Jump to content

Motorola RAZR XT910

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οσοι εχετε περασει την ics , σας δουλευει το quick office? εγω δεν μπορω να διαβασω κανενα αρχειο...

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οσοι εχετε περασει την ics , σας δουλευει το quick office? εγω δεν μπορω να διαβασω κανενα αρχειο...

Όντως... Δεν διαβάζει αρχεία...

edit: Εγκατέστησα το Polaris Office. Δουλεύει άψογα.

Edited by netblaster

Όντως... Δεν διαβάζει αρχεία...

edit: Εγκατέστησα το Polaris Office. Δουλεύει άψογα.

Το polaris δεν ειναι στο μαρκετ ε?

Που θα το βρω?

παιδια οτο 4.0.4 που βαλατε στο κινητο ειναι η τελικη εκδοση?

Οχι, leak είναι, θα βγούν και άλλες λογικα.

To quickoffice όπως το έκανα restore απο την 2.3.6 μια χαρά άνοιξε ένα .pdf και ένα .xls που δοκίμασα

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

To quickoffice όπως το έκανα restore απο την 2.3.6 μια χαρά άνοιξε ένα .pdf και ένα .xls που δοκίμασα

Α, γι αυτο;)

Αν δεν το εκανες restore δεν θα δουλευε.

2 ερωτησούλες γιατί δεν είμαι ακόμα advanced user:rolleyes: :

1. Χρειάζεται να κάνω back up πριν περάσω νέα έκδοση και αν ναι ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος

να μην ξαναχάσω όλες τις εφαρμογές μου,μηνύματα κτλ?? Πρόσφατα το είχα πάει για service και

όταν το πήρα είχαν εξαφανιστεί τα πάντα και δεν με είχαν ειδοποιήσει:mad:

2. Υπάρχει τρόπος λειτουργίας του ξυπνητηριού ενώ είναι απενεργοποιημένο το τηλ.?

2 ερωτησούλες γιατί δεν είμαι ακόμα advanced user:rolleyes: :

1. Χρειάζεται να κάνω back up πριν περάσω νέα έκδοση και αν ναι ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος

να μην ξαναχάσω όλες τις εφαρμογές μου,μηνύματα κτλ?? Πρόσφατα το είχα πάει για service και

όταν το πήρα είχαν εξαφανιστεί τα πάντα και δεν με είχαν ειδοποιήσει:mad:

2. Υπάρχει τρόπος λειτουργίας του ξυπνητηριού ενώ είναι απενεργοποιημένο το τηλ.?

Για το πρώτο που ρωτάς, αν δεν είσαι ρούτ, δεν γίνεται να κάνεις ολικό backup της συσκευής. Μπορείς να περάσεις τα αρχεία σου στο Pc (φωτογραφίες, τραγούδια βίντεο κλπ) , αλλά τα μηνύματά σου, τις επαφές κλπ όχι. Για τις επαφές σου, αν θέλεις να κάνεις backup, μπορείς μέσω του Motocast (ψάξε το λιγάκι).

Τα μηνύματα, μπορείς μέσω της εφαρμογής sms backup να τα αποθηκεύσειςς το gmail σου. (αλλά δεν μπορείς μετά να τα επαναφέρεις στο κινητό, θα μείνουν στο gmail.)

Για το 2ο που ρωτάς, δεν γίνεται , λόγω περιορισμών του android.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Νόμισα ότι σου ήρθε μέσω ΟΤΑ. Θα σου ήταν κόπος να μου πεις και τι baseband version έχεις πλέον στο τηλέφωνο;

Σόρρυ, τώρα το είδα:O:O

672.180.17.xt910 retail.en.EU

Δεν είναι το πιο πρόσφατο, αλλά λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα 2 μέρες τώρα.

Απορώ γιατί η μοτορόλα διστάζει να το κυκλοφορήσει. (αν και κάτι πήρε το αυτί μου για προβληματάκια με το webtop).

Όσοι έχετε περάσει την ICS στο κινητό σας ρίξτε μια ματιά στον NOVA LAUNCHER (υπάρχει στο Play Store). Είναι optimized για ICS με πολλές επιλογές παραμετροποίησης και καθόλου lag. Κατά τη γνώμη μου ο καλύτερος Launcher :)

To παρόν thread είναι και για το Razr MAXX με την... ατέλειωτη μπαταρία;

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όσοι έχετε περάσει την ICS στο κινητό σας ρίξτε μια ματιά στον NOVA LAUNCHER (υπάρχει στο Play Store). Είναι optimized για ICS με πολλές επιλογές παραμετροποίησης και καθόλου lag. Κατά τη γνώμη μου ο καλύτερος Launcher :)

Άσε το Nova στην άκρη και βάλε τον APEX. Έχω πάθει πλάκα, λέμε.... (μέχρι να φορτώσει καλά στην αρχή-αρχή, για 10-20 δευτ. λαγκάρει, αλλά μετά είναι σφαίρα!!!)

To παρόν thread είναι και για το Razr MAXX με την... ατέλειωτη μπαταρία;

Νομίζω ναι, αν και δεν κυκλοφορεί Ελλάδα.

Το θέλω λόγω της μπαταρίας, αλλά με προβληματίζει η υποστήριξη που θα έχω δεδομένου ότι δεν βλέπω να προωθείται και πολύ και άρα δε θα το αγοράσει κανένας και άρα δε θα κάνει development και κανένας στο XDA.

Πχ. δεν έχει καν δικό του subforum στο XDA. Έχουν ένα για το Droid Razr, που το έχουν επεκτείνει να καλύπτει και το Droid Razr MAXX, αλλά και τα ευρωπαϊκά Razr και Razr MAXX. Δηλαδή πρέπει να έχεις τριπλά το νου σου μην κατεβάσεις ROM που είναι για άλλο μοντέλο...

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το θέλω λόγω της μπαταρίας, αλλά με προβληματίζει η υποστήριξη που θα έχω δεδομένου ότι δεν βλέπω να προωθείται και πολύ και άρα δε θα το αγοράσει κανένας και άρα δε θα κάνει development και κανένας στο XDA.

Πχ. δεν έχει καν δικό του subforum στο XDA. Έχουν ένα για το Droid Razr, που το έχουν επεκτείνει να καλύπτει και το Droid Razr MAXX, αλλά και τα ευρωπαϊκά Razr και Razr MAXX. Δηλαδή πρέπει να έχεις τριπλά το νου σου μην κατεβάσεις ROM που είναι για άλλο μοντέλο...

Ε, ναι. Από υποστήριξη σώθηκες...:p

Δυστυχώς, μόνο σάμσουγκ κα htc παίζουν πολύ στους xda. Αλλά πόσο σημαντικό είναι για εσένα αυτό?

Ε, ναι. Από υποστήριξη σώθηκες...:p

Δυστυχώς, μόνο σάμσουγκ κα htc παίζουν πολύ στους xda. Αλλά πόσο σημαντικό είναι για εσένα αυτό?

Αν η Motorola υποστηρίζει το κινητό on-time για τους επόμενους 12 μήνες (ανήκει και στη Google αλλά ακόμα δεν έχουμε δει στην πράξη τι σημαίνει αυτό) και ΑΝ δεν είναι φίσκα στο bloatware δε με ενδιαφέρει καθόλου.

Αν είναι φίσκα στο bloatware μου αρκεί να το ρουτάρω και να σουτάρω ο,τι δε χρειάζομαι. Ελπίζω να μπορεί να ρουταριστεί τουλάχιστον (όχι το XT910, αλλά το MAXX)....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν η Motorola υποστηρίζει το κινητό on-time για τους επόμενους 12 μήνες (ανήκει και στη Google αλλά ακόμα δεν έχουμε δει στην πράξη τι σημαίνει αυτό) και ΑΝ δεν είναι φίσκα στο bloatware δε με ενδιαφέρει καθόλου.

Αν είναι φίσκα στο bloatware μου αρκεί να το ρουτάρω και να σουτάρω ο,τι δε χρειάζομαι. Ελπίζω να μπορεί να ρουταριστεί τουλάχιστον (όχι το XT910, αλλά το MAXX)....

Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το maxx και δεν ξέρω. Πάντως, το razr το απλό, έχει καθυστερήσει να αναβαθμιστεί. Όσο για το bloatware, εξαρτάται από που το αγοράζεις και για ποια χώρα προορίζεται. Το δικό μου πχ, (προοριζόταν για Γαλλία) δεν είχε τίποτα μέσα. Δεν ξέρω όμως τι ισχύει για το maxx. Βέβαια, όταν λέμε δεν έχει υποστήριξη, δεν εννοούμε ότι δεν έχει βγεί ρούτ, εννοούμε ότι δεν υπάρχουν 500 ρόμ για να φλασάρεις...

• Administrators
Ότι ισχύει για το κλασσικό xt910 ισχύει ακριβώς και για το maxx, ως εκ τούτου δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης ξεχωριστού θέματος ή forum στο xda (ή εδώ).

Modpic.gif

Καλημέρα παιδιά... Διανύω την 6 μέρα συμβίωσης με το κινητό και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος... Έχω μονάχα δυο ερωτησούλες:

1) Όταν κάποιος με παίρνει τηλέφωνο, ενώ σε εμένα χτυπάει κανονικά, σε αυτόν δεν ακούγεται τίποτα (το χαρακτηριστικό μπιπ ότι καλεί...). Ξέρετε μήπως γιατί γίνεται αυτό;

2) Πήγα χθες στο multirama εδώ στα Χανιά με σκοπό να αγοράσω μια θήκη ώστε να βάζω το κινητό όταν το έχω μέσα σε τσάντες κλπ... Δοκίμασα τις πιο μεγάλες αλλά δεν χωρούσε σε καμιά. Έχετε να μου προτείνετε κάτι ανάλογο από eshop σε Ελλάδα ή έστω εξωτερικό; (συγνώμη αν αυτό έχει ήδη απαντηθεί σε προηγούμενες σελίδες...)

...και πάλι καλημέρα...

Γιάννης Χανιά....

καλησπερα παιδια,

εδω και 2 μερες ειμαι με το leak 4.0.4...αρκετα καλα παει το κινητο αν και ειναι λιγο βαρια η εκδοση αλλα τεσπα...

με το ροοτ τι γινεται?

το motofail το χει δοκιμασει κανεις στην ICS?

Με το voodoo keeprooter δουλεουν ολα καλα παντως

Καλημέρα παιδιά... Διανύω την 6 μέρα συμβίωσης με το κινητό και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος... Έχω μονάχα δυο ερωτησούλες:

1) Όταν κάποιος με παίρνει τηλέφωνο, ενώ σε εμένα χτυπάει κανονικά, σε αυτόν δεν ακούγεται τίποτα (το χαρακτηριστικό μπιπ ότι καλεί...). Ξέρετε μήπως γιατί γίνεται αυτό;

2) Πήγα χθες στο multirama εδώ στα Χανιά με σκοπό να αγοράσω μια θήκη ώστε να βάζω το κινητό όταν το έχω μέσα σε τσάντες κλπ... Δοκίμασα τις πιο μεγάλες αλλά δεν χωρούσε σε καμιά. Έχετε να μου προτείνετε κάτι ανάλογο από eshop σε Ελλάδα ή έστω εξωτερικό; (συγνώμη αν αυτό έχει ήδη απαντηθεί σε προηγούμενες σελίδες...)

...και πάλι καλημέρα...

στο ebay.co.uk θα βρεις ενα σωρο ειδικα designed για το xt910, εγω εχω αυτη και ειναι τελεια! -->link

10 euro μου βγηκε αν θυμαμαι καλα μαζι με τα μεταφορικα

Coolpad F1 (8297W)

Ότι ισχύει για το κλασσικό xt910 ισχύει ακριβώς και για το maxx, ως εκ τούτου δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης ξεχωριστού θέματος ή forum στο xda (ή εδώ).

Δηλαδή η μόνη διαφορά είναι η μπαταρία;

Και ΟΚ, αυτό μπορώ να το πιστέψω.

Αλλά δεδομένου ότι το Droid είναι για CDMA δίκτυα (άρα το τσιπάκι διαφέρει), είναι 100% ασφαλές να περνάμε ROM για αυτό το hardware;

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators

Και ΟΚ, αυτό μπορώ να το πιστέψω.

Αλλά δεδομένου ότι το Droid είναι για CDMA δίκτυα (άρα το τσιπάκι διαφέρει), είναι 100% ασφαλές να περνάμε ROM για αυτό το hardware;

Ναι, μόνο η μπαταρία διαφέρει, τίποτε άλλο.

Στο xda τώρα, είναι παντού ξεκάθαρα τα πράγματα για το τι αφορά τις cdma συσκευές και τι τις gsm. Ότι έχει να κάνει με τις gsm ισχύει και για τις δικές μας συσκευές. Τώρα αν κάποιος δεν είναι σε θέση να τα ξεχωρίζει αυτά καλό είναι να μην ασχολείται με πειράγματα.

Modpic.gif

και γω το MAXX θελω να παρω φιλε απο το amazon.de!

το εχει στα 450 ευρω..! η μπαταρια χωρις συζητηση ειναι οτι καλυτερο εχει βγει σε smartphone..! :O

παιδια αποφασισα να περασω την ics

δεν εχω ομως ιδεα πως να περασω την 2.3.6 που χρειαζεσαι μεσω RSD.. δηλαδη δεν ξερω τι ειναι το RSD..

μπορει να μου πει καποιος περιληπτικά τι χρειαζεται να κανω?

Edited by c0rpse_grinder
Coolpad F1 (8297W)

παιδια αποφασισα να περασω την ics

δεν εχω ομως ιδεα πως να περασω την 2.3.6 που χρειαζεσαι μεσω RSD.. δηλαδη δεν ξερω τι ειναι το RSD..

μπορει να μου πει καποιος περιληπτικά τι χρειαζεται να κανω?

To rsd είναι το επίσημο εργαλείο της μοτορόλα, με το οποίο φλασάρονται οι ρομ της.

Μπορείς να το βρείς και να το κατεβάσεις πολύ απλά, με μια αναζήτηση στο google.

Επίσης, θα χρειαστεί στο pc που θα χρησιμοποιήσεις να έχουν περαστεί οι drivers, ώστε να βλέπει τη συσκευή. Αν δλδ συνδέεις το κινητό στον υπολογιστή και το βλέπει, είσαι μια χαρά έτοιμος.

1) Σβήνεις το κινητό.

2) Πατάς ταυτόχρονα το power key + vol down. (η συσκευή ανάβει σε bootloader, δηλαδή είναι έτοιμη να δεχτεί φλασάρισμα).

3) Συνδέεις το κινητό στο pc με καλώδιο και τρέχεις το rsd στο pc σου. Αν όλα είναι οκ, τότε στο rsd θα σου γράφει "connected".

4) Πάνω αριστερά έχει ένα κουτάκι που λέει filename. Πατάς τις 3 τελίτσες που είναι δεξιά από αυτό το κουτάκι και σου ανοίγει έναν file explorer για να βρείς το αρχείο sbf που θέλεις να φλασάρεις.

5) Αφού το βρεις το αρχείο sbf , τότε πατάς το κουμπί start (στο rsd) και η διαδικασία φλασαρίσματος ξεκινάει. Στο κινητό θα σου γράφει: "Software update in progress" ή κάτι τέτοιο.. Μέχρι να τελειώσει η διαδικασία δεν κάνεις τίποτα. Στο τέλος, το κινητό θα κάνει reboot. Όταν ανοίξει κανονικά η συσκευή σου, τότε την αποσυνδέεις από τον υπολογιστή. Φρόντισε η διαδικασία αυτή να μη διακοπεί για κανένα λόγο. (ρεύμα κλπ).

• The title was changed to Motorola RAZR XT910