Jump to content

Motorola RAZR XT910

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάντως για επίσημη 4.0.4 ούτε λόγος.Από ότι βλέπω αντί για αναβάθμιση θα πάρουμε κάτι άλλο............!!!!!:mad:

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μόνο αρνητικό, το μέτριο σήμα του wifi, που στην 4.0 έχει κάπως βελτιωθεί πρέπει να πω.

Έχεις περάσει την 4.0; Να υποθέσω custom; Τι γίνεται με αυτό το ζήτημα των roms; Γίνεται τίποτα από υποστήριξη;

Αν θέλεις, πες μου δυο λόγια για το τηλέφωνο από την εμπειρία σου.

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Για τον φίλο πιο πάνω που έχει το Nexus S:

Κράτησε το Nexus για "παιχνίδια" και πάρε το Razr για τηλέφωνο. Λόγω κλειδωμένου bootloader δεν υπάρχει μεγάλη δυνατότητα για μαγειρέματα...

alexanderth:

Δεδομένα παρασκηνίου ανοιχτά, αν θέλεις να λαμβάνεις mail, να ενημερώνονται εφαρμογές όπως ο καιρός, FB κτλ. Υπάρχουν μικρορυθμίσεις για καλύτερο έλεγχο χρήσης δεδομένων όταν είσαι με δεδομένα κινητής και όχι με WiFi, για να αποφεύγεις ενδεχόμενες υπερχρεώσεις.

Γενικά, για τους νέους κατόχους, έχει βγει (διαρεύσει για την ακρίβεια) ένα leak με ΙCS από τη Motorola και αυτό είναι που έχουμε "περάσει" όσοι έχουμε ICS. Μερικές σελίδες πιο πίσω αν ψάξετε θα βρείτε και τα links και τη διαδικασία.

Η συσκευή δεν είναι το απόλυτο όπλο των επιδόσεων και αυτό μόνο όταν μιλάμε με απόλυτα νούμερα, που δεν έχουν και ουσία στην καθημερινότητά μας, καθώς οι διαφορές είναι πολύ μικρές μεταξύ των αντίστοιχων συσκευών.

Είναι όμως η μόνη συσκευή και το τονίζω αυτό, που συνδυάζει τα πάντα σε ένα πακέτο (ταχύτητα/απόδοση, ιδιαίτερη εμφάνιση, μοναδικός συνδυασμός υλικών και αίσθησης, ανθεκτικότητα, συνδεσιμότητα) και ειδικά τώρα που έχει πέσει τόσο η τιμή είναι Η ευκαιρία. Μόνη ένσταση η μέτρια ευαισθησία του WiFi.

Edited by netblaster

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Άρα δηλαδή κλειδωμένος bootloader. Εγώ νόμισα ότι είχε λυθεί αυτό το ζήτημα, αλλά βλέπω ότι υπάρχει. Τέλος πάντων, αυτό με βάζει σε σκέψεις, θα δω τι θα κάνω.

"Παιχνίδια" εννοείς το να αλλάζω roms προφανώς. Οκ, χρησιμοποιώ δύο τηλέφωνα, αλλά το δεύτερο το έχω μόνο σαν τηλέφωνο. Απλά στο κύριό μου κινητό θέλω να κάνω τα πάντα. Αλλά αυτό εδώ τώρα με δεσμεύει. Θα το σκεφτώ, μάλλον, περισσότερο. Να είσαι καλά.

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Έχεις περάσει την 4.0; Να υποθέσω custom; Τι γίνεται με αυτό το ζήτημα των roms; Γίνεται τίποτα από υποστήριξη;

Αν θέλεις, πες μου δυο λόγια για το τηλέφωνο από την εμπειρία σου.

Όταν βγει και επίσημα η 4 θα υπάρξει πλήρης υποστήριξη από custom roms. AOKP CM9 Gummy MIUI κλπ. Και αυτή τη στιγμή υπάρχουν με μακράν καλύτερη για μένα την aokp axiom complx που είναι αποκλειστικά για cdma αλλά δουλεύει κανονικότατα με το gsm patch. Οι παραπάνω είναι 4.0.4 αλλά με GB kernel με αποτέλεσμα να μη δουλεύει το HW. Όλα τα άλλα είναι πλήρως λειτουργικά με όλα τα customizations να λειτουργούν (rom control theme engιne κτλ). Οπότε είναι θέμα χρόνου να υπάρξουν και custom roms πάνω στο kernel του ics ώστε να δουλεύει και το HW (ήδη υπάρχουν εδώ και καιρό πάνω στα leaks αλλά είναι μόνο για cdma και δε δουλεύει το gsm patch). Γενικά όταν βγει και επίσημα η ICS (έχει βγει πολύ πρόσφατα το source code για το China Ics καθώς και το Kernel του) περιμένουμε να μάθουμε νεά από ένα project (kexec) παράκαμψης του bootloader ώστε να μπορούμε να βάλουμε και custom kernels. (Γίνεται και τώρα απλά λειτουργεί μόνο ό ένας πυρήνας του cpu και ο βασικός dev αυτού του project πιστεύει ότι με τη δημοσίευση του source code του ics θα το κάνει να δουλεύουν και οι δύο πυρήνες). Απλά να ελπίζουμε για ένα καινούργιο updated gsm patch γιατί οι περισσότερες roms είναι για cdma. Αυτή τη στιγμή εαν δεν μπορείς να περιμένεις για το επίσημο ics μπορείς να περάσεις το τελευταίο EU leak ή ακόμη και ένα από τα επίσημα τελικά Latam ή China αλλά θα μπλέξεις λίγο στη διαδικασία. Η EU μπαίνει πολύ εύκολα απλά δεν μπορείς να γυρίσεις πίσω στην GB και φυσικά θα μπορείς να πας την επίσημη ics.

Edited by SpArchon

Παιδια, καποιος με ics μπορει να μου επιβεβαιωσει οτι δεν λειτουργει το motocast over usb ?

Το εχω προσπαθησει σε 3 υπολογιστες και ενω βρισκει βεβεαιτη συσκευη μου και εκκινει το motocast , τελικα μου λεει οτι προεκυψε σφαλμα. Μιλαω για το μοτοκαστ μεσω usb, οχι το wireless.

Edited by ddr2

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Η EU μπαίνει πολύ εύκολα απλά δεν μπορείς να γυρίσεις πίσω στην GB και φυσικά θα μπορείς να πας την επίσημη ics.

Είναι βέβαιο ότι αν βάλουμε την leaked θα μπορέσουμε να κάνουμε αναβάθμιση στην επίσημη, όταν βγει;

Από όσα γνωρίζω είναι βέβαιο. Τώρα μη σε πάρω και στο λαιμό μου ... Φυσικά δε θα περνιέται μέσω OTA. Θα πρέπει να περάσεις την επίσημη με τον ίδιο τρόπο που θα βάλεις και την leaked. Καλύτερα όμως να σου απαντήσει κάποιος που να το έχει ήδη κάνει. Εγώ προτιμώ μέχρι να βγει η AOKP βασισμένη στο kernel του ICS να μείνω στην AOKP που είμαι τώρα και ας μην έχει HW με ότι συνεπάγεται αυτό.

Είναι βέβαιο ότι αν βάλουμε την leaked θα μπορέσουμε να κάνουμε αναβάθμιση στην επίσημη, όταν βγει;

Θα μπορούμε, καθώς μετά από κάθε ΟΤΑ update βγαίνει και ολοκληρωμένη ROM που φλασάρεται μέσω RSD.

ddr2:

Σε έναν υπολογιστή που το δοκίμασα με καλώδιο έπεξε κανονικά, απλά επέλεξα σύνδεση MTP, διαφορετικά δεν το αναγνώριζε το Motocast.

μακαρι να δουμε αποτελεσματα απο την 4.0 γιατι οντως το wifi ειναι αρκετα αδυναμο... ημουν για καφε με εναν φιλο μου που ειχε το xperia mini και κεινος δεν ειχε κανενα προβλημα συνδεσης με μια γραμμη... ενω εγω επρεπε να τεντωθω προς το ρουτερ για να πιασω για λιγο γιατι αλλιως με πετουσε... παντως πρεπει να πω πως απο mobile internet (cosmote) σκιζει,σφαιρα παει..!!!! :)

(τριτη φορτιση, μια ημερα και 18 ωρες..!!!)

για οσους παντως ενδιαφερονται για το ασπρο πρεπει να το εχουν ακομα στα media markt αιγαλεω..!

εγω διαλεξα το μαυρο, γιατι ειναι τελειο το γυρω γυρω που ειναι μαυρο και οταν ειναι κλειστο το τηλ. φαινεται λες και ειναι ολο μια οθονη..!! μαυρος καθρευτης..!! αλλα και το ασπρο ηταν πολυ ωραιο..! :happy:

Απο ΜΜ Ρεντη το πηρα στην τιμη των 349 ασπρο και φοραει ευρωπαικη εκδοση 2.3.6

Και εγώ από Ρέντη το πήρα... Αλλά με 2.3.5... Μάλλον γι' αυτό ήταν μόνο ανοιγμένα τα λευκά, ίσως για το update όπως υποστηρίζουν...

Καλησπέρα και από εμένα. Λόγω της τιμής άρχισα να το σκέφτομαι και εγώ πολύ σοβαρά. Το MediaMarkt και το Public που το έχουν ίδια τιμή είναι της ελληνικής αντιπροσωπείας;

Από υποστήριξη σε xda τι έχει; Γιατί και έχοντας το Nexus S, είμαι λίγο εθισμένος με roms, kernels και mods. Λίγο που κοίταξα δεν είδα και πολλά πράγματα. Έχω διαβάσει αρκετές σελίδες, αλλά θα είχε κανείς τη διάθεση να μου πει θετικά και αρνητικά του τηλεφώνου; Επίσης, υπάρχει πιθανότητα να το βρω σε λευκό;

Όπως είπε και ένας φίλος πριν λίγο, κράτα το nexus για τα πειράματα... Έτσι θα κάνω και εγώ με το Desire...

Αν και να σου πω την αλήθεια... το συνεχές flashaρισμα με ανάγκαζε σε μέρες εξαντλητικών δοκιμών να το φορτίζω 2 και 3 φορές και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι η μπαταρία μου δείχνει πολύ πιο γερασμένη από την πραγματικότητα (σε περίπτωση που δεν το πείραζα τόσο)... Αλλά σίγουρα είναι άλλο πράγμα η δυνατότητα επιλογής και βελτίωσης των επιδόσεων...

Από ΜΜ είναι σίγουρα ελληνικό... Από τα Public θα ξέρω μέχρι το τέλος της βδομάδας που θα το παραλάβω (αν και πιθανολογώ ότι θα είναι και αυτό ελληνικό).

Παρ' όλα αυτά, θέλω να ελπίζω ότι με τις πολλές πωλήσεις που κάνει το Maxx στην Αμερική και όπου έχει κυκλοφορήσει, να ασκηθεί πίεση στη Motorola από τους χρήστες και να το ξεκλειδώσει... Έχει συμβεί πολλάκις το σκηνικό στο παρελθόν και με άλλες εταιρίες...

Edited by housas08

ddr2:

Σε έναν υπολογιστή που το δοκίμασα με καλώδιο έπεξε κανονικά, απλά επέλεξα σύνδεση MTP, διαφορετικά δεν το αναγνώριζε το Motocast.

:blink::blink: Θα έκοβα το λαιμό μου ότι το motocast ξεκινούσε όταν η συσκευή συνδεόταν σε μαζική αποθήκευση. Σαν MTP έτρεξε κανονικά. Thx!!:)

@ όλους!!

Ρε παιδιά, το update γίνεται από το εργοστάσιο. Δεν έχω ακούσει ποτέ να ανοίγουμε τα κουτιά, να κάνουμε αναβάθμιση και να τα πουλάμε σαν καινούρια!!

Τι είναι αυτά? Αν έχει βγεί αναβάθμιση, θα την κάνει ο αγοραστής. Γιατί πρέπει να ανοίξει το κουτί ο πωλητής?? και ποιός κάνει την αναβάθμιση για να έχουμε καλό ρώτημα?

Edited by ddr2

:blink::blink: Θα έκοβα το λαιμό μου ότι το motocast ξεκινούσε όταν η συσκευή συνδεόταν σε μαζική αποθήκευση. Σαν MTP έτρεξε κανονικά. Thx!!:)

@ όλους!!

Ρε παιδιά, το update γίνεται από το εργοστάσιο. Δεν έχω ακούσει ποτέ να ανοίγουμε τα κουτιά, να κάνουμε αναβάθμιση και να τα πουλάμε σαν καινούρια!!

Τι είναι αυτά? Αν έχει βγεί αναβάθμιση, θα την κάνει ο αγοραστής. Γιατί πρέπει να ανοίξει το κουτί ο πωλητής?? και ποιός κάνει την αναβάθμιση για να έχουμε καλό ρώτημα?

Παλιότερα όταν άρχισε το πανηγύρι με τα παραεισαγωγής, άνοιγαν τις συσκευασίες, περνούσαν την ελληνική rom και έβαζαν ελληνικές οδηγίες και πολλές φορές πρόχειρες φωτοτυπίες (προσωπική εμπειρία με nokia 5800). Και όταν έκανες το update, τράβαγες τα μαλλιά σου γιατί χάνονταν τα ελληνικά!

Άρα δεν μου φαίνεται διόλου απίθανο. Το ότι ήταν όλα τα λευκά στα ΜΜ ανοιχτά είναι ύποπτο από τη στιγμή που δεν έχουν κάποιο πρόβλημα με το HW όπως μας λένε τα παιδιά εδώ (συν το γεγονός ότι τα μαύρα από εκεί έχουν τη 2.3.5 και όχι την 2.3.6 που έχουν τα λευκά)...

Μόλις παρέλαβα και το HDMI-USB καλώδιο... To απόγευμα θα δοκιμάσω αν παίζει το webtop μόνο μέσω καλωδίου (χωρίς τη χρήση κάποιου dock) και θα μεταφέρω εντυπώσεις...

Παλιότερα όταν άρχισε το πανηγύρι με τα παραεισαγωγής, άνοιγαν τις συσκευασίες, περνούσαν την ελληνική rom και έβαζαν ελληνικές οδηγίες και πολλές φορές πρόχειρες φωτοτυπίες (προσωπική εμπειρία με nokia 5800). Και όταν έκανες το update, τράβαγες τα μαλλιά σου γιατί χάνονταν τα ελληνικά!

Άρα δεν μου φαίνεται διόλου απίθανο. Το ότι ήταν όλα τα λευκά στα ΜΜ ανοιχτά είναι ύποπτο από τη στιγμή που δεν έχουν κάποιο πρόβλημα με το HW όπως μας λένε τα παιδιά εδώ (συν το γεγονός ότι τα μαύρα από εκεί έχουν τη 2.3.5 και όχι την 2.3.6 που έχουν τα λευκά)...

Αυτά γίνονταν σε symbian, όχι σε android. Τα android έχουν ελληνικά έτσι και αλλιώς, οπότε δεν έχει λόγο ο πωλητής να το ανοίξει για να σου περάσει ελληνικά. Επίσης, εδώ το MM λέει ότι είναι όλα ελληνικής εισαγωγής. Οπότε? ποιός ο λόγος?

Αυτά γίνονταν σε symbian, όχι σε android. Τα android έχουν ελληνικά έτσι και αλλιώς, οπότε δεν έχει λόγο ο πωλητής να το ανοίξει για να σου περάσει ελληνικά. Επίσης, εδώ το MM λέει ότι είναι όλα ελληνικής εισαγωγής. Οπότε? ποιός ο λόγος?

Προσωπική μου άποψη πάνω στο θέμα, ότι απλά ανοίχθηκαν οι συσκευασίες για να τις δουν είτε πωλητές είτε πελάτες...

Στο 99% των περιπτώσεων που μια συσκευασία ανοίγεται από επίσημη αντιπροσωπεία, έπειτα από οδηγία του κατασκευαστή και μόνο, ξανασφραγίζεται με νέα ταινία ασφαλείας πάνω στην αρχική.

Προσωπική μου άποψη πάνω στο θέμα, ότι απλά ανοίχθηκαν οι συσκευασίες για να τις δουν είτε πωλητές είτε πελάτες...

Στο 99% των περιπτώσεων που μια συσκευασία ανοίγεται από επίσημη αντιπροσωπεία, έπειτα από οδηγία του κατασκευαστή και μόνο, ξανασφραγίζεται με νέα ταινία ασφαλείας πάνω στην αρχική.

Συμφωνώ. Άρα είναι εκθεσιακά κομμάτια. Με δεδομένο αυτό, δικαιολογείται η χαμηλή τιμή. Θα έπρεπε να το λένε όμως.

Συμφωνώ. Άρα είναι εκθεσιακά κομμάτια. Με δεδομένο αυτό, δικαιολογείται η χαμηλή τιμή. Θα έπρεπε να το λένε όμως.

Δε νομίζω να είναι εκθεσιακά, καθώς δεν είδα πουθενά λευκό Razr. Ίσως άνοιγαν τα κουτιά για να δουν τη συσκευή. Σημειωτέον ότι οι αν αφαιρεθούν οι αρχικές μεμβράνες δεν υπάρχει τρόπος επανατοποθέτησής τους χωρίς να φαίνεται. Απλά ίσως μερικοί να ήταν αρκετά περίεργοι και απρόσεχτοι ανοίγοντας άλλη συσκευασία κάθε φορά.

Αυτό το σύνδρομο φρικαρίσματος με την ανοιχτή συσκευασία ενός προϊόντος αξίας ενός βδομαδιάτικου, μόνο σαν υστερία μπορώ να το χαρακτηρίσω! Επι πλέον, είμαι περίεργος πως αντέδρασαν οι "νοσούντες" όταν διαπίστωσαν ότι το ολοκαίνουργιο τους αυτοκίνητο (αξίας πολλών μηνιάτικων) τους παραδόθηκε με καμιά 100αριά χιλιόμετρα στο οδόμετρο, οδηγημένο από τα "ήσυχα" παιδιά/παρκαδόρους του εργοστασίου, του λιμανιού και της αντιπροσωπείας!

Τα ανοιχτά κομμάτια του Mediamarkt δεν είναι εκθεσιακά κομμάτια και όποιος δεν μπορεί να ξεχωρίσει ένα εκθεσιακό κομμάτι από ένα ολοκαίνουργιο τότε έχει και δεύτερο πρόβλημα πέραν του προαναφερθέντος συνδρόμου!

Το δικό μου αυτοκίνητο , μου παραδόθηκε με 2,4 χιλ. στο κοντέρ.

Από εκεί και πέρα, δεν βλέπω για ποιο λόγο να είναι ανοιχτή μια συσκευασία και να έχει παραβιαστεί η ταινία ασφαλείας.

Πάω να γράψω ένα μήνυμα SMS.

Στην εφαρμογή την ΟΕΜ του κινητού.

Πατάω Εισάγετε Παραλήπτη και πετάει ένα παράθυρο που λέει "Δεν υπάρχει καμία πρόταση ακόμη, αφού χρησιμοποιήσετε λίγο το τηλέφωνο σας, θα βρείτε προτάσεις που σας προσφέρουν άμεση πρόσβαση στα άτομα στα οποία στέλνετε μηνύματα πιο συχνά."

Γιατί το κάνει αυτό? :mad:

Για να περάσουν την 2.3.6 σε κομμάτια που βρίσκονταν ήδη στην Ελλάδα! Απλούστατα, μιάς και η 2.3.6 δεν δόθηκε ΟΤΑ!

Όπως αναφέρω και πιο πάνω, αν ανοιχθεί συσκευασία από επίσημη αντιπροσωπεία, ξανασφραγίζεται με ταινία ασφαλείας. Κανένα κατάστημα ή αποθήκη δεν παραλαμβάνει ανοιχτές συσκευασίες, βάσει νομοθεσίας.

Για να περάσουν την 2.3.6 σε κομμάτια που βρίσκονταν ήδη στην Ελλάδα! Απλούστατα, μιάς και η 2.3.6 δεν δόθηκε ΟΤΑ!

Αν ισχύει αυτό, τη διαδικασία την έκανε η αντιπροσωπεία και μετά τα έστειλε στο ΜΜ ανοιχτά?

το δικο μου.

μαυρο,σφραγισμενο,με 2.3.6 out of the box;;;και αυτοκολλητο updated στο κουτι;)

και δεν ηταν μονο τα λευκα ανοιγμενα αλλα και αρκετα μαυρα,οχι ολα ομως!

η δικη μου εκτιμηση ειναι οτι ολα τα ανοιγμενα,ειναι επιστροφες απο πελατες που δεν τους αρεσε η συσκευη ή δεν ξερωγω,εντος του οροιου που δινει το καταστημα.

με τις εργοστασιακες ζελατινες στη συσκευη εχω ενα ενδοιασμο,αλλα εχω την εντυπωσει οτι μπορουν να τις περασουν στο service motorola..

-Αν η ζελατινη ασφαλειας ειναι κομμενη,πολυ απλα η συσκευη δεν θεωρειτε καινουρια.

αν εγραφε η προσφορα

299 με ανοιγμενο κουτι,τοτε αλλαζει το θεμα.-

Edited by agligoros

Μόλις παρέλαβα και το HDMI-USB καλώδιο... To απόγευμα θα δοκιμάσω αν παίζει το webtop μόνο μέσω καλωδίου (χωρίς τη χρήση κάποιου dock) και θα μεταφέρω εντυπώσεις...

Έχω και εγώ αυτή την απορία... Οπότε μόλις το δοκιμάσεις, δώσε μας τα φώτα σου!

Το δικό μου αυτοκίνητο , μου παραδόθηκε με 2,4 χιλ. στο κοντέρ.

Από εκεί και πέρα, δεν βλέπω για ποιο λόγο να είναι ανοιχτή μια συσκευασία και να έχει παραβιαστεί η ταινία ασφαλείας.

Άμα είδες κάτω από 5 χιλιόμετρα καλά είσαι... από τα 10+ πάνω να ανησυχούσες! :p

+1

δεν είναι τυχαίος ο συνδυασμός νομίζω του 2.3.6 με την ταινία ασφαλείας...

Αλλά μπορεί πολύ απλά κάποιος να είχε θέμα με το κινητό (πχ να είδε τα σημάδια της amoled που βγάζει στο μαύρο) και να το πήγε για αλλαγή και να τσέκαρε 2-3 συσκευές αν το παρουσιάζουν. Δεν θα αρνιόταν κάποιος υπάλληλος να τον εξυπηρετήσει σε κάτι τέτοιο από τη στιγμή που είχε ήδη πληρώσει το πρώτο κινητό. Το θέμα του εκθεσιακού, δεν υφίσταται... θα φαινόταν πάρα πολύ εύκολα...

• The title was changed to Motorola RAZR XT910