Jump to content

E-Shops και Ηλεκτρονικές Αγορές

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το gearbest δεν στέλνει πλέον powerbank? πήγα να αγοράσω ένα xiaomi powerbank το πρωί και μου έλεγε ότι μπαταρίες και ηλεκτρονικά τσιγάρα δεν στέλνουν πλέον.

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γενικά σε ενα e-shop θα αποφεύγετε να βάζετε πιστωτική εαν δεν έχει redirection σε ePos γνωστής τράπεζας ή γνωστού gateway (π.χ. PayPal) εκτός αν είναι το πλαίσιο ή άλλο γνωστό brand. Όπου βάζουμε στοίχεία προσωπικά όπως πιστωτικές , κωδικούς κτλ βλέπουμε πάνω αριστερά απο τη διεύθυνση και βεβαιωνόμαστε ότι έχει κλειδαρίτσα και την ένδειξη "verified by" ή "secured by" comodo, mcafee, verysign κτλ. Από το 2017 εξάλου η νέα έκδοση του Google Chrome θα προειδοποιεί τους χρήστες όταν ένα e-shop δεν είναι ασφαλές δηλαδή όταν δεν διαθέτει πιστοποιήτικο SSL από επίσημο φορέα. Edited by impreza_sti
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

• 1 month later...
Ξερει κανεις αν το παρακάτω καταστημα ειναι εμπιστοσυνης;

http://www.dhgate.com

Σαν το aliexpress.com είναι. Έχω ψωνίσει λίγες φορές κυρίως παλιότερα. Δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

• 1 month later...

Αν και υποψιάζομαι .. έχει κανείς ιδέα αν το http://www.rbdpv.com είναι έμπιστο ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

:w00t:

Αν και υποψιάζομαι .. έχει κανείς ιδέα αν το http://www.rbdpv.com είναι έμπιστο ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ο chrome δεν το φόρτωσε καν, για την ασφάλειά μου :lol:

Εγώ δεν ψώνιζα πάντως. :p:rolleyes:

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Ο chrome δεν το φόρτωσε καν, για την ασφάλειά μου :lol:

Εγώ δεν ψώνιζα πάντως. :p:rolleyes:

Η δε google διαβάζει το λινκ και στέλνει την ειδοποίηση του myphone στα ανεπιθύμητα χαχαααα

Ωραιο σιτε για αγορές βρηκε ο παραπάνω φιλος

Η δε google διαβάζει το λινκ και στέλνει την ειδοποίηση του myphone στα ανεπιθύμητα χαχαααα

Ωραιο σιτε για αγορές βρηκε ο παραπάνω φιλος

Aαααααααααααααα Γι αυτο πήγε στα ανεπιθυμητα αυτη η ειδοποιηση. Λογω του λινκ !!! Κι εγω εψαχνα να βρω τις ρυθμισεις του gmail μου

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Εκανα μια μικρη αγορα απο το GearBest.com στις 24/05. Πλήρωσα την ιδια μερα και ελαβα mail επιβεβαιωσης παραγγελιας και mail για την πληρωμη απο το paypal. Σημερα (08/06) έλαβα mail για αποστολή του προϊόντος. τοσο πολυ αργουν αυτοι (σε αντιθεση με το ebay) ή προκειται για μεμονωμενο περιστατικό ;

Σε αυτά τα μαγαζιά πρέπει να βλέπεις και τις διαθεσιμότητες. Αλλά γενικά δεν είναι απίθανες αυτές οι καθυστερήσεις.

Sent from my LG-H870 using Tapatalk

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Σε αυτά τα μαγαζιά πρέπει να βλέπεις και τις διαθεσιμότητες. Αλλά γενικά δεν είναι απίθανες αυτές οι καθυστερήσεις.

Δικιο εχεις , απλα δεν μου εχει τυχει στις 242 μικροαγορες που εχω κανει απο το eBay

Στο ebay συνήθως οτι βλέπεις είναι άμεσα διαθέσιμο. Γι αυτό τέτοιες καθυστερήσεις είναι σπάνιες.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

και στο GearBest.com ειναι πολλοι προμηθευτες οπως στο ebay ? Νομιζα οτι εκει ηταν ενα καταστημα

και στο GearBest.com ειναι πολλοι προμηθευτες οπως στο ebay ? Νομιζα οτι εκει ηταν ενα καταστημα

Ένα κατάστημα είναι τα gearbest banggood geekbuing κτλ

Send From Note 3 With S8 Port Rom

• 2 weeks later...

Καλησπέρα,

θέλω να πάρω γυαλιά ηλίου και τα βρήκα φθηνά στο http://www.edel-optics.gr

Γνωρίζει κανείς κάτι για το κατάστημα?

Θα είναι αυθεντικά?

Καλησπέρα,

θέλω να πάρω γυαλιά ηλίου και τα βρήκα φθηνά στο http://www.edel-optics.gr

Γνωρίζει κανείς κάτι για το κατάστημα?

Θα είναι αυθεντικά?

με λιγο google που εψαξα ειδα καλες κριτικες.απ'οτι καταλαβα το καταστημα ειναι στην αγγλια.εχει μεγαλη ποικιλια και οι τιμες δεν ειναι χαμηλες για να σε βαλει σε υποψια για "μαιμου" γυαλια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ψάχνεις κάποια συγκεκριμένα ή κοιτάς γενικά; Ρίξε και μια ματιά εδώ. Καλό είναι τα γυαλιά ηλίου να είναι από κατάστημα οπτικών και όχι γενικά από Eshop, ώστε να είσαι σίγουρος ότι τα κρύσταλα είναι σίγουρα ηλίου και όχι απλα φιμέ. Το συγκεκριμένο μαγαζί δεν το ξέρω αλλά ...οπτικάδικο φαίνεται.

• 2 weeks later...
Όχι, καθόλου

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Όχι, καθόλου

Σαν το Gear είναι σε όλα όμως, καμιά φορά έχουν άψογη συμπεριφορά κι άλλες χάλια.

Εγώ πάλι καλά 2/2 παραγγελίες τις είχα άψογες αλλά όχι απ'το site, απ'το προφιλ τους στο ebay.

Ωχ ναι?

Περιμενω ενα drone αλλα ακομη δε το στειλανε.

Βεβαια με στειλανε mail για ενημέρωση

Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk!

Ωχ ναι?

Περιμενω ενα drone αλλα ακομη δε το στειλανε.

Βεβαια με στειλανε mail για ενημέρωση

Και εγώ drones έχω πάρει από αυτούς, έκαναν 2 την πρώτη και 3 ημέρες την 2η φορά να τα στείλουν με dhl από τη γερμανική αποθήκη τους κι όλα καλά. Απλά δεν τους λες ok ( όπως και το gear ) για το aftersale support. Στην 2η παραγγελία που έκαναν 3 ημέρες επειδή έγραφε ότι το στέλνουν σε μια εργάσιμη έστειλα την επόμενη και μου απάντησαν όταν είχα παραλάβει το δέμα. :rolleyes:

Παρατηρησα ότι ηρθε mail (ελληνικό ονομα@gmail.com) το οποιο εγραφε οτι η παραγγελία θα σπάσει σε 2 κομματια.

Και ετσι εγινε(εστειλε mail το κατάστημα ότι το ενα μερος της πραγγελιας σταλθηκε)

Έχουν έλληνες εργαζόμενος???