katergaris1979 Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Δεν νομίζω ότι υπάρχει ρύθμιση συστήματος. Χειροκίνητα, μπορείς να πληκτρολογείς #31# πριν τον αριθμό που καλείς (ή να αποθηκεύεις με αυτό το πρόθεμα τον αριθμό στις επαφές σου). Ναι το φαντάστηκα γιατί κι αυτό που προτείνει ο φίλος R_Bachman δεν το βρίσκω κάπου στις Ρυθμίσεις (με την ICS είμαι). Ευχαριστώ και τους δύο πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Ναι το φαντάστηκα γιατί κι αυτό που προτείνει ο φίλος R_Bachman δεν το βρίσκω κάπου στις Ρυθμίσεις (με την ICS είμαι). Ευχαριστώ και τους δύο πάντως. Μπήκες στην εφαρμογή του τηλεφώνου(στον dialer), έκανες ότι σου είπα και δεν το βρήκες; Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Μπήκες στην εφαρμογή του τηλεφώνου(στον dialer), έκανες ότι σου είπα και δεν το βρήκες; Ναι, στις Ρυθμίσεις του Dialer υπάρχει "Επιλογές εμφάνισης" και "Χώρος αποθ/σης επαφών". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Ναι, στις Ρυθμίσεις του Dialer υπάρχει "Επιλογές εμφάνισης" και "Χώρος αποθ/σης επαφών". Στην εφαρμογή τηλέφωνο δες . Εκεί που έχει τα νούμερα για να πάρεις τηλέφωνο. Εκεί πατάς μενού. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Στην εφαρμογή τηλέφωνο δες . Εκεί που έχει τα νούμερα για να πάρεις τηλέφωνο. Εκεί πατάς μενού. Ω! 1000 ευχαριστώ. Ούτε που είχα φανταστεί ότι θα έχει διαφορετικές ρυθμίσεις εκεί που έχει τα νούμερα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 (edited) Ω! 1000 ευχαριστώ. Ούτε που είχα φανταστεί ότι θα έχει διαφορετικές ρυθμίσεις εκεί που έχει τα νούμερα! :) Στο android πάτα μενού παντού :lol: . Είπα και εγώ , να μου δώσανε ics advanced :p ; Έκανα αναβάθμιση το nova launcher και δεν μου εμφανίζει επιλογή για live Wallpaper στο καινούριο picker . Σε άλλες συσκευές το βγάζει κανονικά. Το έχει κανείς άλλος το πρόβλημα; Αν ναι ή όχι, είστε με ics ή jb; Λύθηκε τελικά με beta που βγήκε σήμερα. Edited May 13, 2013 by R_Bachman Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alnotas Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Εχω την αγγλική 4.1.2 και έχω τουλάχιστον μια φορά την μέρα το μήνυμα Unfortunately, the process com.google.process.gapps has stopped. Δοκίμασα οτι λύση μπορούσα να βρω, αλλά τίποτα δεν δούλεψε. Καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpArchon Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Πήγαινε στις ρυθμίσεις λογαριασμοί, μπες στο Google account σου πάτα πάνω στο μέιλ σου και εκεί που σου βγάζει τις επιλογές συγχρονισμού πάτα το μενού και διαγραφή λογαριασμού. Μετά ξανά στησε το λογαριασμό σου από την αρχή και λογικά θα λυθεί το πρόβλημα σου. Εννοείται δε θα χάσεις κάτι κάνοντας την παραπάνω διαγραφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
const_ili Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Εχω την αγγλική 4.1.2 και έχω τουλάχιστον μια φορά την μέρα το μήνυμα Unfortunately, the process com.google.process.gapps has stopped. Δοκίμασα οτι λύση μπορούσα να βρω, αλλά τίποτα δεν δούλεψε. Καμιά ιδέα? άσχετο!-> [περίεργο αλλά 3 λεπτά πριν διάβαζα αυτό εδώ που το πέτυχα όταν κοιτούσα τα screenshots της εφαρμογης Facebook στο play store και μου έκανε εντύπωση που το group "team android" έχει ένα skull για notification icon και μπήκα να δω ποιοι είναι...] Εδώ θα βρεις μια σειρά λύσεων για το συγκεκριμένο θέμα.. http://www.teamandroid.com/2013/04/11/fix-process-com-google-process-gapps-has-stopped-error-message/ Παράθεση TO CALL OR NOT TO CALL?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k0uman Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Καλησπερα σας εχθες μου επεσε το motorola razr xt910 που εχω και μου ραγισε η οθονη εξωτερικα...που θα μπορουσα να το επισκευασω και αν ξερετε ποσο θα μου κοστισει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Καλησπερα σας εχθες μου επεσε το motorola razr xt910 που εχω και μου ραγισε η οθονη εξωτερικα...που θα μπορουσα να το επισκευασω και αν ξερετε ποσο θα μου κοστισει??? MOTOROLA SERVICEΗλεκτρονικά Εξαρτήματα - Ηλεκτρονικά Είδη A Λεωφόρος Αργυρουπόλεως 65 Αργυρούπολη, Τ.Κ. 16451 Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης, Νομός Αττικής Τηλ.: 2109902582 Φαξ: 2109952167 Κιν.: 6932530389 εδω ,αλλα δεν ξερω κοστος Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
const_ili Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 μα τί γίνεται πέφτουν τα xt910 και ραγίζουν οθόνες δεν πήρατε update επίσημα και δεν το αγαπάτε πολύ.. work and play kit προσφορά στο e-shop.. ξέρει κανείς αν φορτίζει στο dock? Παράθεση TO CALL OR NOT TO CALL?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Ναι φορτίζει και αν είναι αυτό που δίνει μαζί πληκτρολόγιο ποντίκι είναι παρααααααα πολύ καλό. Το έχω και εγώ. Αξίζει τα λεφτά του. Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
const_ili Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Ναι φορτίζει και αν είναι αυτό που δίνει μαζί πληκτρολόγιο ποντίκι είναι παρααααααα πολύ καλό. Το έχω και εγώ. Αξίζει τα λεφτά του. αυτό εδώ είναι και το δίνει στα 33... τί λες; http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.009981 Παράθεση TO CALL OR NOT TO CALL?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frpix Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 αυτό εδώ είναι και το δίνει στα 33... τί λες; http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.009981 Το είχα πάρει και εγώ από το eshop στα 30 πριν κανα μήνα. Μην ανησυχήσεις που η συσκευασία γράφει ότι είναι για ZOOM 2, όλα τα αξεσουάρ συνεργάζονται κανονικά με το κινητό μας. Απλώς στο dock το κινητό μας επειδή έχει τις θύρες πάνω, μπαίνει όρθιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Εγω εχω παρει αυτο για το razr . Απο τη στιγμη που λεει ο φιλος οτι κανει και αυτο τοτε παρτο αξιζει. Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k0uman Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 ευχαριστώ πολύ !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k0uman Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 ευχαριστώ πολύ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrisn6600 Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Ερωτηση...Ψαχνω να βρω μπαταρια, πισω καλυμμα και το battery frame απο droid razr maxx. ο σκοπος ειναι να αλλαξω την μπαταρια του απλου razr γνωριζει κανει που μπορω να βρω spare parts? Ευχαριστω Παράθεση groove! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Σε μένα έπεσε απο 2 μέτρα με μούρη την τραχιά πλάκα και δεν έπαθε τίποτα Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Oι ελληνικές συσκευές θα πάρουν καποια στιγμη επίσημη JB ή χάθηκε το τρένο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 17, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Ερωτηση...Ψαχνω να βρω μπαταρια, πισω καλυμμα και το battery frame απο droid razr maxx. ο σκοπος ειναι να αλλαξω την μπαταρια του απλου razr γνωριζει κανει που μπορω να βρω spare parts? Ευχαριστω Στο eBay κοίταξες; Από Ελλάδα μην περιμένεις να βρεις κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Ερωτηση...Ψαχνω να βρω μπαταρια, πισω καλυμμα και το battery frame απο droid razr maxx. ο σκοπος ειναι να αλλαξω την μπαταρια του απλου razr γνωριζει κανει που μπορω να βρω spare parts? Ευχαριστω Στο eBay κοίταξες; Από Ελλάδα μην περιμένεις να βρεις κάτι. Αυτό εδώ είχα δει, αλλά θέλει "χέρια"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiestointhemix Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Ναι φορτίζει και αν είναι αυτό που δίνει μαζί πληκτρολόγιο ποντίκι είναι παρααααααα πολύ καλό. Το έχω και εγώ. Αξίζει τα λεφτά του. Tο πηρα και εγω απο προηγουμενο CS αλλα δε καταφερα ποτε να κανω pair το ποντικι :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Άνοιξε το bluetooth σου στο κινητό,άνοιξε το ποντίκι απο το διακόπτη στο κάτω μέρος,κάνε αναζήτηση στο κινητό να δει το ποντίκι. Όταν το βρει πατά πανω του να κανει ζεύξη. Έτσι το εκανα. Τόσο απλα. Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts