ng78 Δημ. August 6, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον SpecFor21 To exw katebasei kai ayth thn stigmh to exw leitourgw, alla den mporw na brw epilogh pou na kanei kati tetoio.Einai built on kai den xreiazetai na energopoihsw kati ? Πήγαινε στο Tools->Kazaa Lite Options. Στο παράθυρο που σου βγάζει βρες την επιλογή "Block bad IP ranges (ie. RIAA bots)". By default είναι ανενεργή με αποτέλεσμα να σε σκανάρει η RIAA :eek: Ενεργοποίησέ τη και θα είσαι ΟΚ Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. August 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον ng78 Πήγαινε στο Tools->Kazaa Lite Options. Στο παράθυρο που σου βγάζει βρες την επιλογή "Block bad IP ranges (ie. RIAA bots)". By default είναι ανενεργή με αποτέλεσμα να σε σκανάρει η RIAA :eek: Ενεργοποίησέ τη και θα είσαι ΟΚ "Port 1214 (aka Kazaa's port) is disabled so no-one can scan your computer to see if you're using Kazaa K++." Αυτό το έχω ενεργοποιήσει. Τι ενοεί "μπλοκάρει την θύρα που χρησιμοποιεί το Kazaa"? Τότε πως συνδέεται; Να το αφήσω ΟΝ ή OFF? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi375 Δημ. August 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον paravoid kai to eMule kai to DC++ einai open-source (GNU/GPL) opote ek ton pragmaton den tha mporousan na exoun spyware:) Osi xrisimopioun to eMule na riksoun kai mia matia se afti ti selida http://mobil.emule-project.net/index.php?page=home&language=en Me to MobileMule mborite na elenxete to eMule sas opote thelete apo to kinito sas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2003 Πολύ καλό!!! Το έχει δοκιμάσει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi375 Δημ. August 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2003 Prin misi ora to wrika to programma kai prospathisa sta grigora na kano connecten me ton ipologisti mou, alla den to katafera akoma. Kati me to Wap mallon den einai sosto. Tha dokimaso to wradaki pali. opios to dokimasi to programma kai kataferi kati, na to grapsi edo mesa. thx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. August 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2003 παιδια μπορει κανείς να μας πει τα settings για το emule? δεν κατάφερα ποτέ να κατεβάσω τίποτα! Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. August 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον `trapped παιδια μπορει κανείς να μας πει τα settings για το emule? δεν κατάφερα ποτέ να κατεβάσω τίποτα! Δεν υπαρχουν μαγικες ρυθμισεις για το emule. Το προγραμμα βασιζεται αποκλειστικα σε queues και σε upload gredits. Οσο περισσοτερο ανεβαζεις τοσο πιο πολυ προσπερνας κοσμο στην queue. Αν εισαι τυχερος (δηλαδη δεν εχει ο αλλος κανεναν στην queue του) μπορεις και με την πρωτη να κατεβασεις κατι, ιδιως αν ειναι δημοφιλες αρχειο. Το emule δεν θελει χρηστες που δεν θελουν να ανεβαζουν με την δικαιολογια οτι ετσι κοβει ταχυτητα. Δεν ανεβαζεις=δεν κατεβαζεις ευκολα. Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον fumantsu Δεν υπαρχουν μαγικες ρυθμισεις για το emule. Το προγραμμα βασιζεται αποκλειστικα σε queues και σε upload gredits. Οσο περισσοτερο ανεβαζεις τοσο πιο πολυ προσπερνας κοσμο στην queue. Αν εισαι τυχερος (δηλαδη δεν εχει ο αλλος κανεναν στην queue του) μπορεις και με την πρωτη να κατεβασεις κατι, ιδιως αν ειναι δημοφιλες αρχειο. Το emule δεν θελει χρηστες που δεν θελουν να ανεβαζουν με την δικαιολογια οτι ετσι κοβει ταχυτητα. Δεν ανεβαζεις=δεν κατεβαζεις ευκολα. Τότε δεν κάνει για εμάς τους leechers... :whistle: Καζαα και πάλι καζαα! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. August 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Bayern7 Τότε δεν κάνει για εμάς τους leechers... :whistle: Καζαα και πάλι καζαα! :cool: Αυτά που βρίσκεις στο emule όμως δεν θα τα βρεις ούτε με σφαίρες στο Kazaa. Πάντως ακόμα και με dial up μπορείς να κατεβάζεις με 4-5 και να ανεβάζεις με 2 ταυτόχρονα οπότε ανεβαίνει και το rating σου. Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. August 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2003 Θα το δοκιμάσω και το eMule .. δεν το ήξερα αυτό με το upload! Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. August 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2003 το emule εχει τρομερα πραγματα και πολυ καλες search engine (sharereactor). Ομως πρεπει να ανεβαζεις. Εγω παντως ειμαι αυτης της αποψης, δωσε και σωσε. Επειδη ασχολουμε με τα anime εχω βρει τρελα πραγματα, οπως και απο προγραμματα (κριμα που δυστυχως δεν ειναι ολοκληρα) :( Μαλιστα το emule προτεινει οχι πολλα αρχεια (μεχρι 500) αλλα μεγαλα. Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. August 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2003 ψάχνω καιρό τώρα το Sex and the City όπως κ πολλές άλλες ταινίες και όλο fakes βρίσκω στο Kazaa.. ελπίζω να τα ''πάω'' καλά με το γαιδουράκο :p Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi375 Δημ. August 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2003 @fumantsu An endiaferese kai gia erga anime rikse kai mia matia se afti ti selida http://www.eselpsychos.de/okin.php Tha wris links gia erga (germanika, agglika kai iaponezika). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maximvs Δημ. August 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2003 Παιδια καλησπερα..σε ποιο HUB συνδεεσται στο DC++..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. August 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Maximvs Παιδια καλησπερα..σε ποιο HUB συνδεεσται στο DC++..? To ίδιο πράγμα θα ρωτούσα! Γίνεται ένας χαμός? Εχει χρησιμοποιήσει κανείς το DC++ να μας βοήθησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2003 Λοιπόν αυτή η !@$!$@! RIIA έχει ρίξει πολύ σκάρτο πράμα στο καζαα... Τρεις φορές κατέβασα ένα κομμάτι και τις 3 ήταν σκάρτο! Άλλοτε είχε παράσιτα, άλλοτε έπαιζε 20 σεψ και σταματούσε.. Τελικά κατάφερα να το βρω με την τέταρτη! Το σωστό το είχαν 2 άτομα, τα σκάρτα , το ένα το είχαν 80+ το άλλο 50+ και πάει λέγοντας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. August 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2003 Exω την εντύπωση πάντως ότι το WinMX είναι αρκετά αργό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freestyler Δημ. August 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2003 αχ..παλιο μου και καλο μου audiogalaxy που εισαι... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/ban.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. August 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2003 απο που μπορουμε να κατεβασουμε το Bittorrent; Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2003 Tελικά θα καταλήξω στο Dc++! Ένα τραγούδι του Στόκα ψάχνω και μου έχει φάει τα νιάτα! Όχι τώρα βέβαια γιατί είμαι με PC ανάγκης και δεν έχω τα κατάλληλα Gb για sharing... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. August 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2003 Tελικά δεν υπάρχει προγραμμά που να μας ικανοποιεί όλες τις αναγκες.. :( Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. August 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2003 Μαλλον το καθε προγραμμα ικανοποιει συγκεκριμμενες αναγκες. Εγω παντως εχω το emule για καποια συγκεκριμενα anime που δεν μπορω να τα βρω στο kazaa και το kazaa για "κοινωνικοπολιτικου περιεχομενου" ;) και αλλα διαφορα για ποιο γρηγορα. Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonpap Δημ. August 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2003 Kαλές γραμμές να έχουμε και τα downloads τα βρίσκουμε! :) :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. August 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον jasonpap Kαλές γραμμές να έχουμε και τα downloads τα βρίσκουμε! :) :lol: Καλή διάθεση και μεγάλη υπομονή θα έλεγα εγώ γιατί έχω κατεβάσει και αρχεία 100+MB με dial-up. Για να μην σου πώς ότι έχω κατεβάσει μια φορά και ένα ISO 600MB αλλά αυτό τουλάχιστον με ISDN64! Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. August 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2003 Eγώ με ADSL δεν το αφήνω σε ησυχία το καημένο το PC και το bittorrent :p Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts