Jump to content

mpasketbolistas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mpasketbolistas

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

mpasketbolistas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Κάνε update στους drivers της κάρτας γραφικών και άμα δεν φτιάξει ούτε μετά το update κάνε unistall τους drivers και πέρνα τους καινούργιους από την αρχή. Αν δεν φτιάξει με το παραπάνω μόλις στο ξανακάνει δες αν ανεβάζει θερμοκρασία ο υπολογιστής. Λογικά είναι θέμα της κάρτας γραφικών και με ένα update των drivers θα φτιάξει όμως καλού κακού κάνε ένα scan με κάποιο antivirus.
  2. Τι σημαίνει όταν στις πληροφορίες ενός κινητού γράφει "factory unlocked"?
  3. Σας ευχαριστώ για την βοήθεια. Μια ακόμα ερώτηση (συγγνώμη αν σας ζάλισα άλλα σκέφτομαι να το αγοράσω και θέλω να ξέρω όσο περισσότερα γίνεται) είδα στο youtube έναν και είχε συνδέσει το Xperia S με την τηλεόραση και έπαιζε παιχνίδια από το κινητό άλλα έβλεπε στην τηλεόραση του (σε μια φάση έπαιζε με χειριστήριο μέσω του κινητού). Μπορεί να γίνει το ίδιο, δηλαδή να συνδέσω το Xperia S με την τηλεόραση και να χειρίζομαι τις εφαρμογές και τα παιχνίδια μέσω ασύρματου mouse και όλα αυτά να τα βλέπω στην τηλεόραση ή στον υπολογιστή μου μέσω του Xperia S?
  4. Από την μέρα που άρχισα να ασχολούμαι με κινητά μετά από χρόνια έχω φάει κόλλημα με αυτό το κινητό. Θέλω να το αγοράσω άλλα η τιμή του είναι κάπως τσιμπημένη. Ξέρει κανένας κανένα κατάστημα που να μπορώ να το αγοράσω σε καλή τιμή και χωρίς να έχω προβλήματα με αναβαθμίσεις, γλώσσες, εφαρμογές και γενικά να μην έχω κανένα πρόβλημα σαν να το αγόραζα από ένα μεγάλο κατάστημα? (Διάβασα αρκετές από τις σελίδες αυτού του θέματος και είμαι κάπως έτσι :lost:) Το θέλω τώρα! :lol: Και μερικές ακόμα ερωτήσεις σχετικά με το κινητό. Μπορώ να κατεβάζω παιχνίδια του playstation μέσω του ps store και να τα παίζω στο κινητό ή μόνο μέσω tv γίνεται αυτό? Σχετικά με το wifi αν η ταχύτητα του δικτύου φτάνει τα 20mbps μπορεί να τρέξει τέτοιες ταχύτητες download/upload και το κινητό? Και σχετικά με τα cookies αν μπαίνω σε σελίδες με flash περιεχόμενο και παιχνίδια που τρέχουν σε flash player που αποθηκεύουν cookies στο κινητό (για τα saves πχ) υπάρχει δυνατότητα να μπορώ να τα καθαρίσω όπως πχ στον browser στον υπολογιστή μου?
  5. Ευχαριστώ. Δηλαδή αν αγοράσω από ένα κατάστημα από το skroutz που έχει τα κινητά αρκετά φθηνότερα το μόνο που πρέπει να προσέξω είναι το ιμέι? Αν το ιμέι είναι από ΕΕ άσχετα με το αν το κινητό είναι εισαγωγής - παραγωγής Ελλάδας ή άλλης Ευρωπαικής χώρας δεν παίζει κανένα ρόλο και θα έχω και την εγγύηση κανονικά σαν να το αγόραζα από κάποιο "μεγάλο" κατάστημα και δεν θα έχω προβλήματα με εφαρμογές, γλώσσα, αναβαθμήσεις λειτουργικού, όριο χαρακτήρων ανά sms κλπ? Αν κάποιος έχει αγοράσει από τέτοια καταστήματα ας μου πει λεπτομέρειες για το τι πρέπει να προσέξω γιατί είμαι αρχάριος και φοβάμαι μην με πιάσουν κορόιδο.
  6. Σκέφτομαι να αγοράσω το sony Xperia S. Έχω βρει καταστήματα από το skroutz που το έχουν ακόμα και 200 ευρώ φθηνότερα από ότι σε μεγάλα καταστήματα. Στα σχόλια που κάνουν στο skroutz για αυτά τα καταστήματα το 90% είναι θετικά όμως στο ψάχνοντας στο google είδα ότι οι γνώμες είναι ανάμικτες και υπάρχουν πολλά αρνητικά σχόλια. Η ποιότητα είναι ίδια με τα "μεγάλα" καταστήματα και οι εγγυήσεις ισχύουν όπως αυτές των μεγάλων καταστημάτων ή υπάρχουν "κομπίνες" πίσω από τις χαμηλές τιμές? Υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν διαφορετικές ρυθμίσεις στο κινητό? Τι πρέπει να προσέξω και να ρωτήσω πριν κάνω αγορά από ένα τέτοιο κατάστημα? Αν κάποιος έχει εμπειρία με αγορές από online καταστήματα με χαμηλές τιμές και είναι ευχαριστημένος και από ποιότητα και εγγύηση ας μου προτείνει κάποιο κατάστημα έμπιστο.
  7. Σκέφτομαι να αγοράσω το Sony Xperia S και έχω μερικές ερωτήσεις - απορίες σχετικά με αυτό το κινητό (έχω μείνει αιώνες πίσω στα κινητά οπότε οι απορίες μου είναι αρκετές και ελπίζω να μην σας κουράσουν). Μπορώ να μπω στο internet μέσω ασύρματου δικτύου (πχ στο σπίτι μου) ακόμα και αν έχω κωδικό στο δίκτυο? Δηλαδή εννοώ μπορώ να μπω σε κλειδωμένο δίκτυο αν γνωρίζω τον κωδικό του και να σερφάρω η μπαίνει μόνο σε ελεύθερα δίκτυα? Έχει κανένα ελάττωμα σαν κινητό? Πχ στο Xperia P από ότι έχω διαβάσει έχει κάποιο ελάττωμα με την μπαταρία του (αδειάζει πολύ γρήγορα). Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που τραβάω μεταφέρονται στον υπολογιστή? Για να κάνω αναβάθμιση σε νεότερες εκδόσεις πρέπει να το πηγαίνω στο κατάστημα που το πήρα και να πληρώνω η μπορώ και μόνος μου μέσω κάποιον online tutorials που εξηγούν σε αρχάριους σαν εμένα πως γίνεται? Ισχύει ότι υπάρχει ενσωματωμένο το android store και μπορώ να βρω δωρεάν εφαρμογές - παιχνίδια ή επί πληρωμή εφαρμογές και παιχνίδια για αυτό το κινητό? Κολλάνε ιούς αυτά τα κινητά και αν ναι υπάρχουν antivirus που να κάνουν δουλειά ή άμα κολλήσω ιο πάει το κινητό? Αυτά τα λίγα για αρχή και ελπίζω να μην σας ζάλισα.
×
×
  • Create New...