Jump to content

Motorola RAZR XT910

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα παιδιά, το αγόρασα πριν 1 1/2 μήνα με την προσφορά της Media Markt.Εδώ και 2 βδομάδες η οθόνη αναβοσβήνει μόνη της για 1 δευτερόλεπτο ανά άτακτα χρονικά διαστήματα και η μπαταρία πέφτει γρήγορα σε σχέση με πριν,ίδια χρήση πάντα, μου είπαν πως μπορεί να φταίει κάποιο live wallpaper που όντως είχα κατεβάσει αλλά δεν είχα βάλει.Τα πιο δημοφιλή δωρεάν παιχνίδια και εφαρμογές από το play store είναι τα μόνα που του πέρασα.Αυτό που υποψιάζομαι πως φταίει είναι είτε η εφαρμογή έξυπνες ενέργειες-κάποια ρύθμισή τους(αισθητήρας κίνησης;) είτε όταν το έβαλα να κλειδώνει όταν το βάζω στην τσέπη-το απενεργοποίησα.Επειδή εφαρμογές-παιχνίδια τα πέρασα σε σύντομο διάστημα δε μπορώ να προσδιορίσω τι φταίει και δε θέλω να το γυρίσω ακόμα στις εργοστασιακές ρυθμίσεις-έχω φάει και κόλλημα με τα loqo quiz που κατέβασα.

Αν ξέρει κάποιος, μήπως φταίει κάποια ρύθμιση να τη φτιάξω, ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!!!

Και εμένα το έκανε πριν φύγω για διακοπές.

Το άφησα σπίτι σβηστό για 25 μέρες (μη χαθεί ή πάθει τίποτε στις διακοπές!) και από χθες που το ξαναχρησιμοποιώ, δεν το ξανάκανε.

Κάπου είχα διαβάσει ότι μπορεί να το προκαλούσε ο "Εκατομμυριούχος" (η εφαρμογή!).

Για το αυτοκίνητο το θέλω γιατί δεν βολεύει!!! :D

Σε ευχαριστώ φίλε μου.Θα το τσεκάρω. Αυτό εδώ που βρήκα πως σου φαίνεται ? Δεν έχει αξιολόγηση...

http://www.getitnow.gr/prod/tilefonia/aksesoyar-kiniton/bluetooth/motorola-h620/prod450481/

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

αυτο που σου εγραψα μπορει να εχεις και 2 κινητα ταυτοχρονα και εχει και φωνητικες εντολες στο ακουστικο και μεγαλη αυτονομια ,εμενα με εχει βολεψει αφανταστα και μπορεις να βγαλεις και το αγκιστρο και να βαλεις το λαστιχακι για να το χρησιμοποιεις χωρις αγκιστρο (το εχει μεσα στην συσκευασια) ;)

2 ταυτοχρονα δηλαδη οταν εχεις 2 κινητα οποιο και να χτυπησει αυτο λειτουργει?
ναι και αμα χτυπησει και το αλλο κανεις εναλλαγη

Δωσε λιγα παραπανω και παρε το Plantronics M50 που ειναι ετη φωτος μπροστα.

28 κανει στην amazon.co.uk και 35 στο eshop

2 ταυτοχρονα δηλαδη οταν εχεις 2 κινητα οποιο και να χτυπησει αυτο λειτουργει?

Και το plantronics το κάνει αυτό. Τουλάχιστον έτσι λέει στο πλαίσιο στην σελίδα του.

Σχετικά με τα qe 1/1 , αφού όλοι είμαστε έτσι ,δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα με εγγύηση.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Σχετικά με τα qe 1/1 , αφού όλοι είμαστε έτσι ,δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα με εγγύηση.

Το συμπέρασμα μάλλον είναι ότι δεν ξέρουμε να ερμηνευσουμε τα περί qe και όχι αυτό που αναφέρεις...

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

Καλησπέρα παιδιά, το αγόρασα πριν 1 1/2 μήνα με την προσφορά της Media Markt.Εδώ και 2 βδομάδες η οθόνη αναβοσβήνει μόνη της για 1 δευτερόλεπτο ανά άτακτα χρονικά διαστήματα και η μπαταρία πέφτει γρήγορα σε σχέση με πριν,ίδια χρήση πάντα, μου είπαν πως μπορεί να φταίει κάποιο live wallpaper που όντως είχα κατεβάσει αλλά δεν είχα βάλει.Τα πιο δημοφιλή δωρεάν παιχνίδια και εφαρμογές από το play store είναι τα μόνα που του πέρασα.Αυτό που υποψιάζομαι πως φταίει είναι είτε η εφαρμογή έξυπνες ενέργειες-κάποια ρύθμισή τους(αισθητήρας κίνησης;) είτε όταν το έβαλα να κλειδώνει όταν το βάζω στην τσέπη-το απενεργοποίησα.Επειδή εφαρμογές-παιχνίδια τα πέρασα σε σύντομο διάστημα δε μπορώ να προσδιορίσω τι φταίει και δε θέλω να το γυρίσω ακόμα στις εργοστασιακές ρυθμίσεις-έχω φάει και κόλλημα με τα loqo quiz που κατέβασα.

Αν ξέρει κάποιος, μήπως φταίει κάποια ρύθμιση να τη φτιάξω, ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!!!

Φιλε,κι εγω ειχα το ιδιο προβλημα κι οντως το προκαλουσε εφαρμογη.Η εφαρμογη ηταν το simple mp3 downloader.Την απεγκατεστησα και δεν μου το ξανακανε.Κι οσο αφορα την καταναλωση της μπαταριας,κατεβασε απο το play store το better battery stats (2,00 euro),για να μπορεις ανα πασα στιγμη να ελεγχεις ποια εφαρμογη δουλευει στο παρασκηνιο και τι καταναλωση εχει.Και να μην το ξεχασω,με την ιδια εφαρμογη μπορεις να διαπιστωσεις τι προκαλει τα partial wakelocks ("ξυπνηματα" οθονης).Αν κανω λαθος για κατι,ας με διορθωσει καποιος συνφορουμιτης

Edited by vortex78

...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64...

...LG Gpad 8.3...

Και το plantronics το κάνει αυτό. Τουλάχιστον έτσι λέει στο πλαίσιο στην σελίδα του.

Ευχαριστώ πολύ φαίνονται πολύ καλές επιλογές και τα 2..;)

Ζητώ συγνώμη αν έχει απαντηθεί ξεκάθαρα και μου διαφεύγει. Εντάξει οκ έχουν θέμα με την εγγύηση αυτοί που περάσανε manual την retail έκδοση. Αν κάποιος περάσει χειροκίνητα την nonefigs που πόσταρε και ο φίλος παραπάνω, αυτομάτως τίθεται εκτός εγγύησης? Άντε γιατί μας τα έχει κάνει τούμπανο η Moto. Υπάρχει περίπτωση αν και όποτε βγει το ΟΤΑ να είναι διαφορετικό (πχ να χει αναβαθμίσεις ή διορθώσεις), από αυτό που πήραν πριν λίγες μέρες οι "selected users"? Ευχαριστώ

είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό που έγινε ποστ πριν δυο-τρεις βδομάδες περίπου στο XDA ο πόστερ είναι ο ίδιος (vatazhka).

frastgr

Μου έτυχε σήμερα για δεύτερη φορά το εξής περίεργο. Μόλις άναψα την συσκευή, τα χρώματα φαίνονταν κάπως ξεθωριασμένα, ειδικά το μάυρο φαινόταν σαν ανοιχτό μωβ...Οι ρυθμίσεις που έχω είναι ενεργοποιημένο το dim screen και έχω απενεργοποιήσει το auto brightness και έχω πολύ χαμηλά τη ρύθμιση σχεδόν στο 20%.

Και μόλις πήγα στις ρυθμίσεις να δω αν έχει αλλάξει κάτι, και ενω δεν είχε αλλάξει καμια ρύθμιση, πήγα full το brightness για να δω τι γίνεται, και εκεί στα καλά του καθουμένου σβήνει η οθόνη και μόλις την ανάβω πάλι επανήλθε το μαύρο.

Είναι η δεύτερη φορά που μου το κάνει αυτό, έχει τύχει και σε κανένα άλλο ή ξέρει κανείς τι παίζει?

Ευχαριστώ.

Να διευκρινισω για να γίνει πιο κατανοητό, όταν κάνουμε δεξιά ή αριστερά στη home screen για και αλλάζει screen τα εικονίδια στην οθόνη γίνονται στιγμιαία πιο φωτεινά. Αυτό νομίζω συνέβει πριν αλλά δεν ήταν στιγμιαίο αλλά κράτησε κάποια ώρα μέχρι να σβήσει η οθόνη όπως ανέφερα παραπάνω. Είναι κάτι που έχει συμβεί και σε άλλους, είναι θέμα της GB 2.3.5 που έχω, ή είναι θέμα που αν το ξανακάνει πάω σερβις...;

Edited by lalakis77

αν εχετε τηλεοραση με HDMI το έχετε συνδέσει πάνω να δείτε τι ωραίο ειναι το Webtop ?!!

Σκεφτομαι σοβαρά να το χρησιμοποιώ ως media player! το εχει δοκιμάσει κανείς να παίξει ματρόσκες με Dolby 5.1 ταινίες?

μπορώ να πάρω οποιοδήποτε καλώδιο HDMI η θα πρέπει να είναι πιστοποιημένο?

κάνα νέο για παγωτό η κατευθείαν σε jb

Εγώ εχω το brightness και εχω στο 0% μέσα και αυτο έξω αλλα 2 φορτίσεις την ημέρα δεν γλυτώνω και που να βάλεις 100%

:ninja:

Εγώ εχω το brightness και εχω στο 0% μέσα και αυτο έξω αλλα 2 φορτίσεις την ημέρα δεν γλυτώνω και που να βάλεις 100%

Όποιο καλώδιο και να πάρεις δεν θα έχεις πρόβλημα.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Όποιο καλώδιο και να πάρεις δεν θα έχεις πρόβλημα.

Δεν είναι έτσι.

Εγώ την πάτησα με αυτό: http://www.ebay.com/itm/200722290566

Δεν έπαιζε στο RAZR... αν και το συγκεκριμένο καλώδιο έπαιξε κανονικότατα σε Sony Τηλέφωνο.

Για τον παραπάνω λόγο, το τηλέφωνο έφυγε για Service Moto (ολοκάινουριο 2 βδομάδων).. οπού και είπαν οτι το τηλέφωνο δεν εχει θέμα. Απλά το συγκεκριμένο καλώδιο δεν είναι συμβατό.

(By the way, το τηλέφωνο πήγε UnRooted. - στο χαρτί διάγνωσης της Moto δεν υπήρξε κανενα θέμα)

Μετά από αρνητικό Feedback και επικοινωνία με τον πωλητή, Παραδέχτηκε ότι δεν κάνει για το RAZR XT910, και έκανε Full Refund το ποσό του καλωδίου.

(Κάποιος από εδώ με έκαψε με αυτό το καλώδιο... βαριέμαι να ψάξω να βρω το post.)

Παραθέτω:

"Hi

You have left us negative feedback without contacting us before leaving the feedback. I am sure you would not like it done to you so why have you done it to us.

If you had contacted us we would have told you that the cable does not fit the RAZR XT910 which is a completely different phone from the RAZR. I might add that someone else has bought this cable for their RAZR phone and it fits perfectly.

we have not made the error but you have and now we have a negative feedback for it. not very fair really.

in the circumstances we would appreciate it if you cancelled the negative feedback.

"

Edited by Phoinix

Phoinix is i686 optimized: archlinux.org

He bursts into flames and is reborn from his ashes…

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν είναι έτσι.

Εγώ την πάτησα με αυτό: http://www.ebay.com/itm/200722290566

Δεν έπαιζε στο RAZR... αν και το συγκεκριμένο καλώδιο έπαιξε κανονικότατα σε Sony Τηλέφωνο.

Για τον παραπάνω λόγο, το τηλέφωνο έφυγε για Service Moto (ολοκάινουριο 2 βδομάδων).. οπού και είπαν οτι το τηλέφωνο δεν εχει θέμα. Απλά το συγκεκριμένο καλώδιο δεν είναι συμβατό.

(By the way, το τηλέφωνο πήγε UnRooted. - στο χαρτί διάγνωσης της Moto δεν υπήρξε κανενα θέμα)

Μετά από επικοινωνία με τον πωλητή και αρνητικό Feedback, Παραδέχτηκε ότι δεν κάνει για το RAZR XT910, και έκανε Full Refund το ποσό του καλώδιο.

Δεν το ήξερα. Εγώ είχα αγοράσει ένα καλώδιο από το Πλαίσιο και έπαιξε χωρίς θέμα. Δεν περίμενα ιδιοτροπίες σε αυτό τον τομέα.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

εγώ πάντως έχω αυτό!

http://www.ebay.com/itm/280901691788?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

By the way, το τηλέφωνο πήγε UnRooted. - στο χαρτί διάγνωσης της Moto δεν υπήρξε κανενα θέμα.

"

Είσουνα root και έκανες unroot ή δεν είχες πειράξει την συσκευή καθόλου;

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Είσουνα root και έκανες unroot ή δεν είχες πειράξει την συσκευή καθόλου;

Root και Unroot για το Service.

Δεν είχε γίνει ακόμα ICS update.

Phoinix is i686 optimized: archlinux.org

He bursts into flames and is reborn from his ashes…

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν το ήξερα. Εγώ είχα αγοράσει ένα καλώδιο από το Πλαίσιο και έπαιξε χωρίς θέμα. Δεν περίμενα ιδιοτροπίες σε αυτό τον τομέα.

Αυτο που εχει κοντά στα 15€ :lol: ναι και εγω αυτο λέω να πάρω άλλα 15€ :ninja:

:ninja:

• The title was changed to Motorola RAZR XT910