fifini Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 εγω ειμαι απογοητευμενη απο το wi-fi...ειμαι διπλα στο ρουτερ κι εχω 2 γραμμες...το μονο αρνητικο πιστευω..αυτο και η πολιτικη της μοτορολα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 εγω ειμαι απογοητευμενη απο το wi-fi...ειμαι διπλα στο ρουτερ κι εχω 2 γραμμες...το μονο αρνητικο πιστευω..αυτο και η πολιτικη της μοτορολα..... αυτό είναι ένα θέμα, εχεις δίκιο. εγώ εχω το ρουτερ κάτω στο σαλόνι και επάνω στο υπνοδωμάτιο δεν εχω wifi :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Πάντως νομίζω η 4.1.2 βελτιώσε λίγο την κατάσταση στο wifi. Όχι ότι δεν υπάρχει θέμα με τη συσκευή όμως. Πάντως 2 γραμμές δίπλα στο router μου μοιάζει για πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shepard7 Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 αν μιλάς για αυτήν την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=air.ReadQrCodeSample&hl=el δεν εχω πρόβλημα να την κατεβάσω, φυσικά φοράω 4.1.2 αλλά δεν νομίζω να εχει σημασία ποια έκδοση φοράς... Ευχαριστώ αλλά μιλάω για την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.skycore.android.codereadr&hl=el Αν εχεις κατι για αυτη ευπροσδεκτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Ευχαριστώ αλλά μιλάω για την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.skycore.android.codereadr&hl=el Αν εχεις κατι για αυτη ευπροσδεκτο. Σε εμένα πάντως έγινε η εγκατάσταση κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpArchon Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 (edited) Ευχαριστώ αλλά μιλάω για την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.skycore.android.codereadr&hl=el Αν εχεις κατι για αυτη ευπροσδεκτο. https://db.tt/1BGj2E2H Στο ανέβασα σε Dropbox για δοκίμασε το και πες. Επίσης δοκίμασε να πας στις ρυθμίσεις του play store και στο φιλτράρισμα περιεχομένου να τσεκάρεις όλες τις εφαρμογες. Ίσως φταίει αυτο. Παιδιά εγώ εδώ και καιρό έχω την pac 4.3 (paranoid - aokp - cm) και δουλεύουν όλα πολύ σταθερα. Ούτε επανεκκινισεις ούτε τιποτα, μόνο το κλασικό με τον ήχο που χάνεται κάθε 2-3 μέρες και θελει επανεκκίνηση για να επανέλθει και φυσικά όλα τα άλλα bugs που έχουν εδώ και μήνες όλες οι custom roms για το κινητό μας (hdmi 1080p recording κτλ). Έχει σχεδόν κάθε μέρα καινούρια nightly builds και θα τις βρείτε στο pacman basketbuilds downloads στο φάκελο umts-spyder που είναι το xt910 και όχι στο σκέτο spyder. Edited October 6, 2013 by SpArchon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Ευχαριστώ αλλά μιλάω για την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.skycore.android.codereadr&hl=el Αν εχεις κατι για αυτη ευπροσδεκτο. μόλις την εγκατέστησα και εγώ την εφαρμογή... κανένα πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Με aosp και συνδυασμό custom kernel, είδα μια διαφορά, αλλά όχι τεράστια...Αλλά όσες 4.3 και να δοκίμασα είχαν κάποια bugs, οπότε δοκιμάζεις και βλέπεις τι σου ταιριάζει(ποιά από τα bugs δεν σε ενοχλούν δηλαδή) Ποιά aokp προτείνεις? Εγώ μόνο aosp δουλεύω πάντα, αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω και μια aokp για αλλαγή:p εχω βάλει την τελευταία αλλα εχει θέματα... κολλαει καμια φορα η μαμισια εφαρμογή της φωτογραφικής και επίσης το wifi,δεν βλεπει νεα δίκτυα!! Πρέπει να τα προσθέσεις μονος σου,μουφα μεγαλη και τοσες μέρες τωρα(απο 28/9)δε την ενημερώνουν!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 https://db.tt/1BGj2E2H Παιδιά εγώ εδώ και καιρό έχω την pac 4.3 (paranoid - aokp - cm) και δουλεύουν όλα πολύ σταθερα. Ούτε επανεκκινισεις ούτε τιποτα, μόνο το κλασικό με τον ήχο που χάνεται κάθε 2-3 μέρες και θελει επανεκκίνηση για να επανέλθει και φυσικά όλα τα άλλα bugs που έχουν εδώ και μήνες όλες οι custom roms για το κινητό μας (hdmi 1080p recording κτλ). Έχει σχεδόν κάθε μέρα καινούρια nightly builds και θα τις βρείτε στο pacman basketbuilds downloads στο φάκελο umts-spyder που είναι το xt910 και όχι στο σκέτο spyder. Πώς κάνεις τα updates στα nightly στην pacman? Dirty flash, ota ή κανονικά install από την αρχή? εχω βάλει την τελευταία αλλα εχει θέματα... κολλαει καμια φορα η μαμισια εφαρμογή της φωτογραφικής και επίσης το wifi,δεν βλεπει νεα δίκτυα!! Πρέπει να τα προσθέσεις μονος σου,μουφα μεγαλη και τοσες μέρες τωρα(απο 28/9)δε την ενημερώνουν!!! Τη δοκίμασα κι εγώ(ανυπόμονος βλέπεις:p) και απογοητεύτηκα πλήρως. Γεμάτη bugs, απορώ που στο xda, τη βγάζουν μια χαρά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Εχει δοκιμασει κανεις την ΜIUI? να μας πει εντυπωσεις? σκεφτομαι να την περασω αλλα δεν ξερω τι bug θα συναντησω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Εχει δοκιμασει κανεις την ΜIUI? να μας πει εντυπωσεις? σκεφτομαι να την περασω αλλα δεν ξερω τι bug θα συναντησω... ούτε ένα δε βρήκα, δεν κάνω πλάκα(ίσως γιατί βασίζεται στη stock), αλλά δε μου άρεσε το ότι αλλάζει τελείως μορφή το ui, σχεδόν δε μοιάζει δλδ με android.Υποκειμενικό βέβαια τελείως αυτό, αλλά είναι πραγματικότητα για μένα και σε 2 μέρες την έβγαλα και δεν την ξαναβάζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpArchon Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Πώς κάνεις τα updates στα nightly στην pacman? Dirty flash, ota ή κανονικά install από την αρχή? Dirty flash πάντα, κάποιες φορές κάνω και wipe system και μετά απλά πρέπει να περασω ξανά τα gapps. Πριν από κάνα 20 ήμερο δεν bootαρε μετά από Dirty flash και χρειάστηκε wipe data, ας είναι καλά το tibu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 ούτε ένα δε βρήκα, δεν κάνω πλάκα(ίσως γιατί βασίζεται στη stock), αλλά δε μου άρεσε το ότι αλλάζει τελείως μορφή το ui, σχεδόν δε μοιάζει δλδ με android.Υποκειμενικό βέβαια τελείως αυτό, αλλά είναι πραγματικότητα για μένα και σε 2 μέρες την έβγαλα και δεν την ξαναβάζω. αυτο ειναι ενδιαφερον, δεν με ενδιαφερει που ειναι διαφορετικη (αυτο θελω αλλωστε) αλλα θελω να μην εχει προβληματα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 εχω βάλει την MIUI v5, αλλά έχει αρκετά θεματακια, έχει λαγκ που καταντάει εκνευριστικό, δεν δουλεύουν κάποιες εφαρμογές σωστά (ή και καθόλου) και δεν μπαίνει κανονικά σε deep sleep, τα ποσοστά που δείχνει το cpuspy είναι πολύ χαμηλότερα από οτι στην στοκ... κρίμα πάντως γιατί μου αρέσει πάρα πολύ σαν υλοποίηση (σε σημείο που σκέφτομαι το Xiaomi M2s)... αλλά ελπίζω να την βελτιώσουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alnotas Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Δυστυχώς γράφω για κακό λόγο. Από χτες το αγαπημένο μου ξυράφι, που το πρόσεχα σαν τα μάτια μου, δεν είναι πλέον μαζί μου. :cry: Το ξέχασα στην οροφή του αμαξιού. Το θυμήθηκα 20χλμ μετά. Μίλησα με ένα φίλο και το βρήκε στην μέση του δρόμου. Η οθόνη κομμάτια και το σασί έχει μια καλή κούρμπα. Πρέπει να έκατσε ανάσκελα στον δρόμο και να πέρασε αμάξι από πάνω του. Φυσικά δεν ανοίγει, οπότε μάλλον αντιμετωπίζω σπασμένη πλακέτα. Ειλικρινά στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Μέχρι χτες έλεγα "Τι καλό κινητό έχω, που ακόμα μετά από τόσο καιρό δεν υστερεί σε τίποτα από αυτά που θέλω να κάνω". Μάλλον το μάτιασα. RIP Razr ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ. ΕΝΑ ΜΥΑΛΟ ΕΧΟΥΜΕ. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Μπορείς να βρεις μεταχειρισμένο σε πολύ καλή τιμή. Πάντως μόνο με την 4.1.2 έγινε τηλέφωνο...Κρίμα πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Εχει παρατηρήσει κάνεις ενα τρέμουλο στην οθόνη ??? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Με το που πέρασα την 4,1,2 κατευθείαν πρόσεξα σημαντική μείωση στο wifi. Είναι της έκδοσης πιθανά. Κάποια απο τις 4,3 που υπάρχουν στο xda θα έχουν λύσει κάπως το πρόβλημα έτσι; Έχει κανείς προβληματιστεί για το ίδιο και να βρήκε λύση; Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Το αδύναμο wifi είναι το πιο αδύνατο σημείο του κινητού (μαζί με τις γνωστές κηλίδες της amoled). Στο δικό μου πάντως βελτιώθηκε με την 4.1.2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erartemis Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Το αδύναμο wifi είναι το πιο αδύνατο σημείο του κινητού (μαζί με τις γνωστές κηλίδες της amoled). Στο δικό μου πάντως βελτιώθηκε με την 4.1.2. Όταν λες αδύναμο wifi εννοείς ότι είναι χαμηλό σε σήμα ή κάνει και αποσυνδέσεις? Εμένα είναι πολύ χάλια, ακόμα και δίπλα στο ρούτερ αποσυνδέεται κάθε 3-4 λεπτά και μετά επανασυνδέεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Όταν λες αδύναμο wifi εννοείς ότι είναι χαμηλό σε σήμα ή κάνει και αποσυνδέσεις? Εμένα είναι πολύ χάλια, ακόμα και δίπλα στο ρούτερ αποσυνδέεται κάθε 3-4 λεπτά και μετά επανασυνδέεται. Δεν θα έπρεπε να σου αποσυνδέεται... Δοκίμασες να αλλάξεις κανάλι στο WiFi; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Όταν λες αδύναμο wifi εννοείς ότι είναι χαμηλό σε σήμα ή κάνει και αποσυνδέσεις? Εμένα είναι πολύ χάλια, ακόμα και δίπλα στο ρούτερ αποσυνδέεται κάθε 3-4 λεπτά και μετά επανασυνδέεται. τα περισσότερα ξυράφια,εχουν πρόβλημα με την κεραία του WIFI,οτι και να κάνουμε,σήμα καλό δεν πρόκειται να έχουμε. Κατά τα λοιπά,ειναι απο τα καλύτερα τηλέφωνα που βγήκαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Όταν λες αδύναμο wifi εννοείς ότι είναι χαμηλό σε σήμα ή κάνει και αποσυνδέσεις? Εμένα είναι πολύ χάλια, ακόμα και δίπλα στο ρούτερ αποσυνδέεται κάθε 3-4 λεπτά και μετά επανασυνδέεται. Όχι δεν αποσυνδέεται. Έχει χαμηλότερο σήμα σε σχέση με άλλα κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 στη stock jb, κάθε λίγο χάνεται το mp3 που έχω διαλέξει από την sd, και βάζει έναν ότι να ναι ήχο.Τι φταίει?(έχω αλλάξει και εφαρμογή, αλλά πάλι τα ίδια). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 αξιζει η αγορα του κινητουα αυτοτ σημερα?γτ μ φαινεται πολυ ωραιο... Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts