tiestointhemix Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Άνοιξε το bluetooth σου στο κινητό,άνοιξε το ποντίκι απο το διακόπτη στο κάτω μέρος,κάνε αναζήτηση στο κινητό να δει το ποντίκι. Όταν το βρει πατά πανω του να κανει ζεύξη. Έτσι το εκανα. Τόσο απλα. Nαι αυτο κανω. Το προβλημα ειναι οτι δε το εντοπιζει. Οταν θα πατησω το κουμπι του On συμφωνα με τις οδηγιες επρεπε να αναβοσβηνει η μπλε ενδειξη σε μενα δε το κανει. Ειναι συνεχως μπλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Γίνεται να συνδέσεις ασύρματο πληκτρολόγιο οχι μέσω BT άλλα WiFi? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Το είχα πάρει και εγώ από το eshop στα 30 πριν κανα μήνα. Μην ανησυχήσεις που η συσκευασία γράφει ότι είναι για ZOOM 2, όλα τα αξεσουάρ συνεργάζονται κανονικά με το κινητό μας. Απλώς στο dock το κινητό μας επειδή έχει τις θύρες πάνω, μπαίνει όρθιο. Τι εννοείται οτι το πηρατε 30 και 33 ? 69 ευρω δε λεει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Αποχαιρετώ το παρόν thread (λόγω μεταπήδησης :p )! Ευχαριστώ για τη βοήθεια που έλαβα από τους συμφορουμίτες όλους αυτούς τους μήνες. Καλή συνέχεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Επειδη μου εκλεψαν ο κινητο μου εμειναν ολα τα αξεσουαρ.Αν καποιος ενδιαφερεται ας μου πει. Ειναι Motorola lapdock 100 - Motorola multimedia station για razr με τα usb απο πισω - Motorola keyboard mouse bluetooth - Motorola smart controller remote - 3 θηκες tpu - 1 screen protector. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΑΖΙ Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mak82 Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Έχει δοκιμάσει κανείς το Motomizer? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jydaddy.optimizer&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5qeWRhZGR5Lm9wdGltaXplciJd Λέειι οτι κάνει Overclock και υποστηρίζει Jelly Bean. Έχω την Jelly Bean και root και ψήνομαι να το δοκιμάσω. Υπάρχει περίπτωση να γ...σω το τηλ και μετά να το κλαίω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_Patra Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Θέλω να μου πείτε αν έχετε το ίδιο πρόβλημα με το κινητό σας. Όταν δέχομαι κλήση, με το που πατήσω το πράσινο κ ανοίξει η γραμμή και ακούγεται ο άλλος, για τα πρώτα 1-2 δευτερόλεπτα δεν με ακούει. Πχ πατάω το πράσινο και αμέσως πω "ναι", ο άλλος δεν το ακούει. Επίσης ενώ έχω τέρμα σήμα στο δίκτυο μου παραπονιούντε πως δεν με ακούνε, πως κάνει διακοπές συνέχεια και άλλα τέτοια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
const_ili Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Τι εννοείται οτι το πηρατε 30 και 33 ? 69 ευρω δε λεει ? ήταν προσφορά... άργησες. crazy sundays βγάζουν ορισμένα κομμάτια σε μειωμένες τιμές. Αποχαιρετώ το παρόν thread (λόγω μεταπήδησης :p )! Ευχαριστώ για τη βοήθεια που έλαβα από τους συμφορουμίτες όλους αυτούς τους μήνες. Καλή συνέχεια! πού πήγες; Παράθεση TO CALL OR NOT TO CALL?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pok Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Εβαλα και εγω την 4.1 jb. Πολύ καλη ,ολα ωραια. μονο που για την Μπαταρια, εχω την εντυπωση μεγαλυτερης καταναλωσης , και το σπαστικο ειναι, οταν πατας το(πρασινο) για κληση σου ανοιγει παντα ο dialer , ασχετα αν εσυ ειχες προηγουμενως ε ανοικτα τα αγαπημενα,οπως ηταν με την ics:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 πού πήγες; SGS III (βλέπε avatar ;) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetroSalonika Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Την ψιλοκανω και εγω αγορασα το Galaxy Note 2 εδω και μια εβδομαδα Απο το Razr δεν ειχα προβληματα προκειται για εξαιρετικο τηλ αλλα χρειαζομουν μεγαλυτερη οθονη οπωτε το Νοτε ειναι μονοδρομος φοβερο τηλ και αυτο αλλα σε ποιοτητα κατασκευης το razr ειναι ανωτερο και για αυτον τον λογο το παραχωρο στην γυνακα μου ωποτε παλι εδω θα ειμαι :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwsths87 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Παιδια με ποια πληκτρα κανουμε hard format; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Παιδια με ποια πληκτρα κανουμε hard format; Μήπως ενοείς reboot πατώντας το volume down και το power για δεκα δευτερόλεπτα ταυτόχρονα; Hard format με πλήκτρα δεν έχω ακούσει. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwsths87 Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Μήπως ενοείς reboot πατώντας το volume down και το power για δεκα δευτερόλεπτα ταυτόχρονα; Hard format με πλήκτρα δεν έχω ακούσει. Ευχαριστώ φίλε,ήθελα να σβήσω τα πάντα από μέσα,το έχει μέσα στο μενού τελικά,ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_Patra Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω θήκη σαν της φώτο αλλά για to RAZR; http://www.dracotek.com/media/catalog/product/cache/1/image/2b70af598caca0114aa156619538d6ab/s/l/sleeve_leather_case_with_pull_cord_for_htc_smart_phones_4.3_inch_phones_e.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω θήκη σαν της φώτο αλλά για to RAZR; δεν βγαίνει ειδικά για razr, αλλά σε μεγέθη(L,XL, κτλ).Εγώ είχα πάρει μια cellular line από media markt και εφαρμόζει απόλυτα, αλλά δεν θυμάμαι το μέγεθος.Η καλύτερη λύση πάντως, είναι να πας σε ένα μαγαζί και δοκιμάζεις, αφού λογικά η κάθε μάρκα θήκης μπορεί να έχει κάποιες μικροδιαφορές στα μεγέθη.Ζητάς θήκη pull up φυσικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmaspt Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Καλησπέρα παιδιά!Μήπως ξέρει κανείς κάποιο καλό armband για τρέξιμο να μου προτείνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_Patra Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Καλησπέρα παιδιά!Μήπως ξέρει κανείς κάποιο καλό armband για τρέξιμο να μου προτείνει? Έτυχε και πήρε το μάτι μου προχτες μια συζήτηση για τέτοια στην σελίδα 282... Για ρίξε μια ματιά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Έχει δοκιμάσει κανείς το Motomizer? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jydaddy.optimizer&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5qeWRhZGR5Lm9wdGltaXplciJd Λέειι οτι κάνει Overclock και υποστηρίζει Jelly Bean. Έχω την Jelly Bean και root και ψήνομαι να το δοκιμάσω. Υπάρχει περίπτωση να γ...σω το τηλ και μετά να το κλαίω? φίλε μου μόλις έκανα ροοτ την jb (ο τρόπος αν δεν το έχετε δει είναι πραγματικά πάρα πολύ απλός, μπορώ να το ποστάρω) και δοκίμασα την εφαρμογή αυτή...δεν έγινε και πύραυλος το κινητό αλλά μόνο κακό δεν έκανε...απ ότι κατάλαβα κάνει από μόνο του πολλά μικρά tweeks...οπότε σου προτείνω να το δοκιμάσεις...έχει και επιλογή για επαναφορά αν πιστεύεις ότι δεν αξίζει...(αν το κάνεις πες κι εσύ τη γνώμη σου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 φίλε μου μόλις έκανα ροοτ την jb (ο τρόπος αν δεν το έχετε δει είναι πραγματικά πάρα πολύ απλός, μπορώ να το ποστάρω) και δοκίμασα την εφαρμογή αυτή...δεν έγινε και πύραυλος το κινητό αλλά μόνο κακό δεν έκανε...απ ότι κατάλαβα κάνει από μόνο του πολλά μικρά tweeks...οπότε σου προτείνω να το δοκιμάσεις...έχει και επιλογή για επαναφορά αν πιστεύεις ότι δεν αξίζει...(αν το κάνεις πες κι εσύ τη γνώμη σου) αν μπορείς να ποστάρεις αυτόν τον απλό τρόπο για jb ή δώσε κανά link(ακόμα πιο εύκολο...). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 αν μπορείς να ποστάρεις αυτόν τον απλό τρόπο για jb ή δώσε κανά link(ακόμα πιο εύκολο...). http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=40901777&postcount=30 είναι πολύ αναλυτικό και με εικόνες!οπότε δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα...αν σκαλώσεις κάπου πες μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosD Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Για σας!!Μόλις έκανα το razr root.Έχω εγκαταστήσει το N.O.V.A 3(τη βρήκα από το torent) με τη 2.3 δούλευε κανονικά τώρα κάποιες εφαρμογές που δεν της έχω κατεβάσει από το μάρκετ και είναι επί πληρωμή μόλις της ανοίγω κλείνουν.Γίνεται με κάποιο τρόπο να διορθωθεί αυτό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilimma Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 παιδια μια ερωτηση οσον αφορα το "motocast" γινεται να διαγραψω τις εικονες/φωτογραφιες που μου εχει κανει upload η συσκευη μου στο motocast; αν ναι πειτε μου πως γινεται Παράθεση Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Για σας!!Μόλις έκανα το razr root.Έχω εγκαταστήσει το N.O.V.A 3(τη βρήκα από το torent) με τη 2.3 δούλευε κανονικά τώρα κάποιες εφαρμογές που δεν της έχω κατεβάσει από το μάρκετ και είναι επί πληρωμή μόλις της ανοίγω κλείνουν.Γίνεται με κάποιο τρόπο να διορθωθεί αυτό ? Βασικά, δεν επιτρέπεται να μιλάμε εδώ για πειρατικά προγράμματα. Επίσης, καλό είναι να μην διπλοποστάρεις, φιλικά πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Μετά από ενάμισι χρόνο με το RAZR σκέφτομαι να το κάνω και εγώ root. Επειδή έχω αγορασμένες κάμποσες εφαρμογές με κυριότερη για εμένα το Dont Panic με τους χάρτες της Ginius driver. Υπάρχει περίπτωση να μην λειτουργούν σωστά μετά το root οι εφαρμογές; Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts