manousos4 Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 Σορυ ξέχασα να βάλω τιμή γενικα.50€ είναι η δωροεπιταγη δεν θέλω να δω πάνω από 150€ σύνολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 Πουθενά δεν υπάρχει ποικιλία. Αναγκάστηκα και έδωσα πάνω από 200 ευρώ για κάτι αξιοπρεπές. Από Ελλάδα δύσκολα να βρεις με παρόμοια χαρακτηριστικά σε αυτή την τιμή. https://stechi.gr/index.php?route=product/product&product_id=1423439&skr_prm=WyJmNTI5NjQ1NS0xNGI1LTRiZTUtYWUwNC1iZDMwYTQ2NDRlZGYiLDE1NzQzMzI3ODk0NDIseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsInRhZ3MiOiIifV0 Το συγκεκριμένο το πήρε η γυναίκα μου μιας και είχε επιδότηση 190€ για κινητό και επειδή έχει καλό κινητό πήρε τον εν λόγο tablet.. Αξιοπρεπές αλλά μέχρι εκεί. Γενικά οτιδήποτε μέχρι 200€ είναι για πολύ απλή χρήση χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις Sent from my iPhone using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το συγκεκριμένο το πήρε η γυναίκα μου μιας και είχε επιδότηση 190€ για κινητό και επειδή έχει καλό κινητό πήρε τον εν λόγο tablet.. Αξιοπρεπές αλλά μέχρι εκεί. Γενικά οτιδήποτε μέχρι 200€ είναι για πολύ απλή χρήση χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις Κάτω από 10’’ θα σου βγουν τα μάτια αν θες ταινίες κυρίως Sent from my iPhone using Tapatalk Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 Σωστά μέχρι εκεί. Και πρόσεξε χαρακτηριστικά. Δεν είναι στην Ελλάδα διαθέσιμο σε όλες τις εκδόσεις. https://www.google.com/amp/s/m.gsmarena.com/huawei_mediapad_t5-ampp-9412.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Ενδιαφέρομαι για ταμπλετ 8 ίντσες μνήμη από 3/32 και πάνω.Πόσο 200 με 220 ευρώ Βασικά μου άρεσε πολύ το xiaomi mi pad 4 με μνήμη 4/64. Υπάρχει κάποιο κουπόνι από banggood.com; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Ενδιαφέρομαι για ταμπλετ 8 ίντσες μνήμη από 3/32 και πάνω.Πόσο 200 με 220 ευρώ Βασικά μου άρεσε πολύ το xiaomi mi pad 4 με μνήμη 4/64. Υπάρχει κάποιο κουπόνι από banggood.com;Δες εδώ https://www.binkupon.com/?s=MI+pad&post_type=post Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. November 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2019 Zananiro ευχαριστώ πολύ. Έφυγε παραγγελία σήμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. November 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2019 καλή προσφορά HUAWEI 10,1 MediaPad t5 4/64 μη διαθέσιμο στην Ελλάδα μέχρι πριν λίγο καιρό και lte στα 189 ευρώ https://basket.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/204902-huawei-mediapad-t5-10.1-4gb/64gb-4g#homepage-#tab0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fili Δημ. November 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2019 Γεια σας. Βρίσκω το ταμπλετ LENOVO Tab 4 10 HD 2/32GB Wi-Fi στα 89 ευρώ. Είναι καλό; το θέλω για δώρο σε παιδί 10 χρονων. Μου φαίνεται αρκετά φτηνό γι αυτά που προσφέρει.. https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/productDetailsTangible.jsp?productId=ger_20379476 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritos Δημ. January 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2020 Ψαχνω ipad στο amazon,αξιζει να το παρω απο εκει ή να το αποφυγω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 Ψαχνω ipad στο amazon,αξιζει να το παρω απο εκει ή να το αποφυγω?? Αξίζει, γιατί όχι; Ίδια εγγύηση θα έχεις. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 Γεια σας. Βρίσκω το ταμπλετ LENOVO Tab 4 10 HD 2/32GB Wi-Fi στα 89 ευρώ. Είναι καλό; το θέλω για δώρο σε παιδί 10 χρονων. Μου φαίνεται αρκετά φτηνό γι αυτά που προσφέρει.. https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/productDetailsTangible.jsp?productId=ger_20379476Στα 89€ καλο ειναι.Σε αυτα τα λεφτα οι επιλογες ειναι μετριες προς κακες αλλα για 10 χρονων παιδι ειναι μια χαρα. Δες και κανα Huawei απο σκρουτζ.Προτιμησε τα απο Λενοβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. March 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2020 Kαλησπέρα παιδιά, υπάρχει περίπτωση να βρω κάτι αξιοπρεπές μέχρι 120-130 από Ελλάδα, για άτομο μεγαλύτερης ηλικίας για κύρια χρήση Skype κ browsing; Ούτε παιχνίδια, ούτε εφαρμογές μας ενδιαφέρουν. Όταν λέω κάτι αξιοπρεπές εννοώ να μην κολάει στα βασικά που αναφέρω παραπάνω και να μην είναι για πέταμα όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. March 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2020 Στο e-shop έχει πολλά και φτηνά με 2 χρόνια εγγύηση. Αύριο Κυριακή θα έχει και προσφορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 αυτό το έχει κανείς; Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Eκτός και μου ξέφυγε, δε βρήκα κάτι να μου κεντρίσει την προσοχή στο eshop... Eν τέλει παρήγγειλα το Lenovo E10 4G έκδοση από Ελλάδα στα ~120... Αδύναμος μεν επεξεργαστής, αλλά από την άλλη Lenovo και τουλάχιστον 2 GB Ram και 4G... Mόνο για Skype και ελάχιστο Browsing το θέλω... Αν δεν κάνει ούτε αυτά τα 2, ας πάει χαμένο τι να πω... Από τη μικρή έρευνα αγοράς που έκανα (χωρίς να έχω ασχοληθεί ποτέ ιδιαίτερα με tablets), προσωπικά κατέληξα ότι το πιο εγγύημενο VFM είναι το Media Pad T3 που έχει χρόνια στην αγορά αλλά έβγαινε στα ~140 περίπου και επειδή το budget δεν ήταν δικό μου δε μπορούσα να ανέβω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Παρεμπιπτόντως το WhatsApp είναι πολύ καλύτερο σε όλα από το Skype και υποστηρίζει βιντεοδιασκέψεις μέχρι 4 άτομα. Για περισσότερα άτομα το zoom είναι το καλύτερο. Το Skype είναι ξεπερασμένο για ιδιωτική χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Παρεμπιπτόντως το WhatsApp είναι πολύ καλύτερο σε όλα από το Skype και υποστηρίζει βιντεοδιασκέψεις μέχρι 4 άτομα. Για περισσότερα άτομα το zoom είναι το καλύτερο. Το Skype είναι ξεπερασμένο για ιδιωτική χρήση. Άσχετο με το θέμα (το Skype από πάνω δεν προορίζεται για εμένα), αλλά ναι και εγώ πιστεύω το Skype είναι πλέον ξεπερασμένο για σοβαρές τηλεδιασκέψεις... Άντε να τα πεις με κάνα φίλο, μέχρι εκεί... Το καλό που έχει είναι ότι χρησιμοποείται από πάρα πολύ κόσμο... Στη δουλειά τον τελευταίο καιρό και οχι μόνο χρησιμοποιούμε το MS Teams και αν και οχι μεγάλος fan της MS, ομολογώ με έχει εκπλήξει ευχάριστα... Άψογη ποιότητα συνομιλίας, δεν κολλάει τίποτα, δεν έχω δει περιορισμό σε συμμετέχοντες, μπορείς να κάνεις share αρχεία, οθόνη, να κρατάς notes ταυτόχρονα, κάνεις mute/κόβεις την κάμερα ανά πάσα στιγμή... Γενικά φαίνεται να έχουν κάνει πολύ προσεγμένη δουλειά... Βέβαια χρησιμοποιώ από εταιρικό account MS δεν ξέρω αν free για ιδιωτική χρήση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipinos1976 Δημ. March 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2020 Μέσα σε μία σειρά: Samsung Tab S6 vs Surface GO cs Surface Pro ή 950€ vs 800€ vs 1300€ Με χαλάει το μέγεθος του Pro, αφού δεν είναι εύχρηστο για σχολείο ή για διάβασμα σελίδων το βράδυ στο κρεβάτι. Με χαλάει η αδυναμία του Go να τα βγάλει πέρα στα δύσκολα και η καθυστέρηση στην παράδοση πένας (βρίσκεις wacom βέβαια). Με χαλάει το Android του S6, μαζί με την τιμή του. Καμιά σκέψη; Το θέλω απλά για διδασκαλία τώρα, 1 μήνα, μέσω τηλεδιασκέψεων (βλ πενάκι) και για αντικατάσταση (αφού θα αγοραστεί καινούργιο) του MediaPad M5. Έχω τρελαθεί γιατί από αύριο ξεκινάω μαθήματα μέσω webex και zoom, οπότε είναι απαραίτητο. Έκανα δοκιμαστικό με το Note 8, δούλεψε το πράγμα, απλά είναι κούραση για εμένα να προσπαθώ να γράψω σε τόσο μικρή οθόνη. Αν ήταν 5 μαθήματα θα έλεγα θα βγει, αλλά έχω 10 ώρες την εβδομάδα και αυτό θα κρατήσει 1 μήνα. Ευχαριστώ. Παράθεση Το κανάλι μου στο YouTube Το κανάλι μου στο Odysee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Μέσα σε μία σειρά: Samsung Tab S6 vs Surface GO cs Surface Pro ή 950€ vs 800€ vs 1300€ Με χαλάει το μέγεθος του Pro, αφού δεν είναι εύχρηστο για σχολείο ή για διάβασμα σελίδων το βράδυ στο κρεβάτι. Με χαλάει η αδυναμία του Go να τα βγάλει πέρα στα δύσκολα και η καθυστέρηση στην παράδοση πένας (βρίσκεις wacom βέβαια). Με χαλάει το Android του S6, μαζί με την τιμή του. Καμιά σκέψη; Το θέλω απλά για διδασκαλία τώρα, 1 μήνα, μέσω τηλεδιασκέψεων (βλ πενάκι) και για αντικατάσταση (αφού θα αγοραστεί καινούργιο) του MediaPad M5. Έχω τρελαθεί γιατί από αύριο ξεκινάω μαθήματα μέσω webex και zoom, οπότε είναι απαραίτητο. Έκανα δοκιμαστικό με το Note 8, δούλεψε το πράγμα, απλά είναι κούραση για εμένα να προσπαθώ να γράψω σε τόσο μικρή οθόνη. Αν ήταν 5 μαθήματα θα έλεγα θα βγει, αλλά έχω 10 ώρες την εβδομάδα και αυτό θα κρατήσει 1 μήνα. Ευχαριστώ. Eγώ να κάνω την απλή ερώτηση, γιατί αφού το θες λόγω ανάγκης για συγκεκριμένα πράγματα αυτή την περίοδο, δεν παίρνεις κάνα παλαιότερο Samsung; S3 ας πούμε ή S4 που έχουν και τα 2 πενάκι και είναι και αρκετά δυνατά (αναβάθμιση από το Μ5); Ειδικά τo S3 μπορείς να το βρεις και σε καλή τιμή μεταχειρισμένο (είδα και εδώ μέσα αγγελία στα ~270). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipinos1976 Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Μεταχειρισμένο δεν παίρνω ποτέ. Θέλω να είναι δικό μου, να το ξέρω πώς το έχω δουλέψει. Άλλωστε, 270€ για μεταχειρισμένο είναι πολλά χρήματα. 615€ έχει τώρα το S6 και είναι πολλά. Τα 270€ για τόσο παλιό μοντέλο είναι πολύ μεγάλο ποσό. Την κάνω, πάντως, την δουλειά. Έχω λιώσει το Note 8 που, αν και έχει μικρή οθόνη, μοιράζομαι πίνακα και γράφω. Απλά θα ήθελα κάτι πιο μεγάλο και άνετο με το γράψιμο. Τέλος πάντων. Αυτή την στιγμή στην Ελλάδα (αλλά και παγκοσμίως) δεν υπάρχει τίποτε διαθέσιμο. Ούτε S6 (μιλάμε για χρόνους παράδοσης 20+ ημέρες), ούτε wacom tablets, ούτε ταμπλέτες από άλλους κατασκευαστές. Ευχαριστώ. Παράθεση Το κανάλι μου στο YouTube Το κανάλι μου στο Odysee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 Μεταχειρισμένο δεν παίρνω ποτέ. Θέλω να είναι δικό μου, να το ξέρω πώς το έχω δουλέψει. Άλλωστε, 270€ για μεταχειρισμένο είναι πολλά χρήματα. 