marinos35 Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 καλησπέρα, πρώτο smartphone και πρώτη επαφή με android για αυτό μπορεί οι ερωτήσεις να είναι λίγο άκυρες για τους έμπειρους. Το κινητό αγοράστηκε για να μπορώ να κάνω κάποιες παρουσιάσεις σε πελάτες ανά πάσα στιγμή χωρίς να χρειάζομαι laptop, tablet κλπ Αγόρασα και έχω μαζί μου το hdmi καλώδιο για να το συνδέω σε οθόνη κατά την παρουσίαση. 1. Η ανάλυση σε mirror mode δεν είναι αρκετή όταν συνδέω μεγάλη οθόνη. Υπάρχει κάποιος τρόπος να ενεργοποιήσω το webtop χωρίς έξτρα εξοπλισμό; Κάπου διάβασα ότι με την ICS αυτό θα ήταν εφικτό. 3. Pdf 4. Video. 5. το κινητό βάζει κάποιες παύλες στα νέα νούμερα που καταχωρώ στις επαφές. Υπάρχει κάπου ρύθμιση να τις διώξω; 6. Θέλω να εισάγω μαζικά στοιχεία πελατών επαφών στο PC και να τα περάσω στο τηλέφωνο. Δεν θα ήθελα τα στοιχεία αυτά να βρίσκονται server της google. Μόνος τρόπος να τα βάλω σε κάποιο Outlook και να τα συγχρονίσω μέσω της εφαρμογής που συνδέεται το PC με το κινητό ή υπάρχει και κάποιο προγραμματάκι να κάνω αυτή την δουλειά πιο εύκολα; 7. Μπορώ να έχω χάρτες google maps μέσα στην μνήμη του κινητού για να μην χρειάζεται να χρεώνομαι δεδομένα κάθε φορά που ψάχνω ένα δρόμο; Αν θέλετε δώστε κάπως αναλυτικές οδηγίες γιατί είμαι άσχετος ακόμα και στα πιο βασικά (που βρίσκω εφαρμογές, πως τις εγκαθιστώ κλπ). Ευχαριστώ κι αν δεν είναι εδώ το σωστό forum πέστε μου που να πάω τις ερωτήσεις 1. Αν το κάνεις ICS θα λειτουργεί χωρίς πρόβλημα σε tablet mode με την μεγάλη οθόνη. Στο 2.3.6 πρέπει να το κάνεις root, από το play market να βρεις το nebtop (αν δεν θες να πληρώσεις πατα να δεις την σελίδα του από τις πληροφορίες στο play και έχει δωρεάν κατέβασμα για το πρόγραμμα), και το χρησιμοποιεις για να ενεργοποιησεις την δυνατότητα επιλογής webtop οταν θα ξανασυνδέσεις το καλώδιο hdmi. 3. Τον adobe reader τον δοκίμασες? 4. MX player είναι ο καλύτερος κατά την άποψή μου 5. Έχεις θέσει σαν χώρα Ελλάδα και τα ελληνικά? Αν ναι δεν θα έπρεπε να έχεις παύλες. 6. Μπορείς να περάσεις τα vdf ή όπως λέγεται το αρχείο της ψηφιακής κάρτας επαφής μέσα σε microSD στο τηλέφωνο σαν αρχεία και να πατήσεις εισαγωγή επαφών απο SD μέσω της επιλογής διαχείρισης επαφών στις επαφές του τηλεφώνου. Αλλά αυτό δεν θα έχει συγχρνισμους αργότερα. Κοιτα το πρόγραμμα της μοτο για συγχρονισμό με outlook. Μάλλον θα έχει. 7. Στην προτελευταία έκδοση μπορούσες. Στην τελευταία έχει πρόβλημα με Ελλάδα οπότε μονο αν καθησεις να δεις στο σπιτι μια φορά μέσω wifi τις περιοχές που σε ενδιαφέρουν. Μετά θα τις έχει κρατήσει στην μνήμη. Για πλοήγηση θες όμως σπασμένη έκδοση, πάλι λόγω Ελλάδας, και ίντερνετ για τις οδηγίες. Γενικά ομως καταναλώνει πολύ λίγα data και την βγάζω με προγράμμα των 100mb Παράθεση Nokia 3310 (RIP από τον πατέρα μου) > Nokia 3650 (εχάθη σε παραλία) > Nokia 6600 (εχάθη σε μπαρ) > Nokia N93 (εκλάπη σε λεοφωρείο) > Nokia N95 (εκλάπη από αυτοκίνητο) > Nokia 5800 (ακόμα ζωντανό) > HTC Decire (εδώθη) > Motorola RAZR (RULES!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sanad19 Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Καλησπέρα, έχω το Razr εδώ και μια εβδομάδα (από MM) η έκδοση του Firmware έιναι η 651.73.30.XT910.NonEFIGSRetail.en.EU (2.3.5) πολοί αναφέρουν ότι βρίσκονται στην 2.3.6 και περιμένουν ics εμένα δε μου βγάζει update ούτε στο PC ούτε στο κινητό. Είναι τελικά αυτή η τελευταία official έκδοση ή υπάρχει και 2.3.6. Να περιμένω ή πρέπει να αρχίσω να ψάχνομαι; Παράθεση SakisLad Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zortam Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Καλησπέρα, έχω το Razr εδώ και μια εβδομάδα (από MM) η έκδοση του Firmware έιναι η 651.73.30.XT910.NonEFIGSRetail.en.EU (2.3.5) πολοί αναφέρουν ότι βρίσκονται στην 2.3.6 και περιμένουν ics εμένα δε μου βγάζει update ούτε στο PC ούτε στο κινητό. Είναι τελικά αυτή η τελευταία official έκδοση ή υπάρχει και 2.3.6. Να περιμένω ή πρέπει να αρχίσω να ψάχνομαι; Απ'οτι γνωριζω τα περισσοτερα razr στην ελλαδα/ευρωπη θα πανε απευθειας απο την εκδοση 2.3.5 στην 4.0 χωρις να χρειαζεται η να μπορει να γινει αναβαθμιση στη 2.3.6. Νομιζω οτι τα κινητα με 2.3.6 ειναι καποια μοντελα που αγοραστηκαν λιγο αργοτερα και ειχαν την 2.3.6 εγκατεστημενη εξ αρχης, εργοστασιακα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sanad19 Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Να 'σαι καλά φίλε μου. Είχα αρχίσει να φοβάμαι ότι έπρεπε να τρέχω στο service ή να κάνω update μόνος μου (θέλω να το αποφύγω για λίγο διάστημα) Παράθεση SakisLad Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Το ποια εκδοση εχει ο καθενας και το ποια ειναι η νεοτερη εκδοση, εξαρταται απο την αγορα για την οποια προοριζεται η συσκευη. Οσοι εχουν συσκευες που προοριζονται για Ελλαδα, νομιζω οτι η τελευταια εκδοση για αυτες ειναι η 2.3.5. Οποιος εχει προβλημς με αυτο, μπορει να μπει στη διαδικασια να φλασαρει καποια αλλη νεοτερη εκδοση. Εγγυηση δεν χανει, αφου ολες ειναι επισημες εκδοσεις της μοτορολα. Στην πραξη, δεν υπαρχουν σημαντικες διαφορες μεταξυ 2.3.5 και 2.3.6. Η 4.0.4 ειναι που μετραει. Αυτα για να μην φρικαρετε.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
housas08 Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 εδω οδηγιες για την MIUI που περασε ο φιλος pafimal http://www.theandroidsoul.com/how-install-miui-motorola-razr-gsm-international-version/ φιλε pafimal μπορεις να μας πεις τωρα που τη δοκιμαζεις πρωτος τι ΔΕΝ δουλευει? γιατι ειναι πολυ καλες και ομορφες ROM αλλα συνηθως καποια πραγματακια δεν λειτουργουν .... ωραια θα ηταν να μπορει να μπει με τον τροπο που αναφερει ο φιλος housas "Μόλις δοκίμασα το Bootmenu και πέρασα σαν 2η ROM τη MIUI..." και να μπαινουμε σε οποια ROM θελουμε! φιλε housas περιμενουμε οδηγο για το bootmenu (δεν ξερω βεβαια αν εννοεις την ιδια MIUI ROM) * το update το εβαλα και εγω ολα ΟΚ επιβεβαιωνω εγινε πιο γρηγορο και το wifi λιγο καλυτερο (βρισκει καποια περισσοτερα δικτυα και δεν αποσυνδεεται) μπαταρια μαλλον στα ιδια επιπεδα... 4η μέρα με τη MIUI σαν κύρια χρήση... Παιδιά δυστυχώς πνίγομαι για να βγάλω άμεσα τους οδηγούς... Πάντως το dual boot πάει ΡΟΛΟΙ, η MIUI κλασικά ταχύτατη. Τρέχω και τους καινούριους Governors (και στις 2 roms official + miui) και έχω σαν κύριο τον hotplugx και κατάφερα να ενεργοποιήσω τον init.d φάκελο (και στις 2 roms) και τα scripts φορτώνουν μέσω linux και δεν χρειάζονται πια κανένα απολύτως πρόγραμμα. Απλά επειδή θέλω να κάνω μερικές δοκιμές, να βρω τους πιο εύκολους τρόπους και τα πιο ωφέλιμα scripts και mods, λίγη υπομονή ακόμα για να βγουν οι οδηγοί όσο το δυνατόν πιο noob friendly γίνεται... Προτεραιότητα θα δώσω στον οδηγό του dual boot και μετά στον init.d φάκελο για τα script. Όσο για τη MIUI, μου δίνει την εντύπωση ότι το wifi αποκρίνεται καλύτερα. Αλλά το μεγάλο αρνητικό είναι ότι δεν έχει Ελληνικά. Είχα ασχοληθεί παλιότερα με μετάφραση (αλλά σε ατομικό επίπεδο), ελπίζω κάποια στιγμή να ξαναασχοληθώ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpArchon Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Το koa aokp δε μου μπουταρε ούτε σαν κύριο ούτε σα δεύτερο σύστημα και με τo gsm patch και χωρίς. Θα δοκιμάσω το βράδυ cm9 και ένα άλλο aokp και ενημερώνω ξανά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Παιδια μια βοηθεια, στην Ελληνικη σελιδα υποστηριξης της Μotorola, εχει βγει η αναβαθμιση για το ΧΤ910 RAZR, σε Android 4.0.4 (ICS), για σχεδον ολη την Ευρωπη. Αλλα εγω δεν εχω λαβει ακομη μηνυμα για update. Και οταν κανω manual search μεσω wi-fi, προσπαθει αλλα δεν βγαζει κανενα μηνυμα θετικο ή αρνητικο (σβηνει ο οθονη μετα απο λιγο). Το τηλεφωνο το ειχα παρει απο το VnP.gr και ειναι η γερμανικη branded εκδοση της Vodafone DE (με την εφαρμογη της κωλο-Bild). :mad: Εχει System version: 651.167.19.XT910.Vodafone.en.EU, αλλα στην σελιδα της Motorola λεει χαρακτηριστικα οτι η αναβαθμιση κανει για ολους, χωρις να προσδιοριζει carrier/branded τηλεφωνα η οχι. "Η συγκεκριμένη ενημέρωση λογισμικού αφορά τους χρήστες του MOTOROLA RAZR™ οι οποίοι χρησιμοποιούν τις εκδόσεις λογισμικού 6.5.1.73-SPU11 και 6.5.1.167-SPU15. [Μαλλον σε αυτο το range δεν ειμαι και εγω?] Αυτό το νέο πακέτο λογισμικού αναβαθμίζει τα τηλέφωνα MOTOROLA RAZR στην έκδοση λογισμικού 6.7.2-180_SPU-19-TA-11.2, ενώ επίσης προσφέρει πολλές νέες δυνατότητες και διάφορες βελτιώσεις στην απόδοση της συσκευής. Επίσης, η συγκεκριμένη έκδοση, θα αναβαθμίσει τη συσκευή σας από το Gingerbread 2.3.6 στο Ice Cream Sandwich 4.0.4. Ποιοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτήν την έκδοση; Οι χρήστες MOTOROLA RAZR ή MOTOROLA RAZR MAXX στις εξής χώρες: Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Δημοκρατία της Τσεχίας, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβακία, Σουηδία και Φινλανδία." Παρολα αυτα δεν μπορω να κανω update ΙCS. Συνδεοντας με καλωδιο το τηλεφωνo στο PC και τρεχοντας το Manual device software update απο το Motocast (Motorola device manager) μου βγαζει μηνυμα οτι εχει βγει νεα εκδοση για το τηλεφωνο μου που ειναι αυτη: 651.167.21.XT910.Vodafone.en.EU Διαβαζωντας τα release notes, βλεπω οτι ειναι αναβαθμιση απο 2.3.5 σε 2.3.6 :confused: Οποτε παιδια δωστε καμια βοηθεια, τι κανω? Περιμενω μεχρι να παρει και η Vodafone Γερμανιας το επισημο αυτο update? (καλα κρασια... :wacko: ) ΥΓ1. Στα επισημα support forums της Vodafone DE, υπαρχει θεμα για το Motorola RAZR, αλλα δεν ξερω Γερμανικα (δεν βοηθαει και πολυ το Google translate) οποτε δεν ξερω τι λενε αν και απο προχειρο search δεν ειδα καπου μεσα αναφορα για ICS/Android 4.0 Δες στις ρυθμίσεις> σχετικά με το τηλέφωνο>αριθμό έκδοσης. Εμένα πχ έχει το 6.5.1.167-SPU15. Αναβάθμιση πάντως δεν ήρθε ακόμα σε ICS. Βιαστήκανε να ανεβάσουνε τα περι αναβάθμισης στην Moto. Πάντος εσύ θα πρέπει να περιμένεις την επίσημη Γερμανική της Voda. Δεν νομίζω πως θα αργήσει πολύ παραπάνω(να μην σου πω πως μπορεί να την πάρεις και πριν από εμάς). Μπες με google translate στο forum που λές. Δυστυχώς τα Γερμανικά μου είναι περιορισμένα σε 10-20 λέξεις :p. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Housas08 το εγραψα και εγω οτι το wifi στην MIUI ειναι καλυτερο και η ρομ κυριολεκτικα πεταει δεν καταλαβαινω για πια προβληματα λεει ενας φιλος παραπανω σχετικα με την ics,εγω δευτερη ημερα με MIUI και δεν εχω αντιμετωπίσει κανενα προβλημα μεχρι στιγμης και παντα συμφωνα με τις δικες μου αναγκες και τελος μεχρι τωρα μετα απο δυνατη χρηση του κντ η μπαταρια ειναι στο 60% νομιζω παρα πολυ καλα... Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zortam Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Καθαρα προσωπικη αποψη αλλα πιστευω μεσα σε αυτη τη βδομαδα θα εχουμε εξελιξεις στο θεμα της επισημης αναβαθμισης απο πλευρας μοτορολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
housas08 Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Housas08 το εγραψα και εγω οτι το wifi στην MIUI ειναι καλυτερο και η ρομ κυριολεκτικα πεταει δεν καταλαβαινω για πια προβληματα λεει ενας φιλος παραπανω σχετικα με την ics,εγω δευτερη ημερα με MIUI και δεν εχω αντιμετωπίσει κανενα προβλημα μεχρι στιγμης και παντα συμφωνα με τις δικες μου αναγκες και τελος μεχρι τωρα μετα απο δυνατη χρηση του κντ η μπαταρια ειναι στο 60% νομιζω παρα πολυ καλα... Και εγώ δεν εντόπισα κάτι (μόνο θετικά μέχρι στιγμής)... Νομίζω αυτή θα έχω σαν κύρια χρήση (στο desire την είχα περιστασιακά γιατί το sense αν και βαρύ ήταν πολύ όμορφο..., αλλά εδώ δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχα δελεαστικό...) :p Είναι μεγάλη υπόθεση που έχουμε την επίσημη υποστήριξη και τα updates της MIUI... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Και εγώ δεν εντόπισα κάτι (μόνο θετικά μέχρι στιγμής)... Νομίζω αυτή θα έχω σαν κύρια χρήση (στο desire την είχα περιστασιακά γιατί το sense αν και βαρύ ήταν πολύ όμορφο..., αλλά εδώ δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχα δελεαστικό...) :p Είναι μεγάλη υπόθεση που έχουμε την επίσημη υποστήριξη και τα updates της MIUI... Συμφωνω και επαυξανω εχω βρει κατι θεματακια και εχει γινει κουκλακι Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Digital-Entity Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Κοιτάω αυτό http://www.mediamarkt.gr/mcs/special/e_shop,19701,category_23.html?id=1101322 και διαπιστώνω ότι γράφει για 8gb χώρο. Είναι αληθινό ή έχει γράψει τα specs λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alpha34 Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 (edited) 1. Αν το κάνεις ICS θα λειτουργεί χωρίς πρόβλημα σε tablet mode με την μεγάλη οθόνη. Στο 2.3.6 πρέπει να το κάνεις root, από το play market να βρεις το nebtop (αν δεν θες να πληρώσεις πατα να δεις την σελίδα του από τις πληροφορίες στο play και έχει δωρεάν κατέβασμα για το πρόγραμμα), και το χρησιμοποιεις για να ενεργοποιησεις την δυνατότητα επιλογής webtop οταν θα ξανασυνδέσεις το καλώδιο hdmi. 3. Τον adobe reader τον δοκίμασες? 4. MX player είναι ο καλύτερος κατά την άποψή μου 5. Έχεις θέσει σαν χώρα Ελλάδα και τα ελληνικά? Αν ναι δεν θα έπρεπε να έχεις παύλες. 6. Μπορείς να περάσεις τα vdf ή όπως λέγεται το αρχείο της ψηφιακής κάρτας επαφής μέσα σε microSD στο τηλέφωνο σαν αρχεία και να πατήσεις εισαγωγή επαφών απο SD μέσω της επιλογής διαχείρισης επαφών στις επαφές του τηλεφώνου. Αλλά αυτό δεν θα έχει συγχρνισμους αργότερα. Κοιτα το πρόγραμμα της μοτο για συγχρονισμό με outlook. Μάλλον θα έχει. 7. Στην προτελευταία έκδοση μπορούσες. Στην τελευταία έχει πρόβλημα με Ελλάδα οπότε μονο αν καθησεις να δεις στο σπιτι μια φορά μέσω wifi τις περιοχές που σε ενδιαφέρουν. Μετά θα τις έχει κρατήσει στην μνήμη. Για πλοήγηση θες όμως σπασμένη έκδοση, πάλι λόγω Ελλάδας, και ίντερνετ για τις οδηγίες. Γενικά ομως καταναλώνει πολύ λίγα data και την βγάζω με προγράμμα των 100mb marinos35 ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες. 1. Περιμένω την ICS αν είναι έτσι. Δεν θέλω να κάνω root για την ώρα 3. Ο adobe reader έπαιξε σωστά τα αρχεία αλλά κάνει πάρα πολύ ώρα να διαβάσει την επόμενη σελίδα. Θα χρειαστώ κάτι που να διαχειρίζεται καλύτερα μεγάλα pdf 4. O MX player έπαιξε όλα τα αρχεία που δεν άνοιγαν ο προεγκατεστημένος του κινητού αλλά και 1-2 άλλοι player που δοκίμασα (mvideoplayer). Οστόσο σε μερικά από τα hd video η ροή της εικόνας δεν είναι ομαλή και χάνεται κατά διαστήματα ο ήχος. Χρειάζεται να βάλω κάποιο codec pack ή κάτι άλλο; 5. Αυτό όσο και να ψαχνα δεν θα το έβρισκα. Ευχαριστώ ξανά! 6. Θα το δω 7. Τελευταία ποια εννοείς; την 2.3.6 που έχω ή την ICS; Χρειάζομαι άμεσα ένα ppt player που να παίζει σωστά τα αρχεία powerpoint. Τόσο το προεγκατεστημένο όσο και το kingsoft office έχουν σοβαρά θέματα Edited July 8, 2012 by alpha34 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 4η μέρα με τη MIUI σαν κύρια χρήση... Παιδιά δυστυχώς πνίγομαι για να βγάλω άμεσα τους οδηγούς... Πάντως το dual boot πάει ΡΟΛΟΙ, η MIUI κλασικά ταχύτατη. Τρέχω και τους καινούριους Governors (και στις 2 roms official + miui) και έχω σαν κύριο τον hotplugx και κατάφερα να ενεργοποιήσω τον init.d φάκελο (και στις 2 roms) και τα scripts φορτώνουν μέσω linux και δεν χρειάζονται πια κανένα απολύτως πρόγραμμα. Απλά επειδή θέλω να κάνω μερικές δοκιμές, να βρω τους πιο εύκολους τρόπους και τα πιο ωφέλιμα scripts και mods, λίγη υπομονή ακόμα για να βγουν οι οδηγοί όσο το δυνατόν πιο noob friendly γίνεται... Προτεραιότητα θα δώσω στον οδηγό του dual boot και μετά στον init.d φάκελο για τα script. Όσο για τη MIUI, μου δίνει την εντύπωση ότι το wifi αποκρίνεται καλύτερα. Αλλά το μεγάλο αρνητικό είναι ότι δεν έχει Ελληνικά. Είχα ασχοληθεί παλιότερα με μετάφραση (αλλά σε ατομικό επίπεδο), ελπίζω κάποια στιγμή να ξαναασχοληθώ! :) φιλε housas σε ευχαριστουμε πολυ περιμενουμε τους οδηγους σου...ειδικα για το dual boot ... μια ερωτηση μονο εχεις βαλει και εσυ την επισημη MIUI για το κινητο μας ? δηλαδη αυτη? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1756659 Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiestointhemix Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 παιδια τα πληκτρα κατω το home και το τερμα δεξια εχουν διαφορετικο φωτισμο απο τα αλλα 2 που δειχνουν φυσιολογικα. εχουν κατι γραμμουλες καπως σαν ριγε. ειναι φυσιολογικο αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpArchon Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 (edited) Λοιπόν για όσους ενδιαφέρονται. Με το gsm patch που ανέβηκε πριν λίγο και στο xda κατάφερα να μπουταρω στο cm9 και όντως δε δουλεύει μόνο το 3g. Ο hacker δουλεύει κάποιες διορθώσεις και ίσως φτιάξει και το 3g. Αυτή τη στιγμή τρέχω κύριο συστημα miui. Πρώτη φορά το δοκιμάζω σε οποιοδήποτε κινητό και ομολογώ ότι είναι όντως πολύ καλό. Ίσως μείνω για κάποιες μέρες. Ευχαριστώ τα παιδιά που με τα ποστς σας με πεισατε να δοκιμάσω miui. Το θετικό είναι ότι επιτέλους έχουμε gsm patch για ics οπότε έχουμε επιλογές στις custom roms. Edited July 8, 2012 by SpArchon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_Patra Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 παιδια τα πληκτρα κατω το home και το τερμα δεξια εχουν διαφορετικο φωτισμο απο τα αλλα 2 που δειχνουν φυσιολογικα. εχουν κατι γραμμουλες καπως σαν ριγε. ειναι φυσιολογικο αυτο? Αν εννοείς σαν να έχουν κυκλάκια μέσα και μένα έτσι είναι το τέρμα δεξιά κ τέρμα αριστερά. Τα δυο μεσαία δεν το έχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
housas08 Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 φιλε housas σε ευχαριστουμε πολυ περιμενουμε τους οδηγους σου...ειδικα για το dual boot ... μια ερωτηση μονο εχεις βαλει και εσυ την επισημη MIUI για το κινητο μας ? δηλαδη αυτη? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1756659 Μακάρι να είχα περισσότερο χρόνο να τα είχα όλα αυτά έτοιμα... :( Έβαλα την Αγγλική έκδοση, από το επίσημο site της MIUI γιατί μέχρι τότε δεν είχε βγει αυτό το thread στους xda. http://miuiandroid.com/community/threads/miui-rom-2-7-6-roms.17175/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Ας με βοηθησει καποιος με το θεμα του λογαπιασμου μου στο gmail.Δεν συνδεεται με τιποτα:mad::mad::mad: Κανε αλλαγη κωδικου στο μαιλ Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 λυπάμαι και γω με τη σειρά μου και σας πληροφορώ ούτε το δικό μου έχει το παραμικρό θέμα με την οθόνη (όπως και του haki).:blink: Το ιδιο επισης :) Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis159 Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Ένας πολύ καλός τρόπος να διαπιστώσετε σε ποιο βαθμό έχει η οθόνη σας το θέμα που αναφέρουμε είναι ο εξής: - Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή Dead Pixel Test - Κλείστε όλα τα φώτα στο δωμάτιό σας. - Ανόιξτε την εφαρμογή. - Το πρώτο χρώμα είναι το άσπρο. Με ένα άγγιγμα πάμε στο μαύρο. Αφού περιμένε 4-5 δευτερόλεπτα να συνηθίσει το μάτι σας, δείτε τώρα προσεκτικά την οθόνη και πείτε μας λοιπόν αν εδώ βλέπετε στην οθόνη στίγματα η γραμμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Με το που έβαλα ics, είτε leak είτε official, μερικά widgets και κυρίως το Beautiful widgets σταματάνε να κάνουν refresh. Δεν χρησιμοποιώ task killers. Το έχει παρατηρήσει κανείς? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Ένας πολύ καλός τρόπος να διαπιστώσετε σε ποιο βαθμό έχει η οθόνη σας το θέμα που αναφέρουμε είναι ο εξής: - Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή Dead Pixel Test - Κλείστε όλα τα φώτα στο δωμάτιό σας. - Ανόιξτε την εφαρμογή. - Το πρώτο χρώμα είναι το άσπρο. Με ένα άγγιγμα πάμε στο μαύρο. Αφού περιμένε 4-5 δευτερόλεπτα να συνηθίσει το μάτι σας, δείτε τώρα προσεκτικά την οθόνη και πείτε μας λοιπόν αν εδώ βλέπετε στην οθόνη στίγματα η γραμμές. Αυτούς είναι ο σωστός τρόπος για να δείτε τα στίγματα στην οθόνη ποιο εύκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpArchon Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Με το που έβαλα ics, είτε leak είτε official, μερικά widgets και κυρίως το Beautiful widgets σταματάνε να κάνουν refresh. Δεν χρησιμοποιώ task killers. Το έχει παρατηρήσει κανείς? μήπως Έκανες restore data με TiBu? Εάν Ναι, απλά κάνε εκκαθάριση δεδομένων σε κάθε εφαρμογή που σου παρουσιάζει πρόβλημα και ξαναρυθμισε την από την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts