stathakis21 Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 να προσθέσω ότι το motocast είναι η μόνη moto-εφαρμογή που έχει μείνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoinixtk Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 μετα απο 5 μερες με την 4.1.2 ισως η μπαταρια φευγει λιγο πιο γρηγορα δλδ με την ιδια χρηση αν σε μια μερα εφτανε στο τελος της μερας στο 50 τωρα φτανει στο 40. αλλα η διαφορα στην ταχυτητα αξιζει full... αυτα τα μικροκολληματακια που εκανε με την ics δεν υπαρχουνε πια και οι αλλαγες οθονης ειναι πλεον παρα πολυ γρηγορες αυτα τα προβληματακια πρεπει να ειναι μονο δικα μου αλλα εχουν εμφανιστει απο τοτε που εβαλα την 4.1.2... οταν δεχομαι κληση και το κλεισω μετα μου εχει ανοιχτη την εφαρμογη τηλεφωνο. απο μαυρη σε ανοιχτη και το αναποδο η οθονη δε παει ομαλα αλλα σαν σε σταδια ( οι αλλαγες του φωτισμου δλδ). και στο stock app για μνμτα για να σβησει ολοκληρη συνομιλια πρεπει να την σβησεις να βγεις και να ξαναμπεις για να φυγει. Παράθεση Katw i apple :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 (edited) Τρία -μικρά, πλην ενοχλητικά- ελαττωματάκια που έχω εντοπίσει μέχρι στιγμής: 1. Τα πλήκτρα εισαγωγής του PIN της SIM συρρικνώθηκαν, και μάλιστα αδικαιολόγητα, αφού απομένει άφθονος χώρος στην οθόνη. Η εισαγωγή του PIN δυσκολεύει χωρίς λόγο. 2. Δεν υπάρχει πλέον επιλογή προοδευτικής αύξησης της έντασης του ήχου αφύπνισης. 3. Όπως σε όλες μου τις συσκευές με όλες τις rom που "φοράνε", χρησιμοποιώ widget για το κλείδωμα και την απενεργοποίηση της οθόνης (για να μη φθείρεται το Power key). Το Razr με την JB, όταν αγγίζω το widget, η οθόνη του σβήνει και αμέσως μετά ξανα-ανάβει, εμφανίζοντας τη lock screen. Αυτό σίγουρα δεν συνέβαινε στην ICS, δεν μπορώ να θυμηθώ αν συνέβαινε στην GB. Συνέβαινε σίγουρα στην stock GB του Atrix. Παραξενιές της Motorola... Ωραίο το transition effect μεταξύ και εντός εφαρμογών. Τα αποτελέσματα σε Quadrant και Antutu κάπως πεσμένα, σε σχέση με την ICS. Στο πρώτο από 2900+ σε 2800+, στο δεύτερο από 8100 περίπου σε 7800-7900. Προς το παρόν, όμως, η ρευστότητα της λειτουργίας μου φαίνεται καλύτερη. Δεν διαπιστώνω χαζο-lags. Έβαλα ελάχιστα το Asphalt 7, που στην ICS lag-αρε αισθητά, και δεν διαπίστωσα κολλήματα. Placebo effect ή πραγματικότητα; Edited March 21, 2013 by cirith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 απ ότι κατάλαβα δεν έχει να κάνει με το αν έχω 7 ή 16 bit... αν το βάλω 16 bit μια χαρά το στέλνει...το πρόβλημα είναι όταν το βάλω στα 7...φαίνεται ότι κάποιο λάθος στη μετατροπή κάνει και όσα γράμματα έχουν τόνους δεν τα στέλνει καν(έστειλα πάνω από 20 δοκιμαστικά sms και σε όλα γινόταν το ίδιο)... γενικά κι εγώ πάντα το handcent χρησιμοποιούσα αλλά η stock του razr ήταν η πρώτη μου με τράβηξε..+ το ότι από τη lockscreen σε πάει μόνο στην stock εφαρμογή και όχι στο handcent...τέσπα μικρό το κακό απλά το αναφέρω...(παίζει να χάνουμε extra ram λόγω του handcent?) κατα τ' άλλα το κινητό είναι όντως πολύ πιο smooth...να σας πω την αλήθεια δε με χαλάει καθόλου που λείπουν πλέον οι moto-εφαρμογές(πχ μου αρέσει πολυ περισσότερο η stock Συλλογή από αυτή της moto με το άπειρο μπλε που είχε),έχει καλύτερα εφέ στις αλλαγές παραθύρων κτλ....ένα άλλο κακό, αλλά γι' αυτό γενικά δεν φταίει το κιν μας αλλά η google, είναι ότι το widget τoυ google now δε δουλεύει στην ελλάδα... Bug είναι που δεν κάνει την μετατροπή σωστά και το διάβασα και για άλλη συσκευή κάπου στο forum. Για lock screen έχω το widgetlocker οπότε βάζω όποια εφαρμογή θέλω να ανοίγει και ότι widget με βολεύει(με τίμημα να χάνεις ram). Το google now θέλει να βάλεις Αγγλικά σαν γλώσσα συστήματος και λογικά θα δουλέψει. Αν του μιλάς Αγγλικά φυσικά :) . Περι μπαταρίας και jb καλό είναι να υπάρχει αναφορά για το πόσο screen on time έχει η συσκευή από το 100% έως 20% και η χρήση της συσκευής με χρόνους στο περίπου(πχ 20 λεπτά internet, 30 λεπτά κλήσεις, 2 ώρες wifi κλπ). Για να μπορεί κάποιος να πάρει μια γενική εικόνα. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 αξιζει να περασω CM10.1 / Jellybean 4.2.2 for the RAZR; την εχει δοκιμασει κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starback Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 αξιζει να περασω CM10.1 / Jellybean 4.2.2 for the RAZR; την εχει δοκιμασει κανεις; Την έχω εδώ και μια εβδομάδα με SafeStrap 3.11 για να έχω και την original 4.1.2 καλού κακού, και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το μόνο που μου δημιουργεί πρόβλημα είναι ότι σε καμία custom rom δεν δουλεύει το webdock... :( Παράθεση Samsung Galaxy Note 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Δε γίνεται να περάσει το webdock μέσα στη ρομ σαν update. Zip; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpArchon Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Δε γίνεται να περάσει το webdock μέσα στη ρομ σαν update. Zip; Όχι δεν γίνεται κάτι τέτοιο. Επίσης να ξέρεις ότι δεν λειτουργεί το φλας στην κάμερα. Μια προσωρινή λύση είναι η χρήση της εφαρμογής Camera zoom fx με το φλας μονίμως ανοιχτό. Η cm είναι πλέον επίσημη με καθημερινά nightlies και custom kernel. Σε λίγο καιρό θα είναι ότι καλύτερο θα υπάρχει. Επίσης με το ίδιο kernel τρέχει η aokp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosstamatis Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Πολύ απλά: μετάφερε το zip αρχείο στο root του δίσκου και αποσυμπίεσέ το εκεί! Το έχω πάθει κι εγώ... ευχαριστω πολυ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis40 Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Καλησπερα σε ολους!εχω το xt910 με 4.0.4 και την nonefigs,δεν ειναι root και θελω να βαλω jb.μπορει να με βοηθησει κανεις με οδηγιες?υ.γ αγραμματος και αδιαβαστος ειμαι απο εσας και τις κουβεντες σας προσπαθω να μαθω κατι.σαρανταρης με ορεξη παιδια και ζηταω την βοηθεια σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DILLIGER Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Μπραβο παιδια.δωστε πληροφοριες για να ξερουμε αν αξιζει. Παράθεση GFGHGFHFGHF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Bug είναι που δεν κάνει την μετατροπή σωστά και το διάβασα και για άλλη συσκευή κάπου στο forum. Για lock screen έχω το widgetlocker οπότε βάζω όποια εφαρμογή θέλω να ανοίγει και ότι widget με βολεύει(με τίμημα να χάνεις ram). Το google now θέλει να βάλεις Αγγλικά σαν γλώσσα συστήματος και λογικά θα δουλέψει. Αν του μιλάς Αγγλικά φυσικά :) . Περι μπαταρίας και jb καλό είναι να υπάρχει αναφορά για το πόσο screen on time έχει η συσκευή από το 100% έως 20% και η χρήση της συσκευής με χρόνους στο περίπου(πχ 20 λεπτά internet, 30 λεπτά κλήσεις, 2 ώρες wifi κλπ). Για να μπορεί κάποιος να πάρει μια γενική εικόνα. ναι το κατάλαβα ότι είναι bug..τελικά κατέληξα στο go sms pro το οποίο αλλάζει και τη συντόμευση στην lock screen και όλα οκ...μην πω και καλύτερα(και δε νομίζω να χαλάει παραπάνω ram ή μπαταρία από την stock εφαρμογή)...αυτό με τα αγγλικά το είχα διαβάσει από πριν...εντάξει μεταξύ μας μικρό το κακό καθώς περισσότερο φιγούρα είναι το google nοw παρά κάτι το πολύ πρακτικό...τουλάχιστον τώρα κάνει κάτι ουσιαστικό το κουμπί της αναζήτησης που πριν ήταν εντελώς άχρηστο... για αυτά που είπε ο φίλος πριν συμφωνώ...γενικά το ξυπνητήρι για κάποιο λόγο το κάνουν χειρότερο(μακράν το καλύτερο το είχε η 2.3) σε κάθε αναβάθμιση... τα πλήκρα για το πιν όμως μπορεί να τα μίκρυναν αλλά τουλάχιστον τα έκαναν διαφανή και φαίνονται ομορφότερα τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetroSalonika Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 (edited) Καλησπερα σε ολους!εχω το xt910 με 4.0.4 και την nonefigs,δεν ειναι root και θελω να βαλω jb.μπορει να με βοηθησει κανεις με οδηγιες?υ.γ αγραμματος και αδιαβαστος ειμαι απο εσας και τις κουβεντες σας προσπαθω να μαθω κατι.σαρανταρης με ορεξη παιδια και ζηταω την βοηθεια σας! Εγω 46 ειμαι εχω τελειωσει ηλεκτρονικος το 1985 εχω κομπιουτερ απο το 1998 ασχολουμ,αι καθημερινα 5-6 ωρες και δεν ξερω τι μου γινεται Οι περισσοτεροι εδω που γραφουν για απντειτ φλας ρομ ροοτ κλπ κλπ ειναι φοβερα εξικιωμενοι με τα κομπιουτερ και την χρηση των σοφτγουερ απο μωρα παιδια μην μπλεκεις μην ασχολεισαι δεν θα μαθεις τπτ οτι και να σου πουνε οσες μερες και να στα εξηγανε Για να σου δωσο να καταλαβεις ειναι σαν να ζητησω απο την μαμα μου 85 χρονων που δεν ξερει τι θα πει γκαζι και συμπλεκτης και ουδεποτε οδηγησε οχημα στην ζωη της να της ζητησω τωρα να βγαλει διπλωμα πεμπτης κατηγοριας :lol: :lol: Edited March 21, 2013 by PetroSalonika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Καλησπερα σε ολους!εχω το xt910 με 4.0.4 και την nonefigs,δεν ειναι root και θελω να βαλω jb.μπορει να με βοηθησει κανεις με οδηγιες?υ.γ αγραμματος και αδιαβαστος ειμαι απο εσας και τις κουβεντες σας προσπαθω να μαθω κατι.σαρανταρης με ορεξη παιδια και ζηταω την βοηθεια σας! 40άρης και έγώ λοιπόν αλλά θα αργήσω να την περάσω λογικά, οπότε καλύτερα να σου εξηγήσει κάποιος άλλος. Δεν είναι δύσκολη διαδικασία αλλά για πρωτάρη θα είναι ζόρι. Όσο αναλυτικά και να στο πούν , αν κολλήσεις κάπου μπορεί να κάνεις καμιά ζημιά. Απο Αγγλικά πως τα πας; Το χρειάζεσαι το root όμως; Βάζοντας jb θα χάσεις και την εγγύηση σου. Έχεις κάποια προβλήματα με την ICS; Φιλικά πάντα. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Θα κάτσω το βράδυ να φτιάξω έναν οδηγό στα ελληνικά, οοοσο πιο απλό γίνεται. Πώς να κάνετε root και να πάτε στην jb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 (edited) ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ MOTO RAZR ΣΕ OFFICIAL ENGLISH JELLYBEAN 4.1.2 ΠΡΟΣΟΧΗ: • Ο οδηγός βασίζεται κυρίως σε εκείνον του HSD-Pilot στο forum των xda.developers. Οι ευχαριστίες και ο σεβασμός ανήκουν σε εκείνον. Αν σας φανεί χρήσιμος ο οδηγός, μπείτε στο forum και πατήστε “thanks” στο post του. • Ο οδηγός απευθύνεται σε χρήστες με στοιχειώδεις γνώσεις χρήσης recovery, RSD Lite κλπ. Δεν παρέχονται λεπτομερείς οδηγίες χρήσης/χειρισμού των ανωτέρω. Γι’ αυτό και επιγράφεται ως «συνοπτικός». • Μετά το flash-άρισμα της Jellybean δεν είναι δυνατή η επιστροφή σε ICS!!! Αν επιχειρήσετε επιστροφή, θα brick-άρετε το Ξυράφι σας! Επίσης, είναι αμφίβολη η ισχύς της εγγύησης. • Καλό είναι η συσκευή σας να είναι πλήρως φορτισμένη, για να μη ξεμείνετε χωρίς ενέργεια στη μέση της διαδικασίας, με προφανή ολέθρια αποτελέσματα. ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ: 1. PC με Windows (εγώ έχω XP, πιθανόν στις επόμενες εκδόσεις να χρειάζεται να εκτελείτε εφαρμογές ως administrators). 2. Εγκατεστημένοι οδηγοί της Motorola (download). 3. Η αγγλική (ευρωπαϊκή) ICS 4.0.4 (download). 4. RSD Lite (download). 5. Το αρχείο αναβάθμισης από ICS σε JB (download). ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ (για root): 1. EternityProject EasyRootICS v1.5 (download). 2. Voodoo OTA Rootkeeper (από Google Play). ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Κατ’ αρχάς, θεωρώ προτιμότερο να πραγματοποιήσετε μια «καθαρή» αναβάθμιση (με factory reset), χωρίς να διατηρήσετε εφαρμογές και δεδομένα: ελλοχεύει κίνδυνος να προκληθούν ασυμφωνίες και δυσλειτουργίες των παλιών εφαρμογών / δεδομένων με την «καινούργια» Jellybean. Απαγορεύεται δια ροπάλου η αναβάθμιση αν έχουμε «παγώσει» εφαρμογές – σε αυτή την περίπτωση ΤΟ FACTORY RESET ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ. Ο οδηγός θεωρεί δεδομένη την «καθαρή» αναβάθμιση, δεν αναλαμβάνω ευθύνη αν δεν προηγηθεί factory reset. Κρατήστε πλήρες αντίγραφο ασφαλείας όλων των αρχείων που βρίσκονται στην internal storage. Ακολούθως, μπείτε στην recovery (εγώ έχω την stock και σε αυτή θα αναφερθώ). Με το κινητό απενεργοποιημένο, θα πατήσετε μαζί Power + vol up + vol down. Στο Boot Menu που θα εμφανιστεί, θα πατήσετε vol down για να κάνετε highlight το recovery και θα το επιλέξετε με vol up. Όταν εμφανιστεί το ρομποτάκι, πατήστε ταυτόχρονα vol up + vol down. Στο menu που θα εμφανιστεί επιλέξτε πρώτα “wipe data / factory reset”, μετά “wipe cache partition” και τέλος “reboot system now” (μετακίνηση πάνω/κάτω με τα Volume buttons και επιλογή με το Power key). Πλέον έχετε «καθαρή» 4.0.4 NonEFIGS, από την οποία θα ξεκινήσουμε. Εγκαταστήστε στο PC (αν δεν είναι ήδη εγκαταστημένοι) τους οδηγούς της Motorola και το RSD Lite. Αντιγράψτε στην εξωτερική κάρτα microSD το OTA update file. Αποσυμπιέστε το αρχείο της αγγλικής ICS σε φάκελο στο root του σκληρού δίσκου του PC (για να μπορεί να διαβάσει τα περιεχόμενα χωρίς πρόβλημα το RSD Lite). Μπαίνετε ξανά στο Boot Menu του κινητού και αυτή τη φορά επιλέγετε AP Fastboot mode. Συνδέστε το τηλέφωνο στο PC με το καλώδιο microUSB. Εκτελέστε το RSD Lite. Ανοίξτε (πατώντας το κουμπί με τις τρεις τελείες) το xml αρχείο από το φάκελο που αποσυμπιέσατε το zip της ευρωπαϊκής ICS. Πατήστε start. Περιμένετε την ολοκλήρωση της διαδικασίας, μετά την οποία το τηλέφωνο θα «φοράει» την αγγλική ICS 4.0.4. (Προαιρετικά, εφ’ όσον θέλετε root): Στο τηλέφωνο: βεβαιωνόμαστε ότι είναι τσεκαρισμένες οι εξής επιλογές στις ρυθμίσεις: α) Ασφάλεια\Άγνωστες Πηγές, β) Επιλογές για προγραμματιστές\Εντοπισμός σφαλμάτων USB και γ) Επιλογές για προγραμματιστές\Αποδοχή ψευδών τοποθεσιών. Συνδέστε το τηλέφωνο ως συσκευή πολυμέσων (MTP). Αποσυμπιέζετε το αρχείο EternityProject EasyRootICS v1.5 και εκτελείτε το αρχείο EasyRootICS_Windows.bat. Ακολουθείτε την αυτοματοποιημένη διαδικασία (που περιλαμβάνει και 2-3 reboot του κινητού). Είστε πλέον root. Εκτελέστε στο κινητό την εφαρμογή SuperSU και βεβαιωθείτε ότι κατά την έναρξή της κάνει update των binaries (ενημερώνει με popup μήνυμα). Κατεβάζετε από το Google Play την εφαρμογή Voodoo OTA Rootkeeper και εκτελέστε την. Πατήστε πρώτα το κουμπί “protect root” και κατόπιν το κουμπί “temp. Unroot”. Απενεργοποιήστε το κινητό. Μπείτε πάλι στη recovery με τον τρόπο που περιγράφτηκε παραπάνω. Επιλέξτε και εκτελέστε “Wipe cache”. Επιλέξτε και εκτελέστε “apply Update from external Storage” και κατόπιν επιλέξτε το αρχείο αναβάθμισης που έχετε αποθηκεύσει στην κάρτα microSD. Περιμένετε την ολοκλήρωση της (μακράς) διαδικασίας. Εκτελέστε reboot. Η αναβάθμιση επιτεύχθηκε! (Προαιρετικά, για την επαναφορά του root): Εκτελέστε στο κινητό την εφαρμογή Voodoo OTA Rootkeeper και πατήστε “Restore root”. Τ Ε Λ Ο Σ Edited March 22, 2013 by cirith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foutre Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 μια βοήθεια παιδιά . δεν μπορώ να δω πόσους δορυφόρους πιάνει ,έχω δοκιμάσει με gps test ,ndrive .δείχνει που είμαι ποσο τρέχει το αυτοκίνητο δεν δείχνει δορυφόρους . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TASOS1988 Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Και κατι ακομα εχει ενα θεμα με τον φωτισμο που κανει λες και παει απο το ενα σταδιο στο αλλο και ρε παιδια ποση ραμ εχετε σηνολο με την jelly bean εγω 840 μου κανει γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ecep Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Εγω 46 ειμαι εχω τελειωσει ηλεκτρονικος το 1985 εχω κομπιουτερ απο το 1998 ασχολουμ,αι καθημερινα 5-6 ωρες και δεν ξερω τι μου γινεται Οι περισσοτεροι εδω που γραφουν για απντειτ φλας ρομ ροοτ κλπ κλπ ειναι φοβερα εξικιωμενοι με τα κομπιουτερ και την χρηση των σοφτγουερ απο μωρα παιδια μην μπλεκεις μην ασχολεισαι δεν θα μαθεις τπτ οτι και να σου πουνε οσες μερες και να στα εξηγανε Για να σου δωσο να καταλαβεις ειναι σαν να ζητησω απο την μαμα μου 85 χρονων που δεν ξερει τι θα πει γκαζι και συμπλεκτης και ουδεποτε οδηγησε οχημα στην ζωη της να της ζητησω τωρα να βγαλει διπλωμα πεμπτης κατηγοριας :lol: :lol: χαχαχαχαχαχαχαααααα :lol: :lol: λοιπόν 43άρης κι εγώ και ξερόλας πάνω απόλα!!! κι εγώ τα φοβάμαι αυτά τα ρουτ πώς τα λένε, και μένω με το παγωτάκι μου... ΥΓ: εύγε για τον οδηγό που παρουσίασε ο συνφορουμίτης παραπάνω (αχρείαστος νά'ναι!!! :lol:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 @cirith Αστέρι ο οδηγός σου. Αν θέλεις βάλτον και στο mods θέμα για να μπορεί να βρεθεί πιο ευκολα. μια βοήθεια παιδιά . δεν μπορώ να δω πόσους δορυφόρους πιάνει ,έχω δοκιμάσει με gps test ,ndrive .δείχνει που είμαι ποσο τρέχει το αυτοκίνητο δεν δείχνει δορυφόρους . Δοκίμασε το GPS Status https://play.google.com/store/apps/details?id=com.eclipsim.gpsstatus2&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5lY2xpcHNpbS5ncHNzdGF0dXMyIl0.. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 (edited) Ακούστε και την άποψη ενός άλλου 43ρη: Αν δεν είστε "αρρωστάκια" - όπως εγώ - και δεν θέλετε ντε και καλά την τελευταία έκδοση firmware πάση θυσία, αναβάλετε την αναβάθμιση. Έχω την εντύπωση ότι το τηλέφωνο καταναλώνει περισσότερο με jb. Είμαι, βέβαια, ακόμα στην δεύτερη φόρτιση (μετά από calibration), αλλά έτσι δείχνει προς το παρόν. Επιπλέον, επειδή δοκιμάζω άλλους launchers, συχνά - πυκνά "ξέχνα" ποιον launcher έχω ορίσει default, με ρωτά ξανά και ξανά, όταν πατάω home (οχι πάντα, αλλά ούτε και σπάνια) και, με το συμπάθειο, μου έχει ζαλίσει τον έρωτα... Edited March 22, 2013 by cirith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mak82 Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Φίλε 43άρη cirith οτι και να πω είναι λίγο. Πραγματικά σ'ευχαριστώ για τον κόπο σου να γράψεις όλο αυτόν τον οδηγό. Σαφής και κατανοητός. Να σαι καλά. Απορία: Το battery calibration σε ποιό σημείο το κάνουμε? Το κάνεις με πρόγραμμα απο το market, η έχει τέτοια επιλογή στο recovery? Κάνεις κάποια μέθοδο με πλήρη φόρτιση - εκφόρτιση κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Φίλε 43άρη cirith οτι και να πω είναι λίγο. Πραγματικά σ'ευχαριστώ για τον κόπο σου να γράψεις όλο αυτόν τον οδηγό. Σαφής και κατανοητός. Να σαι καλά. Απορία: Το battery calibration σε ποιό σημείο το κάνουμε? Το κάνεις με πρόγραμμα απο το market, η έχει τέτοια επιλογή στο recovery? Κάνεις κάποια μέθοδο με πλήρη φόρτιση - εκφόρτιση κλπ? Calibration κάνεις αφού περάσεις νέα rom. Δεν έχει σημασία αν το κάνεις αμέσως ή όποτε σε βολέψει. Βάλε το app από market. Έτσι και αλλιώς , ένα αρχείο σβήνει με όποιο τρόπο και να το κάνεις. Σχετικά με την φόρτιση/αποφόρτιση είναι λίγο μπέρδεμα τα πράγματα. Άλλοι λένε να γίνει το calibration με άδεια μπαταρία και άλλοι με full. Εγώ το κάνω με full. Αφήνω την συσκευή να φορτίσει 100% και την φορτίζω και 1 ώρα περίπου κλειστή μετά που φτάνει στο 100%.Ανοίγω την συσκευή και κάνω το calibration(σβήσιμο battery stats από recovery ή app). Δουλέυω κανονικά την συσκευή ώσπου να φτάσει 15% και μετά την φορτίζω ως το 100% χωρίς να την χρησιμοποιήσω. Αυτόν τον κύκλο(φόρτιση/αποφόρτιση, σβήσιμο battery stats μόνο 1 φορά κάνεις) τον κάνω 2-3 φορές. Μετα δουλεύω την συσκευή κανονικά. Ίσως ο cirith να το κάνει με άλλο τρόπο. Μπορείς πάντως να δοκιμάσεις και με άδεια μπαταρία. Ψάξτο λίγο στο google και θα βρείς πολλά επι του θέματος. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energon Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Ακούστε και την άποψη ενός άλλου 43ρη: Αν δεν είστε "αρρωστάκια" - όπως εγώ - και δεν θέλετε ντε και καλά την τελευταία έκδοση firmware πάση θυσία, αναβάλετε την αναβάθμιση. Έχω την εντύπωση ότι το τηλέφωνο καταναλώνει περισσότερο με jb. Είμαι, βέβαια, ακόμα στην δεύτερη φόρτιση (μετά από calibration), αλλά έτσι δείχνει προς το παρόν. Επιπλέον, επειδή δοκιμάζω άλλους launchers, συχνά - πυκνά "ξέχνα" ποιον launcher έχω ορίσει default, με ρωτά ξανά και ξανά, όταν πατάω home (οχι πάντα, αλλά ούτε και σπάνια) και, με το συμπάθειο, μου έχει ζαλίσει τον έρωτα... Με τρωει κι εμενα το ρημαδι το χερι μου να την βαλω την jb, περισσοτερο για το "παιχνιδι", γιατι αυτος ειναι ο λογος που εχω και android συσκευη, αλλα να πω την πικρη αληθεια, ειμαι υπερ-ευχαριστημενος με την ics. Ειναι αριστη θα ελεγα. Αρα οι πληροφοριες σου ειναι σημαντικες. Μαλλον θα περιμενω λιγο για να το κανω. Συγχαρητηρια για τον αριστο/αψογο οδηγο! Αυριο θα κανω το root στην ics, για αρχη, και βλεπουμε για jb... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiestointhemix Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Αυτη προσφορα για το κινητο μας απο το crazy sundays του e-shop λεει τιποτα? http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.009981&sid=1 δεν εχω καταλαβει αν περιλαμβανει και το dock περα απο το πληκτρολογιο και το ποντικι οπως το δινει το αγγλικο http://www.amazon.co.uk/Motorola-RAZR-Work-Play-Kit/dp/B006L428KY/ref=sr_1_fkmr2_1?ie=UTF8&qid=1364078237&sr=8-1-fkmr2 Καμια γνωμη? Στα 29 ευρω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts