχω ενα Sagem F@st 1500WG Router.:) http://img89.imageshack.us/img89/3907/sagemnn8.th.jpg Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Ελπίζω να έχεις ρυθμίσει το port forwarding, διαφορετικά δες αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1261439#post1261439 Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Δεν εβγαλα ακρη.Ενω εχω κανει οτι ζηταει για static δε με αφηνει μετα να μπω στο router.Μου λεει οτι το χρησιμοποιει αλλος. http://http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Sagem/Fast1500WG/Utorrent.htm ΥΓ)Αν εχω καταλαβει καλα,δε θελει port forward αν εχω modem?Ειναι ολα οκ αυτοματα? Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 ΥΓ)Αν εχω καταλαβει καλα,δε θελει port forward αν εχω modem?Ειναι ολα οκ αυτοματα? Ναι τα modem όπως το sagem 300 αν δεν υπάρχουν εκεί στη λίστα δε θέλουν forwarding Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Δεν εβγαλα ακρη.Ενω εχω κανει οτι ζηταει για static δε με αφηνει μετα να μπω στο router.Μου λεει οτι το χρησιμοποιει αλλος. http://http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Sagem/Fast1500WG/Utorrent.htm ΥΓ)Αν εχω καταλαβει καλα,δε θελει port forward αν εχω modem?Ειναι ολα οκ αυτοματα? βασικα αν το συνδεεις με usb δε χρειαζεται forward. static εννοει την ΙΡ του pc σου που βλεπει το ρουτερ, οχι static στο ιντερνετ. και δε χρειαζεται να κανεις κατι για να μεινει static, αν δε συνδεεις αλλο pc δεν αλλαζει, τη βαζεις κατευθειαν στο ρουτερ και τελειωσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Εχω ενα SpeedTouch 585 v6 και δεν μπορεσα να ανοιξω τα ports.Κατι δωκιμασα το μεσημερι αλλα δεν καταφερα κατι.Συνεχισε να μου βγαζει αυτο το προβλημα που βγαζει και στο rallista...Μπορει καποιος να με βοηθησει λιγο με τις ρυθμισεις?:cry: :cry: Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/Thomson-Alcatel/SpeedTouch585/default.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Εκανα απο την αρχη ο,τι ακριβως λεει και δεν εβγαλα ακρη..Με το που πειραξω το router δεν μπορω ουτε στο msn,ουτε σε σελιδες..:( Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts