Jump to content

stamatis40

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About stamatis40

  • Ημ. Γέννησης 16/09/1972

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

stamatis40's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Πιθανόν αλλά πως το ελέγχεις?
  2. Το 4g της wind τρέχει μια εβδομάδα. Η γυναίκα μου δουλεύει στα κεντρικά της wind.πριν 10 λεπτά ήμασταν μαζί λ.Αθηνών έξω από την wind αυτή με nexus5 εγώ με samsung galaxy s5 και δύο με wind αυτή 4g εγω H+.αυτή χαμογελά κι εγώ λέω τι μαλακά που της έδωσα το nexus μου!
  3. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει με το 4g? έχω περάσει μέσω odin 5.0 την αγγλική πριν μια εβδομάδα και το ota update .είμαι στο δίκτυο της wind με καρτοσυνδεση και ενώ μαζί με παρέα όλοι μας στο ίδιο δυτικό όλοι με άλλες συσκευές έχουν 4g εγώ δίπλα τους μόνο H+ έχει κάποιος καμιά ιδέα? Από τις ρυθμίσεις έχω επιλεγμένη auto lte.....κλπ.
  4. Για το wifi έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έκανα αυτό που είπες πάλι τα ίδια. Για το Phone info νομίζω ότι είναι όπως τα λες στέλνω και φωτογραφίες. Τώρα μάλιστα άρχισε και να μην παίζει κανένα βίντεο που είναι με σύνδεση internet και στον vlc και στον mx player και στο πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο. Παίζει μόνο ότι έχω αποθηκευμένα. Μπορείς να βοηθήσεις? Η οποίος μπορεί! ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για το wifi έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έκανα αυτό που είπες πάλι τα ίδια. Για το Phone info νομίζω ότι είναι όπως τα λες στέλνω και φωτογραφίες. Τώρα μάλιστα άρχισε και να μην παίζει κανένα βίντεο που είναι με σύνδεση internet και στον vlc και στον mx player και στο πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο. Παίζει μόνο ότι έχω αποθηκευμένα. Μπορείς να βοηθήσεις? Η οποίος μπορεί να βοηθησει ρεκόρ παιδιά. 5.0 περασμένη από odin με πριν και μετά Hard reset
  5. Ευχαριστώ πολύ τα είχε η lollipop έκανα ένα reboot και στα δύο και για αρχή δείχνει να δουλεύει
  6. Καλησπέρα σε όλους την βοήθεια σας παιδιά! Μετά το update 5.0 απο odin με πριν και μετά factory reset έχω τεράστιο πρόβλημα με wifi με πετάει συνεχώς έξω και ξανασυδεεται μετά. Δοκιμασμένα και τα άλλα κινητά στο σπίτι καθώς και tablet.όλα τα άλλα δουλεύουν κανονικά. Μπορεί κανείς να βοηθησει;
  7. Καλησπέρα σε όλους έχω την 5.0 την αγγλική περασμένη από odin. Επειδή την πέρασα από πάνω τώρα άρχισαν τα κωλύματα κλπ θα κάνω factory reset πριν και μετά. Να περάσω την ίδια την αγγλική η υπάρχει κάποια άλλη πρόταση από κάποιον για άλλη? Σας ευχαριστώ όλους προκαταβολικα!
  8. Καλησπερα σε ολους!εχω το xt910 με 4.0.4 και την nonefigs,δεν ειναι root και θελω να βαλω jb.μπορει να με βοηθησει κανεις με οδηγιες?υ.γ αγραμματος και αδιαβαστος ειμαι απο εσας και τις κουβεντες σας προσπαθω να μαθω κατι.σαρανταρης με ορεξη παιδια και ζηταω την βοηθεια σας!
  9. Καλησπερα σε ολους!εχω το xt910 με 4.0.4 και την nonefigs,δεν ειναι root και θελω να βαλω jb.μπορει να με βοηθησει κανεις με οδηγιες?υ.γ αγραμματος και αδιαβαστος ειμαι απο εσας και τις κουβεντες σας προσπαθω να μαθω κατι.σαρανταρης με ορεξη παιδια και ζηταω την βοηθεια σας!
  10. παιδια καλησπερα σε ολους!επειδη ειμαι και λιγακι ασχετος και πλεον στα σαραντα μαθαινεις πιο δυσκολα γνωριζει κανεις αν υπαρχει αναβαθμιση διαθεσιμη σε 4.1.2 για το razr xt910? Και επισης αν υπαρχει κανενα navigation full version οχι trial?ειχα το ναβιγκον αλλα ξαφνικα δεν το παιζει απο blackmart a το χα κατεβασειb
  11. Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους! Εχω το razr xt910 εδω και ενα εξαμηνο. Αποφασισα να το κανω root αλλα ειληκρινα δεν εχω ιδεα.μπορει καποιος να βοηθησει?
×
×
  • Create New...