tsourisg Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Εσωτερική μονάδα αποθήκευσης 8gb! Που πήγαν τα 16; Και σε μένα το ίδιο. Κάτι άλλο επίσης που με ενοχλεί αλλά πιστεύω θα λυθεί στο άμεσο μέλλον είναι η μπαταρία που μετριέται ανά 10% και όχι ανά 1%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 16 giga ειναι η εσωτερικη μνημη, αλλα ειναι 8giga για το χρηστη και 8 giga για το "cloud" της μοτορολα, το moto...κατι , δεν θυμαμαι πως το λενε. Το ειχα δει σε καποιο βιντεακι αυτο. + 4 giga για εφαρμογες. Το οτι η μπαταρια μετραει ανα 10% ειναι θεμα κερνελ, το θυμαμαι απο το milestone1. Αν ειναι ξεκλειδωτος ο bootloader θα αλλαξει, αλλιως οχι.... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Και ξεκλείδωτος να μην είναι o bootloader πάλι μπορεί να αλλάξει αυτό.και στο ντέφι έτσι είναι...αλλά όλες οι custom rom έχουν βήμα 1% Sent from my MB525 using Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Enjoy root...:D http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1341578 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Ρε παιδιά, πείτε καμία κουβέντα όσοι το έχετε στα χέρια σας. Μην είστε μονοφαγαδες! :P Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Ρε παιδιά, πείτε καμία κουβέντα όσοι το έχετε στα χέρια σας. Μην είστε μονοφαγαδες! :P Συμφωνω!!! :lol: Να μεταφερω κ μια πληροφορια, που μολις εμαθα, το τηλεφωνο δεν θα το φερει η cosmote...οποτε οσοι εχετε επιδοτηση μην περιμενετε αδικα (τουλαχιστον αυτο μου ειπαν...) Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Αυτό το Motocast πολύ μου άρεσε παιδιά. Το τηλέφωνο εμένα μ αρέσει πολύ. Με ξενίζει λίγο το μπόι του εμένα. Οθόνη καταπληκτική! .... Sent from my XT910 using Tapatalk Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Enjoy root...:D http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1341578 Καλή φάση! Αντε να δούμε πως θα τα πάει κι αυτή η συσκευή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Το πήρε κανείς βρε παιδιά να μας πει τι λέει το κινητό?? Θα ήθελα πολύ να το δω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Λοιπόν μετά από μία μέρα σχεδόν συμβίωσης έχω να πω ότι το τηλέφωνο είναι ταχύτατο και με ICS πιστεύω ότι θα λειτουργεί ακόμη καλύτερα. Η οθόνη όπως είπε και ο φίλος Stoupi απλά απολαυστική η δε μπαταρία αν και αρχή μου φαίνεται ότι έχει ικανοποιητική διάρκεια. Αν κάποιος συνηθίσει το μέγεθός του τότε μιλάμε για μία πάρα πολύ καλή επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. November 11, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=0fcYLy5pj9M&feature=channel_video_title]Motorola Droid RAZR Unboxing - YouTube[/ame] http://cdn.androidcentral.com/sites/androidcentral.com/files/imagecache/w550h500/postimages/684/ifixit-droid-razr.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Techguru Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Πολυ παχυ δεν ειναι το κινητο; Θα μπορουσε η οθονη να εχει μικροτερα περιθωρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Πολυ παχυ δεν ειναι το κινητο; Θα μπορουσε η οθονη να εχει μικροτερα περιθωρια. Όχι παχύ, μακρύ ήθελες να πεις... Γιατί το παχύ δεν παίζει μια κ είναι το λεπτότερο κινητό στον κόσμο... Sent from DHD with Mixed Theme Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Heartl3ss21 Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Παιδιά θέλω μία γνώμη...τελικά αποφάσισα να το πάρω..το θέμα είναι απο πού? Το βρήκα στα ελληνικά μαγαζία και μαζι με τα μεταφορικά βγαίνει γύρω στα 600.. Το βρήκα και στο expansys απο αγγλία και μαζι με τα μεταφορικά βγαίνει στα 570.. Αξίζει να δώσω 30 ευρώ παραπάνω και να το πάρω ελλάδα και να το έχω σε 2 μέρες , ενώ με 30 ευρώ φτηνότερα να το έχω σε 3 αντί 2 μέρες απο Αγγλία? Εσείς τι θα κάνατε? Μήπως ξέρετε κανα άλλο καλύτερο μαγαζί? Η μήπως να περιμένω και να μην βιάζομαι? Τουλάχιστον μέχρι να φέρουν το ελληνικό τα δικά μας μαγαζιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Παιδιά θέλω μία γνώμη...τελικά αποφάσισα να το πάρω..το θέμα είναι απο πού? Το βρήκα στα ελληνικά μαγαζία και μαζι με τα μεταφορικά βγαίνει γύρω στα 600.. Το βρήκα και στο expansys απο αγγλία και μαζι με τα μεταφορικά βγαίνει στα 570.. Αξίζει να δώσω 30 ευρώ παραπάνω και να το πάρω ελλάδα και να το έχω σε 2 μέρες , ενώ με 30 ευρώ φτηνότερα να το έχω σε 3 αντί 2 μέρες απο Αγγλία? Εσείς τι θα κάνατε? Μήπως ξέρετε κανα άλλο καλύτερο μαγαζί? Η μήπως να περιμένω και να μην βιάζομαι? Τουλάχιστον μέχρι να φέρουν το ελληνικό τα δικά μας μαγαζιά? Επειδή αυτά που έχουν τα ελληνικά μαγαζιά είναι παραεισαγωγης ακόμα και προφανώς θα έχεις πρόβλημα με την εγγύηση σου, το καλύτερο είναι να το αγοράσεις από expansys.Απο εκεί δε θα αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα εγγύησης. Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos47 Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Το Motorola Droid Razr ήδη rooted - δοκιμάστε το τώρα :happy: Από GSM Arena. Motorola DROID Razr already rooted – try it now http://blog.gsmarena.com/motorola-droid-razr-already-rooted-try-it-now/ http://st.gsmarena.com/pics/11/11/droid-razr-rooted/gsmarena_001.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Τελικά έχει μέταλλο η συσκευη? Το πλαίσιο που περιεχει την υποδοχή της καμερας ειναι μεταλλικό η πλαστικο? μόνο αυτο δεν είμαι σίγουρος. Όλα τα αλλα ειναι πλαστικά. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Παιδιά θέλω μία γνώμη...τελικά αποφάσισα να το πάρω..το θέμα είναι απο πού? Το βρήκα στα ελληνικά μαγαζία και μαζι με τα μεταφορικά βγαίνει γύρω στα 600.. Το βρήκα και στο expansys απο αγγλία και μαζι με τα μεταφορικά βγαίνει στα 570.. Αξίζει να δώσω 30 ευρώ παραπάνω και να το πάρω ελλάδα και να το έχω σε 2 μέρες , ενώ με 30 ευρώ φτηνότερα να το έχω σε 3 αντί 2 μέρες απο Αγγλία? Εσείς τι θα κάνατε? Μήπως ξέρετε κανα άλλο καλύτερο μαγαζί? Η μήπως να περιμένω και να μην βιάζομαι? Τουλάχιστον μέχρι να φέρουν το ελληνικό τα δικά μας μαγαζιά? Αν μπορείς να περιμένεις , περίμενε. Κανένας δεν έχασε περιμένοντας(εκτος προσφορών). Περιμένω ένα review από τα παιδιά που το πήρανε. Δεν βλέπω πολύ ενθουσιασμό :p :). Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Heartl3ss21 Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Τελικά έχει μέταλλο η συσκευη? Το πλαίσιο που περιεχει την υποδοχή της καμερας ειναι μεταλλικό η πλαστικο? μόνο αυτο δεν είμαι σίγουρος. Όλα τα αλλα ειναι πλαστικά. Δηλαδή τελικά μας έλεγαν μούφες οτι η συσκευή είναι κατασκευασμένη απο κεβλαρ, μεταλλο και πολύ λίγο πλαστικό...ακόμα και το κομμάτι που κρατάει το κέβλαρ πλαστικό είναι τελικά...ελεος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Από κέβλαρ, μέταλλο και λίγο πλαστικό είναι κατασκευασμένο και δεν σου λέγαν μούφες. Πήγαινε αν θέλεις σε κάποιο μαγαζί εδώ στην Ελλάδα από αυτά που το έχουν φέρει και πιάστο στα χέρια σου, δες και την οθόνη του και σταμάτα να βγάζεις συνεχώς συμπεράσματα για κάτι που έχεις δει μόνο σε φωτογραφίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Heartl3ss21 Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 εγω το συμπερασμα το εβγαλα πιο πανω απο το παιδι που το εγραψε και αν δεις στο ifixit το λεει ξεκαθαρα οτι ειναι φτιαγμενο απο πλαστικο το κομματι που κραταει το κεβλαρ..αυτο το λες λιγο? είναι το 50% του υλικού που φένεται περιμετρικά αν εξαιρεσεις το κεβλαρ στην πλατη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Το πισω μερος, γυρω σπο την καμερα και το κεβλαρ ειναι μεταλλικο. Ετσι λενε σε reviews που εχω δει, εγω τουλαχιστον. Γενικα παντως, ακομη και οι πιο κακοπροαιρετοι , ακομη και αυτοι που βγαζουν αχρηστη την οθονη:blink: δεν τολμουν να αμφισβητησουν την κορυφαια ποιοτητα και αντοχη του μοτορολα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Heartl 3ss μια μας λες ότι δεν έχει αισθητήρες..μια ότι είναι πλαστικό και έχει κακή ποιότητα κατασκευής.έλεος δηλαδή με το trolling αν δεν θες μην το αγοράζεις.αλλά τουλάχιστον μην λες μπαρουφες. Sent from my MB525 using Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Εντάξει ρε παιδιά και πλαστικό να είναι στην τελική πως κάνετε έτσι; Έχετε αλλεργία στο πλαστικό; Υπάρχουν και πλαστικά καλής ποιότητας. Και το πλαστικό έχει πλεονεκτήματα όπως το μικρότερο βάρος και τη θερμοκρασία. Το μοναδικό μειονέκτημα που έχει η συσκευή για μένα είναι που δεν βγαίνει η μπαταρία. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Ακριβώς! Υπάρχουν πλαστικά πολύ ανθεκτικά στις πτώσεις ιδιαίτερα, αλλά και αλουμινένια που είναι το ίδιο ανθεκτικά!! Καλά πλαστικά που πάνω τους ψήνεις καφέ και αλουμινένια που δε ζεσταίνονται καθόλου!!!! Όλα θέμα γούστου είναι και προτεραιοτήτων!! Άλλωστε και γι' αυτό υπάρχει το site να πάρεις μια ίδέα για το τι προκειται να αγοράσεις. Η μπαταρία είναι ένα θέμα αλλά μάλλον το λιγότερο,αν το service δεν αποτελείται από μαστοράντζες κυρίως.... Για ένα παλιό Motorola που είχα πάει για αλλαγή πλακέτας, περίμενα ένα μήνα. Ούτε που θέλω να το σκέφτομαι ότι μπορεί να ξαναπεράσω κάτι τέτοιο Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts