ddesign Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 νομιζω καποιος καλος θα ασχοληθει με το θεμα εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2355120&page=19εκτος και ειναι η ιδεα μου :rolleyes: αναμενουμε .....και μακαρι να ναι ετσι για να ερθει επιτελους μια νεα εκδοση...:) Η να χρειαζετε κατι απο εκει για κατι αλλο ???:ninja: υπομονη οπως παντα :rolleyes: εγω με gkalen ειμαι με cm7 τωρα αναμενουμε να δουμε ποιος θα ασχοληθει!!!! Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 νομιζω καποιος καλος θα ασχοληθει με το θεμα εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2355120&page=19εκτος και ειναι η ιδεα μου :rolleyes: αναμενουμε .....και μακαρι να ναι ετσι για να ερθει επιτελους μια νεα εκδοση...:) Η να χρειαζετε κατι απο εκει για κατι αλλο ???:ninja: υπομονη οπως παντα :rolleyes: εγω με gkalen ειμαι με cm7 τωρα αναμενουμε να δουμε ποιος θα ασχοληθει!!!! τα ατομα που ασχολουνται τωρα παντως με τις ics και επειτα roms ειναι της νοοτροπιας οτι πχ το να μην δουλευει το bluetooth η το να μην μπορεις να ακουσεις τον αλλον οταν μιλας ειναι λεπτομερειες.Οποτε καταλαβες.Την εχεις παντρευτει την Gingerbread Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros_V_S Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Η αλήθεια είναι οτι η icedroid του gkalen είναι με διαφορά η καλύτερη, πιο σταθερη ρομ και με πολύ καλύτερο ήχο από όλες τις άλλες. Την cm την έβγαλα μετά απο 2-3 μέρες, κάτι δε slim και λοιπές βλακείες τις έβγαλα στο 2ωρο. Φιλε gkalen, μήπως παίζει να βγει καμιά βελτιωμένη ICS τώρα κοντά ή να κάνω downgrade σε gingerbread; Παράθεση Nexus 5 16GB - SlimLP 5.0.2 - TWRP 2.8.3.0 / Nexus 7 2013 16 GB - SlimKat 8.18 - TWRP 2.8.3.0 Cubot S168 CWM / iPad 2 - 32 GB - OS 8.1 /Huawei Ideos 8800pro - Kalo Extreme - CWM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adams25 Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 καλησπέρα παιδιά πέρασα 2.3 και θέλω να βάλω τωρα CM7.2 πέρασα την ρομ στην κάρτα έκανα όλα τα βήματα στο recovery άλλα όταν πάω να επιλέξω από την κάρτα το ζιπ δεν μου βγάζει τίποτα μόνο lost.dir τι κάνουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 τα ατομα που ασχολουνται τωρα παντως με τις ics και επειτα roms ειναι της νοοτροπιας οτι πχ το να μην δουλευει το bluetooth η το να μην μπορεις να ακουσεις τον αλλον οταν μιλας ειναι λεπτομερειες.Οποτε καταλαβες.Την εχεις παντρευτει την Gingerbread ωραιος με εφτιαξες...!!!!! :):lol::) Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonius Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 καλησπέρα παιδιά πέρασα 2.3 και θέλω να βάλω τωρα CM7.2 πέρασα την ρομ στην κάρτα έκανα όλα τα βήματα στο recovery άλλα όταν πάω να επιλέξω από την κάρτα το ζιπ δεν μου βγάζει τίποτα μόνο lost.dir τι κάνουμε? reboot recovery και θα στο εμφανίσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Ρε παιδια ειμαι σιγουρος οτι καπου ειχα δει την επιλογη να μην κλεινει καποια εφαρμογη που θες να τρεχει στο παρασκινιο και να την κραταει στη μνημη κι ας εχεις επιλεξει να καθαρισεις τις ανοιχτες εφαρμογες με καποιον task killer. Εχω ψαξει ολες τις ρυθμησεις και τις εφαρμογες αλλα δεν το βρησκω. Θυμαστε τιποτα; edit: Για MIUI μιλαω παντα Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Ρε παιδια ειμαι σιγουρος οτι καπου ειχα δει την επιλογη να μην κλεινει καποια εφαρμογη που θες να τρεχει στο παρασκινιο και να την κραταει στη μνημη κι ας εχεις επιλεξει να καθαρισεις τις ανοιχτες εφαρμογες με καποιον task killer. Εχω ψαξει ολες τις ρυθμησεις και τις εφαρμογες αλλα δεν το βρησκω. Θυμαστε τιποτα; edit: Για MIUI μιλαω παντα Ηταν σε μια κινεζικη, ειχε επιλογη να κλειδωνει 2 εφαρμογες του χρηστη στη μνημη. Η τελευταια εκδοση του r9 η riuyu καπως ετσι Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 (edited) Ηταν σε μια κινεζικη, ειχε επιλογη να κλειδωνει 2 εφαρμογες του χρηστη στη μνημη. Η τελευταια εκδοση του r9 η riuyu καπως ετσι Α ωστε ετσι! Λεω κι εγω, τί επαθα; Ανοιξα οτι μενου, υπομενου, υπο-υπομενου υπαρχει και δεν το βρηκα. Κριμα, ειναι καλη επιλογη. Ηταν δηλαδη στις επιλογες του κινεζικου system.apk ετσι; Thank you ρε Sofokla. Παρεμπιπτοντως δεν εχω συναντησει καλυτερο task killer σαν αυτον της μαμας MIUI (SideKick). Εκτος απο τις εφαρμογες σε εκτελεση, κλεινει και τις cached processes. (εννοειται οχι τις απαρετητες). Αν εχετε στο νου σας καποιον task killer που να κλεινει κι αυτος τις διεργασιες παρασκηνιου(δεν θυμαμαι πως το εχει στα ελληνικα) θα ηθελα να το μαθω γιατι μ'ενδιαφερει. Edited September 4, 2013 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moihack Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Υπαρχει τροπος να το βαλεις στη MIUI Ειχα φαγωθει και γω να το χω αυτο, αφου δοκιμασα την R9 και τελικα βρηκα πως γινεται Ανοιξε το build.prop στην γραμμη ro.product.device=u8800pro (καλα τωρα μπορει να μην το εγραψα σωστα τελειος) βαλε =umts_sholes (κανε συγκριση με το build.prop απο r9 και θα καταλαβεις για πια γραμμη μιλαω) Reboot & enjoy! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 (edited) Υπαρχει τροπος να το βαλεις στη MIUI Ειχα φαγωθει και γω να το χω αυτο, αφου δοκιμασα την R9 και τελικα βρηκα πως γινεται Ανοιξε το build.prop στην γραμμη ro.product.device=u8800pro (καλα τωρα μπορει να μην το εγραψα σωστα τελειος) βαλε =umts_sholes (κανε συγκριση με το build.prop απο r9 και θα καταλαβεις για πια γραμμη μιλαω) Reboot & enjoy! :D Ωραιος ο παιχτης!!!! Googlαροντας για να βρω τη ROM, την πετυχα στο κινεζικο MIUI forum οπου ειδα τυχαια μεσα στα ιδεογραμματα του post τη γραμμη στο biuld.prop που λες. http://www.miui.com/thread-1322556-1-1.html Απο: ro.product.device=vision το κανουμε: ro.product.device=umts_sholes Edited September 4, 2013 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekmaria Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Ηταν σε μια κινεζικη, ειχε επιλογη να κλειδωνει 2 εφαρμογες του χρηστη στη μνημη. Η τελευταια εκδοση του r9 η riuyu καπως ετσι Στις ρυθμίσεις-προσωπικες-ρυθμισεις launcher έχει την επιλογή που θέλεις στη miui του gkalen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Στις ρυθμίσεις-προσωπικες-ρυθμισεις launcher έχει την επιλογή που θέλεις στη miui του gkalen Ναι, το ξερουμε αυτο. Εμεις λεμε να κρατησεις στη μνημη οποια εφαρμογη γουσταρεις εσυ. Και γινεται οπως ειπε ο Sofoklas παραπανω. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 απ οτι βλεπω ολοι παραμενουμε gb σταθερα..! Εγω εβαλα παλι τις προαλλες την Kalo με systemui και framework-res απο την ics look του gkalen και εδεσε super,φτιαχτηκαν και τα widgets που χανονταν και ομορφηνε και πολυ. Αυτα για καμια βδομαδα,μετα δεν ξερω τι και πως (και αν οφειλοταν στις αλλαγες που εκανα) αλλα εξαφανιστηκε εντελως το notification panel (τα κουμπια και τα παντα απο ειδοποιησεις) και επισης εξαφανιστηκε και το interface που βγαινει για να σηκωσεις μια κληση.Οποτε ουτε notifications ουτε μπορουσα να το σηκωσω οταν με επαιρναν. Δεν ξερω τι εγινε,δοκιμασα να ξαναβαλω τα original αρχεια απο kalo αλλα δεν εφτιαξε ποτε,ακομα και μετα απο διαγραφη cache,dalvik και fix permissions. Μεχρι να χαλασει παντως ειχε το καλυτερο performance και multitasking απο καθε αλλη rom που εχω περασει..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 (edited) απ οτι βλεπω ολοι παραμενουμε gb σταθερα..! Εγω εβαλα παλι τις προαλλες την Kalo με systemui και framework-res απο την ics look του gkalen και εδεσε super,φτιαχτηκαν και τα widgets που χανονταν και ομορφηνε και πολυ. Αυτα για καμια βδομαδα,μετα δεν ξερω τι και πως (και αν οφειλοταν στις αλλαγες που εκανα) αλλα εξαφανιστηκε εντελως το notification panel (τα κουμπια και τα παντα απο ειδοποιησεις) και επισης εξαφανιστηκε και το interface που βγαινει για να σηκωσεις μια κληση.Οποτε ουτε notifications ουτε μπορουσα να το σηκωσω οταν με επαιρναν. Δεν ξερω τι εγινε,δοκιμασα να ξαναβαλω τα original αρχεια απο kalo αλλα δεν εφτιαξε ποτε,ακομα και μετα απο διαγραφη cache,dalvik και fix permissions. Μεχρι να χαλασει παντως ειχε το καλυτερο performance και multitasking απο καθε αλλη rom που εχω περασει..! Εννοειται GB. Για μενα το καλυτερο multitasking το ειχε η απλη CM του geno. Την Extreme εβαλες; Edited September 5, 2013 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Εννοειται GB. Την Extreme εβαλες; ναι κλασικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markspace Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Καλησπέρα, Καταρχήν έχω πολλές φορές συμβουλευτεί το φόρουμ αλλά να που χρειάζεται τελικά να ζητήσω και επίσημα βοήθεια. Τελευταία rom που είχα και λειτουργούσε ήταν η CM 7.2. Προσπαθώντας να περάσω κάποια άλλη GB ROM , ΜΙUI Final αν θυμάμαι σωστά, το κινητό απλά έκανε Boot loop με το σήμα της huawei. Μετά από πολύ ψάξιμο και προσπάθεια, κάποια στιγμή για να δώ τα περιεχόμενα της internal memory έγινε φορματ σε fat 32 (Το ξέρω, κατόρθωμα...). Από εκεί και πέρα το 'χασα. To σήμα στο boot της huawei αντικαταστάθηκε με μια πράσινη οθόνη με ένα μπλε και ένα κόκκινο ορθογώνιο, στην οποία και κάνει boot loops. Προσπαθώντας να το επαναφέρω με official GB B512 και 578, update γίνεται μέχρι το 25-30% πολύ γρήγορα, μετά σταματάει και αναβοσβήνει γρήγορα το κόκκινο led στο ηχείο. Έχω επίσης δοκιμάσει να επαναφέρω τη CM7.2 από CWM Backup που είχα κρατήσει χωρίς αποτέλεσμα. Το ΙΜΕΙ είναι αποθηκευμένο οπότε αν καταφέρω να κάνω το θαύμα, κάτι θα γίνει και με αυτό. Έχω την αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά με το partitioning στη συσκευή. Μπορεί κανείς να μου δώσει καμιά συμβουλη, και πιθανον κανά ΄φάκελο image μήπως και δουλέψει? Επίσης ίσως βοηθούσε να μου πει κάποιος πως θα πρέπει να φαίνεται το partitioning σε ένα εργαλείο όπως το minitool μήπως και καταφέρω να επαναφέρω τη δομή της μνήμης (ΔΗλ αν πρέπει να υπάρχουν unullocated κομματια, ext3 και fat32 με πόσο χώρο το καθένα). Κάπου διάβασα ότι μπορείς με adb να κάνεις full flash της συσκευής αλλα δεν κατάφερα να βρω κάτι πιο συγκεκριμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 (edited) Καλησπέρα, Καταρχήν έχω πολλές φορές συμβουλευτεί το φόρουμ αλλά να που χρειάζεται τελικά να ζητήσω και επίσημα βοήθεια. Τελευταία rom που είχα και λειτουργούσε ήταν η CM 7.2. Προσπαθώντας να περάσω κάποια άλλη GB ROM , ΜΙUI Final αν θυμάμαι σωστά, το κινητό απλά έκανε Boot loop με το σήμα της huawei. Μετά από πολύ ψάξιμο και προσπάθεια, κάποια στιγμή για να δώ τα περιεχόμενα της internal memory έγινε φορματ σε fat 32 (Το ξέρω, κατόρθωμα...). Από εκεί και πέρα το 'χασα. To σήμα στο boot της huawei αντικαταστάθηκε με μια πράσινη οθόνη με ένα μπλε και ένα κόκκινο ορθογώνιο, στην οποία και κάνει boot loops. Προσπαθώντας να το επαναφέρω με official GB B512 και 578, update γίνεται μέχρι το 25-30% πολύ γρήγορα, μετά σταματάει και αναβοσβήνει γρήγορα το κόκκινο led στο ηχείο. Έχω επίσης δοκιμάσει να επαναφέρω τη CM7.2 από CWM Backup που είχα κρατήσει χωρίς αποτέλεσμα. Το ΙΜΕΙ είναι αποθηκευμένο οπότε αν καταφέρω να κάνω το θαύμα, κάτι θα γίνει και με αυτό. Έχω την αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά με το partitioning στη συσκευή. Μπορεί κανείς να μου δώσει καμιά συμβουλη, και πιθανον κανά ΄φάκελο image μήπως και δουλέψει? Επίσης ίσως βοηθούσε να μου πει κάποιος πως θα πρέπει να φαίνεται το partitioning σε ένα εργαλείο όπως το minitool μήπως και καταφέρω να επαναφέρω τη δομή της μνήμης (ΔΗλ αν πρέπει να υπάρχουν unullocated κομματια, ext3 και fat32 με πόσο χώρο το καθένα). Κάπου διάβασα ότι μπορείς με adb να κάνεις full flash της συσκευής αλλα δεν κατάφερα να βρω κάτι πιο συγκεκριμένο. Στον οδηγο που εχω στην υπογραφη μου εχω λινκ για οτιδηποτε χρειαστεις σαν πιο λειτουργικη gb προσωπικα χρησιμοποιω την Β572 και φοραω την τελευταια miui του γκαλεν. Οταν προσπαθεις να κανεις update συμβουλη μου καντο χωρις μπαταρια μονο με το καλωδιο usb συνδεμενο. Αν βλεπεις και πιστευεις οτι ειναι θεμα της sdcard δοκιμασε να χρησιμοποιησεις μια αλλη sdcard φορμαρισμενη χωρις partitions. Στον οδηγο μου μπορεις να βρεις και λινκ με στοκ recovery της gb δοκιμασε να αλλαξεις σε αυτο πριν κανεις το update μπας και στρωσει η κατασταση. Οταν πας να περασεις ττη miui ακολουθησε κατα γραμμα τις οδηγιες του γκαλεν και μην κανεις δικες σου κινησεις Edited September 6, 2013 by tzivas31 Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markspace Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 (edited) Ευχαριστώ για την απάντηση. Τον οδηγό σου τον έχω πάντα στα favorites του browser, όπως καταλαβαίνεις τον έχω ακολουθήσει άπειρες φορές, αλλά με το πολύ μαστόρεμα κάπου έκατσε στραβή... Από τον οδηγό έχω δοκιμάσει και τα recovery froyo και GB αλλά δεν είδα φως, εννοείται και χωρίς καλώδιο. Η περίπτωση μου θυμίζει αυτή του akalos στο ποστ εδω. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=319182&page=119 Δυστυχώς η περίπτωση αυτή λύθηκε δια μαγείας και στα μαγικά δεν είμαι πολύ καλός.:) EDIΤ: Στην κάρτα μνήμης όταν το αποτυχημένο update σταματά, μετά έχει ένα logfile με το εξής: dload_sd_ram_data_proc->(retry >= DLOAD_RETRY) failed! Edited September 6, 2013 by markspace Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Ευχαριστώ για την απάντηση. Τον οδηγό σου τον έχω πάντα στα favorites του browser, όπως καταλαβαίνεις τον έχω ακολουθήσει άπειρες φορές, αλλά με το πολύ μαστόρεμα κάπου έκατσε στραβή... Από τον οδηγό έχω δοκιμάσει και τα recovery froyo και GB αλλά δεν είδα φως, εννοείται και χωρίς καλώδιο. Η περίπτωση μου θυμίζει αυτή του akalos στο ποστ εδω. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=319182&page=119 Δυστυχώς η περίπτωση αυτή λύθηκε δια μαγείας και στα μαγικά δεν είμαι πολύ καλός.:) Το μόνο άλλο που μπορω να σε προτεινω ειναι να κατεβεις σε 2.2 να δεις αν ανοιγει και δουλευει το κινητο και μετα να ξαναανεβεις σε 2.3 ξερω λιγο μανικι θα με πεις αλλα μια φορα που ειχα σκαλωσει και εγω το δοκιμασα και δουλεψε. Εχω φαει ξενυχτια με update και downgrade και ευτυχως με την βοηθεια των παιδιων(gkalen,sofoklas,pika,tupac,akalos,azuli, moihack) εδω μεσα το εστρωσα να ειστε καλα ολοι παιδια και sorry αν παρελειψα κανεναν Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markspace Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Δοκίμασα να πάω σε froyo χωρίς αποτέλεσμα. Θα συνεχίσω αύριο τις προσπάθειες ελπίζοντας... Το μόνο που κατάφερα είναι με αλχημείες να μπω σε CWM με vol+ και power. Εκεί δε μπορέι να κάνει mount και format τίποτα εκτός από cache. Προσπάθησα να επαναφέρω κάποιο backup παλιό αλλά δεν έβλεπε την sdcard (δοκίμασα μια 2 και μια 8 Gb). Έπεται συνέχεια.... Πάντα ανοικτός σε ιδέες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Δοκίμασα να πάω σε froyo χωρίς αποτέλεσμα. Θα συνεχίσω αύριο τις προσπάθειες ελπίζοντας... Το μόνο που κατάφερα είναι με αλχημείες να μπω σε CWM με vol+ και power. Εκεί δε μπορέι να κάνει mount και format τίποτα εκτός από cache. Προσπάθησα να επαναφέρω κάποιο backup παλιό αλλά δεν έβλεπε την sdcard (δοκίμασα μια 2 και μια 8 Gb). Έπεται συνέχεια.... Πάντα ανοικτός σε ιδέες... Την sdcard θα την δει αφου μπεις στο recovery και πατησεις την επιλογη advanced-reboot recovery θα κανει ενα restart το recovery και μετα θα την δει δοκιμασε το και ενα παιδι αυτες τις μερες ειχε το ιδιο θεμα με την sdcard και μολις εκανε reboot to recovery την ειδε κατευθειαν Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Δοκίμασα να πάω σε froyo χωρίς αποτέλεσμα. Θα συνεχίσω αύριο τις προσπάθειες ελπίζοντας... Το μόνο που κατάφερα είναι με αλχημείες να μπω σε CWM με vol+ και power. Εκεί δε μπορέι να κάνει mount και format τίποτα εκτός από cache. Προσπάθησα να επαναφέρω κάποιο backup παλιό αλλά δεν έβλεπε την sdcard (δοκίμασα μια 2 και μια 8 Gb). Έπεται συνέχεια.... Πάντα ανοικτός σε ιδέες... Αν δεν μπορει να κάνει ούτε format, δύσκολα τα πράγματα. Για χαλασμένη nand σε κόβω. Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Αν εισαι ακομα εντος εγγυησης στειλτο για service θα κανεις υπομονη 15 με 20 μερες και θα δουλευει ξανα μην το αφησεις πολυ και μετα δεν εχεις εγγυηση Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 (edited) Δοκίμασα να πάω σε froyo χωρίς αποτέλεσμα. Θα συνεχίσω αύριο τις προσπάθειες ελπίζοντας... Το μόνο που κατάφερα είναι με αλχημείες να μπω σε CWM με vol+ και power. Εκεί δε μπορέι να κάνει mount και format τίποτα εκτός από cache. Προσπάθησα να επαναφέρω κάποιο backup παλιό αλλά δεν έβλεπε την sdcard (δοκίμασα μια 2 και μια 8 Gb). Έπεται συνέχεια.... Πάντα ανοικτός σε ιδέες... Δυστυχως, το ρημαξες. Επρεπε να ρωτας πρωτα πριν κανεις κατι. Δεν καταλαβα τι δουλεια ειχες με την εσωτερικη μνημη και τι ακριβως εκανες και τη χαλασες? ?? Τωρα πια, μονο service ... Πρεπει να ρωταμε πρωτα πριν κανουμε κατι, εφοσον δεν ειμαστε σιγουροι. Αν εχεις χαλασει την internal δεν νομιζω να μπορεις να το σωσεις. Πες μου, τι ακριβως εκανες στην internal memory? ?? Για τους Υπολοιπους. ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΑ MIUI, BASED ΣΤΗΝ CM7.2 Ακομα καλυτερη και με δυνατοτητα μετακινησης dalvik στην sd ext για περισσοτερο χωρο για εφαρμογες. Edited September 7, 2013 by gkalen Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts