Jump to content

[Modding] Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

επαναλαμβανω ακομη μια φορα

εδωσες ρευμα στην sim...το εχασες το παιχνιδι,εισαι σε δικτυο,αρα εισαι μερος του,αρα.......ΤΕΛΟΣ.

φανταζομαι οτι ετσι ειναι και στα αλλα mobile λειτουργικα

τωρα αυτο με τα apps ειναι μια αλλη πονεμενη ιστορια στην οποια οπως ειπες δεν εχεις επιλογη

η την βαζεις η οχι

Αρα δεν πρεπει να εχουμε καν κινητα. Δε γινεται ομως αυτο. Πλεον αν οι μεγαλοι θελουν να μαθουν για εμας μπορουν να το κανουν με πολλους τροπους πιστευω. Αλλα ρε παιδια κουραστικα με αυτην την αντικατασκοπευτικη νοοτροπια. Λες και εχουν ορεξη να παρακολουθουν το τι κανω εγω, εσυ, αυτος και οι αλλοι. Και μιλαμε για δισεκατομμυρια. Αλλη δουλεια δεν εχουν. Ή λες και εχω τα top secret αρχεια που πρεπει να κριψω. Δε λεω οτι δεν τρεχει τιποτα και μπορουν να κανουν ο,τι θελουν αλλα δε νομιζω οτι τα πραματα ειναι τοσο σοβαρα ωστε να φοβομαστε για την ασφαλεια μας και την ατομικη μας ακαιρεοτητα.

edit:εβαλα το handcent αλλα τωρα εχω δυο ειδοποιησεις οταν εχω νεο μηνυμα συν banner...mad

αλλη προταση που να εχει επιλογη για να μην εμφανιζονται τα πλαισια των φωτος και ΧΩΡΙΣ banners??

για το GO SMS Pro διαβαζω

Decent app, but has trouble downloading pictures people send me save rarely sends my pictures. The UI is ok, but this app SENDS SO MUCH SPAM! Works ok for the must part. But not being able to download or send pictures is really frustrating and makes the app pointless. The spam is getting ridiculous, I'm getting rid of this app

αρα το αποκλειω και αυτο

Εχει επιλογη το handsent να το ορισεις ως πρωταρχικη εφαρμογη διαχειρισης sms κι επισης πρεπει να επιλεξεις απο το μαμα να μη σε ειδοποιει.

Καλο και το GoSms αλλα οταν μπαινεις internet σου σκανε spamαρισματα.

Edited by TUPAC_RIP

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 11,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Pikachukaki

1342

• akalos

1502

• gkalen

2252

• tzivas31

755

Top Posters In This Topic

Αρα δεν πρεπει να εχουμε καν κινητα..

λογικα δεν θα επρεπε

Δε γινεται ομως αυτο. .

δυστυχως

Πλεον αν οι μεγαλοι θελουν να μαθουν για εμας μπορουν να το κανουν με πολλους τροπους πιστευω..

ενα απο αυτους για να σε εντοπισουν,να ακουσουν τι λες,κτλ

Αλλα ρε παιδια κουραστικα με αυτην την αντικατασκοπευτικη νοοτροπια..

δεν ειναι νοοτροπια,ειναι πραγματικοτητα που την εχουμε αποδεχτει.

Λες και εχουν ορεξη να παρακολουθουν το τι κανω εγω, εσυ, αυτος και οι αλλοι. Και μιλαμε για δισεκατομμυρια. Αλλη δουλεια δεν εχουν. Ή λες και εχω τα top secret αρχεια που πρεπει να κριψω. .

αυτη ειναι η δουλεια μερικων υπηρεσιων,ουτε εγω εχω αλλα δεν τα θελω και σε κοινη θεα αυτα που εχω

Δε λεω οτι δεν τρεχει τιποτα και μπορουν να κανουν ο,τι θελουν αλλα δε νομιζω οτι τα πραματα ειναι τοσο σοβαρα ωστε να φοβομαστε για την ασφαλεια μας.

το πηγες πολυ μακρυα τωρα,αλλο το ενα αλλο το αλλο

και την ατομικη μας ακαιρεοτητα.

λες να μου ερθει κανενα τουβλο απο το δικτυο:p

απλα περιμενα το andoid πιο ασφαλες και απογοητευτηκα σε ολους τους τομεις στο θεμα αυτο

αυτο ειναι ολο.

συνεχιζουμε γιατι ειμαστε και λιγο εκτος θεματος

Εχει επιλογη το handsent να το ορισεις ως πρωταρχικη εφαρμογη διαχειρισης sms κι επισης πρεπει να επιλεξεις απο το μαμα να μη σε ειδοποιει.

και τα banners?

οκ,αλλαξα το apk και ησυχασα,απλα ηθελα να μπορω να βγαλω τα φωτο και μου βγηκαν αλλα.

Edited by akalos

@gkalen, οι φωτό που βάζει κανείς στις επαφές, γιατί φαίνονται τόσο μικρές όταν σε καλεί η επαφή; Είναι κάποια ρύθμιση που δεν έχω δει ή κάτι άλλο;

Ειναι απο το theming,

Θα το φτιαξω , λιγο υπομονη ...

και τα banners?

Τα banners στο κατω μερος της οθονης δε φευγουν ρε γ@μωτο. Αλλα απ'οτι θυμαμαι πιο παλια δεν υπηρχαν. Ψαξε καμια πιο παλια εκδοση. Αλλιως πες μου να ψαξω να βρω σε καποιο backup μου να σου στειλω ενα περσινο apk του handsent που δεν εχει banners.

Εχω καιρο να το χρησιμοποιησω το handsent.

Λες και εχουν ορεξη να παρακολουθουν το τι κανω εγω, εσυ, αυτος και οι αλλοι. Ή λες και εχω τα top secret αρχεια που πρεπει να κριψω.

αυτη ειναι η δουλεια μερικων υπηρεσιων,ουτε εγω εχω αλλα δεν τα θελω και σε κοινη θεα αυτα που εχω

Δε νομιζω να υπαρχουν δισεκατομμυρια υπαληλοι μιας εταιριας και να ακουνε ολες τις συνομιλιες του κοσμου. Αυτο το κανουν σε στοχευμενους υποπτους.

edit: Ωχ διπλο post. Sorry.

Edited by navi55
συνεχόμενα posts

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα banners στο κατω μερος της οθονης δε φευγουν ρε γ@μωτο.

Δε νομιζω να υπαρχουν δισεκατομμυρια υπαληλοι μιας εταιριας και να ακουνε ολες τις συνομιλιες του κοσμου. Αυτο το κανουν σε στοχευμενους υποπτους.

edit: Ωχ διπλο post. Sorry.

δεν χρειαζονται δισεκατομμυρια υπαληλοι,λεγε με μαλακο ενδυμα

τεσπα

ευχαριστω αλλα βολευτηκα,απλα πραγματα θελω,δεν ειμαι και πολυ του sms,απλα δεν μπορουσα να διαβασω

πολυπολκα τα εχουν κανει ρε γ......ο τα καινουρια και μου φαινονται και λιγο laggy

αμα βρεθει καποιο που να δουλευει σωστα και να βγαλω και το πλαισιο της φωτο...καλοδεχουμενο

Edited by akalos

δεν χρειαζονται δισεκατομμυρια υπαληλοι,λεγε με μαλακο ενδυμα

τεσπα

ευχαριστω αλλα βολευτηκα,απλα πραγματα θελω,δεν ειμαι και πολυ του sms,απλα δεν μπορουσα να διαβασω

πολυπολκα τα εχουν κανει ρε γ......ο τα καινουρια και μου φαινονται και λιγο laggy

αμα βρεθει καποιο που να δουλευει σωστα και να βγαλω και το πλαισιο της φωτο...καλοδεχουμενο

Τελοσπαντων. Ας ελπισουμε πως δε θα χειροτερεψουν τα πραματα κι οτι δε θα επηρεασει τη ζωη μας ο,τι κι αν ειναι αυτο που γινεται.

Οτως ειναι λιγο laggy, τουλαχιστον το Handsent και το Go Sms που τα ειχα για αρκετους μηνες.

Πως τα πας με τη STALLION;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πως τα πας με τη STALLION;

με το theming της stallion εχω προβλημα αλλα θα το λυσει ο Γιωργος

ο ηχος ειναι λιγο χαμηλος βεβαια

Edited by akalos

@akalos

βαλε αυτο το θεματακι , με αδειο background στο dialer ..

θα εχεις και crt off , και νεα επιλογη στις ρυθμισεις/προβολη/ μεγεθος γραμματοσειρας.

εδω ... http://www.mediafire.com/download.php?nlqg5p8zxew7opf

εβαλα και το media profiles,xml απο kalo , για να δεις αν εχει καμμια διαφορα στον ηχο.

@tupac

περιμενε να δοκιμασεις αυτο που θα βαλω σε καμμια βδομαδα.

ΝΕΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ( ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ) στα εξης...

dialer με μεγαλη εικονα στο background και μεγαλο πλαισιο για να φαινονται καλυτερα οι φωτο που βαζετε στις επαφες .

νεα επιλογη για αλλαγη μεγεθους γραμματοσειρας , στις ρυθμισεις/προβολη

CRT off animation ενεργο ( εννοειτε οτι πρεπει να εχετε ενεργοποιησει κινουμενες εικονες στις ρυθμισεις/προβολη/κινηση ).

ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ , Stallion black ics theme v1

http://www.mediafire.com/download.php?rv96h2lxix98h2a

screenshots

[ATTACH]31203[/ATTACH] [ATTACH]31204[/ATTACH] [ATTACH]31205[/ATTACH]

[ATTACH]31206[/ATTACH] [ATTACH]31207[/ATTACH]

ΝΕΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ , στρογγυλη ( honeycomp style ) για οσους θελουν αλλαγη στη μπαταρια με μεγαλυτερα νουμερα.

ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ , Stallion battery

http://www.mediafire.com/download.php?cpncs7b9rjenxq7

ΝΕΟ Coloured ICS settings V1 , για να ταιριαζει με τις νεες αλλαγες στο settings.apk

KATEBAΣΜΑ , colour ICS settings V1

http://www.mediafire.com/download.php?16rr12wl4xfbeuz

αυτα για σημερα , αυριο θα φτιαξω και κανα δυο mms apk για να υπαρχει μια ποικιλια και στα μηνυματα.

Edited by gkalen

Μπραβο ρε θηριο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

αυτο ειναι το crt off?

thanls,δουλευει μια χαρα

-εβαλα και το media profiles,xml απο kalo , για να δεις αν εχει καμμια διαφορα στον ηχο.-

πιο χαλια ειναι τωρα,σορυ

edit:red alert

για πρωτη φορα εχασα τα widgets μου

τωρα τι ;;;;;

Edited by akalos

αυτο ειναι το crt off?

-εβαλα και το media profiles,xml απο kalo , για να δεις αν εχει καμμια διαφορα στον ηχο.-

πιο χαλια ειναι τωρα

ok , βαλε τοτε παλι το media profiles.xml απο το Stallion ξανα στο system/etc και δωσε permissions.. ( μπορεις να το κανεις και μονος σου ετσι ??? να μην ανεβασω αλλο zip ?? ).

το crt off , αυτο ειναι , αλλα οριζοντιο οχι καθετο ... πρεπει να ενεργοποιησεις τα animation για να το δεις ( οπως δειχνω στα screenshots ).

εμμμμ , μονο εμεις θα τα χαναμε τα γ***ωwidget

δεν ξερω τι θα γινει μ'αυτο το θεμα , τωρα παλι φλασαρω αλλο ρομ με αλλαγες μηπως και τα σωσουμε ..

εχω βρει αυτο εδω ..... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2113488 ... αλλα δεν πιανει , θα ρωτησω κι αυτον που το κανε , μηπως μπορει να δωσει λυση και σε μας .

Edited by gkalen

μα το καινουριο zip που μου εδωσες εγινε!

λες να εχει καποια σχεση;

ααα...εκανα και wipe caches

σορυ,αλλα δεν τα εχανα πριν

Edited by akalos

δεν εχει σχεση το ζιπ , αφου εχεις φλασαρει κι αλλα δεν ειχες θεμα ..

απλα σου κατσε κι εσενα τωρα.

σου ρθε το βαπτισμα!

Edited by azuli

σας ευχομαι να σας ερθει και το 86% ζηλιαρηδες:p

γυριζω σε kalo να δω

green alert

εδω ειναι:)

ουφ...που να ειχα και πολλα:p

παιδες κατι τρεχει.τωρα τι και πως......

Edited by akalos

οσο για τα αιτια τα πραγματα ειναι απλα τελικα.Η official τα χανει?Αν οχι τοτε οφειλεται σε καποιο mod.Aν τα χανει και η official τοτε οφειλεται σε bug του official firmware

gkalen το θεμα με τη v1 το κοιταξες με τα παιχνιδια? τωρα εβγαλες theming v1 ics και καινουρια coloured settings μπορω να τα περασω εγω που εχω τη stallion the final και οχι τη v1 γιατι με κανει κολληματα στα παιχνιδια ή να περιμενω νεα ρομ να τα ενσωματωσεις όλα?και πως προτεινεις να την περασουμε αν κανεις νεα ρομ με ενα ή 2 φλασαρισματα με το 2ο χωρις τα wipes?

gkalen... επειδή έχω μπερδευτεί με τις εκδόσεις,,,ποια είναι η τελευταία stallion ή final ή η 5.1??..Έχουν πολλές διαφορές?.. Τα θέματα που ανεβάσεις ποια απτις δυο αφορούν?..
www.olafree.net

Τα θεματα ειναι για ολες τις Stallion ..

Οποια και να εχετε τα θεματα κανουν για ολες , μη τα φοβαστε φλασαρετε κανονικα.

Η V5.1 , ηταν μια δοκιμαστικη εκδοση η οποια δεν θα εχει συνεχεια, το θεμα της ομως θα το ετοιμασω για να μπορει να φλασαριστει σαν θεμα .

Αυριο η μεθαυριο θ'ανεβασω την τελικη ρομ με το ics theme, ειναι απιθανη, γρηγορη, smooth και θα δουλευουν ολα ομορφα ( παιχνιδια κ.λ.π.).

Το κριμα ειναι αυτο το θεμα με τα widgets, γιατι θα ειναι μια ρομ που θα δουλευει υπεροχα και θ'ανταποκρινεται αμεσως σε ολα και ειναι πολυ κριμα να χανονται τα widgets.

Προσωπικα δεν εχω προβλημα γιατι βαζω δυο widgets (player pro και youtube) , τα οποια μπαινουν μ'ενα πατημα κι ετσι δεν εχω προβλημα, , αλλα μπορω να καταλαβω τα παιδια που βαζουν πιο πολυπλοκα widget με ρυθμισεις κ.λ.π. , κι ετσι θα ταλαιπωρουνται να τα βαζουν, αλλα δυστυχως δεν εχω λυση.

Θα κανω σε λιγο ενα τελευταιο φλασαρισμα του ρομ με τον στοκ launcher αυτη τη φορα, αν δεν γινει τιποτα ουτε με τον στοκ launcher , δεν εχω αλλες λυσεις, εχω δοκιμασει τα παντα.

@tzivas

Βρηκα που ειναι το προβλημα με τα παιχνιδια (πρεπει να διαγραφουν καποια binaries που κολλανε τα πραγματα.

τωρα το ρομ θα ειναι τελειο, , γι'αυτο λεω οτι ειναι κριμα να μη δουλευουν τα widgets σε ενα τετοιο ρομ.

τουλαχιστον οσοι βαζουν ευκολα widgets δεν θα τους ενοχλησει και πολυ.

Edited by gkalen

Βρηκα που ειναι το προβλημα με τα παιχνιδια (πρεπει να διαγραφουν καποια binaries που κολλανε τα πραγματα.

τωρα το ρομ θα ειναι τελειο, , γι'αυτο λεω οτι ειναι κριμα να μη δουλευουν τα widgets σε ενα τετοιο ρομ.

τουλαχιστον οσοι βαζουν ευκολα widgets δεν θα τους ενοχλησει και πολυ.

Ωραία οπότε περιμένουμε για τη νέα ρομ να ανεβάσεις να φλασαρουμε και αργότερα και ένα hell theme και όλα κομπλέ.

Για τα widgets δεν βαριέσαι εγώ 5 έχω αλλά δεν θέλουν πολύπλοκες ρυθμίσεις (calculator mem light,android pro widgets people, hdwidgets weather, γενέθλια και μικρο εορτολόγιο) οπότε άνετα αν κάνω επανεκκίνηση τα ξαναπερνώ. Περισσότερα πιστεύω είναι ανούσια να έχουμε και τρώνε ram και μπαταρία. Όταν πάντως ανεβάσεις τη νέα ρομ θυμίσου να μας προτείνεις τον τρόπο φλασαρίσματος ποιος ειναι προτιμοτερος 1 φορα με ολα τα wipes ή 2 με την δευτερη φορα χωρις τα wipes?

Και μια λιγο off topic ερωτηση προς ολους τους κατοχους του κινητου και οσους κανανε αναλογη αγορα αναμεσα σε 2 screen protector θα ήθελα τη γνώμη σας το ενα ειναι αυτο :

http://www.ebay.com/itm/6-x-Clear-screen-protectors-for-Huawei-Ideos-X5-Pro-U8800-phone-accessory-/271059342100?pt=UK_Computing_LaptopAccessories_RL&hash=item3f1c655314

και το αλλο ειναι αυτο

http://www.ebay.com/itm/3x-Clear-Screen-Protector-Guard-Cloth-Set-for-Huawei-U8800-Ideos-X5-Pro-VQSP562-/380604904616?pt=PDA_Accessories&hash=item589dd1f4a8

εχει αγορασει κανεις ένα απο τα 2 και ποιο με προτεινετε περα απο το οτι το ενα εχει περισσοτερα σε πιο χαμηλη τιμη θα ηθελα τη γνωμη σας αν καπιος ξερει πιο ειναι πιο ποιοτικο,ευχαριστω

αν εχετε κατι αλλο να προτεινετε ευχαριστως ειμαι ολος αυτια

Edited by tzivas31

Γιώργο παρε το μαμα rom και χωρις να αφαιρέσεις καμία απο τις stock εφαρμογές, κάνε τις αλλαγές που θέλεις.

Αν δεν χάνονται τα widgets ξεκίνα να αφαιρείς μια-μια οσες εφαρμογές δεν θέλεις και τευταίο άφησε τον stock launcher.

In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

σοφο thanks , ειχα κανει τα παντα , εκτος απο το ν'αφησω τον στοκ launcher .

τελικα , μονο τα προεγκατεστημενα widgets του στοκ launcher μενουν για παντα .

οποτε ειναι ενα ακομα θεμα της huawei και αυτο .

και αυτο ειναι λιγο random , αλλοι το χουν αλλοι οχι , σ'αλλους πηγαινοερχονται , αντε γεια δηλαδη .

αλλα αφου φλασαρα το ρομ με τον στοκ launcher , τα widgets που φορτωναν με τον launcher ειναι και τα μοναδικα που μενουν στην οθονη οτι και να εχω κανει ( wipes κ.λ.π.)

δυστυχως , νομιζω οτι δεν θα βρεθει λυση σ'αυτο το θεμα.

εγω θα πω και παλι οτι αμα τα widgets δεν χανονται στην official και χανονται μονο στις custom ειναι σιγουρα θεμα καποιου mod που εγινε η καποιου αρχειου που αφαιρεθηκε,δεν υπαρχει αλλη περιπτωση..

Και μια λιγο off topic ερωτηση προς ολους τους κατοχους του κινητου και οσους κανανε αναλογη αγορα αναμεσα σε 2 screen protector θα ήθελα τη γνώμη σας το ενα ειναι αυτο :

http://www.ebay.com/itm/6-x-Clear-screen-protectors-for-Huawei-Ideos-X5-Pro-U8800-phone-accessory-/271059342100?pt=UK_Computing_LaptopAccessories_RL&hash=item3f1c655314

και το αλλο ειναι αυτο

http://www.ebay.com/itm/3x-Clear-Screen-Protector-Guard-Cloth-Set-for-Huawei-U8800-Ideos-X5-Pro-VQSP562-/380604904616?pt=PDA_Accessories&hash=item589dd1f4a8

εχει αγορασει κανεις ένα απο τα 2 και ποιο με προτεινετε περα απο το οτι το ενα εχει περισσοτερα σε πιο χαμηλη τιμη θα ηθελα τη γνωμη σας αν καπιος ξερει πιο ειναι πιο ποιοτικο,ευχαριστω

εγω εχω παρει το 1ο πακετακι που ειναι 6 μαζι! Ειναι πολυ καλα κατα τη γνωμη μου. Δεν επιρεαζουν την ευκρεινια της οθονης. Ασε που τα παρηγγειλα παρασκευη και δευτερα πρωι ειχαν ερθει :D

Για 5 ευρω που θα βγει(μαζι με τα μεταφορικα) νομιζω αξιζει και με το παραπανω!

Τωρα μην σε παρω στο λαιμο μου...γουστα ειναι αυτα.Εσενα μπορει να μην σε βολεψουν. Btw να χεις υποψην σου οτι δεν εφαρμοζουν πληρως στο κατω μερος της οθονης(δλδ λιγο κατω απο τα capacitive keys δεν καλλυπτεται απο τον protector) + οτι ειναι λιγο κουραση μεχρι να εξαφανισεις τις φουσκαλες που δημιουργουνται απο τον εγκλωβισμενο αερα αναμεσα στην οθονη και τον protector.

Edited by Moihack

τελικα , μονο τα προεγκατεστημενα widgets του στοκ launcher μενουν για παντα .

γιατι μενουν μονο αυτα,πως γινεται αυτο,τα εχει καπου που δεν σβηνονται η κραταει την ρυθμιση που για καποιο λογο οι αλλοι launchers δεν κρατανε;

και το αλλο ειναι αυτο

παιζει να ειμαι και ο πρωτος που το πηρα πανελλαδικα

τιποτα δεν του εχω βαλει επανω,μια φορα δοκιμασα Protector και ηταν χειροτερα γιατι θαμπωνε πιο πολυ η ζελατινα απο τις δακτυλιες απο οτι σκετο

ουτε γρατζουνιες εχει,ουτε τιποτα

ενα πανακι πρασινο απο το lidl εχω και το καθαριζω με μαλακο εμφιαλωμενο νερο

Edited by akalos