Jump to content

stelios91

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About stelios91

  • Ημ. Γέννησης 28/07/1991

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

stelios91's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα παιδιά, παρηγγειλα χθες το doogee x5 pro απο το vickmall, το οποιο βεβαια ηταν σε pre sale κατι το οποιο δεν ειχα προσεξει. Εχει καποιος εμπειρια για το ποσο αργουν να το στειλουν; Μιλησα και στο chat με το vickmall και μου ειπαν οτι η επομενη παρτιδα ερχεται την επομενη εβδομαδα.
  2. stelios91

    ZTE V967S

    Στο gravity box βρηκα τροπο να κρυψω το σημα της 2ης sim, βρισκεται στο statusbar tweaks => auto-hide signal icons => Auto-hide SIM Slot 2. Εγω θελω να απενεργοποιησω την ειδοποιηση πανω αριστερα που εμφανιζεται και γραφει οτι δεν εντοπιστηκε η 2η υποδοχη οποτε ανοιγω το τηλεφωνο. Στο gravity box δεν βρηκα κατι. Οκ ειναι λεπτομερεια θα μου πειτε αλλα τα θελω ολα στην εντελεια! Για τον ηχο εκκινησης βρηκα τροπο να τον αλλαξω μεσα απο το pdf! Επισης δεν εχω πολυκαταλαβει πως λειτουργει το greenify αν και νομιζω δεν ειναι το καταλληλο topic για να μου απαντησετε οποτε θα κανω ενα googlaρισμα. Για το gps προσεξα οτι κλειδωνει γρηγορα, ακολουθησα και αυτο τον οδηγο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372981 , παρολα αυτα παρατηρησα οτι ενω πριν ακολουθησω τον οδηγο μου εβγαζε την ακριβη μου θεση, μετα τον οδηγο με βγαζει ενα στενο πιο μακρια! Ειναι η πρωτη μου συσκευη android γι αυτο και οι αποριες μου ειναι λιγο "χαζες".
  3. stelios91

    ZTE V967S

    Καλησπερα παιδια! Ξερει κανεις πως απενεργοποιουμε την ειδοποιηση για τη δευτερη sim μετα την εκκινηση του τηλεφωνου; ("Υποδοχη 2: Δεν εντοπιστηκε..ελεξτε εαν η καρτα sim ειναι ετοιμη"). Δευτερον ποσο ενοχλητικος παιζει να ναι αυτος ο ηχος στην εκκινηση, τωρα καταλαβα γιατι τον αλλαξατε οι περισσοτεροι!
  4. stelios91

    ZTE V967S

    Η αληθεια ειναι πως ειμαι ασυγκρατητος, θελω το καινουριο μου κινητακι! Περισσοτερο με αγχωνει το θεμα να εχει κανει λαθος το singpost και να μην το εχει στειλει παρολο που γραφει <<DESPATCHED TO OVERSEAS >> , εκτος αυτου αν εχει ερθει το δεμα και βρισκεται στο αεροδρομιο ειναι εξισου ενοχλητικο μιας και τα δεματα δεν τ' ανοιγουν με βαση την ημερομηνια αφιξης αλλα τυχαια. Τελος παντων δεν μπορω να κανω και διαφορετικα, θα περιμενω. Ευχαριστω που με καθησυχαζεις leasedline!
  5. stelios91

    ZTE V967S

    Εγω εχω κανει παραγγελια απο minideal στις 13/09 και στις 20/09 μου εβγαλε <<ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS>> και απο τοτε δεν εχει αλλαξει κατι. Σημερα πηγα στο ταχυδρομειο και δεν βρηκαν καποιο δεμα, πηρα και τηλεφωνο στα κεντρικα και μου ειπαν πως δεν εχει σταλει απο την σιγκαπουρη. Τωρα ή κατι παιζει με το singpost και εχουν χασει την μπαλα ή (πιθανοτερο για μενα) στα ελτα δεν ξερουν ουτε οι κωδικοι τους τι σημαινουν. Ειναι και η πρωτη μου παραγγελια και το αγχος μου δεν εχει προηγουμενο :mad:
  6. stelios91

    ZTE V967S

    Ο ορισμος της ανακουφισης! Ευχαριστω!
  7. stelios91

    ZTE V967S

    Δυστυχως θα σας πρηξω κι εγω μ' ενα ανουσιο ποστ μιας κι εχω διαβασει ολο το thread και μ' ενοχλουν τετοιου ειδους ερωτησεις, αλλα επειδη εχω αγχωθει αφου ειναι η πρωτη μου παραγγελια απο κινα θα ρωτησω :p Το αγορασα κι εγω προχθες το κινητο απο το minideal.net και χθες μου στειλαν το tracking number. Το κινητο σταλθηκε me sg post και οταν μπαινω στο singpost.com να βαλω το tracking number μου λεει : The following Item(s) is/are not found. Μιλησα στο τσατ με τη φιλη μας τη λιντα μηπως μου στειλανε λαθος tracking number αλλα μου πε οτι θα εμφανιστει σε λιγες μερες. Ειναι φυσιολογικο αυτο ή απλα τα χω κανει λιγο πανω μου και βιαζομαι;
  8. Οχι ο fufutos:devil: Οκ νόμιζα ότι είχες γι' αυτό ρωτησα. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!:)
  9. Κρίμα :(:mad: Μπορείς να μου δώσεις κάποιες πληροφορίες για την κάρτα στο Amazon;
  10. Καλησπέρα, μήπως γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να κάνω μια αγορά από ένα e-shop από το εξωτερικό και να πληρώσω με την πιστωτική μου κάρτα με δόσεις;
×
×
  • Create New...