615€ έχει τώρα το S6 και είναι πολλά. Τα 270€ για τόσο παλιό μοντέλο είναι πολύ μεγάλο ποσό. Την κάνω, πάντως, την δουλειά. Έχω λιώσει το Note 8 που, αν και έχει μικρή οθόνη, μοιράζομαι πίνακα και γράφω. Απλά θα ήθελα κάτι πιο μεγάλο και άνετο με το γράψιμο. Τέλος πάντων. Αυτή την στιγμή στην Ελλάδα (αλλά και παγκοσμίως) δεν υπάρχει τίποτε διαθέσιμο. Ούτε S6 (μιλάμε για χρόνους παράδοσης 20+ ημέρες), ούτε wacom tablets, ούτε ταμπλέτες από άλλους κατασκευαστές. Ευχαριστώ.Ταμπλετ παίρνεις όχι αμάξι. Τι θα πει να ξέρεις πώς το έχεις δουλέψει. Ξέρεις τι σημαίνει Android; 10 φορμάτ να κάνεις ισοδυναμούν με δέκα καινούριες συσκευές, χωρίς καμία σημασία τι χρήση είχε πριν. Εκτός αν έχει γίνει βέβαια φυσική ζημιά. Για αυτό άλλωστε πληρώνεις και πολύ χαμηλότερη τιμή στα μεταχειρισμένα, για να καλύψεις ζημιές που τυχόν δεν φαίνονται. Πέρα από αυτό, τι σημαίνει δεν υπάρχει κάτι παγκοσμίως; Έψαξες όλη την αγορά; Ή αναφέρεσαι σε κάποιο παλιό μοντέλο που τώρα δεν κυκλοφορεί; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 Μέσα σε μία σειρά Καμιά σκέψη; Το θέλω απλά για διδασκαλία τώρα, 1 μήνα, μέσω τηλεδιασκέψεων (βλ πενάκι) και για αντικατάσταση (αφού θα αγοραστεί καινούργιο) του MediaPad Ευχαριστώ. Αν σε ενδιαφερει, ψαχνω μτχ mediapad m5 σε λογικη τιμη απο αθηνα....εχω το s3 και η συζυγος ζηλευει το πενακι μου, και ζηταει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 Πέρα από αυτό, τι σημαίνει δεν υπάρχει κάτι παγκοσμίως; Έψαξες όλη την αγορά; Ή αναφέρεσαι σε κάποιο παλιό μοντέλο που τώρα δεν κυκλοφορεί; H αλήθεια είναι ότι το έψαξα λίγο γιατί μου έκανε και μένα εντύπωση αυτό που αναφέρει ο φίλος από πάνω και όντως από Skroutz πχ η διαθεσιμότητα για το S6 είναι ~30 μέρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 Καλησπέρα, πρόταση για ταμπλετ μόνο για σερφαρισμα στο ίντερνετ με WiFi, κάπως μεγάλη οθόνη (για 60αρη ηλικίας) με λογικό κόστος (έως 130€);; Mi 9 Lite via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 Καλησπέρα, πρόταση για ταμπλετ μόνο για σερφαρισμα στο ίντερνετ με WiFi, κάπως μεγάλη οθόνη (για 60αρη ηλικίας) με λογικό κόστος (έως 130€);; Mi 9 Lite via Tapatalk Στην ίδια αναζήτηση ήμουν προ ημερών και κατέληξα στο Lenovo E10 (10.1 οθόνη)... Από Skroutz η έκδοση με 2gb RAM και 4G λίγο κάτω από 120... Εναλλακτικά υπάρχει περίπου στην ίδια περίπου τιμή το Media Pad T3 (οθόνη 9.6) το οποίο έχει και καλύτερο επεξεργαστή, απλά δε μπορούσα να φτάσω στα ~140 που κόστιζε η έκδοση με 4G. Έπαιξα λίγο μέχρι να το δώσω, μην περιμένεις πολλά από επεξεργαστή, αλλά για browsing, κάνα βίντεο, καμιά κλήση μια χαρά μου φάνηκε... Αλλιώς υπάρχουν και κάποια από MLS κλπ, στα οποία προσωπικά φοβήθηκα κυρίως την ποιότητα κατασκευής (χωρίς ωστόσο να τα έχω δει και επεξεργαστεί από κοντά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts