Jump to content

Motorola RAZR XT910

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

φιλε μου μηπως εχεις και το αρχειο να μας το δωσεις?

πήγαινε στο ποστ 3622 σελίδα 242 για να δεις τη διαδικασία και τα σχετικά αρχεία.

Έτοιμο και το δικό μου ..το μετετρεψα και εγώ σε NonFGis για να ειμαι σιγουρος και ολα οκ..το καλο ειναι οτι παρόλο οτι εκανα wipe to cache partition το κινητό ηταν οπως το ειχα δεν χαθηκε τιποτα ουτε επαφες ουτε εφαρμογες...

Ολα κομπλε ..

Ευχαριστω τον Fast kai ton Achilles ...

Και μερικές φώτος...

Ευχαριστώ να' σαι καλά, χαίρομαι που όλα πήγανε καλά!!!!!!!

Edited by frastgr
frastgr

ξερω τι πρεπει να κανω αλλα δεν υπαρχει το αρχειο εδω http://goo.im/roms/mattlgr...tail.en.EU.zip

ok θα το ανεβάσω κάπου και θα διορθώσω το λινκ. μόλις γίνει θα ενημερώσω!!!!!

Σημείωση:

Έγινε διόρθωση-ενημέρωση του ποστ 3622 σελίδα 242, σε ότι αφορά το download λινκ του 3), με νέο λινκ (ανέβασμα από τον φίλο achillesgk) του update αρχείου.

Edited by frastgr
frastgr

Εγινε φιλε μου Εγω που εχω την 4.0.4 retail.en.eu μπορω να περασω την 651.167.21.XT910.Nonefigsretail.en.eu Edited by TASOS1988

Εγινε φιλε μου Εγω που εχω την 4.0.4 retail.en.eu μπορω να περασω την 651.167.21.XT910.Nonefigsretail.en.eu

τι εννοείς; να πας ξανά σε gingerbread; όχι δεν μπορείς. Αν εννοείς το update zip αρχείο που η ονομασία του είναι αυτή (τακτική της μοτο να ονομάζει τα αρχεία στην προηγούμενη έκδοση που απαιτείται) και κάνω upload τώρα, ναι μπορείς.

frastgr

Τα οποιαθα κυκλοφορησουν με την 4.0.4 και συντομα θα λαβουν την 4.1:shifty::shifty: (συντομα λεγοντας, κατα το καλοκαιρι του 2013 ). Φτανει η κοροιδια, για εμενα τουλαχιστον

Δυστυχώς, έχω την εντύπωση, πως είναι και θέμα Google η καθυστέρηση με την ICS. Έτσι δείξανε πως δεν θα έχει ειδικά προνόμια η Moto σε σχέση με άλλες εταιρίες.

Εγινε φιλε μου Εγω που εχω την 4.0.4 retail.en.eu μπορω να περασω την 651.167.21.XT910.Nonefigsretail.en.eu

Η 651.167.21.XT910.Nonefigsretail.en.eu είναι gingerbread και αν προσπαθήσεις να την περάσεις πάνω στην ICS θα κάνεις ζημιά στην συσκευή σου(brick).

@frastgr Πολύ καλός ο όδηγός σου φίλε και καλά θα είναι να κάνουν την αλλάγή όσοι έχουν την eu Ics. Αν (χτύπα ξύλο) χρειαστεί service η συσκευή, καλύτερα να έχει την Nonefi ICS. Πάλι δεν είναι σίγουρο πως δεν θα χαθεί η εγγύηση, αλλά οι πιθανότητες να την γλυτώσει κάποιος, είναι περισσότερες. Να μην ξεχνάμε πως είναι πιθανό το πρόβλημα που θα μπορούσε να βγάλει η εκάστοτε συσκευή, μπορεί να μην επιτρέπει το φλασάρισμά της πριν το service. Τουλάχιστον έτσι το βλεπω εγώ.

Edited by R_Bachman
LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Ρε παιδες τελικα γινετε η δεν γινετε?Απο ICS 4.0.4 retail.en.eu na ginei 651.167.21.XT910.Nonefigsretail.en.eu οπως λεει και ο frastgr

@frastgr Πολύ καλός ο όδηγός σου φίλε και καλά θα είναι να κάνουν την αλλάγή όσοι έχουν την eu Ics. Αν (χτύπα ξύλο) χρειαστεί service η συσκευή, καλύτερα να έχει την Nonefi ICS. Πάλι δεν είναι σίγουρο πως δεν θα χαθεί η εγγύηση, αλλά οι πιθανότητες να την γλυτώσει κάποιος, είναι περισσότερες. Να μην ξεχνάμε πως είναι πιθανό το πρόβλημα που θα μπορούσε να βγάλει η εκάστοτε συσκευή, μπορεί να μην επιτρέπει το φλασάρισμά της πριν το service. Τουλάχιστον έτσι το βλεπω εγώ.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου, αυτός ακριβώς όπως το αναφέρεις είναι και ο σκοπός δημιουργίας του οδηγού, σε περίπτωση αν (χτύπα ξύλο) τύχει κάτι στραβό....:( Οι πληροφορίες μου πάντως από την μοτο είναι ότι, με αυτό το λογισμικό και μέχρι να βγει η τελική έκδοση (μετά από το φλασάρισμα της ούτως η άλλως θα υπάρχει εγγύηση) δεν υπάρχει θέμα να χαθεί εγγύηση αν το κινητό δεν είναι rooted.:)

frastgr

Ρε παιδες τελικα γινετε η δεν γινετε?Απο ICS 4.0.4 retail.en.eu na ginei 651.167.21.XT910.Nonefigsretail.en.eu οπως λεει και ο frastgr

Φίλε μου το update αρχείο Δεν είναι gingerbread είναι ICS 4.0.4 NonEFIGSRetail. Η ονομασία του (που αναγράφεις παραπάνω) παραπέμπει στην έκδοση που πρέπει να προϋπάρχει στο κινητό (είναι τακτική της motorola για την ονομασία των update αρχείων). Διάβασε μερικά ποστ πιο πριν (ποστ 3675) να καταλάβεις τι κάνει η συγκεκριμένη διαδικασία. Δηλαδή να στο πω απλά δεν θα πας στην 2.3.6. άλλα στην ICS (αν ακολουθήσεις τη διαδικασία του ποστ 3622).

Edited by frastgr
frastgr

Ειχα κι εγω το ιδιο ακριβως προβλημα.Εχω την 2.3.6.Αφου πειραματιστικα με απεγκαταστασεις εφαρμογων,χωρις τυχη,εγκατεστησα το better battery stats που σου προτεινε ο Mauro_Pistoli.Αυτο που διαπιστωσα ειναι οτι για ολο αυτο το ενοχλητικο αναμμα της οθονης κλειδωματος ευθηνεται ο Alarm Manager.Στο xda forum που διαβασα,καποιος τυπος με το ιδιο προβλημα αλλα με αλλη συσκευη,που δεν θυμαμαι ποια,το ελυσε βγαζοντας την μπαταρια απο το τηλ για 1 λεπτο.Μετα την ξανατοποθετησε και ηταν ΟΚ.Αλλα ο ιδιος εκλεινε λεγοντας οτι το ολο προβλημα ειναι μαλλον bug του Android και ισως επανεμφανιστει.Ισως οι μελλοντικες ενημερωσεις το διορθωσουν.Εμεις τι κανουμε που η μπαταρια μας δεν βγαινει?Αυτο δεν μπορω να το απαντησω.Αν καποιος μπορει ας το απαντησει.Ελπιζω να βοηθησα.Σημειωση_ _Δεν λυνεται το προβλημα με επανεκκινηση,ΜΟΝΟ με αφαιρεση μπαταριας:mad::mad::mad:

To έλυσα το πρόβλημα όταν κλότσησα 1-2 εφαρμογές που ζητούσαν πρόσβαση στο ίντερνετ η κάτι τέτοιο..

Υπάρχει app που βλέπει ποιες εφαρμογές εκκινούν αυτόματα και να μπορώ να τις κλείσω να ανοίγουν μόνο όταν τις πατήσω.

Τα 650ΜΒ user RAM είναι φυσιολογικό :lol:

Και και και Υπάρχει τρόπος να οργανώσω τις εφαρμογές σε φακέλους όπως γίνεται στα ΝΟΚΙΑ γιατί έχω ζαλιστεί ποια και αυτή λύση με λίστες δεν βολεύει

:ninja:

To έλυσα το πρόβλημα όταν κλότσησα 1-2 εφαρμογές που ζητούσαν πρόσβαση στο ίντερνετ η κάτι τέτοιο..

Υπάρχει app που βλέπει ποιες εφαρμογές εκκινούν αυτόματα και να μπορώ να τις κλείσω να ανοίγουν μόνο όταν τις πατήσω.

Τα 650ΜΒ user RAM είναι φυσιολογικό :lol:

Και και και Υπάρχει τρόπος να οργανώσω τις εφαρμογές σε φακέλους όπως γίνεται στα ΝΟΚΙΑ γιατί έχω ζαλιστεί ποια και αυτή λύση με λίστες δεν βολεύει

Ποιος ειναι ο τροπος φιλε μου γιατι ψαχνω και γω να οργανωσω τις εφαρμογες γιατι μπαινουν χυμα και οπως γουσταρουν αυτες..

παιδια μια ερωτηση οι roms η οι custom roms επηρεαζουν καθολου την καρτα γραφικων της συσκευης? η δεν εχει καμμια σχεση?
Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb

Ρε παιδες πως κάνουμε unroot το εργαλείο ; Έχω το SU με ελληνικό μενού
Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

Παιδιά , δεν ξέρω άν το έχει προσέξει κανείς , ότι δεν γίνεται σωστή ταξινόμηση των επαφών που έχουμε καταχωρημένες στα ελληνικά , δηλαδή εάν κάποιας επαφής το όνομα αρχίζει απο "Φ" ή απο "Ζ" δεν το τοποθετεί σωστά στην σειρά , αλλά το ταξινομεί με βάσει το λατινικό αλφάβητο - 26 - χαρακτήρων .

Έχω την έκδοση Adroid 4.04 , έκδοση συστήματος 672.180.39.ΧΤ910.NonEFIGSRetail.en.EU , αυτήν που μας πρότεινε να βάλουμε ο φίλος μας ο frastgr . Λέτε να είναι bug ή πρόβλημα της έκδοσης ? ή κάτι άλλο ή υπάρχει κάποια λύση που εγώ δεν γνωρίζω ?

Edited by dbalaba

Παιδιά , δεν ξέρω άν το έχει προσέξει κανείς , ότι δεν γίνεται σωστή ταξινόμηση των επαφών που έχουμε καταχωρημένες στα ελληνικά , δηλαδή εάν κάποιας επαφής το όνομα αρχίζει απο "Φ" ή απο "Ζ" δεν το τοποθετεί σωστά στην σειρά , αλλά το ταξινομεί με βάσει το λατινικό αλφάβητο - 26 - χαρακτήρων .

Έχω την έκδοση Adroid 4.04 , έκδοση συστήματος 672.180.39.ΧΤ910.NonEFIGSRetail.en.EU , αυτήν που μας πρότεινε να βάλουμε ο φίλος μας ο frastgr . Λέτε να είναι bug ή πρόβλημα της έκδοσης ? ή κάτι άλλο ή υπάρχει κάποια λύση που εγώ δεν γνωρίζω ?

Αυτό (μέχρι στιγμής) είναι bug του Android στις περισσότερες αν όχι σε όλες τις συσκευές.

frastgr

Χρησιμοποιείς το Google account σου για τις επαφές? Εγώ πάντως δεν έχω παρόμοιο πρόβλημα και ούτε είχα ποτέ σε οποιαδήποτε Rom είτε custom είτε επίσημη. Το τηλέφωνο το έχω στα αγγλικά, μου βάζει πρώτα όλες τις επαφές που έχω με λατινικούς χαρακτήρες και μετά ξεκινούν τα ελληνικά και όλα τα γράμματα είναι σωστά αλφαβητικά. Εάν αλλάξω γλώσσα στα ελληνικά ισχύει το ίδιο, απλά είναι πρώτα τα ελληνικά. Δεν είναι σίγουρα η ρομ, πιστεύω έχει να κάνει με το που είναι αποθηκευμένες οι επαφές και πως τις έχεις περάσει-συγχρονίσει στο τηλέφωνο.

Φίλε μου, πρέπει να κάνεις κάποιο λάθος , τις επαφές μου τις έχω καταχωρήσει απευθείας στο κινητό , και όχι απο το google , και έχω το τηλέφωνο γυρισμένο στα ελληνικά , εάν το κάνεις και εσύ θα διαπιστώσεις ότι τα ταξινομεί με βάσει το λατινικό αλφάβητο , βάλε πχ ένα όνομα που αρχίζει απο Φ και θα διαπιστώσεις ότι το Φ το τοποθετεί με το αντίστοιχο F του λατινικού αλφάβητου και μετα ταξινομεί σωστά .

Έχει δίκιο σε αυτό που είπε ο frastgr , ότι μάλλον είναι bug του android .

Δεν ξέρω , περιμένουμε να δούμε και την τελική official έκδοση μήπως και το έχουνε διορθώση και βλέπουμε .

Ευχαριστώ πάντως όσους ασχολήθηκαν και είδαν το πρόβλημα .

Ποιος ειναι ο τροπος φιλε μου γιατι ψαχνω και γω να οργανωσω τις εφαρμογες γιατι μπαινουν χυμα και οπως γουσταρουν αυτες..

Στις Εφαρμογές επάνω θα δεις να λέει ''Όλες οι εφαρμογές '' πάτα το και θα σου βγάλει τις λίστες και να φτιάξεις και μετά θα επιλέξεις ποιες εφαρμογές θα μπουν στις λίστες

:ninja:

Φίλε μου, πρέπει να κάνεις κάποιο λάθος , τις επαφές μου τις έχω καταχωρήσει απευθείας στο κινητό , και όχι απο το google , και έχω το τηλέφωνο γυρισμένο στα ελληνικά , εάν το κάνεις και εσύ θα διαπιστώσεις ότι τα ταξινομεί με βάσει το λατινικό αλφάβητο , βάλε πχ ένα όνομα που αρχίζει απο Φ και θα διαπιστώσεις ότι το Φ το τοποθετεί με το αντίστοιχο F του λατινικού αλφάβητου και μετα ταξινομεί σωστά .

Έχει δίκιο σε αυτό που είπε ο frastgr , ότι μάλλον είναι bug του android .

Δεν ξέρω , περιμένουμε να δούμε και την τελική official έκδοση μήπως και το έχουνε διορθώση και βλέπουμε .

Ευχαριστώ πάντως όσους ασχολήθηκαν και είδαν το πρόβλημα .

Τόσο λάθος τα διατυπώνω ρε παιδιά? Συγνώμη. Εγώ χρησιμοποιώ το google contacts για backup και αυτόματο sync για κάθε νέα ρομ που δοκιμάζω. Μέσω λοιπόν του google contacts δε συμβαίνει αυτό το bug. Μου τα έδειχνε από τη 2.3 μέχρι την τελευταία leak και σε όλες τις custom roms που υπάρχουν σωστά. Τώρα όταν τις αποθηκεύεις στο τηλέφωνο, προφανώς για να το λέτε θα υπάρχει το συγκεκριμένο bug. Κάνε λοιπόν sync στο google contacts και μετά βάλτο να σου εμφανίζει τα contacts του google account σου και όχι της μνήμης του τηλεφώνου μπας και έτσι σου διορθωθεί...αν θέλετε βάζω και screenshot.

Καλημέρα σε όλους,

Κατ' αρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω τον frastgr για τον οδηγό. Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση όποιος έχει την 2.3.6 έκδοση noefigs.retail, rooted (με το motofail συγκεκριμένα), μπορεί να αναβαθμίσει στην 4.0.4 noefigs leak που δίνεις με τον οδηγό σου με κάποιον τρόπο, χωρίς να χρειαστεί να flashάρει την 4.0.4 EN.US.Retail φυσικά. Φαντάζομαι το boot image περιέχει την σωστή έκδοση που χρειάζεται για να γίνει το flashάρισμα από την κάρτα και δεν χρειάζεται "πείραγμα". Το root γιατί χρειάζεται?

Καλημέρα σε όλους,

Κατ' αρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω τον frastgr για τον οδηγό. Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση όποιος έχει την 2.3.6 έκδοση noefigs.retail, rooted (με το motofail συγκεκριμένα), μπορεί να αναβαθμίσει στην 4.0.4 noefigs leak που δίνεις με τον οδηγό σου με κάποιον τρόπο, χωρίς να χρειαστεί να flashάρει την 4.0.4 EN.US.Retail φυσικά. Φαντάζομαι το boot image περιέχει την σωστή έκδοση που χρειάζεται για να γίνει το flashάρισμα από την κάρτα και δεν χρειάζεται "πείραγμα". Το root γιατί χρειάζεται?

Το root χρειάζεται γιατί αλλάζει η διαδικασία και γίνεται μέσω του ES Explorer, σύμφωνα με τις πηγές στις οποίες ανέτρεξα για να φτιάξω τον οδηγό, με την συγκεκριμένη διαδικασία μιλούσαν για μετατροπή από ήδη εγκατεστημένη ICS. Λογικά όμως έχεις δίκιο για το boot αρχείο και κατά τη γνώμη μου γίνεται, άλλα νομίζω δεν υπάρχει λόγος για κάποιον που έχει 2.3.6. να κάνει όλη αυτή τη διαδικασία (με το ενδεχόμενο να πάει και κάτι στραβά) αφού σε λίγες ημέρες θα έχει την τελική ICS ούτως ή άλλως, το πρόβλημα ήταν όσοι από εμάς είχαμε περάσει την retail και είχαμε ''φύγει'' από το μαμά λογισμικό.

frastgr

Ευχαριστώ και εγώ με τη σειρά μου τον frastgr.

Τρέχω από χθες την ICS 4.0.4 NonEFIGSRetail.

Έχω 2 ερωτήσεις:

1) Έχω την 4.0.4 NonEFIGSRetail αλλά είμαι rooted. Θα μπορώ να πάρω OTA update ή θα πρέπει να κάνω full unroot μέσω SuperSU?

2)Πολλές φορές την ώρα που ξεκλειδώνω το κινητό, ενώ προλαβαίνω να δω ότι είναι συνδεδεμένο στο WiFi, το χάνει και μου λέει πως υπάρχουν διαθέσιμα δίκτυα WiFi και μετά ξανασυνδέεται. Πρόκειται για bug? Πάντως γενικά το WiFi μας πρέπει να είναι το πιο αδύνατο σημείο του RAZR, δυστυχώς. Και λέω δυστυχώς γιατί η Motorola ήταν ένας πρωτοπόρος στις κεραίες, όπως και η Nokia, μάλλον σήμερα δεν είναι.

Συμφωνώ έχεις δίκιο απλά το αναφέρω μόνο σε περίπτωση που η Motorola καθυστερήσει παραπάνω την έκδοση (έχουμε αρκετά δείγματα γραφής...) ! Όπως και να έχει βλέπουμε... και πάλι ευχαριστώ για την απάντηση σου!

• The title was changed to Motorola RAZR XT910