MeTaLiKa Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 οντως εχεις δικιο.απλα απο μερια χρηματων μιλησα οτι δεν νομιζω να τα χασεις.ισως αργησεις να τα παρεις.(δεν εχω παρει ποτε χρηματα πισω μεσω paypal) αλλα ξερω σιγουρα οτι σε προστατευουν.παντω αν κοιταξετε ebay.co.uk σιγουρα θα βρειτε οτι βρηκατε και στο simply απλα 5-10 ευρω ακριβοτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimval86 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Ναι φίλε , και αυτό που δεν καταλαβαίνω περισσότερο είναι πως στο ebay είναι top seller , ενώ σαν eshop website διάβασα τα χειρότερα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeTaLiKa Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 κι εγω το ιδιο.παντως το σκεφτομαι να αγορασω απο την στιγμη που θα ειμαι καλυμενος σε περιπτωση που γινει καμια στραβη.εκτος και αν βρω αυτο που θελω πες 5-10 € περισσοτερα και το παρω απο καπου αλλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpasketbolistas Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 (edited) Σκέφτομαι να αγοράσω το sony Xperia S. Έχω βρει καταστήματα από το skroutz που το έχουν ακόμα και 200 ευρώ φθηνότερα από ότι σε μεγάλα καταστήματα. Στα σχόλια που κάνουν στο skroutz για αυτά τα καταστήματα το 90% είναι θετικά όμως στο ψάχνοντας στο google είδα ότι οι γνώμες είναι ανάμικτες και υπάρχουν πολλά αρνητικά σχόλια. Η ποιότητα είναι ίδια με τα "μεγάλα" καταστήματα και οι εγγυήσεις ισχύουν όπως αυτές των μεγάλων καταστημάτων ή υπάρχουν "κομπίνες" πίσω από τις χαμηλές τιμές? Υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν διαφορετικές ρυθμίσεις στο κινητό? Τι πρέπει να προσέξω και να ρωτήσω πριν κάνω αγορά από ένα τέτοιο κατάστημα? Αν κάποιος έχει εμπειρία με αγορές από online καταστήματα με χαμηλές τιμές και είναι ευχαριστημένος και από ποιότητα και εγγύηση ας μου προτείνει κάποιο κατάστημα έμπιστο. Edited June 22, 2012 by mpasketbolistas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Σκέφτομαι να αγοράσω το sony Xperia S. Έχω βρει καταστήματα από το skroutz που το έχουν ακόμα και 200 ευρώ φθηνότερα από ότι σε μεγάλα καταστήματα. Στα σχόλια που κάνουν στο skroutz για αυτά τα καταστήματα το 90% είναι θετικά όμως στο ψάχνοντας στο google είδα ότι οι γνώμες είναι ανάμικτες και υπάρχουν πολλά αρνητικά σχόλια. Η ποιότητα είναι ίδια με τα "μεγάλα" καταστήματα και οι εγγυήσεις ισχύουν όπως αυτές των μεγάλων καταστημάτων ή υπάρχουν "κομπίνες" πίσω από τις χαμηλές τιμές? Υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν διαφορετικές ρυθμίσεις στο κινητό? Τι πρέπει να προσέξω και να ρωτήσω πριν κάνω αγορά από ένα τέτοιο κατάστημα? Αν κάποιος έχει εμπειρία με αγορές από online καταστήματα με χαμηλές τιμές και είναι ευχαριστημένος και από ποιότητα και εγγύηση ας μου προτείνει κάποιο κατάστημα έμπιστο. αν ειναι απο ΕΕ τοτε δεν εχεις προβλημα. ισχυει η εγγυηση κανονικα. αν ειναι απο Ασια αστα να πανε. δες το ιμει και ελεγξε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpasketbolistas Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 (edited) αν ειναι απο ΕΕ τοτε δεν εχεις προβλημα. ισχυει η εγγυηση κανονικα. αν ειναι απο Ασια αστα να πανε. δες το ιμει και ελεγξε το. Ευχαριστώ. Δηλαδή αν αγοράσω από ένα κατάστημα από το skroutz που έχει τα κινητά αρκετά φθηνότερα το μόνο που πρέπει να προσέξω είναι το ιμέι? Αν το ιμέι είναι από ΕΕ άσχετα με το αν το κινητό είναι εισαγωγής - παραγωγής Ελλάδας ή άλλης Ευρωπαικής χώρας δεν παίζει κανένα ρόλο και θα έχω και την εγγύηση κανονικά σαν να το αγόραζα από κάποιο "μεγάλο" κατάστημα και δεν θα έχω προβλήματα με εφαρμογές, γλώσσα, αναβαθμήσεις λειτουργικού, όριο χαρακτήρων ανά sms κλπ? Αν κάποιος έχει αγοράσει από τέτοια καταστήματα ας μου πει λεπτομέρειες για το τι πρέπει να προσέξω γιατί είμαι αρχάριος και φοβάμαι μην με πιάσουν κορόιδο. Edited June 24, 2012 by mpasketbolistas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 κανενα προβλημα δεν θα εχεις αν ειναι απο ΕΕ το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Γεια παιδια Θελω να παρω κατι απο το νετ και συγκεκριμενα ebay απλα ειναι το πρωτο "ακριβο" πραγμα που παιρνω μεσω ebay και δε θελω να τη πατησω.Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι τι ακριβως πρακτικα σημαινει το "επιδιορθωμενο απο τον κατασκευαστη".Ας με διαφωτισει καποιος παρακαλω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 ανακατασκευή πρέπει να είναι θέλεις να μας πεις για τι ακριβώς πρόκειται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 (edited) Προκειται για μηχανη DSLR.Τι ακριβως εννοει παλι ανακατασκευη? Εγω νομιζα οτι ειχε προβλημα η μηχανη και απλα βαλαν ανταλλακτικο.Οχι? edit Αν γνωριζει κανεις ας με πει τι παιζει με το ηλεκτρονικο καταστημα simplyelectronics.net Εχει αρκετα καλες τιμες αλλα αλλου διαβασα οτι ειναι απατεωνες και αλλου επαγγελματιες.Ξερει κανεις τι παιζει; Edited June 27, 2012 by zafos90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Προκειται για μηχανη DSLR.Τι ακριβως εννοει παλι ανακατασκευη? Εγω νομιζα οτι ειχε προβλημα η μηχανη και απλα βαλαν ανταλλακτικο.Οχι? edit Αν γνωριζει κανεις ας με πει τι παιζει με το ηλεκτρονικο καταστημα simplyelectronics.net Εχει αρκετα καλες τιμες αλλα αλλου διαβασα οτι ειναι απατεωνες και αλλου επαγγελματιες.Ξερει κανεις τι παιζει; Η ανακατασκευή είναι αυτό που λες. Έχει επιστραφει για κάποιο πρόβλημα και έχει επισκευαστεί για να είναι ξανα λειτουργική. Εγώ πάντως για φωτογραφική και τόσο ακριβή, δεν θα το ρίσκαρα. Για το μαγαζί που ρωτάς, όντως οι απόψεις είναι αντικρουόμενες. Αν ψάξεις και εδώ θα βρεις πολλά σχετικά posts. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Τα refurbished (ανακατασκευασμένα) έχουν κι αυτά τις κατηγορίες τους. Η πλέον ασφαλής και αξιόλογη είναι τα factory refurbished - ανακατασκευασμένα από το εργοστάσιο, τα οποία συνοδεύονται και από επίσημη εγγύηση. Τέτοιες περιπτώσεις βρίσκεις π.χ. στο Olympus.de (ebay) από όπου ψωνίζω εδώ και χρόνια σώματα, φακούς κ.λ.π. σε άψογη κατάσταση (με ένα χρόνο εγγύηση) και πολύ καλές τιμές. Άλλες είναι ανακατασκευασμένες από authorized services, με επίσημη (γραπτή) εγγύηση. Εδώ θέλει λίγο προσοχή να δούμε την χώρα προέλευσης (Ευρώπη, Αμερική, Ιαπωνία είναι ο.κ.), σε ποιές περιοχές και με τι όρους μας καλύπτει η εγγύηση. Αν π.χ. πρέπει να πάει στο L.Angeles για επισκευή με δικά σου έξοδα, άστο καλύτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nichrys4 Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 γνωρίζει να μου κανένας επειδή θέλω να αγοράσω ενα tablet για το simply electronics? έχω βρει το asus tf300 32gb se 370€ και acer a700 32gb με 420€. επειδή θέλω να προβώ άμεσα πες τε μου και αν υπάρχει κάποιος και στην ελλάδα με παραπλήσιες τιμές το παίρνω και από εδώ. το κόστος είναι το θέμα. ευχαριστώ αν δεν μπορείτε να πείτε τιμές στείλτε μου π.μ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alonisos Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 http://www.alibaba.com Ξέρει κάποιος να μου πει για αυτό το site? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 http://www.alibaba.com Ξέρει κάποιος να μου πει για αυτό το site? Αν ψάχνεις κινέζικα καλύτερα από dealextreme.com Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 http://www.alibaba.com Ξέρει κάποιος να μου πει για αυτό το site? Πουλάει χονδρική, έχει διάφορους πωλητές, και ισχύει ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας για κάθε προϊόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 συν οτι κυκλοφορουν και απατεωνες εκει μεσα ^^ Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arel Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 http://www.alibaba.com Ξέρει κάποιος να μου πει για αυτό το site? διεθνώς ποιστοποιημένα παπατζιλίκια ! :protest: Παράθεση lumia 950XL DUAL - LG G4 DUAL jazzgroove.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Σχετικά με αγορά αεροβολου που είχαμε συζητήσει παλαιότερα, να ενημερώσω ότι παραγγειλα από μη γνωστό Ευρωπαϊκό eshop και παρέλαβα σήμερα από ΕΛΤΑ χωρίς κανένα πρόβλημα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Σχετικά με αγορά αεροβολου που είχαμε συζητήσει παλαιότερα, να ενημερώσω ότι παραγγειλα από μη γνωστό Ευρωπαϊκό eshop και παρέλαβα σήμερα από ΕΛΤΑ χωρίς κανένα πρόβλημα.και τι να το κανεις το αεροβολο? :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 και τι να το κανεις το αεροβολο? :X Δεν την καταλαβαίνω την απορία σου. Είναι ένα είδος hobby, όπως τόσα άλλα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Σχετικά με αγορά αεροβολου που είχαμε συζητήσει παλαιότερα, να ενημερώσω ότι παραγγειλα από μη γνωστό Ευρωπαϊκό eshop και παρέλαβα σήμερα από ΕΛΤΑ χωρίς κανένα πρόβλημα. Μπορείς να μου πεις ποιο eshop ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Σχετικά με αγορά αεροβολου που είχαμε συζητήσει παλαιότερα, να ενημερώσω ότι παραγγειλα από μη γνωστό Ευρωπαϊκό eshop και παρέλαβα σήμερα από ΕΛΤΑ χωρίς κανένα πρόβλημα. απο ευρωπη το πηρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Πολωνικο site Militaria.pl Μεταφορικά για πιστόλι και 2 σετ σφαίρες, 22€ με τρακιν. Πληρωμή PayPal Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios91 Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Καλησπέρα, μήπως γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να κάνω μια αγορά από ένα e-shop από το εξωτερικό και να πληρώσω με την πιστωτική μου κάρτα με δόσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts